Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 10. 2009 15:57

Misa.5
♥------

au-pair-zkušenost

Ahoj,potřebovala bych poradit.
Strašně moc chci jet do Anglie jako au-pair.Avšak je tu takový problém-nemám zkušenosti s dětmi.Je to překážka?

Není tady

#2 10. 10. 2009 16:58

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Re: au-pair-zkušenost

No, řekla bych, že je nebo tě to při výběru aspoň dost omezí. Všeobecně se dává přednost holkám, které už zkušenosti mají.
Ale zase je fakt, že jsem zažila holky, co to prostě nafixlovaly (párkrát se vyfotily se sousedovic dítětem a sousedka podala reference) a nic se nedělo. Ono ostatně i s referencema to není tak horké. Třeba moje agentra reference vůbec neověřovala a moje tehdejší budoucí zaměstnavatelka taky ne...
Záleží taky na tom, jak se na to cítíš ty. Můžout ti vrznout malý mimčo a to potom je docela mazec, když nevíš, co máš dělat.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#3 10. 10. 2009 18:54

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Trochu zkušeností bys měla mít, někdo má dar od přírody, že to "umí" s dětmi.Co si třeba o tom něco přečíst nebo se poradit s kamarádkami, co už děti mají, ale nevím kolik ti je?
Je to docela náročné, když malé dítě brečí a ty nevíš, jak ho utišit. Nebo zvládnout nějakou stresující situaci např. řídíš auto a malé řve.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#4 10. 10. 2009 22:33

Misa.5
♥------

Děkuji holky!

Je mi 21,před lety jsem občas hlídávala bratrance,zkušenost nic moc...Děti mám strašně ráda,ale spíš mi jde o to,poznat novou kulturu,lidi,a hlavně si zdokonalit anglinu.

Není tady

#5 10. 10. 2009 22:51

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Tak to můžeš i bez toho, že by jsi dělala aupair. Je tu dost práce a jestli umíš aj, tak by neměl být problém.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#6 11. 10. 2009 13:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

Tak to můžeš i bez toho, že by jsi dělala aupair. Je tu dost práce a jestli umíš aj, tak by neměl být problém.

Taurus, jak to tam teď vypadá s prací? Kde přesně v UK jsi? Já byla ve Skotsku a pak na chvíli v Londýně a chystám se po VŠ zase vyrazit....a asi znovu do UK. Strašně mě láká, se usadit v Londýně gloria Ale nájmy tam jsou šílený....

Miso, taky si myslím, že pokud to s dětmi "umíš", že bude stačit pár foto s dětmi tvých známých, případně rodiny...reference ti můžou dát také oni .....v agentuře se tě i ptají, jak malé děti jsi ochotna hlídat....takže tam uvedeš svoje požadavky a oni se ti pak snaží najít vhodnou rodinu.....
Já například na děti moc nejsem, tak jsem tam jela pracovat jako servírka.

Tak držím palce!wink

S.

Není tady

#7 11. 10. 2009 16:40

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Miso, a proč zrovna jako au-pair? Nemáš možnost omrknout tam nějaké jiné brigády? Jak zmiňuje Sandra - třeba servírka, sezonní pracovnice, do obchoďáku, do PC firem....

Není tady

#8 11. 10. 2009 17:14

Misa.5
♥------

S dětmi to docela umím,před pár hodinama u mě byl strýc s mojí roční sestřenkou,ona je andílek,sice občas pěkná vzteklina...s ní to umím.

A proč zrovna au-pair?Jak už jsem zmínala,jde mi hlavně o anglinu,ale upřímně,zkusit to s dětma a domácností ´´naostro´´.
Přijde mi to jako takový start;dosud jsem v žádné anglicky mluvící zemi nebyla.

Moc děkuju holky za vaše odpovědi! hjarta

Není tady

#9 11. 10. 2009 20:10

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Sandro, je fakt, že se zase tolik neorientuju, protože jsem tu chvíli. Ale když jsem práci hledala, tak nabídek bylo strašně moc, minimálně v tom mém oboru.

Není tady

#10 11. 10. 2009 21:41

sandra
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

Sandro, je fakt, že se zase tolik neorientuju, protože jsem tu chvíli. Ale když jsem práci hledala, tak nabídek bylo strašně moc, minimálně v tom mém oboru.

Aha, tak díky za info smile jestli tam pojedu zase, tak budu hledat nějakou kancelářskou práci. Ta servírka byla u mě úplně mimo můj obor a vzdělání, ale jela jsem si tam pro zkušenost a znalosti wink
A musím říct, že fakt nelituju tummenupp

Není tady

#11 11. 10. 2009 21:45

taurus
♥♥♥♥♥♥-

Jj, je fakt, že odjezd do zahraničí je výborná zkušenost. Navíc Londýn je krásnej a barevnej a ve čtvrti, kde žiju já, je to všude blízko. Tak jsem fakt moc spokojená.

Není tady

#12 11. 10. 2009 22:05

sandra
♥♥♥♥♥♥-

taurus napsal(a):

Jj, je fakt, že odjezd do zahraničí je výborná zkušenost. Navíc Londýn je krásnej a barevnej a ve čtvrti, kde žiju já, je to všude blízko. Tak jsem fakt moc spokojená.

Tak to ti přeju hjarta

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí