|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Milé babinetky,vysvětlete mi,proč pokaždé při pečení kousků pečiva plněných různými náplněmi( tvaroh.povidla,marmeláda,masová náplň) mám zvlášť těsto a kousek vedle na pečícím papíře je vytečená náplň?Je to úplně jedno,jestli je to listové,tvarohové nebo jakékoliv těsto.Koupila jsem si takovou tu "mušli" na vykrajování a následné zmáčknití těsta,ale je to ůplně jedno.Včera jsem listové těsto s masovou náplní zamáčkavála při okrajích vidličkou, a že nevíte jak to dopadlo? Díky předem za Vaše rady
Není tady

to se mi moc nestává, nejspíš je to tím, že ten spoj máš na boku. Já tu mušli nepoužívám, ač ji mám taky a tvary dělám spíš jako šátečky.Spoj mám tím pádem nahoře, nebo ho dám dospod.Zkus dát do tvarohu trochu pudinkového prášku,do povidel můžeš taky.
Není tady
Mušli používám a osvědčilo se mi před stisknutím okraje lehce potřít vodou nebo romíchaným žloutkem
mnohem líp to drží a nevyteče nic...
Jediná další věc co mě napadá je příliš řídká náplň 
Víc bohužel neporadím 
Není tady