Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 10. 2009 9:45

Sed.Eva
♥------

Krvavý výtok

Ahoj.
Nějaký čas se potýkám s kvasinkami, navíc se mi včera přidal takový růžový až krvavý výtok. Každopádně jdu hned v pondělí ke svému gynekologovi, ale obávám se nejhoršího...sad
Máte někdo podobnou zkušenost?

Není tady

#2 10. 10. 2009 10:41

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Krvavý výtok

Zkus se zatím nestresovat, růžový až krvavý výtok může bát z toho, že máš narušenou sliznici když máš problém s kvasinkami. Může být samozřejmě i spousta dalších příčin, např. pokles hladiny hormonů a jiné, ale nepanikař moc a vydrž, dovedu si představit že máš strach a do pondělí je ještě daleko...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 10. 10. 2009 11:17

Sed.Eva
♥------

Bety, děkuju.
Kéž by to bylo jen tou podrážděnou sliznicí. Snad to dobře dopadne.

Není tady

#4 26. 12. 2009 18:47

*lady*
♥------

ahojky, můžu se zeptat, co to nakonec bylo? tento problém taky mám i ten růžový až krvavý výtok a léčím se s tím už 3 měsíce a pořád mi na to nic moc nezabírá.

Není tady

#5 26. 12. 2009 19:13

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Kup si papírky na Ph moče ve zdravotnických potřebách a podívej, jak máš kyselé prostředí těla! V kyselém prostředí se daří všemu. Může to být od infekcí před candicu cokoliv, ale na to by měl lékař přijít stěrem ze sliznice! Zkus, pokud sneseš tampon, napatlat ho bílým jogurtem a zavést i několiktát denně, nejlépe na noc.

Není tady

#6 27. 12. 2009 15:14

*lady*
♥------

Bílý jogurt jsem samozřejmě zkoušela, ale efekt nulový. Měla jsem plno krémů a čípků, ale pořád se mi to vrací. Je to jako kolotoč. Chvíli dobré a pak se to zas vrátí.

Není tady

#7 28. 12. 2009 9:57

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Pak to není problém jen gynekologický, ale začít u obvodního odběrem krve,moče, hledáním zánětu, infekcí, tam se najde, pokud se bude hledat ! Nenechat se odbýt každý je zodpovědný za své zdraví, lěkaři mají peníze i zdraví, na pacíenty většinou kašlou a nějak je odbydou ! Pátrat, chodit otravovat, až se na to přijde !

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí