29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak můj miláček který do teď neměl tušení co to je test se někde vzdělal a právě mě volal jestli už vím beta hcg...že test stejně nic neznamená dokud nevím hcg a také mě poučil že musí narůstat. Bych ho s chutí praštila chytráka:lol:
Fidor, Medul, Pavko:hjarta:
Upravil(a) sářice (16. 10. 2009 13:24)
Není tady
sářice napsal(a):
tak můj miláček který do teď neměl tušení co to je test se někde vzdělal a právě mě volal jestli už vím beta hcg...že test stejně nic neznamená dokud nevím hcg a také mě poučil že musí narůstat. Bych ho s chutí praštila chytráka:lol:
Fidor, Medul, Pavko:hjarta:
BuĎ ráda, že je zainteresovanej!
A navíc má pravdu, chceme krevní test víš že každýho hned honím na krev a hned dvakrát
Není tady
Fidor to já samozřejmě vím, jen jsem se nasmála jak mě poučoval:)příští týden někam zaběhnu, problém je že musím až někam do Prahy a ještě 2x takto v klidu nechám na po nebo ut, pokud čárka nezmizí
Není tady
sářice napsal(a):
Fidor to já samozřejmě vím, jen jsem se nasmála jak mě poučoval:)
příští týden někam zaběhnu, problém je že musím až někam do Prahy a ještě 2x takto v klidu nechám na po nebo ut, pokud čárka nezmizí
no jo no, kdybys neemigrovala z Prahy někam kde ti test můžou udělat maximálně lišky, tak už jsi mohla první odběr mít za sebou
moc moc na tebe myslím a pevně věřím že to tentokrát klapne
Není tady
Fidorko, to jsi mě pobavila, byla jsem na tom úplně stejně, s telefonem v ruce, který jsem pak odložila s tím, že kdyby něco, tak by se určitě ozvala Čárka je moc pěkná a tak držím palce, aby to všechno tentokrát dopadlo jak má!
Fidorka napsal(a):
Kurňa Sáruše, chodím kolem telefenu a říkám si mám-nemám, určitě by se už ozvala kdyby tam něco bylo
a ona si doma sedí a čučí na dvě lajny a nechá nás čekat
. Ještěže mě napadlo sem nakouknout
No tak to je skvělý a držím palce![]()
![]()
![]()
![]()
Holka drž se, opatruj se a hoď sem ty dálnice ať se pokocháme
Není tady
... ti dám lišky:lol: nicméně u nás dávaj i dobrý ráno, před pár dny běhala jedna sousedovi po pozemku..
Fíďo bohužel to stejně neovlivním, víkend přežiju a pokusím se juknout po netu kde nejblíž nechat nabrat krev
Není tady
No ahoj kočko, když už jsi tu, tak Ti tu sms psát teda nebudu, ale mám fakt radost! Hlavně se nenervuj jako posledně, teď už to dopadne dobře, takové věci se dvakrát nestávají.
Upravil(a) rhea12 (16. 10. 2009 13:50)
Není tady
sáříííí já raději negratuluju, ale dál držím moc moc pěsti........ opatruj se kočeno
Není tady
Andrejko to není možný jak ten chlapák vlasatej vyrostl:hjarta:, docela často na vás myslím, mám tě nějak stím Apolinářem spojenou:)
Není tady
No to víš, že jo, vždyt jsi tam byla když se Adámek narodil, jen o patro níž. Tak bysme Tě tam asi měli tentokrát doprovodit
Holka, mám fakt radost, hlavně klídek, nohy nahoru a odpočívat.
Není tady
Sáři,vidím je ty jsou pěkný,moc Ti držím pěstičky
Opatruj se a čárečka ať sílí
Není tady
Sáří, sice se neznáme, ale sleduju tvoji cestu za miminkem a moc ráda bych ti popřála strašně moc štěstí, ať to tentokrát dopadne na jedničku (nebo klidně na dvojky ). Tak tfuj, tfuj, tfuj
Držím samozřejmě pěsti i ostatním čekatelkám
Není tady
Blavi a Tobě taky samozdřejmě držím pěstičky.... a ouplně všechny
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Blavi a Tobě taky samozdřejmě držím pěstičky....
a ouplně všechny
![]()
ahoj a díkes moooooooooooooc!
Není tady
Blaví, já držím palečky Tobě
Kdy jsi měla transfer v uterý? a byly to morulky nebo blastinky?Nemáš to v metříku:dumbom:
Není tady
sářice napsal(a):
Blaví, já držím palečky Tobě
Kdy jsi měla transfer v uterý? a byly to morulky nebo blastinky?Nemáš to v metříku:dumbom:
Ahoj Sáři, nevím co to bylo byla jsem v nedělu 11tého
A dík za ty palečky, rozhodně budou třeba všechny a všech
Není tady
Holky a jaký je rozdíl mezi morulkama a blastinkama?
Není tady
Embryjko se dělí na dvoubuněčné...čtyřbuněčné....a dál. Zhruba 4 den je z něj morule a páty den blastocysta, dále hatchující blastocysta.
Není tady
Sáři moc gratuluju
Není tady