29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Silvi,to mě mrzí ,snad je vpořádku
jinak jsem dneska testla a čárka slábne,skoro není vidět,no co se dá dělat
Není tady
Silvi.100 napsal(a):
Kati kdyby bylo vše ok, ozve se
ona určitě moc dobře ví, že jsme tu pro ni a myslíme na ní
Potřebuje si ale 'odpočinout' a já ji chápu. Byla bych moc ráda, kdyby přišla s tím, že je vše ok, ale obávám se, že tomu tak opravdu není a teď zlatíčko potřebuje oddech a asi nejvíc podporu nejbližších
![]()
MIRI, moc mě to mrzí!
doufám, že jsi v pořádku
Ahojte
Sivinko moc děkuji! Ty si ten můj neúspěch na dálku úplně dobře cítila! Ano, MS se rozjela a u mě to znamená konec- boj o sourozence je u konce
. Bohužel se i tohle stává..
Vyplácala sem všechny hrazené pokusy, prošla léčbou Prednisonem, napíchala plno injekcí Gamaglobulinu a 16tej den od OPU večer sem začala špinit...osud
Občas na vás mrknu, a už budu jen šmírovat, jak se na Babinetu těhotní atd atd
MÁM VÁS RÁDA!!!
Není tady
Miruš, néééééé!!!!! To jsou zprávy, které zrovna nechci slyšet Na to není co říct, drž se!!!!
Není tady
Miruš, moc moc mě to mrzí, tolik jsem věřila, že se na tebe za všechen ten boj štěstí usměje...
přeju všechno dobré do života a někdy na nás nakoukni, rády tě uvidíme, určitě nejen já
Není tady
Krutý osud, ale ty máš jedno štěstí už doma, vím , poloviční útěcha, ale máš se alespoň od čeho odrazit
Není tady
Miruško, moc mě to mrzí, myslela jsem na tebe Ale jsi silná ženská (co nám taky zbejvá, viď
). Zkus se radovat z toho, co máš, užívat naplno života, pustit se třeba do něčeho nového, naučit se cizí jazyk, cestovat, ochutnávat... I tak je totiž život krásný
Upravil(a) Veranna (9. 11. 2009 9:48)
Není tady
Miruško,mrzí mě to je mi to vážně moc líto,že ani nevím,jak to vyjádřit,drž se holka a opatruj se :pussa:moc jsem ti držela palečky
pro Tebe
Není tady
Sáááááááářííííííí ozvi se nám kočičko
Není tady