29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dovolila jsem si založit témátko pro všechny stejně postižené, aby nám to lépe utíkalo a neobtěžovaly jsme v ostatních chlívech:lol:
Tak holky hrdě hlaste příznaky:dumbom:
Není tady
omlouvám se, že vám sem lezu, ač "nečekatelka"
ale teda sáří.... no totok..... prý "u mě žádné novinky nejsou" ..... a přitom taková mega novinka, pokud jsem jí teda nepřehlídla během svého pobytu v Paříží
kočeny, VŠEM vám moc moc moc držím pěstičky (ať to nemusím vypisovat jmenovitě, na některou bych určitě zapomněla)
Není tady
a btw - vy v žádném případě nikde neobtěžujete
Není tady
Sissi:pussa:
Popi já to napřed nechtěla vůbec zveřejňovat, ale pak mě to nedalo:lol:
Koukám jsem tu sama:(
Není tady
Sáááááříííí, strasne rada Te vidiiim, drzim uplne mega totalne brutalne palce
Není tady
Tak i tady Sáří,Blavi,Zemi moc Vám držím palečky
všem hezký den
Není tady
sářinko, Blavuš, Zemi.... kočeny, tak jak to s vámi vypadá podělte se s námi pevně doufám, o dobré zprávy.... a pokud náhodou ne, tak ...... jsme tady pro vás
Není tady
Tak to je fajn děkujeme Silvi za zprávu
a ostatní?
Sissi a už máš pohyby?
Není tady
Holky díky za palčáky, sice to nevypadá, ale dokud nedojde ta potvora, tak můžu doufat:)
Lenkoooo tedy ty jsi čím dál tím hezčí
Není tady
Sáří, držím palce a posílám veškeré štěstí a naději. Moc na tebe myslím. Budu si ty prsty mačkat vší silou.
Není tady
Sáři,moc Ti držím všechno
Není tady
...úplně potichoučku hlásím že dnes 10den po ET a 14 den po OPU mám na testu slaboulinkou čárečku:gloria: Protože vím jak to dopadlo minule držím se při zemi, ale alespoň je naděje:)
Není tady
Sáří neznáme se, ale potichoučku gratuluju
Budu moc držet palce at to dopedne
Není tady