|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Teď jsem vedená jako nemocná, pak nastupuji na mateřskou. Firma ve které jsem pracovala, ale za tři roky již určitě fungovat nebude a jestli ano, tak nebudu mít šanci, jak se dopátrat zaměstnavatele popřípadě účetní (ta nynější končí). Zaměstnavatel je typický šejdíř má několik s.r.o., po nějaké době jde do konkurzu a založí nové spol. s novými sídly. Vím, že zápočtový list je důležitý pro nástup do nového zaměstnání, tak jestli jste se někdo nesetkal s takovou situací, že jste neměli šanci získat zápočtový list od býv. zam. a jak v takovém případě postupovat?
Díky
Není tady
Já to kdysi musela řešit právní cestou.Firma v době mé nemocenské prostě zmizela a neměla jsem ani výpověď,ani ukončený pracovní poměr.
Není tady
Hmm, toho jsem se obávala
tzn. že jste si vyhledala právníka a co po Vás vyžadoval a jak postupoval? Děkuji
Není tady