|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Mash, mám jen jeden koš a mám ho ve skříni. Prádlo po vyprání hezky pověsím a pak, až uschne, ho rovnou skládám. Takže na žehlení toho moc není. Ale občas se nezadaří nějaký věci poskládat, to pak musím dát do koše na žehlení. Nebo věci, který nestačí jen poskládat. Prostě mám obrovskou skříň, 3,60 na délku a 2,60 na výšku, vestavěnou. Tam se toho vejde a schová 

bordel mi to nedělá, koš je hezky uklizenej
Není tady
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Vytáhla jsem žehlení a jdu si sem postěžovat. Mám toho narvaný koš a vůbec se mi do toho nechce. Na žehlení jsem bordelář, některý věci, jak do koše koukám, jsem zapomněla, že vůbec máme. Ani nevím, kdy jsem naposledy žehlila. V plánu to mívám často, ale realita........... žehličku nesnáším, tk se jí vyhábám, ale teď už nebylo zbytí a musela jsem se do toho dát. Je to boj. Většinou totiž dobře věším a hned skládám.
Mě by zajímala jedna věc - kde ty koše s tím nevyžehleným prádlem po tu dobu, kdy nežehlíš, skladuješ. Musí to dělat doma bordel, ne ?
A ty jsi tak uvědomělá, že vypereš a hned vyžehlíš? Já ne
,
Není tady

No, Aprill, třeba je Mash uvědomělá a žehlí hned. Já jsem líná a žehlení mě nebaví.
Není tady

javena napsal(a):
Tak nějaký prostěradla - starší, bavlněný, ještě mám. Já taky nic nevyhodím...
Radši si je hned v pondělí vezmu do práce. Nikdy nevíš...
Z nákupních center mám osypky. Nemůžu za to. Někdy tam musím, ale bafnu co potřebuju a tradá. Kolikrát zjistím, že mám boty, bundu... ale pečivo k večeři ne (jdu jen pro tu určitou věc) a běžím u nás do konzumu, koupím housky a ještě zjistím, co se kde děje... Nesbírám drby, ale přijde mi to tak nějak osobnější. Ráda kecám s lidma...
Taky to mám ráda. Bydlím na Vinohradech - okruhu 200 metrů mám všechno. Sice trochu dražší, ale zase ušetřím za benzín a nervy. Prodavačky pokecají, už vědí, jaké kupuji kafe, co kouřím, kterou paštiku můj syn nemá rád, znají můj druh pleti i velikost bot - to mi vyhovuje
Není tady

aprill napsal(a):
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Vytáhla jsem žehlení a jdu si sem postěžovat. Mám toho narvaný koš a vůbec se mi do toho nechce. Na žehlení jsem bordelář, některý věci, jak do koše koukám, jsem zapomněla, že vůbec máme. Ani nevím, kdy jsem naposledy žehlila. V plánu to mívám často, ale realita........... žehličku nesnáším, tk se jí vyhábám, ale teď už nebylo zbytí a musela jsem se do toho dát. Je to boj. Většinou totiž dobře věším a hned skládám.
Mě by zajímala jedna věc - kde ty koše s tím nevyžehleným prádlem po tu dobu, kdy nežehlíš, skladuješ. Musí to dělat doma bordel, ne ?
A ty jsi tak uvědomělá, že vypereš a hned vyžehlíš? Já ne
,
Kdepak, už se to tu kdysi probíralo - já nežehlím vůbec. Jen vánoční ubrus. Jen mě to tak napadlo
Není tady

No a já mám vánoční ubrusy dva a žehlit se nemusí ani jeden.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Mash, mám jen jeden koš a mám ho ve skříni. Prádlo po vyprání hezky pověsím a pak, až uschne, ho rovnou skládám. Takže na žehlení toho moc není. Ale občas se nezadaří nějaký věci poskládat, to pak musím dát do koše na žehlení. Nebo věci, který nestačí jen poskládat. Prostě mám obrovskou skříň, 3,60 na délku a 2,60 na výšku, vestavěnou. Tam se toho vejde a schová
bordel mi to nedělá, koš je hezky uklizenej
Tak to jo - totiž, moje kámoška to skladuje na rotopedu - prý, když na to uvidí, dřív ji to donutí vyžehlit - ale stejně to tam visí 14 dní a to mi moc estetické nepřipadá.
Není tady

Modroočka napsal(a):
Já mám jen jeden. Asi by se taky nemusel, ale Vánoce jsou jednou za rok, je to rituální záležitost, tak ho vyžehlím - taky takový rituál. Potom ho za dva dny zaprasíme, hodím ho do pračky, místo něho instaluji jen vánoční prostírání, to se hned ten večer pokape voskem ze svíčky, tak ho sundám, přežehlím přes ubrousek, hodím do špíny a máme od textilu na stole zase na rok pokoj.
Nojo, rituály musí být 
Není tady
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Já mám jen jeden. Asi by se taky nemusel, ale Vánoce jsou jednou za rok, je to rituální záležitost, tak ho vyžehlím - taky takový rituál. Potom ho za dva dny zaprasíme, hodím ho do pračky, místo něho instaluji jen vánoční prostírání, to se hned ten večer pokape voskem ze svíčky, tak ho sundám, přežehlím přes ubrousek, hodím do špíny a máme od textilu na stole zase na rok pokoj.
Nojo, rituály musí být
Tak to já jsem staromódní, škrobím, žehlím (skoro všechno) a stůl bez ubrusu je takový divný
. Připadala bych si jako v bufetu .
Není tady
Ivana*M napsal(a):
AndreaP. napsal(a):
Jdu si zaskuhrat, skuhry skuhry
... po pětitýdenním marodění dětí - na střídačku hezky jeden od druhého, občas oba najednou, začínáme šestý týden - dcera druhé ATB s podezřením na zápal plic, jestli nakonec skončíme v nemocnici, tak mě asi šlehne
tak to z te prace asi seslo ?
Jsem asi natvrdlá, ale nějak jsem to nepochňapala (v překladu nepochopila)....
Není tady

aprill napsal(a):
mashanka napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Nojo, rituály musí býtTak to já jsem staromódní, škrobím, žehlím (skoro všechno) a stůl bez ubrusu je takový divný
. Připadala bych si jako v bufetu .
Nepřipadala- máme krásnou vrchní desku - škoda ji zakrývat. No, škrob nepoužívám. Když už, tak aviváž. Mám ráda všechno měkké. Teda, skoro všechno 
Není tady

Já mám stůl z masivu, takže když tam neje ubrus, nevypadá to nijak špatně,
Upravil(a) Modroočka (18. 10. 2009 20:25)
Není tady

Tak jsem ňáká bez nálady, asi to počasí...
fňuk, skuhr, skuhr
Není tady

Ros, nefňukej, to mám taky, blbou náladu z počasí, navíc je neděle a já musím ráno vstávat do práce. Se mi ale vůbec nechce.
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Tak jsem ňáká bez nálady, asi to počasí...
fňuk, skuhr, skuhr
Vždyť už je tma, tak jak víš, jaké je venku počasí ? 
Není tady

No ono je takové už celý týden
a navíc mám meteorologickou stanici, na ní to vidím a dokonce tam vidím i výšku mořského přílivu, což je v této zeměpisné šířce obvzláště důležitá informace 
Není tady
Rosamunda napsal(a):
a navíc mám meteorologickou stanici, na ní to vidím a dokonce tam vidím i výšku mořského přílivu, což je v této zeměpisné šířce obvzláště důležitá informace

Není tady

Rosamunda napsal(a):
Tak schválně:
Výška?
Tlak?
Teplota?
Rosný bod?

Není tady

Výška 180 cm, tlak 80/120, teplota 36,5; rosný bod podle námahy 
Není tady
Rosamunda napsal(a):

jsi zapomněla na velikost..... obuvi 
Není tady

No ale tu na meteorologické stanici nenajdu!
Není tady
Rosamunda napsal(a):
No ale tu na meteorologické stanici nenajdu!
njn bohužel... budeš to muset reklamovat 
Není tady

Asi jo anebo ty nohy, že to tam nenahlásily 
Není tady

Rosamunda napsal(a):
Hele, nemáš nějakej blbej tlak?

Není tady
Rosamunda napsal(a):
Asi jo anebo ty nohy, že to tam nenahlásily

Není tady