|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Blossom napsal(a):
Skuhrám - včera mě sklátil nějakej chřipkovej virus, potvora. Je mi pěkně blbě. Vyřídím tady v práci jen to nejnutnější a odkulím se do postele. Vánoce jak to vypadá promarodím. Ach jo.
Tak vám všem přeju lepší svátky, než budu mít já....
Hlavne fklidu a na priste uzivej preventivne vitaminy, pokud budes chtit, v SZ Ti pisnu kdo je vyrabi. Kolem me chripka pokazde jen prosla, uzivam je uz 5 let a nic mi neni 
Ale abych nebyl OffTopic... Nasr*ly me ty moje dve pipny ... 

Není tady

Blossom napsal(a):
Skuhrám - včera mě sklátil nějakej chřipkovej virus, potvora. Je mi pěkně blbě. Vyřídím tady v práci jen to nejnutnější a odkulím se do postele. Vánoce jak to vypadá promarodím. Ach jo.
Tak vám všem přeju lepší svátky, než budu mít já....
Neboj nejsi v tom sama .mě už se ten bacil drží skoro 14dní a nechce se pustit!!!! Vlastně jo ,něco se začlo spouštět pořádně a to rýma!!! Je to hroznej vopruz!!
Jinak VESELÉ VANOCE!!!! 
Není tady

Prace, normalne ji mam rada, ale dneska uz me to vazne s.ere.
Jeste ze muzu pracovat z domova.
Ale jsem hrozne ospala.
vcera jsem dostala svuj vanocni darek v podobe volantu a hrala do noci Colin McRae, Dirt2!
To byl Tour de strom! ;-))
Není tady
Taky skuhrám. Málem jsem se cestou do práce v Praze na chodnících zabila. Jo, ona se najde spousta peněz na kraviny jako Opencard a Behmův skok na motorce, ale na ty chodníky už nezbývá.
Přeju všem krásné Vánoce bez nehod.
Není tady

No já jsem měla skuhratv sobotu,ale to už jsem na to neměla sil, ukradli mi peněnženku sice bez peněz, ale se všemi platebními kartami a s doklady, chjoo
to je tak, když si člověk někam vyrazí.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
No já jsem měla skuhratv sobotu,ale to už jsem na to neměla sil, ukradli mi peněnženku sice bez peněz, ale se všemi platebními kartami a s doklady, chjoo
to je tak, když si člověk někam vyrazí.
Nejsi sama koho okradli, nějaký prevít mi ukradl před časem ve fitku z peněženky 2000 Kč 

, ale byl ohleduplný karty mi nechal
. Bylo nás víc, ten den si přišel/a na docela velké prachy
.
Není tady
aprill napsal(a):
Nejsi sama koho okradli, nějaký prevít mi ukradl před časem ve fitku z peněženky 2000 Kč
, ale byl ohleduplný karty mi nechal
. Bylo nás víc, ten den si přišel/a na docela velké prachy
.
Postaral se o průběh vánoc vám, i sobě... jde o to, kdo se jak moc těšil... 
Není tady

Jo jo, všichni jsou šťastní a veselí se svými rodinami, akorát já jak ta kr*va blbá čumím do compu a nikde nikdo.
Není tady
Pridavam se..., cumim tu, hledam spriznene duse...

Není tady

Ahoj Viktorko, vítám tě zpět, sice pozdě, ale přece.
Není tady

Prechladnutie mi sadlo na priedušky, pri každom zakašlaní ma bolí až pod kľúčnou kosťou... a ako hlas mám príťažlivý barytón.
Není tady
Selima napsal(a):
Prechladnutie mi sadlo na priedušky, pri každom zakašlaní ma bolí až pod kľúčnou kosťou... a ako hlas mám príťažlivý barytón.
Uz je to lepsi Seli ...? 
Není tady

No, ako sa to vezme... hlas mám stále ako mutujúci Druppi, ale kašeľ sa zlepšil. Akurát ma bolí hrdlo, si ho mám zapálené... A práve sa mi vypol - po dlhšom nepoužívní - noťas a zmizla mi poldňpvá robota.
Nepodarilo sami ani obnoviť dokument, resp. nové zmeny. Zrejem sa fakt neuložili... 
Není tady

Skuhrám, přirazila jsem si prostředníček pravé ruky do dveří od bytu, bolí to jako píp,píp,píp, no prostě strááááááášně, v první chvíli jsem si myslela, že si cvrknu do textilu 

A asi mi sleze i nehet, mám ho do půlky modrej, to bude paráda, na ruce, to je tak na půl roku, než mi to sleze a naroste nový, ach jo 
Upravil(a) Modroočka (31. 12. 2009 8:19)
Není tady

Modroočka napsal(a):
Skuhrám, přirazila jsem si prostředníček pravé ruky do dveří od bytu...
To jste prováděli nějaké SM praktiky, bo co?

A neboj, když ti slejzá nehet, automaticky ti pod ním zároveň roste novej, takže žádnýho půl roku bez nehtu...
Není tady

Houbeles, Mikši, spěchala jsem do obchodu pro veky. Kdyby to byly SM praktiky, tak bych neskuhrala.
A přeju Ti všechno NEJ do novýho roku, měj se krásně.
Není tady

Ahojte, taky se přidávám k nakukujícím a skuhrajícím. Spala jsem 2 hodiny a to se na mně podepisuje. Taky jsem zjistila, že nesnáším překvapení :-(
Všem nemocným hodně zdraví, všem smutným dostatek optimismu, a do desítkového roku vkročte s úsměvem! 
Není tady

Modroočka napsal(a):
Skuhrám, přirazila jsem si prostředníček pravé ruky do dveří od bytu, bolí to jako píp,píp,píp, no prostě strááááááášně, v první chvíli jsem si myslela, že si cvrknu do textilu
A asi mi sleze i nehet, mám ho do půlky modrej, to bude paráda, na ruce, to je tak na půl roku, než mi to sleze a naroste nový, ach jo
Tak to já si teda taky zaskuhrám,páč jsem uklouzla a roztřískala si kouleno. Tmavě rudá skvrna se mi rozlila a zabarvila mé nové džíny. No ještě,že jsem si neuďála silniční lišej na hubě,to bych teda pěkně přivítala ten nový rok. Ale to koleno je taky luxusní. A nádherně se vybarvuje do černofialova....
Není tady
Já zrovna dnes musím zažívat to, co jiným ošetřuji...taková ostuda-pedikérka a zarostlý nehet na palci, ještě mi na něj ráno malá stoupla:-(. Vždy všem říkám, že přehánějí, že to není taková hrůza a konečně vím, co to je za bolest.
Není tady

No my jsme dnes měli odpoledne výjezd k veterináři.Pejsek nějak podivně opuchl v obličeji i s ušima.Prý nějaká alergická reakce.Tak dostal pichanec a tedˇ už spí k košíku koblížek jeden.
Není tady
Vanda napsal(a):
No my jsme dnes měli odpoledne výjezd k veterináři.Pejsek nějak podivně opuchl v obličeji i s ušima.Prý nějaká alergická reakce.Tak dostal pichanec a tedˇ už spí k košíku koblížek jeden.
Aspoň prospí ty rachejtle 
Není tady