29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
No a můj server se nejmenuje nijak, páč žádnej nemám.
Deborah, je mi líto, že Ti někdo ublížil, lidi jsou mrchy, zvířata jsou lepší.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
No a můj server se nejmenuje nijak, páč žádnej nemám.
Deborah, je mi líto, že Ti někdo ublížil, lidi jsou mrchy, zvířata jsou lepší.
ubližuje mi pořád jeden a ten samej... můj BM, ale asi jsem tenhle kopanec potřebovala, abych se vzpamatovala... zvířátko mít nemůžeme, alespoň mám děti a nejsem sama, ale jen osamocená...
Není tady
Nojo no, s bývalými je to těžké, ať už manželi nebo manželkami, ty emoce prostě asi nejdou utnout a Tys to vše navíc absolvovala nedávno, tak holt můžu jen držet palečky, ať to zvládneš. Myslím na Tebe.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Nojo no, s bývalými je to těžké, ať už manželi nebo manželkami, ty emoce prostě asi nejdou utnout a Tys to vše navíc absolvovala nedávno, tak holt můžu jen držet palečky, ať to zvládneš. Myslím na Tebe.
jdeme s dětmi na chvíli ven, aspoň přijdu na jiné myšlenky...
Není tady
morpheus napsal(a):
Deborah : zase bude dobre, uvidis ...
ano, bude...
Není tady
Někdy se mi zdá, že řeším denně problémy jiných (těhotenství, rozchody, svatby, hádky doma, koupě bytu) a že to všechno jde tak nějak mimo můj život. Žiju vlastně život jiných, protože nic z toho já nemám. Neřeším s nikým své vztahy, žádné nemám, neřeším děti, žádné nemám, neřeším byt, žiju u rodičů, prostě mi připadá, že ten život se vším co přináší, se mě vůbec netýká. A mi to strašně moc líto, tak moc. Žiju osamoceně, svobodná a bezdětná. Taky bych tak ráda řešila jméno budoucího dítěte a velikost svatební kytice. Ach jo, mám zase slabou chvilku, raději si půjdu lehnout. Zítra zase budu pomáhat s věcmi, které přínáší život a které mi jsou odepřeny.
Není tady
Deborah napsal(a):
morpheus napsal(a):
Deborah : zase bude dobre, uvidis ...
ano, bude...
jsi bambula, povídala sjem ti, ať se k ničemu raději neupínáš, abys pak nebyla zklamaná
Není tady
kalma napsal(a):
Někdy se mi zdá, že řeším denně problémy jiných (těhotenství, rozchody, svatby, hádky doma, koupě bytu) a že to všechno jde tak nějak mimo můj život. Žiju vlastně život jiných, protože nic z toho já nemám. Neřeším s nikým své vztahy, žádné nemám, neřeším děti, žádné nemám, neřeším byt, žiju u rodičů, prostě mi připadá, že ten život se vším co přináší, se mě vůbec netýká. A mi to strašně moc líto, tak moc. Žiju osamoceně, svobodná a bezdětná. Taky bych tak ráda řešila jméno budoucího dítěte a velikost svatební kytice. Ach jo, mám zase slabou chvilku, raději si půjdu lehnout. Zítra zase budu pomáhat s věcmi, které přínáší život a které mi jsou odepřeny.
kalmo, nebul. proč by ti mělo být něco odepřeno, záleží přece na tobě, jak si svůj život zařídíš. ty sama ho řídíš, ne někdo jinej. a život přece nekončí, všechno tohle ještě můžeš mít, ne
Není tady
Petuna napsal(a):
Musím si ulevit..už týden máme v servise auto Renault Laguna..nafta.., motor 2.2 normálně najednou zničeho nic prostě přestalo jet. Trošku smradu a konec................ a oni doteď nevím co s tím je!!!! Prý to bude velký oříšek..bylo na diagnostice..nic neviděli. Koupené minulý rok 3 roky staré a pořád něco s tím je!!!!!!!
A nejlepší je že teď se neví co!!!!!!!!!!!!!
Tak pokračování z minulých dní.....čas běží a v servise jsou stále bezradní, a nejsou schopni nic zjistit, pouze že je špatný vstřikovač ale ten prý nemá vliv na to ,že nejde motor a auto prostě nestartuje. Mám být trpělivá!!!!
Ale jak..potřebuju jezdit ale hlavně se bojím co to bude a kolik to bude stát!!! Vstřikovač prý kolem 8000 a to mi ještě řekli ,že třeba bude nutno celý nový motor, Je mi zle, auto výroby rok 2004 a je to mrcha!!!!! Chce se mi brečet, mám odložené peníze s dcerkou na dovolenou v zimě a opět to půjde do p.......dele!
Není tady
Petuna napsal(a):
Petuna napsal(a):
Musím si ulevit..už týden máme v servise auto Renault Laguna..nafta.., motor 2.2 normálně najednou zničeho nic prostě přestalo jet. Trošku smradu a konec................ a oni doteď nevím co s tím je!!!! Prý to bude velký oříšek..bylo na diagnostice..nic neviděli. Koupené minulý rok 3 roky staré a pořád něco s tím je!!!!!!!
A nejlepší je že teď se neví co!!!!!!!!!!!!!Tak pokračování z minulých dní.....čas běží a v servise jsou stále bezradní, a nejsou schopni nic zjistit, pouze že je špatný vstřikovač ale ten prý nemá vliv na to ,že nejde motor a auto prostě nestartuje. Mám být trpělivá!!!!
Ale jak..potřebuju jezdit ale hlavně se bojím co to bude a kolik to bude stát!!! Vstřikovač prý kolem 8000 a to mi ještě řekli ,že třeba bude nutno celý nový motor, Je mi zle, auto výroby rok 2004 a je to mrcha!!!!! Chce se mi brečet, mám odložené peníze s dcerkou na dovolenou v zimě a opět to půjde do p.......dele!
Není nad odborníky.Tomu říkám servis.
Upravil(a) Horacio (14. 10. 2009 15:00)
baba.jaga napsal(a):
Hah, vy tu. Muj server se jmenuje VELRYBA. Kdo se chce po nem prejmenovat?
Není tady
Sněží a sněží a sněží a já mám večer jet 30 km na skupinu, snadse nevybourám
Není tady
Chtěla jsem si koupit vysoký kozačky, ale všechno je takový úzký, jak na ruku, nemám nijak extrémě tlustý lýtka, ale ty botičky jsou fakt uzoučký. chci nějaký pod kolena, abych do toho dala i kalhoty. Ale faklt všechno na chíplinky, na normální ženskou nic.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Chtěla jsem si koupit vysoký kozačky, ale všechno je takový úzký, jak na ruku, nemám nijak extrémě tlustý lýtka, ale ty botičky jsou fakt uzoučký. chci nějaký pod kolena, abych do toho dala i kalhoty. Ale faklt všechno na chíplinky, na normální ženskou nic.
Nevzdávej to, určitě seženeš to co se ti líbí. Já jsem koupila kozajdy, které zapnu v Garfieldu .
Není tady
Takové kozačky jsem koupila v CCC. Určitě seženeš.
Není tady
No, holky, ale já nemíním dát za kozačky 3 tisíce, takových měli ve Stivalu kvantum, ale teda za ty prachy taky žádná sláva. Zkusím to po neděli, vlítnu u nás do Vaňkovky, tam je těch obchodů s botama povíc.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, holky, ale já nemíním dát za kozačky 3 tisíce, takových měli ve Stivalu kvantum, ale teda za ty prachy taky žádná sláva. Zkusím to po neděli, vlítnu u nás do Vaňkovky, tam je těch obchodů s botama povíc.
Je pravda, že já jsem za ty boty dala skoro 3000 , ale v CCC jsou boty levnější
a taky bych si tam vybrala
.
Není tady
Já kupuju boty zásadně až po sezoně, když začínají výprodeje, loni jsem takhle výhodně koupila kozačky, který za plnou cenu stály 3000 a já je měla za 1700 Jinak pořád sněží, skuhry, i když mám už přezuto, tak se té cesty bojím, snad to bude prohrnuté, jedu po okreskách, tak aby tam nebyl náklaďák nebo autobus v pangejtě.
Není tady
Dala jsem za ně 2 400,- Kč, ale měli i levnější a pěkné.
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Já kupuju boty zásadně až po sezoně, když začínají výprodeje, loni jsem takhle výhodně koupila kozačky, který za plnou cenu stály 3000 a já je měla za 1700
Jinak pořád sněží, skuhry, i když mám už přezuto, tak se té cesty bojím, snad to bude prohrnuté, jedu po okreskách, tak aby tam nebyl náklaďák nebo autobus v pangejtě.
Když to by mě nebavilo. Když si koupím něco hezkého, chci se v tom hned producírovat. Čekat půl roku, to by mě štvalo
Není tady
Skuhry, skuhry .
Ach jo, dostala jsem anginu, tak musím rychle šupajdit k doktorce. A to jsem byla před týdnem na operaci štítné žlázy .
Není tady
Taky na mě dolehla choroba blééé teplota, bolí mě v krku... to bude víkend
Není tady
Nevim, co koupit skoro "tchyni". Nemam normalni vkus, tak me nenepada ani nic normalniho ;-)
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Nevim, co koupit skoro "tchyni". Nemam normalni vkus, tak me nenepada ani nic normalniho ;-)
kosmetiku, drogerii, knížku, dárkový koš
Není tady