29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Musím si ulevit..už týden máme v servise auto Renault Laguna..nafta..normálně najednou zničeho nic prostě přestalo jet. Trošku smradu a konec................ a oni doteď nevím co s tím je!!!! Prý to bude velký oříšek..bylo na diagnostice..nic neviděli. Koupené minulý rok 3 roky staré a pořád něco s tím je!!!!!!!
A nejlepší je že teď se neví co!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Petuna napsal(a):
Musím si ulevit..už týden máme v servise auto Renault Laguna..nafta..normálně najednou zničeho nic prostě přestalo jet. Trošku smradu a konec................ a oni doteď nevím co s tím je!!!! Prý to bude velký oříšek..bylo na diagnostice..nic neviděli. Koupené minulý rok 3 roky staré a pořád něco s tím je!!!!!!!
A nejlepší je že teď se neví co!!!!!!!!!!!!!
Ahoj Peti,zadej si do lišty < www.renaultclub.cz > a klikni na diskuzní forum,pak dále na sekci Renault Laguna II,tam najdeš vše,co potřebuješ.Pravděpodobně bude vadné turbo nebo EGR ventil.Určitě tam najdeš pomoc,vypiš tam vše,co o té závadě víš.Hezký den.
Moc děkuji za radu jdu na to:hjarta:
Není tady
Petuno, něco podobného se stalo před pár lety našim, sice šlo o jiný typ auta, ale to samé, auto v autoservisu, projelo jim všema možnejma testama a nic...výsledek žádný, nikdo nic nevěděl a co to testování stálo...
Pak vzali auto z autoservisu, dali ho známýmu automechanikovi na chalupě a zkušenej chlap věděl během hodiny o co jde. To si pak člověk pomyslí, že ho ty autoservisy fakt jen berou na hůl a prd tomu rozumí.
Není tady
To počasí mě asi zničí, teď tu byl slejvák jak hrom, je zima, vlhko, brrr. Nejradši bych s tím vším sekla a odjela do teplých krajin, aby tam bylo aspoň 25 stupňů.
Není tady
Dnešek je hnusný, hnusný, hnusný den....
Není tady
Jé Ty ses nám přejmenovala? Copak je to za novoty? A co se Ti stalo, že tak brečíš?
Upravil(a) Rosamunda (12. 10. 2009 15:53)
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Jé Ty ses nám přejmenovala? Copak je to za novoty? A co se Ti stalo, že tak brečíš?
musela jsem, aby mě tu někdo nevyčmuchal...
Brečím... dostala jsem naději a hned na to nůž do zad... a to bolí...
Není tady
A sakra, tak top na Tebe budu moc myslet.
Není tady
Deborah napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Ahojik ???? Tak Ty ses ale pekne prejmenovala ...Vis co Deborah ? Muzes nam tu vsem vysvetlit, proc mas jmeno po mem SERVERU ?????????
Není tady
morpheus napsal(a):
Muzes nam tu vsem vysvetlit, proc mas jmeno po mem SERVERU ?????????
Nebuď zase tak vztahovačnej, Morfe...
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
To je legrace Mikesi !!! Nic vic ... Jasne ze mi to nevadi :-)
Není tady
Mikeš napsal(a):
morpheus napsal(a):
a nedá si říct a nedá si říct, co naděláš Mikeši....
Není tady
Deborah napsal(a):
...a nedá si říct a nedá si říct, co naděláš Mikeši....
Já nenadělám nic - Morfík má zřejmě podobně zvrácený smysl pro humor, jako mám já...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Deborah napsal(a):
Já nenadělám nic - Morfík má zřejmě podobně zvrácený smysl pro humor, jako mám já...
chichi, no naštěstí to chápu... a beru jako legraci, obzvlášť od Morfa...
Není tady
Deborah napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Deborah napsal(a):
chichi, no naštěstí to chápu... a beru jako legraci, obzvlášť od Morfa...
Alek jeste jsi nam tu vsem nerekla, proc mas jmeno po mem serveru ...??? Zeby laska na 1. pohled ( dotek ) ...jj SunFire veme za srdce kazdeho ...
Není tady
A ani neřeknu, je to totiž má osobní věc
Není tady
Deborah napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
jde o to, o čem jsme spolu mluvily o víkendu ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Brečím... dostala jsem naději a hned na to nůž do zad... a to bolí...jde o to, o čem jsme spolu mluvily o víkendu ?
Pavli
Není tady
ach jo bude zase dobře
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ach jo
bude zase dobře
snad jo, jen tomu nějak přestávám věřit... všechno je to nějak špatně....
Není tady
ale jdi, jen se v tom teď motáš. to přejde, uvidíš
včera sjem už viděla v jednom obchodě vánoční výzdobu dyť je tepre říjen
pěkně mě tím štvou
Není tady
PPavlaa napsal(a):
včera sjem už viděla v jednom obchodě vánoční výzdobudyť je tepre říjen
pěkně mě tím štvou
noo a děti už vymýšlejí, co jim má ježíšek přinést pod stromeček... to by mě zajímalo, kdo na ty věci tomu ježíškovi dá peníze
Není tady
Hah, vy tu. Muj server se jmenuje VELRYBA. Kdo se chce po nem prejmenovat?
Není tady
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
včera sjem už viděla v jednom obchodě vánoční výzdobudyť je tepre říjen
pěkně mě tím štvou
noo a děti už vymýšlejí, co jim má ježíšek přinést pod stromeček... to by mě zajímalo, kdo na ty věci tomu ježíškovi dá peníze
tys ještě Jéžovi nenapsala ? já se na to chystám, dám to za okno a uvidím
mladej už mi hlásil, kolik má našetřeno na dárky. už to není jako když byl malej, chodili jsme po městě, on si cinkal v dlaních těma svejma drobnejma a říkal mi, ať si vyberu, cokoliv budu chtít, že mi koupí úplně všecko
Není tady