6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Musím si ulevit..u týden máme v servise auto Renault Laguna..nafta..normálně najednou zničeho nic prostě přestalo jet. Troku smradu a konec................ a oni doteď nevím co s tím je!!!! Prý to bude velký oříek..bylo na diagnostice..nic neviděli. Koupené minulý rok 3 roky staré a pořád něco s tím je!!!!!!!
A nejlepí je e teď se neví co!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Petuna napsal(a):
Musím si ulevit..u týden máme v servise auto Renault Laguna..nafta..normálně najednou zničeho nic prostě přestalo jet. Troku smradu a konec................ a oni doteď nevím co s tím je!!!! Prý to bude velký oříek..bylo na diagnostice..nic neviděli. Koupené minulý rok 3 roky staré a pořád něco s tím je!!!!!!!
A nejlepí je e teď se neví co!!!!!!!!!!!!!
Ahoj Peti,zadej si do lity < www.renaultclub.cz > a klikni na diskuzní forum,pak dále na sekci Renault Laguna II,tam najde ve,co potřebuje.Pravděpodobně bude vadné turbo nebo EGR ventil.Určitě tam najde pomoc,vypi tam ve,co o té závadě ví.Hezký den.
Moc děkuji za radu jdu na to:hjarta:
Není tady
Petuno, něco podobného se stalo před pár lety naim, sice lo o jiný typ auta, ale to samé, auto v autoservisu, projelo jim vema monejma testama a nic...výsledek ádný, nikdo nic nevěděl a co to testování stálo...
Pak vzali auto z autoservisu, dali ho známýmu automechanikovi na chalupě a zkuenej chlap věděl během hodiny o co jde. To si pak člověk pomyslí, e ho ty autoservisy fakt jen berou na hůl a prd tomu rozumí.
Není tady
To počasí mě asi zničí, teď tu byl slejvák jak hrom, je zima, vlhko, brrr. Nejradi bych s tím vím sekla a odjela do teplých krajin, aby tam bylo aspoň 25 stupňů.
Není tady
Dneek je hnusný, hnusný, hnusný den....
Není tady
Jé Ty ses nám přejmenovala? Copak je to za novoty? A co se Ti stalo, e tak brečí?
Upravil(a) Rosamunda (12. 10. 2009 15:53)
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Jé Ty ses nám přejmenovala? Copak je to za novoty? A co se Ti stalo, e tak brečí?
musela jsem, aby mě tu někdo nevyčmuchal...
Brečím... dostala jsem naději a hned na to nů do zad... a to bolí...
Není tady
A sakra, tak top na Tebe budu moc myslet.
Není tady
Deborah napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Ahojik ???? Tak Ty ses ale pekne prejmenovala ...Vis co Deborah ? Muzes nam tu vsem vysvetlit, proc mas jmeno po mem SERVERU ?????????
Není tady
morpheus napsal(a):
Muzes nam tu vsem vysvetlit, proc mas jmeno po mem SERVERU ?????????
Nebuď zase tak vztahovačnej, Morfe...
Není tady
Mike napsal(a):
morpheus napsal(a):
To je legrace Mikesi !!! Nic vic ... Jasne ze mi to nevadi :-)
Není tady
Mike napsal(a):
morpheus napsal(a):
a nedá si říct a nedá si říct, co nadělá Mikei....
Není tady
Deborah napsal(a):
...a nedá si říct a nedá si říct, co nadělá Mikei....
Já nenadělám nic - Morfík má zřejmě podobně zvrácený smysl pro humor, jako mám já...
Není tady
Mike napsal(a):
Deborah napsal(a):
Já nenadělám nic - Morfík má zřejmě podobně zvrácený smysl pro humor, jako mám já...
chichi, no natěstí to chápu... a beru jako legraci, obzvlá od Morfa...
Není tady
Deborah napsal(a):
Mike napsal(a):
Deborah napsal(a):
chichi, no natěstí to chápu... a beru jako legraci, obzvlá od Morfa...
Alek jeste jsi nam tu vsem nerekla, proc mas jmeno po mem serveru ...??? Zeby laska na 1. pohled ( dotek ) ...jj SunFire veme za srdce kazdeho ...
Není tady
A ani neřeknu, je to toti má osobní věc
Není tady
Deborah napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
jde o to, o čem jsme spolu mluvily o víkendu ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Deborah napsal(a):
Rosamunda napsal(a):
Brečím... dostala jsem naději a hned na to nů do zad... a to bolí...jde o to, o čem jsme spolu mluvily o víkendu ?
Pavli
Není tady
ach jo bude zase dobře
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ach jo bude zase dobře
snad jo, jen tomu nějak přestávám věřit... vechno je to nějak patně....
Není tady
ale jdi, jen se v tom teď motá. to přejde, uvidí
včera sjem u viděla v jednom obchodě vánoční výzdobu dy je tepre říjen pěkně mě tím tvou
Není tady
PPavlaa napsal(a):
včera sjem u viděla v jednom obchodě vánoční výzdobu dy je tepre říjen pěkně mě tím tvou
noo a děti u vymýlejí, co jim má jeíek přinést pod stromeček... to by mě zajímalo, kdo na ty věci tomu jeíkovi dá peníze
Není tady
Hah, vy tu. Muj server se jmenuje VELRYBA. Kdo se chce po nem prejmenovat?
Není tady
Deborah napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
včera sjem u viděla v jednom obchodě vánoční výzdobu dy je tepre říjen pěkně mě tím tvounoo a děti u vymýlejí, co jim má jeíek přinést pod stromeček... to by mě zajímalo, kdo na ty věci tomu jeíkovi dá peníze
tys jetě Jéovi nenapsala ? já se na to chystám, dám to za okno a uvidím
mladej u mi hlásil, kolik má naetřeno na dárky. u to není jako kdy byl malej, chodili jsme po městě, on si cinkal v dlaních těma svejma drobnejma a říkal mi, a si vyberu, cokoliv budu chtít, e mi koupí úplně vecko
Není tady