29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tady můžeme pokračovat
Není tady
Není tady
Skuhry skuhry, my snad opravdu zkrachujeme, ten pronajimatel ne a ne nechce se se mnou dohodnout, to abych si to sbalila do rance a za půl roku můžu prodávat ve stanu na náměstí
Není tady
Rosamunda napsal(a):
Skuhry skuhry, my snad opravdu zkrachujeme, ten pronajimatel ne a ne nechce se se mnou dohodnout, to abych si to sbalila do rance a za půl roku můžu prodávat ve stanu na náměstí
Tak ja myslim, ze to neni spatna vyhlidka ja se na to take chystam, ale nevim, jak do toho stanku nacpu 6 Subaru. Ale uz vim, vystavim tam modely a kdyz nekdo bude chtit opravdicke auto, tak mu ho jen objednam
Bez pocatecni investice, to bude fuuuuckt paradicka
Není tady
Mám Čierny piatok! Pri odišntalúvaní hovadiny som si odinštalovala aj hry
a Systémové nástroje... a včuľ neviem, ako ich dostať späť. Ale hádam sa to podarí nejako vyriešiť.
A kvôli práci som sa nedostala na Svetovú výstavu psov.
Upravil(a) Selima (9. 10. 2009 18:48)
Není tady
chjoooo, je mi děsně smutno...
Není tady
tak si jdu zaskuhrat, že potřebuju něco nutně dodělat a těm kompotům z 02 zase nejedou zahraniční domény...dostanu se jenom na český to jsem zvědavá, jak dlouho potrvá, než to takhle v pátek večer vyřeší. Posledně to byly tuším dvě hodiny
Není tady
Ronjo, já se přidávám, ty se nedostaneš na zahraniční, já ani na mejl, nehledě na to, že mi spadlo celé "ajsko" a podobně, do háje
Není tady
Koukám, že je fajn, že jsem od O2 odešla... a mám Volného...
Není tady
Selima napsal(a):
![]()
a Systémové nástroje... a včuľ neviem, ako ich dostať späť. Ale hádam sa to podarí nejako vyriešiť.
![]()
Doinstalovat to tam je velice jednoduche Kdybys byla bliz, mas to za pet ( slovy 5 ) minut z5
Jinak u woken to je pohoda, ale ja minule deinstaloval jedinou komponentu z Linuxu, ta dementni distribuce pouzivala RPM balickovaci system, vyresila si zavislosti a zustal mi jen base system a iksa byly v cudu
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
Nazdar Son, tak jak se porad mas a co robkas ? Uz mas nekoho ? Asik jsi malo aktivni, ja uz mam rusku
to je co ? Ten serverik, jak jsme se na mom potkali minule je uzasne zabavny !
Není tady
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Nazdar Son, tak jak se porad mas a co robkas ?
Uz mas nekoho ? Asik jsi malo aktivni, ja uz mam rusku
Kdybych se měla líp, asi bych se radostí zbláznila, tak se mám relativně podnebí a dětem apod... jestli někoho mám? Seš ňákej zvědavej.... a aktivní jsem dost, s dětma... ale to ty moc dobře víš...
Není tady
Ronja napsal(a):
Andi já se taky neodstanu na mail, vtipně mám zahraničního poskytovatele...MSN v háji, Skype v háji, koušu si nehty a zuřím
Já už se tu řechtám, bylo mi řečeno, ať zkusím restart PC, že mi to ICQ třeba naskočí, tuž blb jsem to udělala, tak nejen, že nenaskočilo, ale už mi nejde ani to skype, a jediné, co mi funguje, je Babinet
Není tady
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
Nazdar Son, tak jak se porad mas a co robkas ?
Uz mas nekoho ? Asik jsi malo aktivni, ja uz mam rusku
Kdybych se měla líp, asi bych se radostí zbláznila, tak se mám relativně podnebí a dětem apod... jestli někoho mám? Seš ňákej zvědavej.... a aktivní jsem dost, s dětma... ale to ty moc dobře víš...
No, ja jsem zvedavost sama Ale vzdyt tam jsou take babice s detma a nevim, ze by byl v tomto problem. Hrajes tam najdi a potkej ? ja skoro furt, uz mam hafo kamaradu ( a kamaradek ). Ono Ti to nabizi z toho mesta odkud jsi a seznamis se se zajimavyma lidma. No, je to zabavne teda
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Ronja napsal(a):
Andi já se taky neodstanu na mail, vtipně mám zahraničního poskytovatele...MSN v háji, Skype v háji, koušu si nehty a zuřím
Já už se tu řechtám, bylo mi řečeno, ať zkusím restart PC, že mi to ICQ třeba naskočí, tuž blb jsem to udělala, tak nejen, že nenaskočilo, ale už mi nejde ani to skype, a jediné, co mi funguje, je Babinet
No, ja myslim, ze to je virus ...
Nee, ted vazne, jsem rad ze jsi tu, aspon pokecame, ne ?
Upravil(a) morpheus (9. 10. 2009 22:35)
Není tady
morpheus napsal(a):
sonrisa_1976 napsal(a):
morpheus napsal(a):
Nazdar Son, tak jak se porad mas a co robkas ?Uz mas nekoho ? Asik jsi malo aktivni, ja uz mam rusku
No, ja jsem zvedavost sama
Ale vzdyt tam jsou take babice s detma a nevim, ze by byl v tomto problem. Hrajes tam najdi a potkej ? ja skoro furt, uz mam hafo kamaradu ( a kamaradek ). Ono Ti to nabizi z toho mesta odkud jsi a seznamis se se zajimavyma lidma. No, je to zabavne teda
No nehraju tam nic, ani tam nechodím, jen si jdu občas akorát přečíst debilní zprávy typu co takhle sex, takže díky, nic pro mě... A o toho správnýho chlapa musím zakopnout na živo, ne na netu....
Není tady
Hele Morphe, ty jeden, neštvi mě s virama ještě, já už tu mám fakt z toho nerva...kruciš, kde jsou chlapi všeci, co tomu rozumí, jak nějakého potřebuju, tak kde nic, tu nic A pojď na ajsko, už mi jede....zázrak se stal
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Hele Morphe, ty jeden, neštvi mě s virama ještě, já už tu mám fakt z toho nerva...kruciš, kde jsou chlapi všeci, co tomu rozumí, jak nějakého potřebuju, tak kde nic, tu nic
A pojď na ajsko, už mi jede....zázrak se stal
Uuuuz tam jsem
Není tady
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
Doinstalovat to tam je velice jednoduche
Kdybys byla bliz, mas to za pet ( slovy 5 ) minut z5
Jinak u woken to je pohoda, ale ja minule deinstaloval jedinou komponentu z Linuxu, ta dementni distribuce pouzivala RPM balickovaci system, vyresila si zavislosti a zustal mi jen base system a iksa byly v cudu
Znie to ako prúser... hoci sa priznám, že rozumiem každé 4. slovo. Ale dúfam tiež, že to nebude problém... Musíjm očariť buď nášho ajťáka, alebo kamoškinho syna - ale každopádne budem musieť vliecť noťasa niekam preč.
Není tady
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Selima napsal(a):
![]()
![]()
Doinstalovat to tam je velice jednoduche
Kdybys byla bliz, mas to za pet ( slovy 5 ) minut z5
Znie to ako prúser... hoci sa priznám, že rozumiem každé 4. slovo. Ale dúfam tiež, že to nebude problém...
Musíjm očariť buď nášho ajťáka, alebo kamoškinho syna - ale každopádne budem musieť vliecť noťasa niekam preč.
Morfe - RPM balicky jsou pruser samy o sobe. Na nich skoncila moje zkusenost s Mandrivou.
Selimo, Ikska (Xka) jsou graficky system v Linuxu, takova nadstavba nad prikazovou radku.
Jinak jak si doinstalovat systemove nastroje - zkus google.
Není tady
baba.jaga napsal(a):
Selima napsal(a):
morpheus napsal(a):
Doinstalovat to tam je velice jednoducheKdybys byla bliz, mas to za pet ( slovy 5 ) minut z5
Znie to ako prúser... hoci sa priznám, že rozumiem každé 4. slovo. Ale dúfam tiež, že to nebude problém...
Musíjm očariť buď nášho ajťáka, alebo kamoškinho syna - ale každopádne budem musieť vliecť noťasa niekam preč.
Morfe - RPM balicky jsou pruser samy o sobe. Na nich skoncila moje zkusenost s Mandrivou.
Selimo, Ikska (Xka) jsou graficky system v Linuxu, takova nadstavba nad prikazovou radku.
Jinak jak si doinstalovat systemove nastroje - zkus google.
A jé tady se už zase mluví čínsky nebo indicky nebo že by to byl sanskrt? Jinak ke skuhrání nic nemám, tak zase jdu.
Není tady
Tak to já si klidně zaskuhrám: Díky hnusnému počasí jsem se odstěhoval z chaty o týden dříve, než jsem původně předpokládal. Teď mě zase čeká 7 měsíců ve městě, hnus jeden fialovej...
Není tady
o tom počasí mi něco povídej, tady leje
Není tady
Tady lilo a teď mrholí, leze to do kožichu, viď Mikeši. Je to hrůza, skuhry skuhry skurh.
Není tady