Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 8. 10. 2009 23:30

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Skuhrací chlívek VIII.

Tady můžeme pokračovat smile

Není tady

#2 8. 10. 2009 23:53

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Skuhrací chlívek VIII.

stolt

Není tady

#3 9. 10. 2009 14:47

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Skuhry skuhry, my snad opravdu zkrachujeme, ten pronajimatel ne a ne  nechce se se mnou dohodnout, to abych si to sbalila do rance a za půl roku můžu prodávat ve stanu na náměstí kapitulation

Out from the dark into the light !

Není tady

#4 9. 10. 2009 16:46

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Rosamunda napsal(a):

Skuhry skuhry, my snad opravdu zkrachujeme, ten pronajimatel ne a ne  nechce se se mnou dohodnout, to abych si to sbalila do rance a za půl roku můžu prodávat ve stanu na náměstí kapitulation

Tak ja myslim, ze to neni spatna vyhlidka smile ja se na to take chystam, ale nevim, jak do toho stanku nacpu 6 Subaru. Ale uz vim, vystavim tam modely a kdyz nekdo bude chtit opravdicke auto, tak mu ho jen objednam smile Bez pocatecni investice, to bude fuuuuckt paradicka smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#5 9. 10. 2009 18:47

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

grater kapitulation Mám Čierny piatok! Pri odišntalúvaní hovadiny som si odinštalovala aj hry rodna a Systémové nástroje... a včuľ neviem, ako ich dostať späť. Ale hádam sa to podarí nejako vyriešiť. hmm A kvôli práci som sa nedostala na Svetovú výstavu psov. roll sad

Upravil(a) Selima (9. 10. 2009 18:48)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 9. 10. 2009 19:35

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

chjoooo, je mi děsně smutno... grater

Není tady

#7 9. 10. 2009 21:32

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

tak si jdu zaskuhrat, že potřebuju něco nutně dodělat a těm kompotům z 02 zase nejedou zahraniční domény...dostanu se jenom na český dumbom to jsem zvědavá, jak dlouho potrvá, než to takhle v pátek večer vyřeší. Posledně to byly tuším dvě hodiny tillfreds

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#8 9. 10. 2009 22:15

AndreaP.
Administrátor

Ronjo, já se přidávám, ty se nedostaneš na zahraniční, já ani na mejl, nehledě na to, že mi spadlo celé "ajsko" a podobně, do háje kapitulationkapitulationkapitulation

Není tady

#9 9. 10. 2009 22:21

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Andi já se taky neodstanu na mail, vtipně mám zahraničního poskytovatele...MSN v háji, Skype v háji, koušu si nehty a zuřím vissla

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#10 9. 10. 2009 22:22

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Koukám, že je fajn, že jsem od O2 odešla... a mám Volného...

Není tady

#11 9. 10. 2009 22:22

morpheus
Babinet Klub
Web

Selima napsal(a):

grater kapitulation Mám Čierny piatok! Pri odišntalúvaní hovadiny som si odinštalovala aj hry rodna a Systémové nástroje... a včuľ neviem, ako ich dostať späť. Ale hádam sa to podarí nejako vyriešiť. hmm A kvôli práci som sa nedostala na Svetovú výstavu psov. roll sad

Doinstalovat to tam je velice jednoduche smile Kdybys byla bliz, mas to za pet ( slovy 5 ) minut z5 wink Jinak u woken to je pohoda, ale ja minule deinstaloval jedinou komponentu z Linuxu, ta dementni distribuce pouzivala RPM balickovaci system, vyresila si zavislosti a zustal mi jen base system a iksa byly v cudu smile

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#12 9. 10. 2009 22:24

morpheus
Babinet Klub
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

Nazdar Son, tak jak se porad mas a co robkas ? wink Uz mas nekoho ? Asik jsi malo aktivni, ja uz mam rusku smile to je co ? Ten serverik, jak jsme se na mom potkali minule je uzasne zabavny ! big_smile

Není tady

#13 9. 10. 2009 22:27

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Nazdar Son, tak jak se porad mas a co robkas ? wink Uz mas nekoho ? Asik jsi malo aktivni, ja uz mam rusku smile to je co ? Ten serverik, jak jsme se na mom potkali minule je uzasne zabavny ! big_smile

Kdybych se měla líp, asi bych se radostí zbláznila, tak se mám relativně podnebí a dětem apod... jestli někoho mám? Seš ňákej zvědavej.... a aktivní jsem dost, s dětma... ale to ty moc dobře víš...

Není tady

#14 9. 10. 2009 22:32

AndreaP.
Administrátor

Ronja napsal(a):

Andi já se taky neodstanu na mail, vtipně mám zahraničního poskytovatele...MSN v háji, Skype v háji, koušu si nehty a zuřím vissla

Já už se tu řechtám,  bylo mi řečeno, ať zkusím restart PC, že mi to ICQ třeba naskočí, tuž blb jsem to udělala, tak nejen, že nenaskočilo, ale už mi nejde ani to skype, a jediné, co mi funguje, je Babinet lollollol

Není tady

#15 9. 10. 2009 22:34

morpheus
Babinet Klub
Web

sonrisa_1976 napsal(a):

morpheus napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

Kdybych se měla líp, asi bych se radostí zbláznila, tak se mám relativně podnebí a dětem apod... jestli někoho mám? Seš ňákej zvědavej.... a aktivní jsem dost, s dětma... ale to ty moc dobře víš...

No, ja jsem zvedavost sama smile Ale vzdyt tam jsou take babice s detma a nevim, ze by byl v tomto problem. Hrajes tam najdi a potkej ? ja skoro furt, uz mam hafo kamaradu ( a kamaradek ). Ono Ti to nabizi z toho mesta odkud jsi a seznamis se se zajimavyma lidma. No, je to zabavne teda smile

Není tady

#16 9. 10. 2009 22:35

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

Ronja napsal(a):

Já už se tu řechtám,  bylo mi řečeno, ať zkusím restart PC, že mi to ICQ třeba naskočí, tuž blb jsem to udělala, tak nejen, že nenaskočilo, ale už mi nejde ani to skype, a jediné, co mi funguje, je Babinet lollollol

No, ja myslim, ze to je virus smile ... visslavisslavissla Nee, ted vazne, jsem rad ze jsi tu, aspon pokecame, ne ? hjarta

Upravil(a) morpheus (9. 10. 2009 22:35)

Není tady

#17 9. 10. 2009 22:36

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

morpheus napsal(a):

sonrisa_1976 napsal(a):

morpheus napsal(a):

No, ja jsem zvedavost sama smile Ale vzdyt tam jsou take babice s detma a nevim, ze by byl v tomto problem. Hrajes tam najdi a potkej ? ja skoro furt, uz mam hafo kamaradu ( a kamaradek ). Ono Ti to nabizi z toho mesta odkud jsi a seznamis se se zajimavyma lidma. No, je to zabavne teda smile

No nehraju tam nic, ani tam nechodím, jen si jdu občas akorát přečíst debilní zprávy typu co takhle sex, takže díky, nic pro mě... A o toho správnýho chlapa musím zakopnout na živo, ne na netu....

Není tady

#18 9. 10. 2009 22:38

AndreaP.
Administrátor

Hele Morphe, ty jeden, neštvi mě s virama ještě, já už tu mám fakt z toho nerva...kruciš, kde jsou chlapi všeci, co tomu rozumí, jak nějakého potřebuju, tak kde nic, tu nic dumbomdumbom A pojď na ajsko, už mi jede....zázrak se stal lolpussa

Není tady

#19 9. 10. 2009 22:42

morpheus
Babinet Klub
Web

AndreaP. napsal(a):

Hele Morphe, ty jeden, neštvi mě s virama ještě, já už tu mám fakt z toho nerva...kruciš, kde jsou chlapi všeci, co tomu rozumí, jak nějakého potřebuju, tak kde nic, tu nic dumbomdumbom A pojď na ajsko, už mi jede....zázrak se stal lolpussa

Uuuuz tam jsem smile

Není tady

#20 9. 10. 2009 23:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

Doinstalovat to tam je velice jednoduche smile Kdybys byla bliz, mas to za pet ( slovy 5 ) minut z5 wink Jinak u woken to je pohoda, ale ja minule deinstaloval jedinou komponentu z Linuxu, ta dementni distribuce pouzivala RPM balickovaci system, vyresila si zavislosti a zustal mi jen base system a iksa byly v cudu smile

Znie to ako prúser... hoci sa priznám, že rozumiem každé 4. slovo. Ale dúfam tiež, že to nebude problém... rodna Musíjm očariť buď nášho ajťáka, alebo kamoškinho syna - ale každopádne budem musieť vliecť noťasa niekam preč. grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#21 10. 10. 2009 9:59

baba.jaga
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Prazska ves

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

Selima napsal(a):

Znie to ako prúser... hoci sa priznám, že rozumiem každé 4. slovo. Ale dúfam tiež, že to nebude problém... rodna Musíjm očariť buď nášho ajťáka, alebo kamoškinho syna - ale každopádne budem musieť vliecť noťasa niekam preč. grater

Morfe - RPM balicky jsou pruser samy o sobe. Na nich skoncila moje zkusenost s Mandrivou.
Selimo, Ikska (Xka) jsou graficky system v Linuxu, takova nadstavba nad prikazovou radku.
Jinak jak si doinstalovat systemove nastroje - zkus google.

42!

Není tady

#22 10. 10. 2009 23:16

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

baba.jaga napsal(a):

Selima napsal(a):

morpheus napsal(a):

Morfe - RPM balicky jsou pruser samy o sobe. Na nich skoncila moje zkusenost s Mandrivou.
Selimo, Ikska (Xka) jsou graficky system v Linuxu, takova nadstavba nad prikazovou radku.
Jinak jak si doinstalovat systemove nastroje - zkus google.

A jé tady se už zase mluví čínsky nebo indicky nebo že by to byl sanskrt? Jinak ke skuhrání nic nemám, tak zase jdu.

Není tady

#23 12. 10. 2009 9:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to já si klidně zaskuhrám: Díky hnusnému počasí jsem se odstěhoval z chaty o týden dříve, než jsem původně předpokládal. Teď mě zase čeká 7 měsíců ve městě, hnus jeden fialovej... sad

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#24 12. 10. 2009 10:22

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

o tom počasí mi něco povídej, tady leje roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#25 12. 10. 2009 10:49

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Tady lilo a teď mrholí, leze to do kožichu, viď Mikeši. Je to hrůza, skuhry skuhry skurh.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí