|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj babineťačky,
potřebuji nutně poradit. Jsem 34.tt a dnes ze mě vyšel hustý hlen, ale jen čirý. Mohlo by se jednat o hlenovou zátku? Bojim se, že je to nějak brzo.
Není tady
Teď jsem četla, že může i odejít 6 týdnú před porodem, což by souhlasilo k mému termínu. Je to možné, že tak brzy????
Není tady
mě taky odešel hlen ve 34.tt, ale byl hnědý. taky jsem to tu řešila, někde psali že hlen. zátka odchází 6h před porodem, někde až 6 týdnů.
Nakonec jsem rodila v termínu. U tebe to asi nebude hlenová zátka ale sekrece, já měla silnou sekreci od 25.tt
Není tady
Zvýšenou sekreci mám od začátku těhotenství. Tohle byl vysloveně hustej hlen. Prý nemusí být zbarvený, tak hned jsem plašila. Ale uklidnily jste mě, dík. Zítra zavolám k dokroce a zeptám se co mi poradí.
Není tady
Holky, já myslím , že můžete být v klidu. Já měla celé těhu vysloveně silný hlen, ze začátku jsem dokonce musela nosit slipovky. Ale tento hlen je bílý, čirý. Hlenová zátka je s příměsí krve, nebo prostě špinavá , ne bílá. Mně odešla to ráno před porodem. Tak se držte. Hlavně ty Jituš, tebe už mimi klepe na bránu , myslím tu dole
!!
Není tady