|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Přidám se svou trochou do mlýna ohledně cvičení.
Jako výborný způsob dostání se do kondice (a zároveň i "hození se do pohody") se mi osvědčila jízda na koloběžce. Pěkně při ní dostávají zabrat zadeček, stehenní a lýtkové svaly, břicho a skvěle se posílí i záda. Navíc se dá jezdit i s prckem (nejdřív na zádech - náš Matouš to miluje, později v sedátku). Já mám po porodu docela problémy s úniky moči, takže k běhání zatím vrátit zatím nemůžu, takže koloběžka pro mě byla super způsobem, jak se ke sportování vrátit. Vřele doporučuju.
Není tady

Královna Koloběžka napsal(a):
Přidám se svou trochou do mlýna ohledně cvičení.
Jako výborný způsob dostání se do kondice (a zároveň i "hození se do pohody") se mi osvědčila jízda na koloběžce. Pěkně při ní dostávají zabrat zadeček, stehenní a lýtkové svaly, břicho a skvěle se posílí i záda. Navíc se dá jezdit i s prckem (nejdřív na zádech - náš Matouš to miluje, později v sedátku). Já mám po porodu docela problémy s úniky moči, takže k běhání zatím vrátit zatím nemůžu, takže koloběžka pro mě byla super způsobem, jak se ke sportování vrátit. Vřele doporučuju.
to jo, koloběžka je pěkná dřina, větší než na kole. Já se navíc na kole bojím.
Není tady