14. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 14. února : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! 14. února : Menopauza mění vzhled eny. Na co vechno má vliv kolísající hladina hormonů |
|
|
máte někdo typ jak opéct cibulku opravdu dozlatova- dokřupava?
Není tady
dělat ji ve friáku nakrájenou na kolečka
Není tady
Jestli chce takovou tu křupavou, kterou dávaly ve kolní jídelně na bramborový knedlíky, tak doporučuju hodně oleje, silnej plamen, rohavit téměř do ruda a smait. Je potom taky trochu umění vytáhnout jí v pravou chvíli, protoe bude jetě dobíhat a obas jí tím člověk spálí na uhel
Není tady
friák nepouívám, smaené věci jím vyjímečně, tak se nevyplatí... ( nemám)...
Není tady
tak..tak.... chci hooodně cibulky na chlupaté knedlíky ¨ v poslední době jí obaluji v hrace a opeču taky zprudka... taky to je docela "mňam"
Mám cibuli ráda na vechny zůsoby... v salátech... v polévkách...v omáčkách...na chleba... mám jí vude čerstvou i tepelně upravenou.
( vyjímkou jsou asi jen borůvkové knedlíky )
Upravil(a) Johana50 (8. 10. 2009 12:19)
Není tady
Ja bych zase rada umela takovou tu mekkou, ne krupavou a suchou. V restauracich a ve skolni jidelne to tak meli, ale ja ji neumim a vzdycky ztvrdne, potvora. Asi davam malo oleje??? Nebo spatny postup???
Není tady
Na oleji??? Sodoma Gomora velebnosti, cibulku na sádle - to je ta pravá dobrota!
Není tady
Sakuro - tak na tu pomalu oleje klidně víc, ale cibulku tam můe hodit klidně kdy jetě není rozehřátej, téměř na začátku a smait pomaličku
Není tady
Definitiv, diky! Az zase prijedu do Prahy, tak to zkusim na plneny knedle uzenym masem se zelim.
Není tady
Bety, sadlo u me ma cervenou. Jako mala jsem milovala sadlo se skvarkama na chleba, posypane kminem a soli, ale ted bych si to netroufla. Bojim se cholesterolu, protoze letos mi maminka umrela na infarkt. A podle me to v restauracich urcite delaji na oleji, ne na sadle. Co myslite?
Není tady
Sakura napsal(a):
Bety, sadlo u me ma cervenou. Jako mala jsem milovala sadlo se skvarkama na chleba, posypane kminem a soli, ale ted bych si to netroufla. Bojim se cholesterolu, protoze letos mi maminka umrela na infarkt. A podle me to v restauracich urcite delaji na oleji, ne na sadle. Co myslite?
asi jak ve které.
Není tady
Bety napsal(a):
Na oleji??? Sodoma Gomora velebnosti, cibulku na sádle - to je ta pravá dobrota!
jojo na sádle a já ji troinku posolím, ona je pak tak krásně křupkavá.
Není tady
Já dělám velká kolečka tak, e je obalím hl.moukou a smaím v horkém oleji. Zkouela jsem i fritézu, ale moc ji to pak zapinilo. Nicméně jako známý Ital, od kterého jsem toto okoukala, to osmaené a mňam stejně nemám. Ale nám to stačí.
Skutečně musí vědět, kdy je vyndat, jinak je to nepoivatelné.
Já jím a uívám pouze červenou cibuli a tvrdím, e od ní rostou prsa. Tedy v dospělosti.
Není tady