|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den, je možné, aby díky kondomům byl někdo "impotentní"? Můj bývalý přítel s nímž si píšu o všem mi popisoval, že se mu prostě nepostavil a to mu nic není, jsou na kondomech a nejde.. nemá ani chuť na sex, neví co má dělat a já mu nepomůžu, proto se obracím na Vás.. 
Není tady
Nemyslím si že by byly na vině kondomy, vždyť se kondom nasazuje na ztopořený penis, ne? Když se ztopořuje, ještě na něm kondom nemá. Tak jak by na to mohl mít vliv?
Maximálně tak, psychický vliv... - ale to už není o kondomu, ale o psychice.
Není tady
A taky se chci zeptat a jendo.. Když má holka nechráněný sex a kluk se do ní neudělá (dává si na to pozor) může otěhotnět?
Není tady

Bejbush napsal(a):
A taky se chci zeptat a jendo.. Když má holka nechráněný sex a kluk se do ní neudělá (dává si na to pozor) může otěhotnět?
může...
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Něco na tom bude, manželovi to s kondomem "déle trvá"
Tulipánko, to ale asi nebude impotencí, ale sníženou citlivostí díky kondomu...
Není tady

Bejbush napsal(a):
Dobrý den, je možné, aby díky kondomům byl někdo "impotentní"? Můj bývalý přítel s nímž si píšu o všem mi popisoval, že se mu prostě nepostavil...
Možná to je díky špatné zkušenosti, ale já s kondomem taky prostě "nemůžu". Když jsem to s ním jednou (to mi bylo něco málo přes 20) zkoušel, tak nám hned na poprvé prasknul
a od té doby mi to s ním prostě nejde, naštěstí nejsem nucen ho používat 
Není tady
asi ho kocoure neumíš správně nasazovat 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Možné to je, ale bez této dovednosti se milerád do konce života obejdu
Nedávno mě poučil můj 16-letý syn, že kondom má mužovi nasazovat partnerka, a to pokud možno pusou
... se mnou to pomalu praštilo... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
Bejbush napsal(a):
Dobrý den, je možné, aby díky kondomům byl někdo "impotentní"? Můj bývalý přítel s nímž si píšu o všem mi popisoval, že se mu prostě nepostavil...
Možná to je díky špatné zkušenosti, ale já s kondomem taky prostě "nemůžu". Když jsem to s ním jednou (to mi bylo něco málo přes 20) zkoušel, tak nám hned na poprvé prasknul
a od té doby mi to s ním prostě nejde, naštěstí nejsem nucen ho používat
Jé,teď mě na tebe napadla taková intimní otázka. Smím se přes SZ zeptat? 
Hele, furt lepší než kdyby tě takhle poučovala dcera, ne? 
Není tady
Taky si myslím, že někteří muži s kondomem prostě nemůžou. Bývalý přítel ho nasadil v pravou chvíli...a bylo po všem:P
Není tady

werena30 napsal(a):
Jé,teď mě na tebe napadla taková intimní otázka. Smím se přes SZ zeptat?
Klidně se zeptej, dcero 
Není tady

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Možné to je, ale bez této dovednosti se milerád do konce života obejdu
Nedávno mě poučil můj 16-letý syn, že kondom má mužovi nasazovat partnerka, a to pokud možno pusou
... se mnou to pomalu praštilo...
Fuj, tak kondom bych do úst nevzala, ani omylem 

kondom teda fakt ne-e
Není tady

Modroočka napsal(a):
Fuj, tak kondom bych do úst nevzala, ani omylem
kondom teda fakt ne-e
A to druhý jo? 
Není tady

A co myslíš? Myslíš výplň kondomu nebo náplň? Jo, můžu oboje, ale jak od koho. Kondom nemůžu vůbec, nedělá mi dobře.
Není tady
Nedávno jsem s kolegyní dělala jedné "slaboduché" klientce přednášku o bezpečném sexu a o plánovaném rodičovství a kondomy jsme ji schválily
a vy je tak haníte
.
Není tady

Aprill, jenže my nejsme slaboduchové,

my jsme silnoduchové, my víme co a jak, i bez kondomu 
Není tady

Modroočka napsal(a):
...my jsme silnoduchové, my víme co a jak, i bez kondomu...
Tak jest 
Není tady

aprill napsal(a):
Nedávno jsem s kolegyní dělala jedné "slaboduché" klientce přednášku o bezpečném sexu a o plánovaném rodičovství...
Hele, aprill, Ty děláš v sexuologický poradně? 
Není tady
PPavlaa napsal(a):

Pavli, promiň, se tu křením jak tele 
No bez kondomu je to lepší no... 
Není tady
Mikeš napsal(a):
aprill napsal(a):
Nedávno jsem s kolegyní dělala jedné "slaboduché" klientce přednášku o bezpečném sexu a o plánovaném rodičovství...
Hele, aprill, Ty děláš v sexuologický poradně?
ne, ale někdy mám pocit, že pracuju v blázinci 
Není tady
To je takový vtip - neznáte? Přijde paní k doktoru, že ze sexu jaksi nic nemá a tak ji partner poslal za ním, jestli není nějaká vadná. Tak si pan doktor nasadil kondom a šel na věc. Ptá se paní" cítíte něco? Ona na to "nic". Tak přidá na frekvenci a zase nic, když už to nešlo víc, tak se ji znovu ptá: "cítíte něco?" a ona na to: "pořád nic", ale pak popotáhne nosem a prohlásí "jako když se pálí guma". No a o tom to je. Když jsme to s manželem kdysi taky zkoušeli - to už jsme ten vtip znali - tak to skončilo fiaskem a nakonec kondom lovil ze mně. Víckrát jsme ho nepoužili. Ale když se mi později u jiného partnera ta možnost naskytla, tak jsem se neubránila smíchu a málem jsem dostala po hubě.
Není tady
Co dělat když holka nemůže dosáhnout orgasmu? Mě by zajímalo jak taková "tvrdá holka" může zažít orgasmus.. Vždyť to nejde... nebo ano?
Není tady
Bejbush napsal(a):
Co dělat když holka nemůže dosáhnout orgasmu? Mě by zajímalo jak taková "tvrdá holka" může zažít orgasmus.. Vždyť to nejde... nebo ano?
co to je "tvrdá holka"???? 
Není tady
6e nedosáhne orgasmu jako ostatní.. že jí to trvá o hodně dýl.... ne-li, že se neudělá vůbec.. Tak jsem myslela tvrdá.. jako že to cítí míň, nebo ji to snad i míň vzrušuje.. jestli se to dá nějak změnit nebo tak.. 
Není tady