29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nevím jestli to hned nebude smazáno jako reklama, přesto se pokusím vám to ukázat.
Výcvik vodících psů není úplně levná záležitost a pejskové jsou opravdu potřební. Sama občas spolupracuji s lidmi, kteří nevidí, tak o tom alespoň maličko vím. Chápu že se někomu nechtějí dát peníze - to je celkem jasné, pořád ještě to dárcovství není úplně průhledné, ale pokud si nevyberte z triček tady http://www.vodicipsi.cz/trika.htm jsou i jiné způsoby jak pomoci! Můžete si vzít pejska po předvýchovy, přispět pytlem krmení, nebo třebas alespoň gumovou hračkou.
Věřte mi, že pro nevidomého je jeho pes to nejlepší pod sluncem.
Díky
Není tady
hmm...velmi zajímavé, až na název.... Příspěvek na vodicí psyyyyyy proboha!
Není tady
Erace - já vím
uvědomila jsem si to hned jak jsem to odeslala, bohužel nebyl v dohledu žádný moderátor abych ho poprosila o nápravu
No, pokud je to pro tebe to nejhorší co se ti dnes přihodilo, že kvůli tomu vzýváš Boha, tak máš ještě hodně šťastnej den
Není tady