6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
aprill napsal(a):
Deborah napsal(a):
agewa napsal(a):
neměla jsi napsat...........jí před tebou?
o děti přeci zájem má,píe, e v rámci moností si je bere a stará se o ně.
přece nechce ,aby se vrátil JEN kvůli dětemJá za sebe tohle nechci, chtěla bych aby se vrátil ke mě...
Ale ty jsi ho poslala pryč, vůbec jsi ho nenechala se rozhodnout ......
Kadý má právo udělat chybu a on chudák ne se rozkoukal, měla jsi děti svěřené do své péče a on na oplátku si podal ádost o rozvod
a můe mi říct, na co jsem měla čekat? Sama s dětmi, bez peněz, manel s milenkou, tvrdil, e se nevrátí, e je zamilovanej....
Není tady
Aprill a navíc, kdy jsme měli soud o děti, u měl podanou ádost o rozvod...
Není tady
Pan, mě to ze veho nejvíc rozesmálo.
A díky za Tvá slova. Váím si jich.
PS: Křesílko se ujalo. Ráno v něm seděl a pořádal snídani.
Není tady
To je jasný e chci aby se vrátil i kvůli mě, ale to momentálně nehrozí kdy je zamilovanej někde jinde, ale třeba právě ty děti mu budou chybět a uvědomí si e i já, prostě e mu chybí rodina. Zbytečné naděje si nedávám ale doufám. A kdy to nedopadne, ivot půjde dál. Holt to bude nějakou dobu trvat, bolet, ale snad i já budu zase astná. Teď iju hlavně pro děti aby nestrádali.
Není tady
Kačátko napsal(a):
To je jasný e chci aby se vrátil i kvůli mě, ale to momentálně nehrozí kdy je zamilovanej někde jinde, ale třeba právě ty děti mu budou chybět a uvědomí si e i já, prostě e mu chybí rodina. Zbytečné naděje si nedávám ale doufám. A kdy to nedopadne, ivot půjde dál. Holt to bude nějakou dobu trvat, bolet, ale snad i já budu zase astná. Teď iju hlavně pro děti aby nestrádali.
Ano... taky to tak cítím a iju pro děti... ale věřím, e jednou budeme zase astné a spokojené a přijde to, kdy to budeme nejméně čekat...
Není tady
Jojo Sonris, přesně tak, astni, a u s manou nebo bez.
Není tady
Kačátko napsal(a):
Jojo Sonris, přesně tak, astni, a u s manou nebo bez.
Ano Káčátko, budeme....
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Nabuko se sice vyvihla moná ekonomicky, je soběstačná, ale podle toho, co tu občas psala , tak ve vlastní krizi vztahu po*s*r*a*la , co se dalo. A pokud je s tím skutečně srovnanná nyní, tak před 2měsíci tomu tak rozhodně nebylo(- vycházím pouze z toho , co sem sama Nabuko psala) Jene ít se musí i dál. Je moná dobrým příkladem pro ty, které ze vztahu vycoufaly, utekly ( nebo ho pohnojily obdobně) jak ít ve vzdálenějím horizontu. Niikoliv pro ty, které chtějí "slepovat" a pokouejí se dát dohromady stávající vztah.
Promiň,ale tahle věta vyzněla trochu jako: Kdo to dělá jinak ne já, je úplně blbej a neví o co přichází.
Není tady
Kačátko také bych tě chtěla podpořit protoe tu bolest co teď proívá já moc dobře také znám. Nevím, jestli se tvůj manel vrátí ale pamatuj, e ance na návrat tvého manela zpět k vám tu je a velká. Jednak to znám ze svého okolí, jednak i já mám tu zkuenost a pokud do toho manel spadl po hlavě protoe se někde jinde zakoukal a odeel stylem "já chci být teď astný a nic jiného mě nezajímá", tak v momentě kdy mu spadnou růové brýle se bude chtít vrátit, to mi věř. Zamilovanost netrvá dlouho, dostaví se stereotyp stejně jako v kadém vztahu a ty oproti milence má tu výhodu e má vae děti. On prozře uvidí a bude svého činu litovat.On si to teď vůbec neuvědomuje co udělal a ani nechce. To je má zkuenost ale neznamená to e se k tomu bude upínat, to nedělej. Raději jen tak po očku manela sleduj, jak se časem bude měnit jeho chování k vám.Já osobně se těm milenkám divím, co vidí na chlapovi který tohle dokáe udělat své rodině, kde jsou takhle malinké děti. Já bych takového nechtěla u jenom z toho důvodu. Ta milenka s tím asi vůbec nepočítá e by se ten její objev mohl chtít třeba po čase vátit, ale dobře jí tak. Vdy mě tohle straně natve, jací jsou ti chlapi primitivové, nechaj se utáhnout kdejakou fuchtlí která je pro ně aktraktivní jenom proto e není okoukaná. Tohle by se snad mělo u i trestat, tolik oputěných en a dětí a proč? Kolik je na světě chlapů mejdů. Kačátko take hlavu vzhůru, protoe i kdy spolu ti dva zůstanou astni stejně nebudou, protoe vechno patné se v ivotě vrací.
Není tady
sunshine.x napsal(a):
Kačátko také bych tě chtěla podpořit protoe tu bolest co teď proívá já moc dobře také znám. Nevím, jestli se tvůj manel vrátí ale pamatuj, e ance na návrat tvého manela zpět k vám tu je a velká. Jednak to znám ze svého okolí, jednak i já mám tu zkuenost a pokud do toho manel spadl po hlavě protoe se někde jinde zakoukal a odeel stylem "já chci být teď astný a nic jiného mě nezajímá", tak v momentě kdy mu spadnou růové brýle se bude chtít vrátit, to mi věř. Zamilovanost netrvá dlouho, dostaví se stereotyp stejně jako v kadém vztahu a ty oproti milence má tu výhodu e má vae děti. On prozře uvidí a bude svého činu litovat.On si to teď vůbec neuvědomuje co udělal a ani nechce. To je má zkuenost ale neznamená to e se k tomu bude upínat, to nedělej. Raději jen tak po očku manela sleduj, jak se časem bude měnit jeho chování k vám.Já osobně se těm milenkám divím, co vidí na chlapovi který tohle dokáe udělat své rodině, kde jsou takhle malinké děti. Já bych takového nechtěla u jenom z toho důvodu. Ta milenka s tím asi vůbec nepočítá e by se ten její objev mohl chtít třeba po čase vátit, ale dobře jí tak. Vdy mě tohle straně natve, jací jsou ti chlapi primitivové, nechaj se utáhnout kdejakou fuchtlí která je pro ně aktraktivní jenom proto e není okoukaná. Tohle by se snad mělo u i trestat, tolik oputěných en a dětí a proč? Kolik je na světě chlapů mejdů. Kačátko take hlavu vzhůru, protoe i kdy spolu ti dva zůstanou astni stejně nebudou, protoe vechno patné se v ivotě vrací.
tohle je tak krásně napsané... nebylo to sice pro mě, ale já jsem na tom jako Káčátko... a ano, chlapi jsou mizerové....
Není tady
víte holky mě vadí jedna věc.
jak pořád předhazujete děti...e je manel opustil, e by se měl k nim vrátit....
je pravda, e ve větině připadech chlap opustí svojí enu, to e děti pak zůstavají s ní je bohuel pro ty chlapy smůla.on by se třeba ten chlap i ně chtěl starat dál,ale nejde to.
to e "skončil" jako manel, přece neznamená e musí skončit jako otec.tím bude pořád.
Není tady
jací jsou ti chlapi primitivové, nechaj se utáhnout kdejakou fuchtlí...
A u je to tu zase... nesvéprávní primitivové, kteří jsou zmítáni pohlavím a vlastní vůle nemajíce, nechají se bezmocně utáhnout...
Jenome tyhle třtiny větrem se klátící jste si (předpokládám) dobrovolně vzaly a měly s nimi děti...
to e "skončil" jako manel, přece neznamená e musí skončit jako otec.tím bude pořád
Někdy se to podaří - jene se stává, e zhrzená oputěná manelka mu to "nedovolí". Mimo to se mi občas zdá, e pod záminkou vrácení se k dětem se ony manelky snaí, aby se chlap vrátil hlavně k nim.
Není tady
helena napsal(a):
A u je to tu zase... nesvéprávní primitivové, kteří jsou zmítáni pohlavím a vlastní vůle nemajíce, nechají se bezmocně utáhnout... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jenome tyhle třtiny větrem se klátící jste si (předpokládám) dobrovolně vzaly a měly s nimi děti...
to e "skončil" jako manel, přece neznamená e musí skončit jako otec.tím bude pořád
Někdy se to podaří - jene se stává, e zhrzená oputěná manelka mu to "nedovolí". Mimo to se mi občas zdá, e pod záminkou vrácení se k dětem se ony manelky snaí, aby se chlap vrátil hlavně k nim.
přesně tak, ohání se dětmi, apelují na jeho povinnosti k dětem atd.
Není tady
agewa napsal(a):
helena napsal(a):
A u je to tu zase... nesvéprávní primitivové, kteří jsou zmítáni pohlavím a vlastní vůle nemajíce, nechají se bezmocně utáhnout... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Někdy se to podaří - jene se stává, e zhrzená oputěná manelka mu to "nedovolí". Mimo to se mi občas zdá, e pod záminkou vrácení se k dětem se ony manelky snaí, aby se chlap vrátil hlavně k nim.přesně tak, ohání se dětmi, apelují na jeho povinnosti k dětem atd.
Kdy ono je to takhle jednoduí
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
agewa napsal(a):
helena napsal(a):
Někdy se to podaří - jene se stává, e zhrzená oputěná manelka mu to "nedovolí". Mimo to se mi občas zdá, e pod záminkou vrácení se k dětem se ony manelky snaí, aby se chlap vrátil hlavně k nim.přesně tak, ohání se dětmi, apelují na jeho povinnosti k dětem atd.
Kdy ono je to takhle jednoduí
nebo morálnějí?, méně egoisticky? sobecky?
nezní to u jako já chci a on musí, ale jako PRO děti, kvůli dětem......měl by ......
Není tady
Podle mě je to tak, e i kdy odejde "jen" od té eny, odchází i od dětí... protoe pak u není táta na 100% ale jen víkendovej...
Není tady
Deborah napsal(a):
Podle mě je to tak, e i kdy odejde "jen" od té eny, odchází i od dětí... protoe pak u není táta na 100% ale jen víkendovej...
Nemusí to tak být: http://www.iustin.cz/art.asp?art=284
Chce to jen upřednostnit zájmy dětí nad těmi svými
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Deborah napsal(a):
Nemusí to tak být: http://www.iustin.cz/art.asp?art=284
Chce to jen upřednostnit zájmy dětí nad těmi svými
ale kdy upřednostňuje syna milenky před vlastními dětmi, tak je to pak jak? To se asi vykalal na své děti ne?
Není tady
Nabuko0 napsal(a):
Pan, mě to ze veho nejvíc rozesmálo.
A díky za Tvá slova. Váím si jich.
PS: Křesílko se ujalo. Ráno v něm seděl a pořádal snídani.
Nejspí jediná správná reakce.
Ono reagovat na dohady a domněnky někoho, kdo stejně nevidí dál, ne po plot vlastního dvorku, stejně nemá cenu
No a mladýho na tom trůně úplně vidím
Má moc roztomilého synka.
Není tady
i kdy odejde "jen" od té eny, odchází i od dětí... protoe pak u není táta na 100% ale jen víkendovej...
Víkendovej táta můe být i ten, který pracuje mimo domov - a paradoxně si takovýho děti můou uít míň, protoe kdy u je někdy doma nemá čas věnovat se jenom jim. "Odelý" táta, který má o děti zájem, si na ně ten čas udělá.
Take táta můe být 100 % i kdy odejde - ale tý manelce holt nějaký procentíčka chybí...
Není tady
helena napsal(a):
i kdy odejde "jen" od té eny, odchází i od dětí... protoe pak u není táta na 100% ale jen víkendovej...
Víkendovej táta můe být i ten, který pracuje mimo domov - a paradoxně si takovýho děti můou uít míň, protoe kdy u je někdy doma nemá čas věnovat se jenom jim. "Odelý" táta, který má o děti zájem, si na ně ten čas udělá.
Take táta můe být 100 % i kdy odejde - ale tý manelce holt nějaký procentíčka chybí...
jenome já jsem mluvila sama za sebe... ten můj byl i přes týden doma a s dětmi, staral se o ně, četl jim pohádky, koupal, hrál si s nima... a u tu pro ně není... u to dělá "jen" o víkendech, tak toho svýho BM beru jen jako víkendovýho a kdy se k tomu přidá i to, e jejímu synovi kupuje co potřebuje a kdy mu řeknu, e nae děti nemají boty, tak jen slibuje, e jim je koupí a skutek utek...
Není tady
Jaký bude víkendový tatínek je otázka.. Záleí opravdu moc na tom chlapovi. V mém blízkém okolí je tatínek, který má dvojčata kadý týden na víkend, kadé prázdniny 4 týdny, kadé volno. Skoro se zase divím jejich mamině, e nechce část volna v roce trávit s dětmi. Ale jsou takhle spokojeni. Vyjdou si víceméně vstříc. Jsou tam nějaké třecí plochy- třebas e táta s prarodiči nakoupili dětem oblečení, které zůstává u něho. Maminka kroutí hlavou nad dvojími výdaji za oděv. Je to pro ni dost fuka- věděla by co za uetřené peníze koupit jiného. Ale funguje to. Několikrát jsem byla svědkem předávání dětí- hurá táta! Hurá máma! Myslím, e tohle je skoro ideál- kdy se ty děti můou veřejně radovat z příjezdu táty a stejně z návratu k mámě...
Hodně rozelých rodičů si své "křivdy" vzájemně hojí přes děti. To bohuel taky znám. Neříkej tátovi ... Na abys řekla mámě... Asi trochu kale, tátovi tě "nepůjčím".. Jak to vypadá, CO to s tebou fotr dělal???
Víkendový táta , který zapomněl na prvorozeného syna úplně , je můj první manel. Vzbudil se a před synovou svatbou. V té době ale u o něho syn samozřejmě nestál. Ono je to podle mého zase spravedlivé- co tatínek zasel , to sklidil.
Kačátko, neupínej se k návratu. Stejně jako Son. Holky pokuste se ít tak, jako by to mělo být napořád. Falené naděje se mohou vymstít čekáním na zázrak , který nepřijde.
Není tady
Deborah, ty mluví sama za sebe, já obecně, no.
Čistě akademická otázka - která z rozvedených maminek s běným příjmem řekne novému příteli "Mým dětem nic nekupuj a nedávej, investuj jen do těch svých..."???
Není tady
zuzi777a napsal(a):
Jaký bude víkendový tatínek je otázka.. Záleí opravdu moc na tom chlapovi. V mém blízkém okolí je tatínek, který má dvojčata kadý týden na víkend, kadé prázdniny 4 týdny, kadé volno. Skoro se zase divím jejich mamině, e nechce část volna v roce trávit s dětmi. Ale jsou takhle spokojeni. Vyjdou si víceméně vstříc. Jsou tam nějaké třecí plochy- třebas e táta s prarodiči nakoupili dětem oblečení, které zůstává u něho. Maminka kroutí hlavou nad dvojími výdaji za oděv. Je to pro ni dost fuka- věděla by co za uetřené peníze koupit jiného. Ale funguje to. Několikrát jsem byla svědkem předávání dětí- hurá táta! Hurá máma! Myslím, e tohle je skoro ideál- kdy se ty děti můou veřejně radovat z příjezdu táty a stejně z návratu k mámě...
Hodně rozelých rodičů si své "křivdy" vzájemně hojí přes děti. To bohuel taky znám. Neříkej tátovi ... Na abys řekla mámě... Asi trochu kale, tátovi tě "nepůjčím".. Jak to vypadá, CO to s tebou fotr dělal???
Víkendový táta , který zapomněl na prvorozeného syna úplně , je můj první manel. Vzbudil se a před synovou svatbou. V té době ale u o něho syn samozřejmě nestál. Ono je to podle mého zase spravedlivé- co tatínek zasel , to sklidil.
Kačátko, neupínej se k návratu. Stejně jako Son. Holky pokuste se ít tak, jako by to mělo být napořád. Falené naděje se mohou vymstít čekáním na zázrak , který nepřijde.
takhle to u nás natěstí je... oblečení co jim koupil mají u něj... jezdí jak nejvíc to jde..., kdy nemůe aspoň jim zavolá... spolu vycházíme hezky, sluně, ádné hádky, výčitky... skoro ideál, jako v manelství :-( ale.. nevím, pořád tomu prostě něco chybí... třeba i ty sliby, e jim koupí to nebo ono a pak nakonec nic...
Není tady