Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 12. 10. 2009 20:25

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Re: Je nějaká šance,naděje že se vrátí zpět?

aprill napsal(a):

Deborah napsal(a):

agewa napsal(a):

neměla jsi napsat...........jí před tebou?
o děti přeci zájem má,píšeš, že v rámci možností si je bere a stará se o ně.
přece nechceš ,aby se vrátil JEN kvůli dětem

Já za sebe tohle nechci, chtěla bych aby se vrátil ke mě...

Ale ty jsi ho poslala pryč, vůbec jsi ho nenechala se rozhodnout ......
Každý má právo udělat chybu a on chudák než se rozkoukal, měla jsi děti svěřené do své péče a on na oplátku si podal žádost o rozvod dumbom

a můžeš mi říct, na co jsem měla čekat? Sama s dětmi, bez peněz, manžel s milenkou, tvrdil, že se nevrátí, že je zamilovanej....

Není tady

#52 12. 10. 2009 20:28

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Aprill a navíc, když jsme měli soud o děti, už měl podanou žádost o rozvod...

Není tady

#53 12. 10. 2009 21:15

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Pan, mě to ze všeho nejvíc rozesmálo. smile

A díky za Tvá slova. Vážím si jich.

PS: Křesílko se ujalo. Ráno v něm seděl a pořádal snídani. smile

Není tady

#54 12. 10. 2009 22:13

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

To je jasný že chci aby se vrátil i kvůli mě, ale to momentálně nehrozí když je zamilovanej někde jinde, ale třeba právě ty děti mu budou chybět a uvědomí si že i já, prostě že mu chybí rodina.  Zbytečné naděje si nedávám ale doufám. A když to nedopadne, život půjde dál. Holt to bude nějakou dobu trvat, bolet, ale snad i já budu zase šastná. Teď žiju hlavně pro děti aby nestrádali.

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#55 12. 10. 2009 22:44

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Kačátko napsal(a):

To je jasný že chci aby se vrátil i kvůli mě, ale to momentálně nehrozí když je zamilovanej někde jinde, ale třeba právě ty děti mu budou chybět a uvědomí si že i já, prostě že mu chybí rodina.  Zbytečné naděje si nedávám ale doufám. A když to nedopadne, život půjde dál. Holt to bude nějakou dobu trvat, bolet, ale snad i já budu zase šastná. Teď žiju hlavně pro děti aby nestrádali.

Ano... taky to tak cítím a žiju pro děti... ale věřím, že jednou budeme zase šastné a spokojené a přijde to, když to budeme nejméně čekat... pussa

Není tady

#56 12. 10. 2009 23:10

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Jojo Sonris, přesně tak, šastni, a už s manžou nebo bez. hjarta

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#57 12. 10. 2009 23:22

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Kačátko napsal(a):

Jojo Sonris, přesně tak, šastni, a už s manžou nebo bez. hjarta

pussa Ano Káčátko, budeme....

Není tady

#58 12. 10. 2009 23:29

werena30
♥♥♥♥---

zuzi777a napsal(a):

Nabuko se sice vyšvihla možná ekonomicky, je soběstačná, ale podle toho, co tu občas psala , tak  ve vlastní  krizi vztahu po*s*r*a*la , co se dalo.  A pokud je  s tím skutečně srovnanná nyní, tak před 2měsíci tomu tak rozhodně nebylo(- vycházím pouze z toho , co sem sama  Nabuko psala) Jenže žít se musí i dál.  Je možná dobrým příkladem pro ty, které ze vztahu vycoufaly, utekly ( nebo ho pohnojily obdobně) jak žít  ve vzdálenějším horizontu. Niikoliv pro ty, které chtějí  "slepovat" a pokoušejí se dát dohromady stávající  vztah.

Promiň,ale tahle věta vyzněla trochu jako: Kdo to dělá jinak než já, je úplně blbej a neví o co přichází.

Není tady

#59 13. 10. 2009 0:00

sunshine.x
♥------

Kačátko také bych tě chtěla podpořit protože tu bolest co teď prožívᚠjá moc dobře také znám. Nevím, jestli se tvůj manžel vrátí ale pamatuj, že šance na návrat tvého manžela zpět k vám tu je a velká.  Jednak to znám ze svého okolí, jednak i já mám tu zkušenost a pokud do toho manžel spadl po hlavě protože se někde jinde zakoukal a odešel stylem "já chci být teď šastný a nic jiného mě nezajímá",  tak v momentě kdy mu spadnou růžové brýle se bude chtít vrátit, to mi věř. Zamilovanost netrvá dlouho, dostaví se stereotyp stejně jako v každém vztahu a ty oproti milence mᚠtu výhodu že mᚠvaše děti. On prozře uvidíš a bude svého činu litovat.On si to teď vůbec neuvědomuje co udělal a ani nechce. To je má zkušenost ale neznamená to že se k tomu budeš upínat, to nedělej. Raději jen tak po očku manžela sleduj, jak se časem bude měnit jeho chování k vám.Já osobně se těm milenkám divím, co vidí na chlapovi který tohle dokáže udělat své rodině, kde jsou takhle malinké děti. Já bych takového nechtěla už jenom z toho důvodu. Ta milenka s tím asi vůbec nepočítá že by se ten její objev mohl chtít třeba po čase vátit, ale dobře jí tak. Vždy mě tohle strašně naštve, jací jsou ti chlapi primitivové, nechaj se utáhnout kdejakou fuchtlí která je pro ně aktraktivní jenom proto že není okoukaná. Tohle by se snad mělo už i trestat, tolik opuštěných žen a dětí a proč? Kolik je na světě chlapů šmejdů. Kačátko takže hlavu vzhůru, protože i když spolu ti dva zůstanou šastni stejně nebudou, protože všechno špatné se v životě vrací.

Není tady

#60 13. 10. 2009 0:05

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

sunshine.x napsal(a):

Kačátko také bych tě chtěla podpořit protože tu bolest co teď prožívᚠjá moc dobře také znám. Nevím, jestli se tvůj manžel vrátí ale pamatuj, že šance na návrat tvého manžela zpět k vám tu je a velká.  Jednak to znám ze svého okolí, jednak i já mám tu zkušenost a pokud do toho manžel spadl po hlavě protože se někde jinde zakoukal a odešel stylem "já chci být teď šastný a nic jiného mě nezajímá",  tak v momentě kdy mu spadnou růžové brýle se bude chtít vrátit, to mi věř. Zamilovanost netrvá dlouho, dostaví se stereotyp stejně jako v každém vztahu a ty oproti milence mᚠtu výhodu že mᚠvaše děti. On prozře uvidíš a bude svého činu litovat.On si to teď vůbec neuvědomuje co udělal a ani nechce. To je má zkušenost ale neznamená to že se k tomu budeš upínat, to nedělej. Raději jen tak po očku manžela sleduj, jak se časem bude měnit jeho chování k vám.Já osobně se těm milenkám divím, co vidí na chlapovi který tohle dokáže udělat své rodině, kde jsou takhle malinké děti. Já bych takového nechtěla už jenom z toho důvodu. Ta milenka s tím asi vůbec nepočítá že by se ten její objev mohl chtít třeba po čase vátit, ale dobře jí tak. Vždy mě tohle strašně naštve, jací jsou ti chlapi primitivové, nechaj se utáhnout kdejakou fuchtlí která je pro ně aktraktivní jenom proto že není okoukaná. Tohle by se snad mělo už i trestat, tolik opuštěných žen a dětí a proč? Kolik je na světě chlapů šmejdů. Kačátko takže hlavu vzhůru, protože i když spolu ti dva zůstanou šastni stejně nebudou, protože všechno špatné se v životě vrací.

tohle je tak krásně napsané... nebylo to sice pro mě, ale já jsem na tom jako Káčátko... a ano, chlapi jsou mizerové....

Není tady

#61 13. 10. 2009 7:52

x62358
Host

vava

#62 13. 10. 2009 8:20

agewa
♥♥♥♥♥♥-

víte holky mě vadí jedna věc.
jak pořád předhazujete děti...že je manžel opustil, že by se měl k nim vrátit....
je pravda, že ve většině připadech chlap opustí svojí ženu, to že děti pak zůstavají s ní je bohužel pro ty chlapy smůla.on by se třeba ten chlap i ně chtěl starat dál,ale nejde to.
to že "skončil" jako manžel, přece neznamená že musí skončit jako otec.tím bude pořád.

Není tady

#63 13. 10. 2009 8:37

helena
♥♥♥♥♥♥♥

jací jsou ti chlapi primitivové, nechaj se utáhnout kdejakou fuchtlí...
A už je to tu zase... nesvéprávní primitivové, kteří jsou zmítáni pohlavím a vlastní vůle nemajíce, nechají se bezmocně utáhnout... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jenomže tyhle třtiny větrem se klátící jste si (předpokládám) dobrovolně vzaly a měly s nimi děti...

to že "skončil" jako manžel, přece neznamená že musí skončit jako otec.tím bude pořád
Někdy se to podaří - jenže se stává, že zhrzená opuštěná manželka mu to "nedovolí". Mimo to se mi občas zdá, že pod záminkou vrácení se k dětem se ony manželky snaží, aby se chlap vrátil hlavně k nim.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#64 13. 10. 2009 9:19

agewa
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

A už je to tu zase... nesvéprávní primitivové, kteří jsou zmítáni pohlavím a vlastní vůle nemajíce, nechají se bezmocně utáhnout... http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png
Jenomže tyhle třtiny větrem se klátící jste si (předpokládám) dobrovolně vzaly a měly s nimi děti...

to že "skončil" jako manžel, přece neznamená že musí skončit jako otec.tím bude pořád
Někdy se to podaří - jenže se stává, že zhrzená opuštěná manželka mu to "nedovolí". Mimo to se mi občas zdá, že pod záminkou vrácení se k dětem se ony manželky snaží, aby se chlap vrátil hlavně k nim.

přesně tak, ohání se dětmi, apelují na jeho povinnosti k dětem atd.

Není tady

#65 13. 10. 2009 9:42

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

agewa napsal(a):

helena napsal(a):

Když ono je to takhle jednodušší gloria

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#66 13. 10. 2009 9:49

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

agewa napsal(a):

helena napsal(a):

Když ono je to takhle jednodušší gloria

nebo morálnější?va, méně egoisticky? sobecky?
nezní to už jako já chci a on musí, ale jako PRO děti, kvůli dětem......měl by ......

Není tady

#67 13. 10. 2009 9:50

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Podle mě je to tak, že i když odejde "jen" od té ženy, odchází i od dětí... protože pak už není táta na 100% ale jen víkendovej... dumbom

Není tady

#68 13. 10. 2009 10:00

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Deborah napsal(a):

Podle mě je to tak, že i když odejde "jen" od té ženy, odchází i od dětí... protože pak už není táta na 100% ale jen víkendovej... dumbom

Nemusí to tak být: http://www.iustin.cz/art.asp?art=284
Chce to jen upřednostnit zájmy dětí nad těmi svými

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#69 13. 10. 2009 10:02

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

Míša Kulička napsal(a):

Deborah napsal(a):

Nemusí to tak být: http://www.iustin.cz/art.asp?art=284
Chce to jen upřednostnit zájmy dětí nad těmi svými

ale když upřednostňuje syna milenky před vlastními dětmi, tak je to pak jak? To se asi vykašlal na své děti ne?

Není tady

#70 13. 10. 2009 10:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nabuko0 napsal(a):

Pan, mě to ze všeho nejvíc rozesmálo. smile

A díky za Tvá slova. Vážím si jich.

PS: Křesílko se ujalo. Ráno v něm seděl a pořádal snídani. smile

Nejspíš jediná správná reakce.
Ono reagovat na dohady a domněnky někoho, kdo stejně  nevidí dál, než po plot vlastního dvorku, stejně nemá cenu stolt
No a mladýho na tom trůně úplně vidím smile
Mᚠmoc roztomilého synka.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#71 13. 10. 2009 10:09

helena
♥♥♥♥♥♥♥

i když odejde "jen" od té ženy, odchází i od dětí... protože pak už není táta na 100% ale jen víkendovej...
Víkendovej táta může být i ten, který pracuje mimo domov - a paradoxně si takovýho děti můžou užít míň, protože když už je někdy doma nemá čas věnovat se jenom jim. "Odešlý" táta, který má o děti zájem, si na ně ten čas udělá.
Takže táta může být 100 % i když odejde - ale tý manželce holt nějaký procentíčka chybí...

Není tady

#72 13. 10. 2009 10:14

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

i když odejde "jen" od té ženy, odchází i od dětí... protože pak už není táta na 100% ale jen víkendovej...
Víkendovej táta může být i ten, který pracuje mimo domov - a paradoxně si takovýho děti můžou užít míň, protože když už je někdy doma nemá čas věnovat se jenom jim. "Odešlý" táta, který má o děti zájem, si na ně ten čas udělá.
Takže táta může být 100 % i když odejde - ale tý manželce holt nějaký procentíčka chybí...

jenomže já jsem mluvila sama za sebe... ten můj byl i přes týden doma a s dětmi, staral se o ně, četl jim pohádky, koupal, hrál si s nima... a už tu pro ně není... už to dělá "jen" o víkendech, tak toho svýho BM beru jen jako víkendovýho a když se k tomu přidá i to, že jejímu synovi kupuje co potřebuje a když mu řeknu, že naše děti nemají boty, tak jen slibuje, že jim je koupí a skutek utek... sad

Není tady

#73 13. 10. 2009 10:20

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Jaký bude víkendový tatínek je otázka..  Záleží opravdu moc na  tom chlapovi. V mém blízkém okolí je tatínek, který  má dvojčata  každý týden na víkend, každé prázdniny 4 týdny, každé volno. Skoro se zase divím jejich mamině, že  nechce část volna  v roce trávit s dětmi.  Ale jsou takhle spokojeni. Vyjdou si víceméně vstříc. Jsou tam nějaké třecí plochy- třebas  že táta s prarodiči nakoupili dětem oblečení, které zůstává u něho.  Maminka kroutí hlavou nad dvojími výdaji za oděv.   Je to pro ni  dost  fuška- věděla by  co za ušetřené peníze koupit jiného.  Ale  funguje to. Několikrát jsem byla svědkem předávání dětí- hurá táta!  Hurá máma! Myslím, že tohle je  skoro ideál- když se ty děti můžou veřejně radovat z příjezdu táty a stejně  z návratu k mámě...
Hodně rozešlých rodičů si své "křivdy" vzájemně hojí přes děti. To bohužel taky znám.   Neříkej tátovi ... Na abys řekla mámě...  Asi trochu kašleš, tátovi tě "nepůjčím".. Jak to vypadáš, CO to s tebou fotr dělal??? usch
  Víkendový táta , který zapomněl na prvorozeného syna úplně , je můj první manžel. Vzbudil se až  před synovou svatbou. V té době ale už o něho syn samozřejmě nestál. Ono je to podle mého zase spravedlivé- co tatínek   zasel , to sklidil.

Kačátko, neupínej se  k návratu. Stejně jako Son. Holky  pokuste se žít tak, jako by to mělo být  napořád. Falešné naděje se mohou vymstít čekáním na zázrak , který nepřijde.

Není tady

#74 13. 10. 2009 10:25

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Deborah, ty mluvíš sama za sebe, já obecně, no.
Čistě akademická otázka - která z rozvedených maminek s běžným příjmem řekne novému příteli "Mým dětem nic nekupuj a nedávej, investuj jen do těch svých..."???

Není tady

#75 13. 10. 2009 10:28

Deborah
♥♥♥♥♥♥-

zuzi777a napsal(a):

Jaký bude víkendový tatínek je otázka..  Záleží opravdu moc na  tom chlapovi. V mém blízkém okolí je tatínek, který  má dvojčata  každý týden na víkend, každé prázdniny 4 týdny, každé volno. Skoro se zase divím jejich mamině, že  nechce část volna  v roce trávit s dětmi.  Ale jsou takhle spokojeni. Vyjdou si víceméně vstříc. Jsou tam nějaké třecí plochy- třebas  že táta s prarodiči nakoupili dětem oblečení, které zůstává u něho.  Maminka kroutí hlavou nad dvojími výdaji za oděv.   Je to pro ni  dost  fuška- věděla by  co za ušetřené peníze koupit jiného.  Ale  funguje to. Několikrát jsem byla svědkem předávání dětí- hurá táta!  Hurá máma! Myslím, že tohle je  skoro ideál- když se ty děti můžou veřejně radovat z příjezdu táty a stejně  z návratu k mámě...
Hodně rozešlých rodičů si své "křivdy" vzájemně hojí přes děti. To bohužel taky znám.   Neříkej tátovi ... Na abys řekla mámě...  Asi trochu kašleš, tátovi tě "nepůjčím".. Jak to vypadáš, CO to s tebou fotr dělal??? usch
  Víkendový táta , který zapomněl na prvorozeného syna úplně , je můj první manžel. Vzbudil se až  před synovou svatbou. V té době ale už o něho syn samozřejmě nestál. Ono je to podle mého zase spravedlivé- co tatínek   zasel , to sklidil.

Kačátko, neupínej se  k návratu. Stejně jako Son. Holky  pokuste se žít tak, jako by to mělo být  napořád. Falešné naděje se mohou vymstít čekáním na zázrak , který nepřijde.

takhle to u nás naštěstí je... oblečení co jim koupil mají u něj... jezdí jak nejvíc to jde..., když nemůže aspoň jim zavolá... spolu vycházíme hezky, slušně, žádné hádky, výčitky... skoro ideál, jako v manželství :-( ale.. nevím, pořád tomu prostě něco chybí... třeba i ty sliby, že jim koupí to nebo ono a pak nakonec nic...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí