Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#451 16. 11. 2009 18:43

glorča
♥------

Re: Je nějaká šance,naděje že se vrátí zpět?

ahoj kacatko
a ty bys chtela aby se k tobe vratil???? akde mas tu jistotu ze se to nestane znova??? ja bych neveru neodpustila....sad

Není tady

#452 21. 11. 2009 15:10

Kerrin
♥♥♥♥---

kačátko,
A jak se manžel chová? Jaký má zájem, snaží se o komunikaci nebo je protivný, podrážděný a raději se kontaktu s Tebou vyhýbá. To snad vycítíš, ne?

Není tady

#453 21. 11. 2009 18:10

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Ahoj Kerrin, když je s ní, je protivný a podrážděný a vyhýbá se mi. Když je bez ní, mluví se mnou normálně.

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#454 21. 11. 2009 20:08

Deborah
♥♥♥♥♥♥-
Místo: někde u nás...

Kačátko napsal(a):

Ahoj Kerrin, když je s ní, je protivný a podrážděný a vyhýbá se mi. Když je bez ní, mluví se mnou normálně.

jojo tohle bohužel znám... teď už je to naštěstí v normálu.....

Není tady

#455 2. 1. 2010 14:58

sunshine.x
♥------

Ahoj Kačátko jak se mᚠv novém roce?? dlouho ses neozvala.

Není tady

#456 2. 1. 2010 15:12

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Ahoooj sunshine, písnu ti SZ. Ale pořád nic nového grater

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif

Není tady

#457 13. 4. 2010 16:17

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj všichni, dlouho jsem se tu neukázala, tak vám dlužím co a jak je nového. Téma by se dalo změnit protože šance že se vrátí už je nulová a hlavně bych to už ani nechtěla. Tak můj manžel se za těch půl roku co od nás odešel vybarvil tak, že jsem se po 11-ti letech dověděla že jsem krá.., pí.. a že mám táhnout a dokonce čeká s milenkou už dítě. Takže to byla pro mě poslední tečka. Jeho postoj a chování absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím. Utekl od zodpovědnosti a řítí se hned do další? Podotýkám ještě ani nezaopatřil naše děti, není rozvedený! Milenka ho má opravu zpracovaného a pěkně si ho pojistila a vlastně tím i zajistila finance! A on je tak hloupej a nezodpovědnej. Pořídit si dítě po roční známosti, půlročním společným žití, vůbec si neuvědomuje důsledky! Nevyjde mu to třeba, třeba jo, ale když ne, bude platit na 3 děti a 2 ženy, myslím že si tím zničil život, a akorát tím uškodil než pomohl, ale jak říkám třeba jim to vyjde a když ne, potřebuje si nabít nos!

Výživné dětí stále není stanoveno, odložilo se to protože manžel na dohodu nepřistoupil, tak čekáme na další stání. Já si poddala po informaci o dítěti i výživné na manželku.

On najednou po půl roce spěchá na rozvod asi, dneska si řekl o oddací list, takže ho asi poddá, to je jasný, tlačí ho do něj - ono nemanželské dítě není nic záviděníhodného, ale nemanželské bude už napořád. Chudák dítě. S tímto faktem přijít na svět!

Upravil(a) Kačátko (13. 4. 2010 16:18)

Není tady

#458 13. 4. 2010 17:36

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kačátko, nerieš nemanželské diea - tá nemanželskos je dnes už fakt najmenej... Hlavne popri ostatných okolnostiach. wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#459 13. 4. 2010 18:05

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Káčátko: myslím že si tím zničil život

Tak to by bylo to poslední, co by mi vadilo.... wink
Káčátko, připus si, že někdo je holt takový, a řeš si svoji pohodu. Promysli, co po něm při rozvodu budeš chtít a požadovat, a začni žít nový hezký život.

Není tady

#460 13. 4. 2010 18:13

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Kačátko, měla bys řešit sebe a vaše společné dítě, nikoli posuzovat, jak on si zničil život a co chudák nenarozené dítě. To ti opravdu nepřísluší. Vypovídá to něco spíš o tobě. O tvých nedořešených pocitech a postojích.  Vem to jako fakt - odešel. Snaž se postavit na vlastní nohy bez toho, aby ti myšlenky na něj tolik zasahovaly do života.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#461 13. 4. 2010 18:16

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

PavlaH napsal(a):

Kačátko, měla bys řešit sebe a vaše společné dítě, nikoli posuzovat, jak on si zničil život a co chudák nenarozené dítě. To ti opravdu nepřísluší. Vypovídá to něco spíš o tobě. O tvých nedořešených pocitech a postojích.  Vem to jako fakt - odešel. Snaž se postavit na vlastní nohy bez toho, aby ti myšlenky na něj tolik zasahovaly do života.

Já vím, ale je to pořád moc těžké. 11 let je 11 let, ikdyž je teď jak cizí člověk pro mě

Není tady

#462 13. 4. 2010 18:24

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Jenže pokud to neuděláš, holka nešastná, zadělávᚠsi na nenávist. A ta Tě může nakonec požrat. Prostě se s ním rozluč, v duchu, pus ho za jinou a začni si pro sebe představovat jiného milého. Jsi určitě hezká a fajn ženská. Tak se o tu ženskou postarej.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#463 13. 4. 2010 22:59

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

PavlaH: Vem to jako fakt - odešel

Káčátko, přesně jak píše Pavla. Řeknu Ti to jinak: možná by sis za 10 let rvala vlasy, že je s Tebou pod jednou střechou. Buď ráda, že to dopadlo takhle, osud Ti dává šanci poznat někoho lepšího.
Selima má taky pravdu - nemanželské dítě už dnes nikdo neřeší. Naštěstí.

Není tady

#464 14. 4. 2010 7:39

javena
♥♥♥♥♥♥-

Kačátko napsal(a):

Ahoj všichni, dlouho jsem se tu neukázala, tak vám dlužím co a jak je nového. Téma by se dalo změnit protože šance že se vrátí už je nulová a hlavně bych to už ani nechtěla. Tak můj manžel se za těch půl roku co od nás odešel vybarvil tak, že jsem se po 11-ti letech dověděla že jsem krá.., pí.. a že mám táhnout a dokonce čeká s milenkou už dítě. Takže to byla pro mě poslední tečka. Jeho postoj a chování absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím. Utekl od zodpovědnosti a řítí se hned do další? Podotýkám ještě ani nezaopatřil naše děti, není rozvedený! Milenka ho má opravu zpracovaného a pěkně si ho pojistila a vlastně tím i zajistila finance! A on je tak hloupej a nezodpovědnej. Pořídit si dítě po roční známosti, půlročním společným žití, vůbec si neuvědomuje důsledky! Nevyjde mu to třeba, třeba jo, ale když ne, bude platit na 3 děti a 2 ženy, myslím že si tím zničil život, a akorát tím uškodil než pomohl, ale jak říkám třeba jim to vyjde a když ne, potřebuje si nabít nos!

Výživné dětí stále není stanoveno, odložilo se to protože manžel na dohodu nepřistoupil, tak čekáme na další stání. Já si poddala po informaci o dítěti i výživné na manželku.

On najednou po půl roce spěchá na rozvod asi, dneska si řekl o oddací list, takže ho asi poddá, to je jasný, tlačí ho do něj - ono nemanželské dítě není nic záviděníhodného, ale nemanželské bude už napořád. Chudák dítě. S tímto faktem přijít na svět!

Ahoj, Kačátko.
Holky mají pravdu - jestli si nabouchá šest dětí, neudělᚠs tím stejně nic, jen se vám, odloženým ženám a dětem bude snižovat částka, kterou vám bude platit. To jediný by tě mělo zajímat a to jen do té míry, aby jsi s tím počítala... protože s tím taky nic neuděláš. Zbytek úvah je fakt pouze na obtíž. Hůř se ti s ním bude komunikovat, jestli si bere děti a tak podobně. To nemᚠzapotřebí, jsi chytrá holka. wink To dítě není chudák, je to prostě dítě, na který se dva lidi těšej a jestli ty na to koukᚠjinak, je mu úplně fuk. Vlastně se tvým dětem narodí sourozenec a oni z toho můžou mít i radost, nebyly by první, který znám, že narozdíl od maminky, oni bráchu/ségru přijaly jako fakt a prima věc... tongue
Pak mě teda rozesmála ta pasហo rozvodu - najednou pospíchá. Tak na cestě je dítě a jestli zdražej ten kolek... wink
Ale panáček by měl vědět, že dokud nebudete mít uzavřené jednání o výživném na děti, nehnete se ani o píď, takže si cestu ke svobodě blokuje sám. Možná, když tohle naukneš, podepíše dohodu.
Snaž se na to koukat střízlivě - odešel, začíná znova, ty taky... styčnej bod jsou děti. Ani nepíšeš, jak se chová k nim. Hlavně, že víme, jak jim to doma s milenkou funguje a jak možná dopadnou, ale mě by spíš zajímalo, jak to má s dětmi... big_smile Neřeš ho, Kačátko. Stojí tě to energii, kterou můžeš vrazit jinam. smile

Není tady

#465 14. 4. 2010 14:24

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

javena napsal(a):

Vlastně se tvým dětem narodí sourozenec a oni z toho můžou mít i radost,

Tak to je pravda. Mé děti ,díky tatínkovi mají 2 další sourozence a jsou rádi. Musím podotknout,že dnes říkají,že pozitivní na tom všem je,že mají 2 tatínky(jsem znovu vdaná) a oproti jiným dětem mnohem více babiček,dědečků,tet a strejdů ( musím se přiznat,že mě blaží,když říkají,že maminku mají jen jednu - nežárlím na manželku mého ex,ale tohle je moc příjemný pocit ). Dostávají více dárků- od každého něco a mají také mnohem více zážitků.Nechci tady vyvolávat dojem,jak je to vlastně prima,když je dítě z rozvedeného manželství,ale,když už se to stane je třeba v tom vidět raději ty "výhody". Když jsou mé děti u svého táty,vím,že je o ně postaráno dobře,jeho manželka je fajn ženská ( mohu si to dovolit napsat,protože ona nebyla důvodem našeho rozvodu ) a děti jsou tam spokojené.A já mám volněji a užívám si to....
Kačátko,až ta bolest jednou přejde,budeš se na to zase dívat úplně jinak.Najdeš si nějakýho bezva chlapa,dětem kamaráda a nakonec si řekneš,že to za to trápení zas až tak nestálo.....ale začátky jsou krušné,to znám....

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#466 31. 12. 2010 15:06

tom1000
♥------

Ahoj všem, měl jsem troufám si říci 6let pěkný vztah, oravdunavenek i uvnitř, bohužel život přinesl to co obecně v sedmém roce společného života přinese - kryzi, psychycké vypětí s mou novou náročnou prací a fakt že přítelkyně odělávala školu způsobio že radosti bylo trochu méně než starostí, jak to tak bývá vyskytl se tu chlap o sedm let starší, svobodný a ,,bezstarostný" s hromadou problémů který balil kamarádku přítelkyně, ta ho nechtěla´a nedokázala mu to sama zpříma říci vztah mezi nimy šel i nešel až najednou byl mezi němy konec, on však přelétl na druhou kAMarádku mé přítelkyně ta ho prokoukla a protože nechtěla mít vztah s chlapem co hledá ženu za každou cenu nic mít společného, pět zůstal na ocet začal tedy jak z filmového scénaře čekaně volat dlouhé rozhovory s mou přítelkyní, telefon al není osobní kontakt a tak když jsem byl v práci jak **** ji navštěvoval čím dál častěji, já plně vitížen pracoval abych ztabezpečil rodinu - dovolená auto, domácnost, on všedostal od svého táty  - nový dům atd. bylo tedy jen otázkou kdy začne vrývat se do mé Barbory, samozřejmě k tomu došlo, trvaloto rok od prvních náznaků až po to ž mě na vánoce podvedla s ním, bylo to strašně pro mě ponižující a vyrovnat se s faktem že jsem bl postaven před hotovou věc bylo flustrující, věděla že je mezi nimy vztah a mě jak blba nechala platit vše, dokonce si ta malá prostitutka nechala platit výlety a osobní nadnákupy protože jí vyhovoval můj zvýšený zájem o ni, zůstal jsem na vánoce sám a poté mě začala finančně vydírat, fakt že onen dotyčný a ona mě zkusily připravit o můj pracně vydřený domov bylo extrémě těžké zkousnot, radím všem jakmile začnete ve své ženě nebo přítelkyni cítit čupku, ihned od ní, je to náročné vyrovnat se stímto faktemmě to trvalo tři měsíce a rozhodně nejsem plně ok, nikdy bych jí nepodvedl ale zjistil jsem v sedmém roce že jsem žil se zlatokopkou, láska je založená na citech a ty jsou nestabilní, miloval jsem jí ale dnes už vím, že ona mě jen zneužívala láska je mimo jiné i to že se překonávají problémy, bylo těžké tu prostitutku dostat z domu ale je lepší vyplatit a mít klid než drahé tahání po soudech a nakonec nula od nuly pojde. šance na návrat zpátky takhle poškozeného vztahu je nulová nikdy se nevrátí důvěra a strach že to udělá zase znovu celý vztah jen úplně dodělá, oto horší je když jsou v tom děti, vědět fakt že matka mích dětí je vsemudalka je neskutečně flustrující a chtít to vrátit zpět by mohl jen z lásky nevyléčený člověk, milovat znamená věřit!!! Když přestaneme mít důvěru už je to jen závislot na daé ženě a né láska, je to zhrzenost a poškozenéí vlastní sebeúcty chtít vrátitzpět to co je pasé v důvěře je nesmysl a jen to způsobí další bolest někdy i fataální. Vážím si všech žn které když už nechtějí být se svým partnerem oznámí mu to a odejdou od něho, jen slabé cupky se nechají dál svým chlapem vyživovat a dál poskytujou sex jinému, když vidím v okolí flirt zadané ženy se zadaným mužem řeknujim od plyc co si o nich myslím a proto všem c mají srdíčko čisté a jsou férově upřímní rozumímvám když vás někdo podvede ale nechtějte nic vracet zpět, je to akorát otázka času kdy to budete řeši znovu. Na každého hodného chla čeká někde slušná holka, žena, proč si tuto cestu uzavírat návratem k duševní trosce.

Není tady

#467 31. 12. 2010 15:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

malá prostitutka ? to nemyslíš vážně !

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#468 31. 12. 2010 22:23

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

tom1000 napsal(a):

m řeknujim od plyc

tummenupp

Strach je malá smrt...

Není tady

#469 1. 1. 2011 10:30

agewa
♥♥♥♥♥♥-

to je zvláštní....slovní zásoba velice rozvinutá,slovní spojení a obraty dost složité, ale hrubky, že i děti ze základky by se styděly.Kdopak zase zkouší si dělat z nás srandu?

Není tady

#470 1. 1. 2011 14:07

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

anebo byl úplně na šrot ,když to psal......

Není tady

#471 1. 1. 2011 18:50

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ovšem - všemudalka je nádhernej pojem, ten si musím zapamatovat... BI
S tím alkoholem v krvi bych řekla, že nejsi tak vedle, zuzi. Když to na člověka přijde, tak to musí ven. To je těžký. Nedávno mi takhle mumlala do sluchátka kámoška. tongue Ještě z toho není venku. A ty vánoce na krku. Nějak se to sešlo, no. wink

Upravil(a) javena (1. 1. 2011 18:53)

Není tady

#472 4. 1. 2011 10:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mne sa páčila čupka rodna ... Inak je to taký smutný výlev, ale čo... zlos musí von, aj smútok a tak. Aby bvola rekonvalescencia kratšia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#473 4. 1. 2011 16:11

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

tom1000 napsal(a):

Ahoj všem, .... Na každého hodného chla čeká někde slušná holka, žena, proč si tuto cestu uzavírat návratem k duševní trosce.

Tome příště piš raději za střízliva, nedá se moc dobře číst wink

Není tady

#474 4. 1. 2011 16:12

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Bety napsal(a):

tom1000 napsal(a):

m řeknujim od plyc

tummenupp

ale vypadá to krásně takto napsáno lollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí