6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj kacatko
a ty bys chtela aby se k tobe vratil???? akde mas tu jistotu ze se to nestane znova??? ja bych neveru neodpustila....
Není tady
kačátko,
A jak se manel chová? Jaký má zájem, snaí se o komunikaci nebo je protivný, podráděný a raději se kontaktu s Tebou vyhýbá. To snad vycítí, ne?
Není tady
Ahoj Kerrin, kdy je s ní, je protivný a podráděný a vyhýbá se mi. Kdy je bez ní, mluví se mnou normálně.
Není tady
Kačátko napsal(a):
Ahoj Kerrin, kdy je s ní, je protivný a podráděný a vyhýbá se mi. Kdy je bez ní, mluví se mnou normálně.
jojo tohle bohuel znám... teď u je to natěstí v normálu.....
Není tady
Ahoj Kačátko jak se má v novém roce?? dlouho ses neozvala.
Není tady
Ahoj vichni, dlouho jsem se tu neukázala, tak vám dluím co a jak je nového. Téma by se dalo změnit protoe ance e se vrátí u je nulová a hlavně bych to u ani nechtěla. Tak můj manel se za těch půl roku co od nás odeel vybarvil tak, e jsem se po 11-ti letech dověděla e jsem krá.., pí.. a e mám táhnout a dokonce čeká s milenkou u dítě. Take to byla pro mě poslední tečka. Jeho postoj a chování absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím. Utekl od zodpovědnosti a řítí se hned do dalí? Podotýkám jetě ani nezaopatřil nae děti, není rozvedený! Milenka ho má opravu zpracovaného a pěkně si ho pojistila a vlastně tím i zajistila finance! A on je tak hloupej a nezodpovědnej. Pořídit si dítě po roční známosti, půlročním společným ití, vůbec si neuvědomuje důsledky! Nevyjde mu to třeba, třeba jo, ale kdy ne, bude platit na 3 děti a 2 eny, myslím e si tím zničil ivot, a akorát tím ukodil ne pomohl, ale jak říkám třeba jim to vyjde a kdy ne, potřebuje si nabít nos!
Výivné dětí stále není stanoveno, odloilo se to protoe manel na dohodu nepřistoupil, tak čekáme na dalí stání. Já si poddala po informaci o dítěti i výivné na manelku.
On najednou po půl roce spěchá na rozvod asi, dneska si řekl o oddací list, take ho asi poddá, to je jasný, tlačí ho do něj - ono nemanelské dítě není nic záviděníhodného, ale nemanelské bude u napořád. Chudák dítě. S tímto faktem přijít na svět!
Upravil(a) Kačátko (13. 4. 2010 16:18)
Není tady
Kačátko, nerie nemanelské diea - tá nemanelskos je dnes u fakt najmenej... Hlavne popri ostatných okolnostiach.
Není tady
Káčátko: myslím e si tím zničil ivot
Tak to by bylo to poslední, co by mi vadilo....
Káčátko, připus si, e někdo je holt takový, a ře si svoji pohodu. Promysli, co po něm při rozvodu bude chtít a poadovat, a začni ít nový hezký ivot.
Není tady
Kačátko, měla bys řeit sebe a vae společné dítě, nikoli posuzovat, jak on si zničil ivot a co chudák nenarozené dítě. To ti opravdu nepřísluí. Vypovídá to něco spí o tobě. O tvých nedořeených pocitech a postojích. Vem to jako fakt - odeel. Sna se postavit na vlastní nohy bez toho, aby ti mylenky na něj tolik zasahovaly do ivota.
Není tady
PavlaH napsal(a):
Kačátko, měla bys řeit sebe a vae společné dítě, nikoli posuzovat, jak on si zničil ivot a co chudák nenarozené dítě. To ti opravdu nepřísluí. Vypovídá to něco spí o tobě. O tvých nedořeených pocitech a postojích. Vem to jako fakt - odeel. Sna se postavit na vlastní nohy bez toho, aby ti mylenky na něj tolik zasahovaly do ivota.
Já vím, ale je to pořád moc těké. 11 let je 11 let, ikdy je teď jak cizí člověk pro mě
Není tady
Jene pokud to neudělá, holka neastná, zadělává si na nenávist. A ta Tě můe nakonec porat. Prostě se s ním rozluč, v duchu, pus ho za jinou a začni si pro sebe představovat jiného milého. Jsi určitě hezká a fajn enská. Tak se o tu enskou postarej.
Není tady
PavlaH: Vem to jako fakt - odeel
Káčátko, přesně jak píe Pavla. Řeknu Ti to jinak: moná by sis za 10 let rvala vlasy, e je s Tebou pod jednou střechou. Buď ráda, e to dopadlo takhle, osud Ti dává anci poznat někoho lepího.
Selima má taky pravdu - nemanelské dítě u dnes nikdo neřeí. Natěstí.
Není tady
Kačátko napsal(a):
Ahoj vichni, dlouho jsem se tu neukázala, tak vám dluím co a jak je nového. Téma by se dalo změnit protoe ance e se vrátí u je nulová a hlavně bych to u ani nechtěla. Tak můj manel se za těch půl roku co od nás odeel vybarvil tak, e jsem se po 11-ti letech dověděla e jsem krá.., pí.. a e mám táhnout a dokonce čeká s milenkou u dítě. Take to byla pro mě poslední tečka. Jeho postoj a chování absolutně nechápu a asi nikdy nepochopím. Utekl od zodpovědnosti a řítí se hned do dalí? Podotýkám jetě ani nezaopatřil nae děti, není rozvedený! Milenka ho má opravu zpracovaného a pěkně si ho pojistila a vlastně tím i zajistila finance! A on je tak hloupej a nezodpovědnej. Pořídit si dítě po roční známosti, půlročním společným ití, vůbec si neuvědomuje důsledky! Nevyjde mu to třeba, třeba jo, ale kdy ne, bude platit na 3 děti a 2 eny, myslím e si tím zničil ivot, a akorát tím ukodil ne pomohl, ale jak říkám třeba jim to vyjde a kdy ne, potřebuje si nabít nos!
Výivné dětí stále není stanoveno, odloilo se to protoe manel na dohodu nepřistoupil, tak čekáme na dalí stání. Já si poddala po informaci o dítěti i výivné na manelku.
On najednou po půl roce spěchá na rozvod asi, dneska si řekl o oddací list, take ho asi poddá, to je jasný, tlačí ho do něj - ono nemanelské dítě není nic záviděníhodného, ale nemanelské bude u napořád. Chudák dítě. S tímto faktem přijít na svět!
Ahoj, Kačátko.
Holky mají pravdu - jestli si nabouchá est dětí, neudělá s tím stejně nic, jen se vám, odloeným enám a dětem bude sniovat částka, kterou vám bude platit. To jediný by tě mělo zajímat a to jen do té míry, aby jsi s tím počítala... protoe s tím taky nic neudělá. Zbytek úvah je fakt pouze na obtí. Hůř se ti s ním bude komunikovat, jestli si bere děti a tak podobně. To nemá zapotřebí, jsi chytrá holka. To dítě není chudák, je to prostě dítě, na který se dva lidi těej a jestli ty na to kouká jinak, je mu úplně fuk. Vlastně se tvým dětem narodí sourozenec a oni z toho můou mít i radost, nebyly by první, který znám, e narozdíl od maminky, oni bráchu/ségru přijaly jako fakt a prima věc...
Pak mě teda rozesmála ta pasá o rozvodu - najednou pospíchá. Tak na cestě je dítě a jestli zdraej ten kolek...
Ale panáček by měl vědět, e dokud nebudete mít uzavřené jednání o výivném na děti, nehnete se ani o píď, take si cestu ke svobodě blokuje sám. Moná, kdy tohle naukne, podepíe dohodu.
Sna se na to koukat střízlivě - odeel, začíná znova, ty taky... styčnej bod jsou děti. Ani nepíe, jak se chová k nim. Hlavně, e víme, jak jim to doma s milenkou funguje a jak moná dopadnou, ale mě by spí zajímalo, jak to má s dětmi... Neře ho, Kačátko. Stojí tě to energii, kterou můe vrazit jinam.
Není tady
javena napsal(a):
Vlastně se tvým dětem narodí sourozenec a oni z toho můou mít i radost,
Tak to je pravda. Mé děti ,díky tatínkovi mají 2 dalí sourozence a jsou rádi. Musím podotknout,e dnes říkají,e pozitivní na tom vem je,e mají 2 tatínky(jsem znovu vdaná) a oproti jiným dětem mnohem více babiček,dědečků,tet a strejdů ( musím se přiznat,e mě blaí,kdy říkají,e maminku mají jen jednu - neárlím na manelku mého ex,ale tohle je moc příjemný pocit ). Dostávají více dárků- od kadého něco a mají také mnohem více záitků.Nechci tady vyvolávat dojem,jak je to vlastně prima,kdy je dítě z rozvedeného manelství,ale,kdy u se to stane je třeba v tom vidět raději ty "výhody". Kdy jsou mé děti u svého táty,vím,e je o ně postaráno dobře,jeho manelka je fajn enská ( mohu si to dovolit napsat,protoe ona nebyla důvodem naeho rozvodu ) a děti jsou tam spokojené.A já mám volněji a uívám si to....
Kačátko,a ta bolest jednou přejde,bude se na to zase dívat úplně jinak.Najde si nějakýho bezva chlapa,dětem kamaráda a nakonec si řekne,e to za to trápení zas a tak nestálo.....ale začátky jsou kruné,to znám....
Není tady
Ahoj vem, měl jsem troufám si říci 6let pěkný vztah, oravdunavenek i uvnitř, bohuel ivot přinesl to co obecně v sedmém roce společného ivota přinese - kryzi, psychycké vypětí s mou novou náročnou prací a fakt e přítelkyně odělávala kolu způsobio e radosti bylo trochu méně ne starostí, jak to tak bývá vyskytl se tu chlap o sedm let starí, svobodný a ,,bezstarostný" s hromadou problémů který balil kamarádku přítelkyně, ta ho nechtěla´a nedokázala mu to sama zpříma říci vztah mezi nimy el i neel a najednou byl mezi němy konec, on vak přelétl na druhou kAMarádku mé přítelkyně ta ho prokoukla a protoe nechtěla mít vztah s chlapem co hledá enu za kadou cenu nic mít společného, pět zůstal na ocet začal tedy jak z filmového scénaře čekaně volat dlouhé rozhovory s mou přítelkyní, telefon al není osobní kontakt a tak kdy jsem byl v práci jak **** ji navtěvoval čím dál častěji, já plně vitíen pracoval abych ztabezpečil rodinu - dovolená auto, domácnost, on vedostal od svého táty - nový dům atd. bylo tedy jen otázkou kdy začne vrývat se do mé Barbory, samozřejmě k tomu dolo, trvaloto rok od prvních náznaků a po to mě na vánoce podvedla s ním, bylo to straně pro mě poniující a vyrovnat se s faktem e jsem bl postaven před hotovou věc bylo flustrující, věděla e je mezi nimy vztah a mě jak blba nechala platit ve, dokonce si ta malá prostitutka nechala platit výlety a osobní nadnákupy protoe jí vyhovoval můj zvýený zájem o ni, zůstal jsem na vánoce sám a poté mě začala finančně vydírat, fakt e onen dotyčný a ona mě zkusily připravit o můj pracně vydřený domov bylo extrémě těké zkousnot, radím vem jakmile začnete ve své eně nebo přítelkyni cítit čupku, ihned od ní, je to náročné vyrovnat se stímto faktemmě to trvalo tři měsíce a rozhodně nejsem plně ok, nikdy bych jí nepodvedl ale zjistil jsem v sedmém roce e jsem il se zlatokopkou, láska je zaloená na citech a ty jsou nestabilní, miloval jsem jí ale dnes u vím, e ona mě jen zneuívala láska je mimo jiné i to e se překonávají problémy, bylo těké tu prostitutku dostat z domu ale je lepí vyplatit a mít klid ne drahé tahání po soudech a nakonec nula od nuly pojde. ance na návrat zpátky takhle pokozeného vztahu je nulová nikdy se nevrátí důvěra a strach e to udělá zase znovu celý vztah jen úplně dodělá, oto horí je kdy jsou v tom děti, vědět fakt e matka mích dětí je vsemudalka je neskutečně flustrující a chtít to vrátit zpět by mohl jen z lásky nevyléčený člověk, milovat znamená věřit!!! Kdy přestaneme mít důvěru u je to jen závislot na daé eně a né láska, je to zhrzenost a pokozenéí vlastní sebeúcty chtít vrátitzpět to co je pasé v důvěře je nesmysl a jen to způsobí dalí bolest někdy i fataální. Váím si vech n které kdy u nechtějí být se svým partnerem oznámí mu to a odejdou od něho, jen slabé cupky se nechají dál svým chlapem vyivovat a dál poskytujou sex jinému, kdy vidím v okolí flirt zadané eny se zadaným muem řeknujim od plyc co si o nich myslím a proto vem c mají srdíčko čisté a jsou férově upřímní rozumímvám kdy vás někdo podvede ale nechtějte nic vracet zpět, je to akorát otázka času kdy to budete řei znovu. Na kadého hodného chla čeká někde sluná holka, ena, proč si tuto cestu uzavírat návratem k duevní trosce.
Není tady
malá prostitutka ? to nemyslí váně !
Není tady
tom1000 napsal(a):
m řeknujim od plyc
Není tady
to je zvlátní....slovní zásoba velice rozvinutá,slovní spojení a obraty dost sloité, ale hrubky, e i děti ze základky by se styděly.Kdopak zase zkouí si dělat z nás srandu?
Není tady
Ovem - vemudalka je nádhernej pojem, ten si musím zapamatovat... BI
S tím alkoholem v krvi bych řekla, e nejsi tak vedle, zuzi. Kdy to na člověka přijde, tak to musí ven. To je těký. Nedávno mi takhle mumlala do sluchátka kámoka. Jetě z toho není venku. A ty vánoce na krku. Nějak se to selo, no.
Upravil(a) javena (1. 1. 2011 18:53)
Není tady
Mne sa páčila čupka ... Inak je to taký smutný výlev, ale čo... zlos musí von, aj smútok a tak. Aby bvola rekonvalescencia kratia.
Není tady
tom1000 napsal(a):
Ahoj vem, .... Na kadého hodného chla čeká někde sluná holka, ena, proč si tuto cestu uzavírat návratem k duevní trosce.
Tome přítě pi raději za střízliva, nedá se moc dobře číst
Není tady
Bety napsal(a):
tom1000 napsal(a):
m řeknujim od plyc
ale vypadá to krásně takto napsáno
Není tady