6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kačátko napsal(a):
Aha, já myslela že při rozvodu se postupuje takto: děti, majetek a pak rozvod.
No manžel se zatím k rozvodu nevyjádřil že by ho už chtěl, tak já to taky neřeším. Prý si promluvíme víc až se emoce uklidní a on se zabydlí a zařídí si svůj "nový život"!
rozvod probíhá ....děti, rozvod a majetek před rozvodem nebo do 3let po rozvodu.
Není tady
"Bohudík" Terka nějak nepřítomnost tatínka nevnímá, nikdy totiž nebyla zvyklá že by s námi byl, takže jí to ani nepřijde (to by teda mě jako rodiče mrzelo, jemu to zřejmě nevadí), ale samozřejmě už vycítila že se asi něco děje. Při poslední jeho návštěvě se pořád ptala kam jde a nechápala že musí odejít jak jí to on podal že už musí jít a začala plakat že chce pusinku, tak jí dal pusinku, řekla ať dá taky Kryštůfkovi, tak dal Kryštůfkovi a taky že mamince a mě jí nedal a ona to nechápal a pořád se ptala mě proč nedal tatínek mamince, že je zlobivej, to mě samozřejmě rozplakalo a ona pak plakala že pláče maminka a že nemám plakat, že mi jí dá určitě zítra.
Takže když ho nevidí, dá se říct že si ani nevzpomene. Když ho vidí, samozřejmě má radost, ale moc k němu s ním být nechce, kolikrát ztropí hysterickou scénu že s ním nepůjde, ale pak se zklidní za nějakou chvilku a snad je s ním vpohodě. Bohužel tohle všechno si udělal sám Takže jak už jsem řekla, nebyl špatnej táta to nemůžu říct ale stoprocentní taky ne.
Není tady
Kačátko napsal(a):
"Bohudík" Terka nějak nepřítomnost tatínka nevnímá, nikdy totiž nebyla zvyklá že by s námi byl, takže jí to ani nepřijde (to by teda mě jako rodiče mrzelo, jemu to zřejmě nevadí), ale samozřejmě už vycítila že se asi něco děje. Při poslední jeho návštěvě se pořád ptala kam jde a nechápala že musí odejít jak jí to on podal že už musí jít a začala plakat že chce pusinku, tak jí dal pusinku, řekla ať dá taky Kryštůfkovi, tak dal Kryštůfkovi a taky že mamince a mě jí nedal a ona to nechápal a pořád se ptala mě proč nedal tatínek mamince, že je zlobivej, to mě samozřejmě rozplakalo a ona pak plakala že pláče maminka a že nemám plakat, že mi jí dá určitě zítra.
Takže když ho nevidí, dá se říct že si ani nevzpomene. Když ho vidí, samozřejmě má radost, ale moc k němu s ním být nechce, kolikrát ztropí hysterickou scénu že s ním nepůjde, ale pak se zklidní za nějakou chvilku a snad je s ním vpohodě. Bohužel tohle všechno si udělal sám Takže jak už jsem řekla, nebyl špatnej táta to nemůžu říct ale stoprocentní taky ne.
Milá Kačátko, Tvůj dotaz je, jestli je nějaká šance, že se vrátí? První co mě napadlo po přečtení Tvého příspěvku bylo: tak to teda ani náhodou. Zcela upřímně, promiň. To s pusinkama pláčem, Tvým a dcery je tak nepříjemná věc, že být chlap tak zdrhám a zdrhám.
Nechci to moc rozebírat, jsem ještě v práci, jen mě to tak nějak bimblo před oči.
Holka vymaluj se, a až příště příjde tak ať najde krásnou ženskou a ne chudinku! Sakra práce
Není tady
solkla napsal(a):
Kačátko napsal(a):
Takže když ho nevidí, dá se říct že si ani nevzpomene. Když ho vidí, samozřejmě má radost, ale moc k němu s ním být nechce, kolikrát ztropí hysterickou scénu že s ním nepůjde, ale pak se zklidní za nějakou chvilku a snad je s ním vpohodě. Bohužel tohle všechno si udělal sám Takže jak už jsem řekla, nebyl špatnej táta to nemůžu říct ale stoprocentní taky ne.Milá Kačátko, Tvůj dotaz je, jestli je nějaká šance, že se vrátí? První co mě napadlo po přečtení Tvého příspěvku bylo: tak to teda ani náhodou. Zcela upřímně, promiň. To s pusinkama pláčem, Tvým a dcery je tak nepříjemná věc, že být chlap tak zdrhám a zdrhám.
Nechci to moc rozebírat, jsem ještě v práci, jen mě to tak nějak bimblo před oči.
Holka vymaluj se, a až příště příjde tak ať najde krásnou ženskou a ne chudinku! Sakra práce
Myslelas to tak, že se nevrátí když tady vidí uplakanou chudinku, nebo podle toho příběhu co se nám stalo si myslíš že ne?
Ono je totiž dost těžký se občas udržet neplakat když dělá to co dělá, ale to určitě všichni co jste to zažili znáte. Najednou nelítostný a sobecký jednání apod.!
Není tady
A já plakala až když odešel víš, vždycky to tak je, jinak se snažím být vpohodě krásná, milá, upravená, ale občas být klidná taky nejde, takže občas vyletím a vím že si tím nepomůžu. Ale jak dokázat být pořád ta milá když on už je na mě kolikrát i sprostý, což nikdy nebýval, nikdy jsem od něj sprosté slovo neslyšela. Slečna má na něj koukám "moc hezký" vliv!
Není tady
Myslela jsem i uplakanou chudinku i nucení do pusinek (i když malou dcerou). Víš já pro to nemám žádný velký psychologický vysvětlení, jen vím že by mě to nelákalo k návratu. Píšeš, že on je na Tebe někdy i sprostý a že to má na něj vliv slečna, proč si to necháš líbit? To by mě teda vadilo dost.
Mám pocit, že já Ti moc nepomůžu, já jsem rozvod rodičů zažila na vlastní kůži a tyhle emoce, manipulace, pláč atd. na mě není - třeba jsem chlap...
Není tady
Nenahováraj si, že to je vplyv slečny... Neviem, ako by ho ona mohla nútiť do niečoho, čo robí, keď s ňou nie je... Je to bohužiaľ JEHO rozhodnutie a JEHO správanie, neospravedlňuj ho.
Není tady
[Ahoj Káčátko,
včera jsem Ti psal asi hodinu mail přes stránky, odesla ho, ale evidentně Ti nedošel. Pak jsem Ti poslal krátké zprávy, abych zjistil, kde je problém, ale také Ti nedošly. Doufám, že Ti alespoň tahle dojde.... A budu se snažit zjitit, kde je problém v komunikaci, jinak nějakého IT-mana zastřelím..... pro výstrahu ostatním!!
Hezký večer
cyrano
Není tady
Kačátko, já chápu příspěvky typu - buď milá a nad věcí, neplakej a jiné, ale protože jsem zažila dvouletou holčičku držící se zábradlí se slzama, jak hrachy, když tatínek odcházel a osmiletýho kluka, co mluví o tom, jak mu chybí táta (co se víc jak půl roku neukázal), tak chápu, jak je to strašný a srdcervoucí - vidět takhle svoje děti.
Ale čas všechno vyléčí. Zní to jako blbý klišé, ale je to pravda.
Na druhou stranu, proč by si tatínek měl myslet, že je to všechno v pohodě, když není. Je blbost hrát nějaký hry. Samozřejmě, že situace - řvoucí dítě v náručí, doprovázena komentářem - tak tohle si chtěl? Tak se na to podívej... je blbost, ale to dělá fakt málokdo.
Myslím, že máte normální průběh rozchodu a bude jen dobře, když to papírově budete řešit s odstupem času a s chladnější hlavou...
Není tady
Kačátko napsal(a):
A já plakala až když odešel víš, vždycky to tak je, jinak se snažím být vpohodě krásná, milá, upravená, ale občas být klidná taky nejde, takže občas vyletím a vím že si tím nepomůžu. Ale jak dokázat být pořád ta milá když on už je na mě kolikrát i sprostý, což nikdy nebýval, nikdy jsem od něj sprosté slovo neslyšela. Slečna má na něj koukám "moc hezký" vliv!
Kačátko, nepleť do tohjo pořád "slečnu".
To je jen mezi vámi dvěma.
Pokud něco muži špatně snášejí, tak je to ženský pláč.
Cítí to jako naši agresi a každý z nich se brání, jak umí. A věř, že tvůj manžel se bránit naučil mnohem dřív, než "slečnu" poznal. Teď už jen prostě nemá důvod se před tebou přetvařovat a ukazuje ti i tu tvář, kterou jsi léta neznala. I to je on.
Není tady
[
Ahoj Káčátko,
zase mi nejde mail, už potřetí ti píši zprávu. Už mne to štve. když to odešlu, nic nedostaneš, a text mi zmizí. Zattracená technika!!!!!!!!!!!
cyrano
Není tady
Ach jo, zrovna jsem si říkala kdepak jsi? A nejde ti mail nebo SZ? Víš, tady mám uvedený starý mail. Mám teď jiný.
Není tady
Kačátko napsal(a):
Ach jo, zrovna jsem si říkala kdepak jsi? A nejde ti mail nebo SZ? Víš, tady mám uvedený starý mail. Mám teď jiný.
Ahoj Káčátko,
nešly mi SZ. Bylo to snad něco na serveru. ozvu se!!
S pozdravem
cyrano
Není tady
Ahoj Káčátko,
opět jsem to zkoušel, ale nejdou mi opět ty SZ. fakt nevím, co je v tom.... Jak ses měla na koncertu??
Pokusím se tím něco udělat.
Hezký den,
Cyrano
Není tady
Koncert byl úúúúžasný, ale to jsem ti psala už v SZ. ale když ti nejdou Leda písnout na mail
Není tady
Kačátko napsal(a):
Koncert byl úúúúžasný, ale to jsem ti psala už v SZ. ale když ti nejdou Leda písnout na mail
Ahoj,
zkusím to dneska nebo zítra - SZ:
Hezký den
cyrano
Není tady
[quote=
Ahoj Káčátko,
zkouším po čase zae SZ...
Cyrano
Není tady
[Ahoj Káčátko,
je to neuvěřitelné, zkouška SZ vyšla - už to funguje. Dneska mi děti řekly, že dnešní stav je jako bych se ženou rozvedení, a že to není žádná hrůza. Já jim řekl, že by je soud možná přisoudil matce, načež se tomu začaly bránit. bylo mi příjemně po duši, že mne mají rády, ale vím, že dětská dušička je vrtkavá. Teď máme před sebou poslední víkend bez ženy, ach jo... Musím Ti říct, že mi vůbec neschází... je to dost divné, ale s ní jsem podstatně nervoznější, a říkají to o sobě i děti. Ty mají z návratu ženy také strach. To jen na okraj. Rád bych šel v sobotu s holkama na výstavu Josefa čapka, je to prý moc hezké. No a v neděli by měl otec narozeniny, tak půjdeme na hřbitov mu zapálit svíčičky. Moc mi chybí, doufám, že to zezhora vidí, a že mu také chybíme.... Káčátko, moc se těším, když mi vždycky napíšeš, rád to čtu, i když mi často píšeš smutné zvěsti. Ale věř, bude líp. Já to cítím také......
Přeji hezký podvečer.
Ahoj Cyrano
Není tady
Tak to je skvělé že už to funguje, už se moc těším na SZ od tebe. Ani se nedivím že už to děti vnímají jako byste byli rozvedení, vždyť už to trvá tak dlouho. Budu na vás moc myslet aby to po návratu ženy fungovalo pokud si to tak přejete, ale pokud to tak necítíte, pak byste to měli řešit.
To já mám v neděli oslavu dětí narozenin tak z toho už teď mám nervy a hrůzu, budou tady totiž tchýně, tchán, švagr, švagrová s dětmi, prostě manželovo rodina, bylo už to domluvené dávno, nechtěla jsem to rušit, je to přece oslava dětí. Jako jediný bude chybět samozřejmě tatínek. To je smutné že ani pro děti a zvlášť když tu bude celá jeho rodina nepřijde. A hlavně Kryštůfek svůj první rok, první svíčku na dortu
Nikdo mi tu nevadí, jen tchýně ta je zlá a falešná. Nevím zda jsem ti psala že už se s tou novou stýká, dokonce i s její maminkou. Síla co? Je tak křivá, vůbec nevím jak se k ní chovat, jak to zvládat
Není tady
Kačátko napsal(a):
Tak to je skvělé že už to funguje, už se moc těším na SZ od tebe. Ani se nedivím že už to děti vnímají jako byste byli rozvedení, vždyť už to trvá tak dlouho. Budu na vás moc myslet aby to po návratu ženy fungovalo pokud si to tak přejete, ale pokud to tak necítíte, pak byste to měli řešit.
To já mám v neděli oslavu dětí narozenin tak z toho už teď mám nervy a hrůzu, budou tady totiž tchýně, tchán, švagr, švagrová s dětmi, prostě manželovo rodina, bylo už to domluvené dávno, nechtěla jsem to rušit, je to přece oslava dětí. Jako jediný bude chybět samozřejmě tatínek. To je smutné že ani pro děti a zvlášť když tu bude celá jeho rodina nepřijde. A hlavně Kryštůfek svůj první rok, první svíčku na dortu
Nikdo mi tu nevadí, jen tchýně ta je zlá a falešná. Nevím zda jsem ti psala že už se s tou novou stýká, dokonce i s její maminkou. Síla co? Je tak křivá, vůbec nevím jak se k ní chovat, jak to zvládat
Ahoj Káčátko,
držím palce!!!
cyrano
Není tady