Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 8. 10. 2009 14:58

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Je nějaká šance,naděje že se vrátí zpět?

jak moc se tvůj manžel dětem venuje? a před tím?
mě to přijde, že on neopustil vás, ale ....tebe. bolí to stejně, je v tom rozdíl.

Není tady

#52 8. 10. 2009 15:00

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Cyrano napsal(a):

Ahoj Káčátko,

tak jsem si přečetl Tvůj text. já jsem na tom podobně, žena mělA MILENCE, který vzal zpátečku, následně toho bylo na ní moc, a začala chlastat. teď bude 11 týdnů v protialkoholním. Já jsem teď s dětmi sám,  a řeším poodobné problémy jako Ty. Podívej se na moje vlákno: ""Žena ode mně odchází, vrátí se ??".  Je to u Tvého vlákna blízko.Jen připomínám, že ne všichni chlapi jsou hajzlové, co prchnou s jinou....

Hezký den.

Cyrano

Cyrano,
zrovna dnes jsem si na Tebe pri cteni tohodle vlakna nahle vzpomnela, prave proto ze me okamzite napadlo totez co pises prave ted. smile
Vsichni chlapi nejsou hajzlove a Ty jsi toho prikladem. 
Znam vic takovych muzu, jako jsi Ty.
Cyrano  zlom vaz  wink

Upravil(a) hirondel (8. 10. 2009 15:03)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#53 8. 10. 2009 15:11

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ale že zdrhá pred zodpovednosťou voči potomstvu, to je zjavné.

Selimo,
tohle obavam se nelze nazvat tim co je zjevne.  To je jen jednim z pohledu,napriklad Tvuj ted,pravda ci pricina toho proc skutecne odesel zjevna jeste neni.Obavam se ze ani on sam nevi co se s nim deje.

Není tady

#54 8. 10. 2009 15:31

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

b] které se snažily být i s miminkem milé a pěkné a snažily se vše řešit s nadhledem...[/b]

Míša Kulička napsal(a):

helena napsal(a):

Zkušenost mi ukázala, že to platí jen občas.

Přesně tummenupp

No jo kocky jak by ne,vzdyt vime ze subjektivni zkusenosti jednoho cloveka je neprenosna do subjektivni zkusenosti jineho cloveka.  wink smile

To co plati u jednoho cloveka jeste neznamena ze to zarucene zafunguje zase u jineho. smile

Upravil(a) hirondel (8. 10. 2009 15:32)

Není tady

#55 8. 10. 2009 19:30

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Agewo, asi máš pravdu opustil spíš mě gratergrater  Ale odešel tak i od dětí neee? Jak se chová k dětem? No snaží si je koupit, pokaždé jim něco přiveze, nebo je vezme někam co mají rádi např. Terezka koníčky, snaží se najednou dělat tátu co má zájem. Neříkám že nikdy neměl zájem, to bych lhala, děti má rád, uměl si to s nima užít, vypomohl mi s nima, ale spíš jsem se jim věnovala, hrála si, učila je apod. já. A jak už jsem psala, vždycky práce a kamarádi byli upřednostněny před rodinou dumbom

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#56 8. 10. 2009 20:10

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

ahoj Kačátko, tedy čtu to tady, a jsem docela smutná z toho. Mám 19ti mesicini holcicku, a docela jsem se vcitila do tve situace a je mi z toho silene uzko. Je mi to lito. JInak presne rozumim ze tu nadeji clovek porad nekde ma, i rozumim te bolesti. Protoze ono to opravdu"boli", ten osklivy pocit v zaludku. Když milovaný člověk ublíží. Proto ti budu držet palce. Nevím zda to pomůže, ale opravdu v době kdy jsou děti u tatínka, využij čas pro sebe, zkrášli se, najdi si něco co tě bude bavit a nebudeš pořád myslet na něj. i dkyby to bylo čtení, cvičení, nevím co tě zajímá.

Jinak jsem se taky docela viděla trošku když nad tím přemýšlím v té matce na MD, co je nespokojená a peskuje. Tedy ne že by nebyly duvody se dohadovat, a že bych byla nejaka potvora(kdo by to i na sebe prasknul ze), ale vim ze to neni lehke se mnou, protoze jak jsem porad doma s malou, tak mi to lehce leze na mozek, v lete je to super,ale v zime, nebo kdyz je nemocna, je to tezky, mala vyzaduje veskerou pozornost, kdyz neco delam, tak se po me sape, zacina i zlobit, vztekat se a tak mám taky pocit(a bohuzel odpoledne kdy pritel prijde domu)že už mám vseho dost, unavena. takže taky jem tak premyslela ze kdyby se objevila jina zenska, zda by se to mohlo stat i nam. Doufam ze ne, ale chlapum uz ani tak bezmezne neverim.

No plácám blbinky co? proste ti drzim palce a at to dopadne jakkoli, at jsi vesela.

a opravdu ty chlapi nechapu:( opravdu mi nekdy prijde ze jsou sobci...sad

Není tady

#57 9. 10. 2009 7:47

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Kačátko napsal(a):

Agewo, asi máš pravdu opustil spíš mě gratergrater Ale odešel tak i od dětí neee? Jak se chová k dětem? No snaží si je koupit, pokaždé jim něco přiveze, nebo je vezme někam co mají rádi např. Terezka koníčky, snaží se najednou dělat tátu co má zájem. Neříkám že nikdy neměl zájem, to bych lhala, děti má rád, uměl si to s nima užít, vypomohl mi s nima, ale spíš jsem se jim věnovala, hrála si, učila je apod. já. A jak už jsem psala, vždycky práce a kamarádi byli upřednostněny před rodinou dumbom

no právě, že od dětí zřejmě odejít nechtěl. nebo jak by sis představovala, kdyby řekl.....s tebou už nebudu, ale s dětma ano,?
já vím, že to bolí, bud ráda, že alespon na děti nezapoměl a nevytěsnil je ze svého života. můj ex to udělal a bolelo to možná víc než že "zapomněl " na mě.
když si řekneš , že odešel JEN od tebe, líp se s tím smíříš, protože to nebylo nic PROTI tobě, to bylo jeho rozhodnutí PRO něj.

Není tady

#58 15. 10. 2009 12:41

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Káčátko,

psal jsem Ti soukromou zprávu, kde jsem popisoval svoje více než roční peripetie se ženou. Došla Ti???

S pozdravem

cyrano

Není tady

#59 31. 10. 2009 9:16

Ještěrka obecná
♥♥-----

Kačátko napsal(a):

Ano, však ano, já neříkám že chyba byla jen na jedné straně. Uvědomuju si své chyby a i jsem mu řekla že vím a že toho lituji, ale problémy ve vztahu se přece takto neřeší. Na nic mě neupozornil, že by mu něco vadilo, scházelo, pořád vedle mě žil dokonce pořád s láskou a přitom už měl někoho jiného. A ty mé chyby?! Narodilo se nám druhé dítě - Kryštůfek. Přišel nečekaně, brzy po prvním. První jsme měli vymodlené a čekali na něj dva roky, říkali jsme si že druhé také asi nepůjde tak snadno a ono vyšlo na první pokus. Samozřejmě veliká radost, dítě jsme chtěli, jen jsme nečekali že tak brzy. No a náš chlapeček měl od narození velké problémy s prdíky. Plakal celé dny i noci, takže já nevyspalá vyčerpaná do toho ještě dvouletá holčička, takže jsem toho měla opravdu dost, tím pádem jsem byla asi i protivná a hlavně, veškerou péči jsem dala dětem a najednou domácnost a manžel šel trochu stranou a vznikl problém. Ale to je přece zase normální a bolí mě že v téhle těžké chvíli místo aby mi byl oporou, tak si to řešil po svém. Někde jinde grater Říkal že doma neměl klid, přišel z práce, musel mi pomáhat s domácností atd atd. Uznávám, nezvládla jsem to, ale zase to byla otázka nějakého časového období a dneska už je dávno všechno zase jinak. Kdyby se mnou zvládnul to těžké období a HLAVNĚ mluvil o tom se mnou, nemuseli jsme teď třeba řešit tohle všechno a žít dál. Jak říkám, neříkám že jsem chyby neudělala, ale hrozně mě bolí že to udělal ve chvíli kdy jsem potřebovala tu největší oporu. Vždyť malému byli teprve 3 měsíce když už se s ní seznámil! Jak mohl?!?!?!? Ale takové to zbláznění zamilování myslím přišlo až později, počítám tak 2, 3 měsíce zpátky, to už i já tušila že není něco vpořádku.
Já byla a jsem ochotná vše mu odpustit a teď když víme kde byly chyby napravit je a zkusit žít dál, bohužel on nám tu šanci zatím nedal a odešel. Bolí to strašně moc a ráda bych aby se vše urovnalo a my byli zase rodina, ale musím se smiřovat i s tím že už to tak třeba vůbec nebude a žít dál hlavně kvůli dětem. Jen je to zatím moooc čerstvé a bolavé a taky není a nebude ještě vůbec jednoduché (majetek, apod.)

Kačí,cítím to stejně.Ani já nikdy-a už je to rok a třičtvrtě nepochopím,jak nám tohle mohl udělat.Když pominu děti,tak jak se chlap může takhle zbaběle zachovat a nechat v tom ženskou samotnou?Děti jsou neštastný,já také.Myslela jsem si postupem času,že už ho nechci,i jsem se zamilovala,ale jsem odmilovaná a chci ho zpět.A řikám si vrátí se?Jsme rozvedení.A vím a jsem přesvědčená,že žádný chlap nebude mít rád cizí děti.Vidím to u kamarádek a zkušené ženy radí.A o to víc ho chci zpět.

Kvuli jednomu,který zaspal,nebude dvojí svítání.

Není tady

#60 1. 11. 2009 20:37

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj ještěrko, mrzí mě že i tebe to potkalo. Je nás tolik. Ach jo, co ty chlapi blbnou. Takže už rok a třičtvrtě? A jak je natom s milenkou? Pořád jim to klape? Jste rozvedení? To jste to zvládli tak rychle? Mě právnička řekla, že s našimi problémy a hlavně majetkovým vyrovnáním to vidí tak na tahanice na 6 let než nás rozvedou!!!!!!!!!!!! I já jsem toho názoru že "nový táta" nebude mít děti tak rád jako by byli jeho vlastní. Ale třeba si to jen myslíme. Držím ti, vůbec nám všem které něco podobného potkalo ať vše dopadne jen ku prospěchu dětí a nám, hlavně tak jak to chceme a cítíme hjartagrater

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif

Není tady

#61 2. 11. 2009 11:33

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kačátko napsal(a):

Ahoj ještěrko, mrzí mě že i tebe to potkalo. Je nás tolik. Ach jo, co ty chlapi blbnou. Takže už rok a třičtvrtě? A jak je natom s milenkou? Pořád jim to klape? Jste rozvedení? To jste to zvládli tak rychle? Mě právnička řekla, že s našimi problémy a hlavně majetkovým vyrovnáním to vidí tak na tahanice na 6 let než nás rozvedou!!!!!!!!!!!! I já jsem toho názoru že "nový táta" nebude mít děti tak rád jako by byli jeho vlastní. Ale třeba si to jen myslíme. Držím ti, vůbec nám všem které něco podobného potkalo ať vše dopadne jen ku prospěchu dětí a nám, hlavně tak jak to chceme a cítíme hjartagrater

Ahoj Káčátko,

hele nech toho: blbnou, ale jak který!!  Já také neříkám, že ženské blbnou !!!!!! tak si na všechny chlapy nestěžujte! Tady je krásně vidět ta Vaše ženská solidarita, kdybych napsal, že blbnou ženské, tak mne na babinetu ukřižujete! takže pěkně adresně, a ne generálně. Všechno vidím a slyším.

Jinak hezký den, ozvu se až zítra, jeden klient mi odpadl, takže opravuji domácí úkoly a chystám se na hodinu.

Cyrano

Není tady

#62 2. 11. 2009 11:47

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Kačátko napsal(a):

rozvést vás můžou i bez majetkového vyrovnání.
a to nemusí být pravda, můj nevlastní otec mě měl velice rád, dokonce víc než moje matka.

Není tady

#63 2. 11. 2009 11:51

Cyrano
♥♥♥♥♥--

agewa napsal(a):

Kačátko napsal(a):

rozvést vás můžou i bez majetkového vyrovnání.
a to nemusí být pravda, můj nevlastní otec mě měl velice rád, dokonce víc než moje matka.

Ahoj Agewo,

konečně někdo, kdo se chlapů zastane !!

Cyrano

Není tady

#64 2. 11. 2009 11:51

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Cyrano napsal(a):

Kačátko napsal(a):

Ahoj Káčátko,

hele nech toho: blbnou, ale jak který!!  Já také neříkám, že ženské blbnou !!!!!! tak si na všechny chlapy nestěžujte! Tady je krásně vidět ta Vaše ženská solidarita, kdybych napsal, že blbnou ženské, tak mne na babinetu ukřižujete! takže pěkně adresně, a ne generálně. Všechno vidím a slyším.

Jinak hezký den, ozvu se až zítra, jeden klient mi odpadl, takže opravuji domácí úkoly a chystám se na hodinu.

Cyrano

godlike jsou výjimnky Cyrano stolt

Není tady

#65 2. 11. 2009 11:55

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Aha, já myslela že při rozvodu se postupuje takto: děti, majetek a pak rozvod.
No manžel se zatím k rozvodu nevyjádřil že by ho už chtěl, tak já to taky neřeším. Prý si promluvíme víc až se emoce uklidní a on se zabydlí a zařídí si svůj "nový život"! dumbom

Není tady

#66 2. 11. 2009 11:58

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kačátko napsal(a):

Aha, já myslela že při rozvodu se postupuje takto: děti, majetek a pak rozvod.
No manžel se zatím k rozvodu nevyjádřil že by ho už chtěl, tak já to taky neřeším. Prý si promluvíme víc až se emoce uklidní a on se zabydlí a zařídí si svůj "nový život"! dumbom

Ahoj Káčátko,

vidím, že nemáš momentálně práci! Co děti, ještě jsou nemocné?? uvidíš, že se ještě rád vrátí!!!!!!!!!!!!!

cyrano

Není tady

#67 2. 11. 2009 12:00

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Momentálně Kryšpínek spinká a Terunka se kouká na pohádku. Bohužel jsou stále nemocné dumbom Jdeme z nemoci do nemoci!!!

Vrátí?! Snad! Ale nějak mě opouští naděje . . .

Není tady

#68 2. 11. 2009 12:04

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kačátko napsal(a):

Momentálně Kryšpínek spinká a Terunka se kouká na pohádku. Bohužel jsou stále nemocné dumbom Jdeme z nemoci do nemoci!!!

Ahoj Káčátko,

my jsme nemocní taky: mladší dcera má angínu, starší to od ní chytne tak do 3 dnů.... A ty bys takovýho nespolehlivýho mizeru chtěla???

Cyrano

Není tady

#69 2. 11. 2009 12:08

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kačátko napsal(a):

Ahoj Káčátko,

my jsme nemocní taky: mladší dcera má angínu, starší to od ní chytne tak do 3 dnů.... A ty bys takovýho nespolehlivýho mizeru chtěla???

Cyrano

Není tady

#70 2. 11. 2009 12:12

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Já nevím. Hrozně se to ve mě pere. Bohužel stále ho miluji, je to ještě hodně čerstvé a já nedokážu city jen tak smazat, jsem RAK takže hodně citově založený člověk. Na druhou stranu když vidím jak se ke mě teď chová, vůbec co udělal, jak teď i kašle na děti, říkám si že ho snad už ani nechci! Ale to zase může být teď strašně ovlivněný. Já prostě nevím. Pořád se mi nechce věřit že ten človek kterého jsem znala 11 let, vzala si ho je vlastně úplně někdo jiný, prostě si pořád říkám, že uvnitř je pořád ten hodný a milující jakého jsem ho znala! Jen je teď jako smyslů zbavený.
Ale třeba ho jen omlouvám a pravda je jiná. Chjooo grater

Ale: může si třeba nabýt nos a uvědomí si že udělal chybu a tak ho to ponaučí že třeba naše manželství bude fungovat, nebo se mu nový život prostě zalíbí.  Ale to neví bohužel nikdo, takže nezbývá než čekat.

Není tady

#71 2. 11. 2009 12:13

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Jinak mrzí mě že taky marodíte. U nás je to stejné. Dotáhne to Terka ze školky a chytne to malej dumbom

Není tady

#72 2. 11. 2009 13:20

Verunka a Vanesska
♥♥♥♥♥--
Web

Ahoj Káčátko,

je to už dýl, co jsem ti psala SZ. Došla ti? Mi jsme se snad z nemocí vypatlaly, tak uvidím na jak dlouho

http://lilypie.com/pic/2009/07/09/3q8X.jpghttp://lb1f.lilypie.com/ZG3Ep2.png

http://lilypie.com/pic/2009/07/09/86Hw.jpghttp://lb3f.lilypie.com/V8Slp2.png

Není tady

#73 2. 11. 2009 13:24

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Verunko, asi nedošla a jestli jo, omlouvám se, ale nějak to teď na mě víc padá a nějak nemám sílu na NIC.

Není tady

#74 2. 11. 2009 13:27

Verunka a Vanesska
♥♥♥♥♥--
Web

To je v pohodě já jen, jestli došla. Já vím, že je to teď těžké, ale nepoddávej se tomu. Všechno zlé je pro něco dobré, i když teď to tak nevypadá

Není tady

#75 2. 11. 2009 13:43

Verunka a Vanesska
♥♥♥♥♥--
Web

Jak to zvládá Terezka?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí