Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 10. 2009 20:34

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovy Vary

Re: Je nějaká šance,naděje že se vrátí zpět?

Děkuju Kalupinko. Nad tvým příspěvkem jsem se alespoň trošku pousmála, to se málokomu teď povede. Děkuju ti pussa Hlavně za tvůj názor, konečně jsem slyšela něco co si myslím i já. Opustit tak malé děti, to je podle mě taky svinstvo největší. Vždyť on je připravil o vše co jsme kdy pro ně chtěli a hlavně o úplnou rodinu mámu a tátu grater

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif
http://ticker.7910.org/as1cCEO0g410010MjcyYmR8NjMyZHxLcnlzdPlmZWsgamU.gif

Není tady

#27 7. 10. 2009 20:40

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

kalupinka napsal(a):

Kačátko, ať je jak je, ten Tvůj by potřeboval pár facek. To on to nezvládl, ne Ty. Sakra, pořídit si dvě děcka za sebou a pak od nich utéct, to může jenom hajzl. Nezodpovědnej mladej kluk, co myslí jen na sebe. Zda máš šanci? Ano. Máš. Ale musíš pro to něco udělat. Tvůj muž Tě nikdy nepochopí, jaký to je, padnout večer do postele po celodenní péči o dvě děcka a nemít na nic jiného smysl. Potřebuje, aby to poznal na vlastní kůži. Až příště přijde za dětmi, požádej ho, aby s nimi zůstal, že musíš k doktorovi a pak mu za pár hodin zavolej, že si tě tam nechali. Doma nech dětem pouze jedno jídlo a jedno rezervní prádlo. Načasuj si to tak, abys byla před praním a před velkým nákupem. Ať se stará. Vrať se za tři dny. Za tu dobu ho ta jeho bude stokrát uhánět, kde proboha je a až mu udělá pár scén za sebou, rád se vrátí k dětem a do klidu. Neříkám, že to musí vyjít. Ale dej jim tu možnost, aby se s touhle situací čerstvě zamilovaní popasovali. Připrav se na to důkladně, případně se domluv se sousedkou, rodiči, aby zasáhli, kdyby něco. Snad se o ně postará. Pokud teda stojíš o to, aby se k Tobě tenhle člověk, co Tě nechal vymáchat v téhle situaci až po uši, opravdu vrátil...Satisfakcí Ti může být, že po rozvodu bude mít děti každý druhý víkend a v létě čtrnáct dní. Z toho bude ta jeho taky pěkně šílet a budou se jen hádat. Takže Ty bys vpodstatě měla být sice opuštěná a zdrcená, ale jinak na koni. Zůstalas doma ve svém, děti máš u sebe, zajistit vás musí...no a nekvalitního chlapa ses zbavila bez scén a hádek....nic s ním neřeš a počkej si....Nic se nejí tak horké! Ahoj.

Nejsem si jistá, že to je dobrá rada, protože se to může obrátit proti tobě a  později můžeš vypadat jako nezodpovědná matka, která není schopná se postarat o děti kapitulationkapitulationkapitulationkapitulation.

Není tady

#28 7. 10. 2009 23:38

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kačenko, když tě tak čtu, jsi si jistá, že bys svého manžela teď v tuto chvíli byla schopná přijmout zpět? Tzn. že bys mu nic nevyčítala a snažila se, aby to bylo minimálně tak pěkné, jako kdysi ... A opravdu bys mohla ještě někdy takovému člověku věřit? ... Prostě jen uznat, že každý z nás udělá někdy chybu a dále to nepitvat ...
Byla bys ochotná a schopná polknout a neřešit, že tě nechal v nejtěžších chvílích samotnou se dvěma dětmi?

Nemusíš odpovídat, jen si to tak prober sama v sobě ...

V tuto chvíli máš dvě možnosti:
buď mu chceš připravit půdu pro návrat a pak je lépe vyhnout se výčitkám a spíše zapracovat sama na sobě a pokusit se eliminovat chyby, které možná vznikly z tvé strany - kolotoč kolem dětí a péče o ně není chyba ... pokud mu skutečně vadilo jen to, že musel přiložit ruku k dílu, pak to je nezralé děcko a ne chlap a v tom případě bych se přiklonila ke 2. variantě, tj.:
nebo se smíříš s tím, že se už nevrátí a pak mu klidně můžeš obrazně i manuálně nakopat zadek ...

Upravil(a) Míša Kulička (7. 10. 2009 23:39)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#29 8. 10. 2009 2:40

werena30
♥♥♥♥---

aprill napsal(a):

kalupinka napsal(a):

Kačátko, ať je jak je, ten Tvůj by potřeboval pár facek. To on to nezvládl, ne Ty. Sakra, pořídit si dvě děcka za sebou a pak od nich utéct, to může jenom hajzl. Nezodpovědnej mladej kluk, co myslí jen na sebe. Zda máš šanci? Ano. Máš. Ale musíš pro to něco udělat. Tvůj muž Tě nikdy nepochopí, jaký to je, padnout večer do postele po celodenní péči o dvě děcka a nemít na nic jiného smysl. Potřebuje, aby to poznal na vlastní kůži. Až příště přijde za dětmi, požádej ho, aby s nimi zůstal, že musíš k doktorovi a pak mu za pár hodin zavolej, že si tě tam nechali. Doma nech dětem pouze jedno jídlo a jedno rezervní prádlo. Načasuj si to tak, abys byla před praním a před velkým nákupem. Ať se stará. Vrať se za tři dny. Za tu dobu ho ta jeho bude stokrát uhánět, kde proboha je a až mu udělá pár scén za sebou, rád se vrátí k dětem a do klidu. Neříkám, že to musí vyjít. Ale dej jim tu možnost, aby se s touhle situací čerstvě zamilovaní popasovali. Připrav se na to důkladně, případně se domluv se sousedkou, rodiči, aby zasáhli, kdyby něco. Snad se o ně postará. Pokud teda stojíš o to, aby se k Tobě tenhle člověk, co Tě nechal vymáchat v téhle situaci až po uši, opravdu vrátil...Satisfakcí Ti může být, že po rozvodu bude mít děti každý druhý víkend a v létě čtrnáct dní. Z toho bude ta jeho taky pěkně šílet a budou se jen hádat. Takže Ty bys vpodstatě měla být sice opuštěná a zdrcená, ale jinak na koni. Zůstalas doma ve svém, děti máš u sebe, zajistit vás musí...no a nekvalitního chlapa ses zbavila bez scén a hádek....nic s ním neřeš a počkej si....Nic se nejí tak horké! Ahoj.

Nejsem si jistá, že to je dobrá rada, protože se to může obrátit proti tobě a  později můžeš vypadat jako nezodpovědná matka, která není schopná se postarat o děti kapitulationkapitulationkapitulationkapitulation.

Nu, co? Otec je taky rodič a musí být schopen se o děti postarat rock .
Jen bych na něj nešila takovou habaďůru. To by se mohlo provalit.Normálně bych ho pozvala na večeři, byla na něj hrozně milá.Půl večera bych mu mazala med kolem huby a pak mu jako největší samozřejmost řekla, že si v sobě potřebuji všechno srovnat(v tuhle chvíli bych pustila nějakou tu slzu) a to půjde jen bez dětí,takže na pár dní odjíždím.

Není tady

#30 8. 10. 2009 7:47

Sára6
♥♥♥♥---

Káčátko.....

já mám bohužel podobný příběh za sebou končící rozvodem, o který jsem ale požádala já, ten můj se rozvádět nechtěl i když se svou čekal mimi a dítě mám spolu jen jedno, ty dvě.....

vdávala jsem se  v 24letech, rodila v 25 letech a problémy začaly po narození syna a táhly se až do mých 31 letech, než jsme se rozvedli, já taky měla se synem docela problémy, pořád plakal, nespal v noci a na vše i domácnost jsem byla sama.

s odstupem času když se na to dívám, tak ti dám radu, jak to vidím já:

máš ode mě jednu výhodu, že máš děti dvě, já mám jen jedno....

podle mě má tvůj muž zatmění, ale to jsou chlapi, domluv se s ním, jestli se nechce vrátit, jestli si to nechce rozmyslet atd. a navrhni, že tedy zkusíte žít odděleně, on tedy s ní (bohužel) a ty sama. Neřeš rozvod!! Je to ještě moc brzy, fakt!!!! Děti mu dávej, je to jejich otec. Toto přesně jsem zažila , taky to byla slečna bezdětná, která měla čas jen pro sebe a ani domácnost nějak nezvládala, je to prostě úplně jiný život. Můj BM na vše došel až bylo pozdě, až jsme byli rozvedeni. Ne že bych se chtěla zastávat slečny, ale vinu na tom má nejen ona ale i tvůj manžílek.
Manžel na to bude muset přijít sám, jinou možnost nemáš...já vím, že to bude moc moc těžké, ale zkus se zaměřit na děti a na sebe. Toto je jen můj názor a pohled na tvůj příběh, tak bych to teď řešila já, kdybych byla vdaná a měla rodinu. A upřímně chlapa se 2 dětmi bych fakt nechtěla, ta si to dobře rozmyslí časem, nevím, co tím holky chtějí získat, vždyť ony nic nezískají, otec se o ty děti bude starat, první jsou děti a na tebe moc nezbyde....budeš až ta druhá....máš jen práci navíc s vařením, uklízením...a pak chtít ještě spolu dítě..... nechápu ty slečny.............fakt ne!!

Není tady

#31 8. 10. 2009 7:52

Sára6
♥♥♥♥---

a co můžu s odstupem času říct, že nevěra do vztahu fakt patří, nikdy se jí neubráníš, ať si jaká chceš....tak to prostě je, to říkáme my 35 ženské!!! a hlavně pan Plzák!!

u tebe to je trošku více jak nevěra, je to vztah.....ale člověk musí za své bojovat a nevzdávat to....aby jsis pak časem nevyčítla, že jsi pro svou rodinu a hlavně pro své děti neudělala maximum na záchranu rodinu.

Vzpomínám si, známá měla podobný příběh, nakonec se vrátil domů, taky tu byli 2 děti-kluci.

Není tady

#32 8. 10. 2009 9:14

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Míšo Kuličko, jak se "manuálně nakopává zadek"??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Kačátko, omlouvám se za http://fora.babinet.cz/img/smilies/offtopic.gif, ale prostě jsem se musela zeptat...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#33 8. 10. 2009 9:23

javena
♥♥♥♥♥♥-

Kačátko, já měla děti už větší, když proběhla milenka.
Komunikace mezi námi na nule, problémy, manžel věčně v práci, ale místo se mnou to řešil s milenkou. Já na hrbu děti, práci, domácnost... Klasika. Když to ruplo, myslel si, že spolu zůstaneme kvůli dětem, ale žít si budem každý po svým. Asi nepočítal, že řeknu ne. Nevím, proč bych takhle žila. Mohl jít, nijak jsem mu nebránila. Řekla jsem mu, že ho mám ráda, ale že takhle spolu žít nebudem, vysvětlíme to dětem a on se odstěhuje. Asi mu to vyrazilo dech, nebo co, protože za pár dní přišel s tím, že je blbec, že nás má rád a chce být s námi. Čekáš happy end?
Tak jo, bylo to pár let prima, postupně spíš nahoru - dolu, pak zas to samý. A já už to řešit nechtěla. Nechtěla jsem čekat na další milenku, aby si pán zvedl sebevědomí. Chtěla jsem to nějak řešit, ale byla jsem jediná, tak jsem podala návrh na rozvod.
Dnes jsem sama, o děti se zajímá, vycházíme spolu. Chtěl by se vrátit. Nechci, stačilo. smile
A i když vím, že je to pro tebe těžký, musíš tomu nechat čas. Někdo radí, nepodávat návrh na rozvod. Jistě, to počká, ale peníze na tebe a děti byste probrat měli. Už jenom proto, aby viděl, že ty noční prdy byly prd oproti tomu platit na ženu na MD a dvě děti, splácet hypotéku a slečně večeře a záživný život.
Možná mu leccos dojde. Nebo tobě. wink
Držím ti palce, protože každýho chlapa, co opustí rodinu v momentě, kdy je jeho žena hendikepovaná péčí o mimi bych nakopala do ko.... sad Každá taková mamina si zaslouží někoho, kdo ji bude mít rád a bude ji oporou.
Tak se drž. pussa

Není tady

#34 8. 10. 2009 11:00

BB
♥♥♥♥♥♥-

Káčátko, souhlasím s kalupinkou. Nakopat ho špičatou botkou do zadku. Myslím si, že mamina s dvěma malýma dětma ( tedy, pokud není  "paní Prachatá", která si může dovolit zaplatit paní na hlídání a paní na úklid .. a věnovat se s úsměvem a odpočinutá večer manžílkovi)  má nárok na to, aby byla protivná. Jasně si pamatuju, když byl syn mimísek, trpěl hrozně na větry, špatně spával, spoustu nocí jsme probděli  a byli jsme  občas úplně mrtví - manža usínal v práci, já k tomu nízkej tlak 80/50 tak jsem taky usínala, kde jsem se zastavila - bylo to děsné období ... a kdyby byl manža bábovka, tak v téhle době zdrhnul. Chlap musí mít taky sakryš výdrž a ne  hnedle utíhat za větším pohodlím, zábavou, bezstarostnotí ..... nezralý pitomec!    dumbom

Rada Martinky  ať mu dáš děti do péče je jaksi mimo. Neznám normální ženskou, která by to udělala . Proč? Aby otrávila milenku a přinutila manžu k návratu ? Nesmysl. Pokud sám nechce ani párem volů ho nikdo zpět nedostane a stála bys o takový návrat ? Milenka ho vyrazí, protože ji obtěžují tvoje děti a on se milostivě vrátí ? Stála by jsi o to ?

BB

Není tady

#35 8. 10. 2009 11:19

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Kačátko napsal(a):

Děkuju Natálko. hjarta Jak to dopadlo tenkrát u tebe? A kde jseš teď?

I tobě Hirondel pussa

My jsme se rozešli, on nic řešit zásadně nechtěl, byl jasně rozhodnut, že rodinu nechce ani vidět.
Víš u nás to nebylo jen o tom, že v tom hrála ženská, ale jeho charakter sad . Jak si psala výše, nevadilo mi tak, že se se mnou rozešel, ale v jaké situaci mě nechal...
Já teď bydlím u mamky.
Sama bych podnájem neutáhla.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#36 8. 10. 2009 11:27

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

To je hrozný Natálko. Je mi to líto. Fakt ty chlapi jsou bezohledný sobci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad

Jsem zvědavá jak dopadnu já!

Dneska jsem měla mít schůzku s právničkou, abych zjistila a pozeptala se na vše kolem co a jak a schůzka se nekoná, jelikož mám obě děti nemocné. Kryštůfek 39 horečka a chycené ouško, celou noc jsem s ním probděla. Terezka 38, angýna jak hrom, antibiotika! Hlavně že ON si žije bezstarostný život. Chjooo grater

http://ticker.7910.org/an1cxKV0g410010MzAwODQwMWR8NDc0NDk2NGRhfFRlcmV6a2EgamU.gif

Není tady

#37 8. 10. 2009 11:34

werena30
♥♥♥♥---

Kačátko napsal(a):

To je hrozný Natálko. Je mi to líto. Fakt ty chlapi jsou bezohledný sobci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mad

Dneska jsem měla mít schůzku s právničkou, abych zjistila a pozeptala se na vše kolem co a jak a schůzka se nekoná, jelikož mám obě děti nemocné. Kryštůfek 39 horečka a chycené ouško, celou noc jsem s ním probděla. Terezka 38, angýna jak hrom, antibiotika! Hlavně že ON si žije bezstarostný život. Chjooo grater

Kačí, neboj! Ono na každou svini se někde vaří voda wink !

Není tady

#38 8. 10. 2009 11:39

javena
♥♥♥♥♥♥-

Ach jo, kačenko. To mi připomnělo známou. Ten její měl taky lásku mimo, snažili se to nějak vyřešit, aby zachránili vztah a jednou v noci se vzbudila, jedno dítě zvracelo, ovšem z palandy dolů, takže na to druhý, no blázinec, převlíkala děti, postele... tatínek nikde a na stole vzkaz - musel jsem za ní, je to silnější než já. dumbomdumbom
Celý den mi probrečela u kafe. Je to pár let. Dneska už nepláče, má normálního mužskýho, kluci kámoše. Táta na ně peče, je to asi silnější než on.
Ať se dětičky uzdraví.

Není tady

#39 8. 10. 2009 11:39

Natálie
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Čechy

Kačátko napsal(a):

Možná teď si žije..., ale vše je pomíjivé zejm. vztahy založené jen na zamilovanosti. Až mu na soudě vyměří, kolik má platit na děti a majetkové vyrovnání, tak mu sklapne.

Změna přichází pomalu.
Paul McCartney

Není tady

#40 8. 10. 2009 11:41

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

Míšo Kuličko, jak se "manuálně nakopává zadek"??? http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Kačátko, omlouvám se za http://fora.babinet.cz/img/smilies/offtopic.gif, ale prostě jsem se musela zeptat...

To byl takový roztomilý obrat, který doma občas používáme při komentování některých události ...

No, musím říct, že jsem jedna z těch, které se snažily být i s miminkem milé a pěkné a snažily se vše řešit s nadhledem ... manžel sice za ani jednou ze svých početných milenek neodešel, ale nějaká změna k lepšímu také nenastala. Tak jsem si zařídila svůj život po svém, aby dcerka měla rodinu ... ale řekla bych, že vztah mezi námi nakonec stejně vyřešil až rozvod ... řekla bych, že od té doby jako rodiče fungujeme a komunikujeme daleko lépe smile.

Jinak s tím nakopáváním - na jedné straně jsem měla 100 chutí, ale na druhé straně nevím, co to u těchto týpků vyřeší ... možná si u toho člověk vybije na chvíli vztek, ale že by to zlepšilo komunikaci mezi partnery, to teda vážně pochybuju ...

Upravil(a) Míša Kulička (8. 10. 2009 12:15)

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#41 8. 10. 2009 12:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

které se snažily být i s miminkem milé a pěkné a snažily se vše řešit s nadhledem...
Zkušenost mi ukázala, že to platí jen občas. Taky jsem byla ta Milka, která zvládla tři prcky a věci související tak, aby páníček nebyl rušen při zaslouženém odpočinku po práce, kde se na nás dře http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, čímž nabyl dojmu, že MD je skutečně dovolená a domácnost funguje "na mé úsilné žádání a na štičí přikázání"... Blbost nebetyčná - dneska bych mu pokakané, pozvracené či marodící protivné dítko s potěšením vrazila a šla živit rodinu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Tak jako on bych to zvládla taky a ještě bych měla báječnou omluvu pro večerní pozdní příchody (až bude doma spolehlivě hotovo a klid) nebo víkendové nepřítomnosti...

Upravil(a) helena (8. 10. 2009 12:17)

Není tady

#42 8. 10. 2009 12:58

javena
♥♥♥♥♥♥-

Taky bych řekla, že to, že budu vypadat denodenně jak modelka, úsměv na tváři, děti čistý a vychovaný, v bytě naklizeno a navařeno, neznamená, že neodejde za nějakou životní láskou. Nejlépe s vrabčím hnízdě na hlavě, do špinavýho podnájmu a i když k večeři bude krmen vlašákem, bude blahem bez sebe... big_smile

Není tady

#43 8. 10. 2009 13:30

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

které se snažily být i s miminkem milé a pěkné a snažily se vše řešit s nadhledem...
Zkušenost mi ukázala, že to platí jen občas. Taky jsem byla ta Milka, která zvládla tři prcky a věci související tak, aby páníček nebyl rušen při zaslouženém odpočinku po práce, kde se na nás dře http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png, čímž nabyl dojmu, že MD je skutečně dovolená a domácnost funguje "na mé úsilné žádání a na štičí přikázání"... Blbost nebetyčná - dneska bych mu pokakané, pozvracené či marodící protivné dítko s potěšením vrazila a šla živit rodinu http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Tak jako on bych to zvládla taky a ještě bych měla báječnou omluvu pro večerní pozdní příchody (až bude doma spolehlivě hotovo a klid) nebo víkendové nepřítomnosti...

Přesně tummenupp

Není tady

#44 8. 10. 2009 13:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nejlépe s vrabčím hnízdě na hlavě, do špinavýho podnájmu a i když k večeři bude krmen vlašákem, bude blahem bez sebe...
Jojo... a bude to odůvodňovat tím, že "ona je taková bezprostřední" a "furt jen neuklízí"...

Není tady

#45 8. 10. 2009 14:01

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kačátko napsal(a):

Já už nekojím od Kryštůfkovo půl roku ale jééééžiš, to nikdy. Dětičky budou hezky u mě. Ale i tohle byla moje strategie, co nejvíce jim je dávat a tak znepříjemňovat a hlavně ubýrat jim čas jen na sebe, ale bojím se aby ona naopak děti neuvítala, když své nemá. Co vím, tak žila nějakou dobu s chlapem s dvěma dětma a taky ho rozvedla od rodiny, takže na děti je zvyklá. Ale co to je za charakter?! Hrozný!!!!!!!!!! Jak s ní může být. Chjoooo grater

Podľa mňa je humus hlavne tvoj muž... Ona predsa neopustila malé deti, to ten tvoj poklad. wink Priznaj si to... Ako si mohla žiť s takým charakterom? A ešte ho chcieť späť... dumbom

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#46 8. 10. 2009 14:21

Kačátko
♥♥♥♥♥♥-

Selimko, jenže on právě takový nikdy nebyl, naopak strašně hodný láskyplný, děti i mě miloval nadevše. Až teď se tak strašně změnil. Nevím co ta jiná s ním udělala, jaký má na něj vliv. Nerozumím tomu grater

Není tady

#47 8. 10. 2009 14:23

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, jako svobodná a bezdětná jsem to taky brala jinak, ale jako matka dvou dětí jsem prostě udělala to prvotní, co udělá každá matka chránící své děti - vzala ho zpátky. A jsem ráda, i když to skončilo rozvodem. Dala jsem šanci nejen jemu, ale i dětem na funkční rodinu. A sobě... Co si budem povídat - zůstat sama s dětmi není žádná výhra.

Není tady

#48 8. 10. 2009 14:41

agewa
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Taky bych řekla, že to, že budu vypadat denodenně jak modelka, úsměv na tváři, děti čistý a vychovaný, v bytě naklizeno a navařeno, neznamená, že neodejde za nějakou životní láskou. Nejlépe s vrabčím hnízdě na hlavě, do špinavýho podnájmu a i když k večeři bude krmen vlašákem, bude blahem bez sebe... big_smile

přesně mi to připomíná jednu "lásku" mého ex. nevalné pověsti i charakteru, hygiena nic moc, dvě rozjívené děti, přesto.......byla to chudinka, kterou bylo nutno zachránit...dumbom

Není tady

#49 8. 10. 2009 14:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kačátko napsal(a):

Selimko, jenže on právě takový nikdy nebyl, naopak strašně hodný láskyplný, děti i mě miloval nadevše. Až teď se tak strašně změnil. Nevím co ta jiná s ním udělala, jaký má na něj vliv. Nerozumím tomu grater

To neurobila s ním ona... niečo v ňom muselo byť. Môj bývalý sa tiež zmenil na nepoznanie pod vplyvom mojej nástupníčky, ale časom som si musela priznať, že v ňom muselo byť niečo zhnité už PRED ŇOU. Ale buď to skrýval, alebo to pri mne potlačil hmm - neviem posúdiť. Ona bola maximálne spúšťač, určite mi ho nevymenila celkom. wink
A deti opustil fakt tvoj muž, a nie ona... Akokoľvek by bola rafinovaná, ba mohla by byť aj hysterická, manipulatívna a nástojčivá(a že poznám ženy, čo sú v tom majsterky), keby nechcel, deti by za žiadnych okolností neopustil. To je proste fakt. Ona nie je neviniatko, zrejme má svoje postupy a ciele, ale on má rovnaký podiel ona - 50%. Zmier sa s tým. Ani viac, ani menej. A charakterovo si môžu tak akurát podať ruky. storstark Druhá vec je, ako sa bude správať teraz- ešte môže byť dobrým otcom, aj keď  "diaľkovým" - ak bude chcieť a ak mu ty dáš šancu. To, že nechce byť tovjím partnerom a otcom "na plný úväzok", nemusí znamenať, že ním nechce byť vôbec. Ale že zdrhá pred zodpovednosťou voči potomstvu, to je zjavné. (A že ty si ho možno mala viac zapriahnuť, bude asi tiež pravda.)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#50 8. 10. 2009 14:46

Cyrano
♥♥♥♥♥--

Kačátko napsal(a):

Je to asi 14 dní co od nás odešel manžel za jinou. Byla to rána z čistého nebe. Teda už asi 2 měsíce jsem tušila že není vše jako dřív, manžel byl hádavý, chladný, prostě jiný tak jsem na něj uhodila a on se přiznal k jiné. Nás opustil a chce zkusit žít s ní. Podotýkám že máme tříletou holčičku a desetiměsíčního chlapečka. Pořád si asi úplně neuvědomuju co se vlastně stalo, nemůžu se s tím smířit vyrovnat jelikož svého manžela stále miluji ikdyž mi taaaak ublížil. Jenže on nám prozatím žádnou šanci naději nedává. Pro děti si chodí to ano, ale já bych byla raději kdyby jsme byli zase rodina jako dřív. Myslíte že je ještě nějaká naděje, že si uvědomí chybu, co všechno tímto ztratí a je šance že se vrátí zpět? Zažil jste někdo něco podobného a vrátil se? Prosím potřebuji kdyžtak i rady jak se s tím poprat, vyrovnat. Čekají mě ještě hodně krušné chvíle - rozvod, majetkové vyrovnání, péče o děti atd. atd. A hlavně ta bolest a samota!

Ahoj Káčátko,

tak jsem si přečetl Tvůj text. já jsem na tom podobně, žena mělA MILENCE, který vzal zpátečku, následně toho bylo na ní moc, a začala chlastat. teď bude 11 týdnů v protialkoholním. Já jsem teď s dětmi sám,  a řeším poodobné problémy jako Ty. Podívej se na moje vlákno: ""Žena ode mně odchází, vrátí se ??".  Je to u Tvého vlákna blízko.Jen připomínám, že ne všichni chlapi jsou hajzlové, co prchnou s jinou....

Hezký den.

Cyrano

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí