|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Nicky většinou když kupuješ na mmb,tak jsou veškerý míry napsaný,takže mít po ruce krejčovský metr a je to
Ty gatě jsou fajn,hlavně přes bříško ten vyšší pás je asi lepší na zimu.Jedny takový taky pořídím 
Není tady
prave ten vysoky pas se mi moc libi
zatim se teda vejdu jeste do svych veci, ale to se myslim brzy zmeni, brisko uz mi poporostlo ...
Není tady
tak ja jdu taky spinkat, nejak na me padla unava... dobrou Gabu
Není tady
Any gratuluju k skvělým výsledkům
a těším se na fotenu.
já si zatím vystačím se svýma věcma, jen jsem si koupila těhu pás, neb mám nějaká krátká trika 
Není tady

nickaveru napsal(a):
A jak se mas? Doufam, ze je ti dobre a vse si uzivas. Kolik beres Utrose? A polykas nebo zavadis?
ale jo jde to, akorat je mi blbe po jidle, tak moc nejim, jak se najim, tak pak vetsinoou trpim
snad to brzo prejde
Utros zavadim a beru jednu vecer a jednu rano - mam to preventivne (povidal Dr.) v kvetnu jsem mela jedno nepovedene tehu, odeslo samo v pocatcich

Není tady

Gabu napsal(a):
Nicky já sem te´d nedávno jedny gatě na mmb projela,napadlo mě napsat paní co je vyhrála, že kdyby náhodou jí nebyli,že je vemu
no a už je mám na cestě
byli ji malé
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=3968450 dobrý ne
ale ted jsem tam i viděla opět někoho nabízet podobný,tak koukni tam
vypadaji hezky
ja se teda musim priznat, ze mam vsechny tehu kalhoty s tim pasem pres bricho - krasne to hreje
- ale asi je to o zvyku 

Není tady

jo a ja uz ty dziny o vikendu vytahla - teda ne ze bych se nevesla do stavajicich kalhot, ale jak furt nekde litam autem, tak musim stejne povolovat kalhoty, aby me neco netlacilo a ty tehu jsou v tomhle desne pohodlne 

Není tady
Sito,
kde se kupuje ten pas? Uz jsem o tom taky premyslela. Ja si koupila dvoje kalhoty, jedny cerne a jedny dziny a asi 3 trika s kratkym. A kombinuju to, vzdycky pod to vezmu jine triko s dlouhym a vypada to dobre. A hlavne to triko, co mam pod tim, muze byt kratke...
Ani, super, gratuluji 
Není tady
Veri, já to mám odtud http://www.protehulky.cz/cz/home a je fakt dobrej, mám černej s kamínkama - nožičky 
Není tady
Maharishi napsal(a):
Toša napsal(a):
Tak to jsem zvedava
Jo a dnes jsem si dala jako dezert po obede jahodove tasticky s pernikem a uplne jsem chrochtala blahem... a vcera k veceri jeste po tech bramborach vanocku s maslem a s medem... uz se za to zacinam stydetprosim, reknete mi nekdo, ze nejsem uplny hovado
Neměli náhodou ty jahodové taštičky s perníkem dneska v restauraci Na Kovárně?
johoooooo, meli
mela jsem obed uvareny z domu, ale neodolala jsem 
Není tady
Sito, a u zubare to prezijes, neboj. to pro mimiska udelas, ja taky vzdycky trpim, ale co se da delat. nejhorsi je, ze ted nedavaji zadne injekce,
tak drzim palecky
Není tady
Verca01 napsal(a):
Sito, a u zubare to prezijes, neboj. to pro mimiska udelas, ja taky vzdycky trpim, ale co se da delat. nejhorsi je, ze ted nedavaji zadne injekce,
tak drzim palecky
Jojo, čeká nás to tam všechny. 
Není tady
Stio,
jeste otazka, jak ten pas drzi? proste ho jen natahnes, nebo se k tomu tricku nejak pripevnuje?? aby to tricko pod tim nelezlo nahoru
Není tady
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
Toša napsal(a):
Tak to jsem zvedava
Jo a dnes jsem si dala jako dezert po obede jahodove tasticky s pernikem a uplne jsem chrochtala blahem... a vcera k veceri jeste po tech bramborach vanocku s maslem a s medem... uz se za to zacinam stydetprosim, reknete mi nekdo, ze nejsem uplny hovado
Neměli náhodou ty jahodové taštičky s perníkem dneska v restauraci Na Kovárně?
johoooooo, meli
mela jsem obed uvareny z domu, ale neodolala jsem
Já jsem právě přemýšlela, že si nechám něco dovézt, ale rozmyslela jsem si to a uvařila konečně něco sama. Měla jsem teď 3 měsíce opravdu krizové období, že jsem nemohla kvůli nevolnostem vůbec vařit. Jakýkoliv pokus o přípravu jídla z masa jsem končila na WC 
Bydlíš někde poblíž Kovárny?
Není tady
Zdravím všechny a přeji krásný den
,tak jsem si četla o Kovárně,taky tam jezdíme,ale sednout na večeři-vaří tam opravdu super
,pizzu si nechávám vozit domů
!!Sito,já se zubaře hrozně bojím,už jsem tam nebyla rok,ale teď mě to nemine a budu muset jít
. Veru,díky 
Není tady
Veri,drží sám, já si objednávala tu největší velikost a je mi ještě trochu velká, ale drží. Nosím na kalhotách a na to triko. Schová i rozeplý kalhoty 
Není tady