29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jj Niko, taky jsem si vsimla, ze Vergi ma "jiny" metrik - treba se jen preklikla
Není tady
Mefinko, moc gratuluju ... ale nepochybovala jsem Prece jen ty tve nevolnosti mluvily za vse. Kazdopadne si uzij krasny den, vime vsechny jaka je to radost.
Zoubecku, ti chlapi jsou ale teda nekdy divni. Ma te rozmazlovat vic nez jindy ... ale treba to prijde. U nas je to trosku jinak, prosli jsme spolecne jednim neuspesnym tehu, pak dlouhym obdobim nezdaru a jeste procesem IVF .... takze muj pritel je fakt ukazkovy Nekdy to az prehani, ale je to mile. Tak drzim palce, at to vsem chlapum brzy docvakne a na rukach vas nosi
Je krasne, jdu dat na dvorek kafco ... hezke poledne a dobrou chut.
Není tady
akar napsal(a):
Mefi gratuluju k
- hezka fotka
Zoubecku chlapum se to rika, kasli na to, treba ma blby obdobi a musi si to na nekom vybit. Ja uz jsem vuci takovym vylevum imuniSchvalne jeden den nedel doma vubec nic (ale vubec) a schvalne co ti rekne - pak ti teprv muze rict, ze nedelas nic. Oni si to castokrat neuvedomuji, ze ten fullservis nekdo dela a ze to neni automaticky.
Zubečku, přesně jak říká Akar.. zkus jeden den "vysadit" .. Když má ten můj občas taky takovej pitomej dotaz.. jakože co celej den děláme? druhej den - nehnu prstem.. přijde domů.. a zděšeně kouká- panebože co se tady stalo..
(četla jsem jednou jeden úžasnej vtip.. tak to praktikuju podle toho)
Není tady
Nickaveru - na dvorek jo? ja bych tam asi zmrzla
Není tady
nika9 napsal(a):
akar napsal(a):
Mefi gratuluju k
- hezka fotka
Zoubecku chlapum se to rika, kasli na to, treba ma blby obdobi a musi si to na nekom vybit. Ja uz jsem vuci takovym vylevum imuniSchvalne jeden den nedel doma vubec nic (ale vubec) a schvalne co ti rekne - pak ti teprv muze rict, ze nedelas nic. Oni si to castokrat neuvedomuji, ze ten fullservis nekdo dela a ze to neni automaticky.
Zubečku, přesně jak říká Akar.. zkus jeden den "vysadit" .. Když má ten můj občas taky takovej pitomej dotaz.. jakože co celej den děláme?
druhej den - nehnu prstem.. přijde domů.. a zděšeně kouká- panebože co se tady stalo..
(četla jsem jednou jeden úžasnej vtip.. tak to praktikuju podle toho)![]()
ten vtip taky znam
Není tady
Holky, takovy ten ultrazvuk, kde bude zkoumat kustky, apod. - se nejak jmenuje nebo je to nejaky obycejny ultrazvuk? Vsude se pise o nejakem screeningovem vysetreni mezi 12 - 14 tydnem a ja v te dobe jdu na ten ultrazvuk pred genetikou - aspon tak mi to doktor rekl. Tak ted nevim, jestli je to ten screening nebo ne...
Není tady
Mefi ja nevim, to o cem jsem tu vedly rec, je kombinovany screening VV v 1. trimestru
http://www.gynekologietrebic.cz/2-genet … nstvi.html
Není tady
Mefi, já myslím, že to ono asi nebude. Většinou si to hradí (pokud na to nepošle vyloženě dr).. hradí těhule sama. Takže myslím, že to ono asi nebude..
Když bys o to stála. tak si dr zavolej a optej se.. A nezapomeň se- kdyby to ono nebylo.. objednat.. Někdy jsou dlouhý čekačky.. Ideál je to dělat myslím kolem 11až 13tt.
Není tady
tady jsou dobrý stránky a info ... http://www.prenatal.cz/faq.htm
Není tady
tedy já jsem ale vůl,to jsem nechtěla.A nebýt toho že jste mě na to upozornili tak se toho snad ani nevšimnu.Tak se omlouvám a jdu to poopravit.
Není tady
Teda holky to mě strašně zajímá co má Verdi pod metříkem
neumím anglicky
Mefinko máte krásný miminko gratuluji!!
Není tady
Vergi v pohode, jen ze nas to prekvapilo
Není tady
Holky prosím přesuňte se do mového domečku s popisným číslem 3.
Koukám jeden den se sem nedostanu a už je toho nakecanýho až až.
Není tady
Niko to bych ti snad ani neudělala sem mnou by byla hrozná práce,přecei jen mám už trochu ten mozek netrénovanej
Není tady