|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

petulacka napsal(a):
Gabu, chci to mít pěkně rozložené ty UTZ
neee, dělá se prý 3D 14-17tt a potom po 22tt. Tak jsem si říkala, že když půjdu ve 20,nebo 21tt k Břešťákovi, tak na 3D teď
Prý je to lepší, jít dřív, protože vidíš mimi celé, jak ještě není veliké, nevím....
Možná půjdu podruhé v tom 22tt
Tak jo,pudu taky tak

Není tady
nicky mě Triply nabrali dneska, tak jsem na pondělní výsledky zvědavá
Byla jsem na genetice a tam se ptali proč mi je moje Mudr. nedělala, tak mi je odebrali
Hlavně že zatím nemusím na amnio!! To bych protestovala.

Není tady
nickaveru,přesně tak nejlepší něco mezi mladým a starým 
jo,jo máme Gábinku pěknou čertici 
Není tady
Gabu napsal(a):
petulacka napsal(a):
Gabu, chci to mít pěkně rozložené ty UTZ
neee, dělá se prý 3D 14-17tt a potom po 22tt. Tak jsem si říkala, že když půjdu ve 20,nebo 21tt k Břešťákovi, tak na 3D teď
Prý je to lepší, jít dřív, protože vidíš mimi celé, jak ještě není veliké, nevím....
Možná půjdu podruhé v tom 22tt
Tak jo,pudu taky tak
![]()
nevynechám moc možností píďolu vidět - znáš to 

Není tady

Holky tak on je asi taky rozdíl mezi mnou a vámi,co je u vás starý a mladý.Takže já když napíšu mladý tak je akorát
Verdi Gábinky co vím,jsou všechny dračice 
Peťko asi tak
já absolvovala doteď už 6 utz 
Upravil(a) Gabu (22. 10. 2009 10:43)
Není tady
Gabu, že bych se řadila mezi akorát?

No UTZ není nikdy dost
Já to vždycky hltám víc, než nějaký nový trhák v kině 

Není tady

Tak já jdu z vednout a něco tady poklidit
jsem jak veš 
Peťule tak si to krásně užíjte
a těším se na fotečku chlapáka
no jo,ty bláho
ty se dozvíš "boudo,budko co v sobě skrýváš" 
Není tady
Holky jeste k tem triplum: Genetiska rikala, ze nejsou podstatne z hlediska prave Downa a podobnych syndromu, a opravdu vychazi falesne pozitivne. Ale na rozstepy je to jediny test, ktery to muze zjistit vcas. Pak az ve 20. tydnu...
no nevim. Taky jsem si myslela ze na ne nepujdu. ale ted me teda presvedcila. Urco se nebudu zabyvat pozitivnim vysledkem na downa, kdyz mi screening vyjde negativne...
Není tady
Peti, tak to moc drzim palecky, ale bude to ok uvidis. Pry se nekdy ceka na vysledek az 14 dni, to by me porazilo.
Hehe holky, vy jste tomu s tim vekem daly
Na gyndare beru "tak akorat" mezi 40-50, coz znamena, aby to nemohl byt muj potencionalni partner a soucasne, aby se mu jeste netrasly ruce 
Není tady
Gabu, napodobne, jsem strasne lina, tak jak jsem v zivote nebyla. Vsichni za me vsechno delaji .... obcas teda zapnu mycku, kdyz se hodne snazim 
Není tady
Holky, taky vám ten váš doma vyčítá, že jste protivné, unavené, atd...? Ten můj je poslední dobou strašně nervní, nic se mu nedaří, furt sprostě nadává a doma to prý taky stojí za houby, prý ho taky moc nepodpořím. Člověku je blbě ráno, na obědě, pak zase večer, je rád, že je rád a chlap vám to ještě vyčte. Jo a taky mi objasnil, proč vždycky večer nemůžu usnout - prý jsem málo unavená. To, že chodím do práce (kde mimochodem stejně prý jenom sedím), obstarám většinu nákupů, celou domácnost, 2 psy, to nevidí. Podle něj přijdu z práce a celý večer ležím u TV a mezitím občas umyju nádobí. Takže bych měla ještě začít cvičit a víc chodi se psem ven 
Není tady
holky já jsem taky líná,už od rána se přemlouvám vstát a jít něco dělát ale když mě se táááááák nechce. 
Není tady
Ahoj holky, tak hlasim, ze dnes jsem videla naaaadherne
. Jsem naprosto stastna. Jsme 1,5 cm velci a odpovidame 8+1
. Super... A na UTZ pred genetikou jdeme 24.11. Sice je to za dlouho a mela bych pak dostat i svou tehu prukazku, ale kdyz je vse v poradku, tak jsem spokojena...
Jo a musim vam rict a snad to nezakriknu, ze od vcerejsiho odpoledne je mi lip. Uz mi neni spatne cely den. Musim davat porad pozor na to, abych nahodou nesnedla toho moc, ale uz je mi dobre. A vcera jsem byla schopna umyt koupelnu a pouzit i prostredky na to a nevadili mi tolik 
Není tady
Ahoj holky! 
Tak kdepak se toulá ta naše Mefi?
Jinak všem moc gratuluju k úspěšným ko!
A Peťuli- určitě ty testy vyjdou v po dobře! 
Gabu- krásná fotečka! 
Vergi- gratuluju k srdíčku!
Je to super!
Ještě ta Mefi.. a já zítra a máme je z jarňátek už všechny?
Snad budem! 
Jinak já to mám zatím s leností dobrý.. malej ani nedovolí být líná.. Ale spíš mám obavy, až pak bude bříško.. a budu sotva funět.. tak co s ním..
Na zadku nevydrží- to bude ještě veselo.. 
Normálně jsem rodila dřív.. natož tady s tím tajfunem.. 
A já mám teda gyndru- JI- ale jsem naprosto spokojená. Miminko je kulíšek a nebo budulínek.. a je strašně moc fajn!!
Ale dřív jsem měla chlapa..gyndra.. a ten měl tak okolo 50 a byl o.k.- ale ta sestra co tam měl.. trošku divná.. Vždycky vejrala přes ty svoje brýle.. a nebylo jí to vůbec blbý! 
Není tady
zoubeček těm chlapum se to kecá když nemají ani ponětí o tom jaký to je být těhotná.
Ten můj je zatím v pohodě,přijde s práce a ještě mi pomůže doma.Ale buh ví jak dlouho mu to vydrží 
Není tady
Jé, Mefi.. tady seš!
Tak to moc gratuluju!
Parádá!! 
Krása, že? 
Zoubečku, jo-jo.. vždyť oni přece musí chodit do práce a ať dělají, co dělají, vždycky se nadřou nejvíc!
Ale já teda naštěstí musím taky říct.. že je vše v klidu. Můj pomáhá a naopak už někdy začíná prudit ať nedělám to a tamto a ať tak netahám malýho.. a su víc opatrná a ....

Není tady
No, ja to nezmensila... Ale snad se za to na me nebudete zlobit
. Mimisek je jeste prtavy a nejde moc videt. Nechala jsem si tam od doktora i znacky, odkud kam to meril... 
A dekuju 
Není tady
Vergi? Doufám, že se nebudeš moc zlobit
ale můžu se zeptat, proč máš u toho metříku v angličtině, to co tam máš?
Nezlob se, já jen že jsi mluvila, že byl manža malou vyzvednout ze školky.. tak jestli to tam třeba nemáš "omylem".. 
Není tady

jj Gabu, ja si rovnou rekla na termin na 20tt k Brestakovi (muj Dr. mi rikal, at se rovnou objednam, at tam zas nemusim psat)
no s tim 3D - treba v Gennetu pisou "Nejvhodnější období je od 24.-28. týdne těhotenství"
v Podoli zase "vyšetření provádíme v týdnech 14+0 až 17+0 a 26+0 až 30+0"
tak si vyber - ja psala do Gennetu, zatim se nikdo neozval. Ale mozna se na to vykaslu a bude, minule jsme z toho stejne byli zklamani.

Není tady

Mefi gratuluju k
- hezka fotka
Zoubecku chlapum se to rika, kasli na to, treba ma blby obdobi a musi si to na nekom vybit. Ja uz jsem vuci takovym vylevum imuni
Schvalne jeden den nedel doma vubec nic (ale vubec) a schvalne co ti rekne - pak ti teprv muze rict, ze nedelas nic. Oni si to castokrat neuvedomuji, ze ten fullservis nekdo dela a ze to neni automaticky.

Není tady
Holky, znate webovky na to Podoli?
Není tady
A Vergi, taky gratuluji k
. Je to super...
Není tady