|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Caute holky, zdravim hned poranu, musim se pochlubit, konecne mam svou tehotenskou prukazku
Jsem moc stastna, mimínka byla uzasna, jedno bylo pekne divoke, druhe spinkalo.
Gabu, jeee ty mas krasne a sikovne miminko, jak pekne roste 
Danny, gratuluju k // a hezky si ten pocit uzivej 
Vsem krasny den.
Není tady
Dobré ráno...
Danny gratuluj ke dvěma //.
Gabu užasná fotečka s utz 
Včerejší kontrola dopadla skvěle,doktor mi potvrdil těhu.jsem 7tt,mimísek je tam kde má být a už i srdíčko bylo
jen doktora znepokojuje zvětšený pravý vaječník,tak že mě pro jistotu obědnal na pondělek na další utz.
Ale abych pravdu řekla tak mi ten doktor moc nesední.I když mi to nedalo a zeptala jsem se pacientek jaký je,všichni řekli že je super a jsou sním spokojeni.ale na mě je asi mladej.Připadám si divně slíkat se před ním a nechat se vyšetřit takovým mladíkem.No,co se dá dělat když jiný mě vzít nechtěl...
Mefi tak jsem zkusila sníst aspon jednu sušenku dřív než vylezu s postele ale nic,já to prostě do sebe nenarvu.Jen si to dám do pusy a už je mi na zvracení. 
Není tady
Ahoj holky!!!
Strasne drzim palce Mefi!!! ale urco ji to dobre dopadne.
Ja jsem jeste zapomnela rict, ze jak jsem byla v tom gennetu, tak mi rikala geneticka, ze se mam rovnou objednat na 16.tyden na tripl test. A ja jsem ji rikala, ze jsem myslela, ze uz to neni dulezity, kdyz se dela screening.
A ona na to, ze pry ne z hlediska DS, ale ze je strasne dulezity na zjisteni rozstepu. A ze je to pry jediny test, ze ktereho se to da zjistit. A ze to bude spatny, az se prestane delat uplne, ze pry se nezachyti nektere rozstepy briska, patere a tak...
Jiank preju hezky den 
Není tady
nickaveru-už máš průkazku,to je super
ale hlavně,že mimi jsou v pořádku
Vergi Tobě taky moc blahopřeji-je to úžasná zpráva,a to,že je doktor mladý vůbec neřeš-na tom nezáleží kolik mu je!!!!!!pafli,určitě ten tripl test je důležitý,to samé říkali i mě.Dopadne to dobře,vůbec se nemusíš bát!! 
Není tady
čau holky, jsem ráda, že vám dopadly kontroly dobře. Já jdu taky dnes do poradny, zas jsem včera trochu špinila, ale už to zas přestalo, tak uvidim, co mi na to dneska doktor řekne. Doufám,že to bude vše ok.
Není tady

Nickaveru gratuluju k prukazce 
Vergi gratuluju k 
Danny krasne //

Není tady
Maharishi napsal(a):
čau holky, jsem ráda, že vám dopadly kontroly dobře. Já jdu taky dnes do poradny, zas jsem včera trochu špinila, ale už to zas přestalo, tak uvidim, co mi na to dneska doktor řekne. Doufám,že to bude vše ok.
moc a moc držím palečky
vše bude v pořádku!!!!!!mě čeká kontrola zítra.už bych to taky měla ráda za sebou!!!
Upravil(a) A-N-Y 1 (22. 10. 2009 9:52)
Není tady
holky děkuji
Maharishi držím palečky a určitě bude vše v pořádku 
Není tady
Ćauky, všem gratuluji k pozitivním zprávám 
Já jsem se vrátila z genetiky, amnio zatím vyloučili, jen mi nabrali Triply, výsledky budou v pondělí..
Teď už se klepu na odpolední 3D 

Není tady

Pafli - vzdyt pri kombinaovanem screeningu ve 12tt se nezjistuje pouze DS (trizomie 21) ale i trizomie 18 a 13, coz je Edward syndrom a Patay syndrom - otevrene defekty neuralni trubice nebo otevrene defekty brisni dutiny atd. Ale je fakt, ze treba rozstep patere se da odhalit pri genetickem UTZ ve 20tt (velky UTZ)
Ja jsem zase slysela nazory, ze se od triple testu ustupuje, ze byvaji hodne falesne pozitivni a ze se vic priklani ke kombi.screeningu ve 12tt.
Je videt, ze i zde se nazory lekaru ruzni 

Není tady

Maharishi napsal(a):
drzim palce 

Není tady
petulacka napsal(a):
Já jsem se vrátila z genetiky, amnio zatím vyloučili, jen mi nabrali Triply, výsledky budou v pondělí..Teď už se klepu na odpolední 3D
super,že nemusíš na amnio-výsledky dopadnou dobře a ultrazvuk také,budeš mít krásné foteny 
Není tady

Dobré tráno a dík za pochvaly 
Nicky já si na těhotenský řidičák ještě počkám do 5.
,takže říkáš že jeden brouček čiperka a druhý spinkal
to musí být pokoukáníčko,takhle dvojmo
,ten náš dělal pomalu kotouly a tančil haus
chlap to doteď hrozně komicky předvádí
Verdi gratuluji k
je to neskutečný zázrak co
zvětšený vaječník někdy bývá vysokým nárůstem hormonů v začátcích těhu,určitě to bude dobré.Zas je dobře,že tě zkontroluje a hele není lepší,když do tebe šáhne mladej
nežli nějakej děděk
já mám taky mladýho fešáka a jak je u nás oblíbený a šikovný 
Není tady

Peťule ahoj 
Ty máš dneska promítání
teš se
a žádný strachy.To jses objednala sama ?nebo to je v rámci tý genetiky?
Budu držet palčáy 
Co ta naše Def,nevíš něco?
Není tady

petulacka napsal(a):
Já jsem se vrátila z genetiky, amnio zatím vyloučili, jen mi nabrali Triply, výsledky budou v pondělí..Teď už se klepu na odpolední 3D
to je dobre - jsme to rikaly hned, ze je amnio zbytecny 
3D bude urco super, tesim se na foto

Není tady
Holky děkuju moc
já mám strach i z toho 3D - prostě jsem cvok - aby rostl prcek jak má

Gabu o Def zatím nic nevím, psala jsem jí ráno sms, jedu odpoledne do Podolí, tak že bych se na ní mrknula. Spíš si myslím že nebude mít asi náladu
Každopádně na ní pořád myslím 
Na 3D jsem se objednala sama - do Podolí, platí se 1300,-. Jo mám pro tebe dobrou zprávu
Jestli ti dopadne dobře screening - jakože dopadne, půjdeš na velký UTZ ve 20tt zase k Břešťákovi.

Není tady

No jo to už myslím psala Akar,že ji rovnou na ten 20tt objednali k němu 
Já mám taky v plánu ten 4D ,tady u nás za hranicema ho dělá jeden český dr.,dělá v německý nemocnici a j to vesnice,koupili tam super mašinu a nemá takový využití,tak zařídili že tam dojíždí i češi
ale myslela jsem že se chodí až tak od 22tt
tak to bych jela taky takhle jako ty
tobě tento tt doporučili?
Tak snad Def odpočívá už s piškotem 
Není tady
gabu já raději u tý prohlídky nemyslím na to že je mladný,ale když on se pořád tak břiblble usmívá.
Zázrak to je určitě a manžel včera místo aby jel pro malou do školky tak čekal před ordinací napnutý jak kšandy.A Gábinka chudinka už netrpělivě čekala ve školce až pro ni někdo přijde.
Není tady
Holky diky 
K tem Triple testum - taky jsem slysela, ze se od nich ustupuje, pry je prave nahrazuje ten NT screening. Nechci na ne jit, pokud bude NT v poradku. Pry vychazeji (hlavne u dvojcat) falesne pozitivne, ten stres, nez by se to pak vyloucilo. Fuuj nechci se porad stresovat.
Vergi, mladeho bych taky nechtela, mela jsem jednoho v nemocnici a bylo mi to strasne trapne
Stareho taky ne, proste prumer 
Gabu, teda vy budete mi pekneho divocha
Ten muj jeden prave taky vyskocil jak rybicka, jak se do nej trosku stouchlo, bylo to strasne srandovni. Ten druhy spinkal jak andilek, to bude urcite ta moje holcicka
Prukazku mas teda za par, to je cobydup 
Není tady

Mahari,zmenšíš ..třeba tady http://www.tinypic.com/ ..okopíruješ zmenšený obrázek a vložíš před metřík v natavení mezi tyto závorky [img]obrázek fotky[/img] bez mezer
Není tady
Mahari, dobry dotaz, taky mi to neslo 
Není tady
Gabu, chci to mít pěkně rozložené ty UTZ
neee, dělá se prý 3D 14-17tt a potom po 22tt. Tak jsem si říkala, že když půjdu ve 20,nebo 21tt k Břešťákovi, tak na 3D teď
Prý je to lepší, jít dřív, protože vidíš mimi celé, jak ještě není veliké, nevím....
Možná půjdu podruhé v tom 22tt 

Není tady

Holky kde se nám toulá Sigi,dlouho sem jí nezahlídla,naposledy jak psala,že jedou na zabíjačku o víkendu 
A budeme potřebovat chlívek 
Není tady