29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ještě k těm jménům ... no my taky ještě nejsme plně rozhodnutí. Ještě se mi líbí Nella a Sofie a u kluka Tobias a Samuel takže taky ještě bude sranda.
Mě dneska hodně bolí bříško, před chvílí jsem masírovala olejíčkem, tak to trochu polevilo. Včera mě furt silně píchalo v děloze v pravé půlce. Tak doufám že se mi aspoň pohnula placenta.
Dneska jsem se objednávala na velký ultrazvuk do Ostravy Poruby a na Fecho na Fifejdy. Tak jaj jsem tušila, tak tam budem jezdit po týdnu, nikde neměli termíny na stejný den.
Není tady
Toša napsal(a):
Tak to jsem zvedava
Jo a dnes jsem si dala jako dezert po obede jahodove tasticky s pernikem a uplne jsem chrochtala blahem... a vcera k veceri jeste po tech bramborach vanocku s maslem a s medem... uz se za to zacinam stydetprosim, reknete mi nekdo, ze nejsem uplny hovado
Tošo,
nejsi hovado:lol:
Já ti úplně závidím, protože jak je mi šoufl, tak mám tak pět jídel, který snesu, ale taky oběd zajídám houskou s máslem a tak.....
Není tady
hele ja teda nevim, jak jste na tom vy s jidlem, ale ja snim tak polovicni porci a uz nemuzu... musim si to rozdelit a jist vickrat za den, protoze do sebe normalni jidlo nedostanu
obzvlaste super je to v restauraci, doma to jeste jde, ale pulku nechat, mi prijde fakt skoda
Není tady
tak to ja bych taky jedla, ale nejak jak vidim, jidlo, tak mi neni nic moc - jako bych mela v krku knedlik a tak mam chvilky, kdy mi to neva a najim se a to je mi pak zase tezko, tak radeji ani moc nejim, abych tomu predchazela chut by byla, ale proste to nejde - ostatni smyslove organy se brani, hlavne ty cichove
(tak jedine, ze bych si dla skripec na noc, zavazala oci a pak by me nekdo krmil - to bych odbourala ten prvni problem
, ale nevim, jak vyzrat na to, ze mi je z toho pak tezko
)
Není tady
Tak to já se docela cpu, ale fakt je že taky nesnesu moc jídla najednou, jím menší porce, ale zato si třeba po guláši s bramborovým knedlíkem dám klidně rohlík s nutelou
Holky s těma jménama to je děs, projížděli jsme s manžou teď kalendář a na nic kloudnýho jsme nepřišli. I když...pokud to bude holka asi to bude Kačenka, ta se nám docela líbí oběma :-)
ale s klukem to bude problém, ono vybrat inteligentní klučičí jméno k příjmení Karel snad ani nejde :-((((
Není tady
Verca01 napsal(a):
hele ja teda nevim, jak jste na tom vy s jidlem, ale ja snim tak polovicni porci a uz nemuzu... musim si to rozdelit a jist vickrat za den, protoze do sebe normalni jidlo nedostanu
obzvlaste super je to v restauraci, doma to jeste jde, ale pulku nechat, mi prijde fakt skoda
Tak to jsme na tom podobně, jen já sním tak třetinu. Snídani dojídám v poledne, obed vecer, děs. A za chvíli bude ještě hůř, protože už to bude tlačit děloha.
Není tady
Blue budete muset koukat po nejakem jmene, ktere se nevyskytuje jako prijmeni a jaka jmena jsou u manzela v rodine?
Není tady
ja vim, ze to bude jeste horsi a to si nejak nedokazu predstavit.... preci nebudu hladovet, ze???
tak ja se pro dnesek koncim, mejte se hezky, uzijte si vecer a opatrujte se.....
Není tady
Toša napsal(a):
Tak to jsem zvedava
Jo a dnes jsem si dala jako dezert po obede jahodove tasticky s pernikem a uplne jsem chrochtala blahem... a vcera k veceri jeste po tech bramborach vanocku s maslem a s medem... uz se za to zacinam stydetprosim, reknete mi nekdo, ze nejsem uplny hovado
Neměli náhodou ty jahodové taštičky s perníkem dneska v restauraci Na Kovárně?
Není tady
Gabi - no jooo to manža taky navrhoval, prej to alespoň bude jednoduchý
akar - no právě že tchán i děda jsou Vladimírové a to ani jeden nechceme, nemáme zrovna vřelé vztahy a navíc se nám to jméno ani nelíbí
Není tady
teda když tady tak děláte chutě, jdu si dát alespoň tatranku
Není tady
Blue po manzelovi?
Není tady
tak jsem koukla na net a jedine co na me vyskocilo bylo toto:
Karel jako příjmení
Rudolf Karel – český hudební skladatel a dirigent
Ivan Karel - český lékař
Není tady
Blue vsak casu dost, az vam reknou, co by to teoreticky mohlo byt, tak se rozhodnete a co takhle nejake hezke zdvojene jmeno?
Není tady
ach jo, tak jsem si dala chleba s pomazankou a fakt jsem to asi nemela delat, zas tu sedim a je mi zle ale to bych toho za den moc nesnedla (naposled jsem mela snidani
) uz se tesim, az to prejde
Není tady
já měla makovník s mlíkem a čekám až mužskej dodělá křehký kuře s jasmín,rýží
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Ahojky-takže SCREENING NEGATIVNI-vše je v njlepším pořádku!!!!!!Mám neskutečnou radost!!!!!!a vypadá to na kluka,není to zatím úplně jasny,ale tak na 80%
Veliká gartulace!!!!!!!"!
Není tady
heliorik napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Ahojky-takže SCREENING NEGATIVNI-vše je v nejlepším pořádku!!!!!!Mám neskutečnou radost!!!!!!a vypadá to na kluka,není to zatím úplně jasny,ale tak na 80%
Veliká gartulace!!!!!!!"!
Díky moc:pussa:
Není tady
no a fotečku ukážeš??
a povídej,přeháněj jaký bylo miminko a co dcera a přítel
Není tady