29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Blue tak já vám pak nějaký poradím
Ale, u holčiček není takový problém,že.Karolína je taky moc hezký .mě se vůbec líbí tvrdá jména s R
Není tady
Jen aby pak u holčičky nechtěl Helmutku
My si tím taky prošli ... manža chtěl pro holčičku jméno po mamince, která zemřela před 10 lety, ale pro mě to jméno zas bylo spojeno s velmi špatnou osobou z dětství a tak po delším rozhodování máme zatím pracovní ty co máme
Není tady
ne, ja jeste nemam zadne jmena, budu se tim zabyvat v listopadu, napisu si seznam a az se manza vrati tak ho probereme.... ale vubec netusim, jeste je cas
Není tady
Mne se to teda taky moc nelibi (Helmut), ale je pravda, ze kdyz jsem zjistila ze jsem tehotna, tak holky v praci tomu malemu dali pracovni nazev Herbert... Zdalo se mi to strasne, ale nejak se to chytlo a zacinam si na to zvykat a zacina se mi to i libit. Do takove faze, ze ze bych to jmeno opravdu pouzila jsem nastesti nedospela, ale vsechno je jen o zvyku... Jinak pritel by chtel Verunku (po mne ) ale to ja nechci.... nejspis to bude Anicka a pokud kluk, tak Jan... stara dobra ceska klasika
Není tady
Fakt nemáš vůbec ani žádný, že se ti jen třeba líbí
tak to já měla už od panenek vždycky nějaký
Není tady
teda to je neuveritelny, ze vsechny uz vybirate jmena, asi bych se do toho mela taky oprit
no treba zacnu uz o vikendu, musim nejake mezinarodni, aby si bud manza nebo nasi nezlomili jazyk
Není tady
Tošo Honzík je dobrej
a je fakt,že si člověk zvykne na ledas jaké jméno,když má kdotyčnýmu vztah.takže Herbík taky jde,vždyť to je jak tolik populární Tobík
Není tady
Sigi gratuluju ke kopaneckum (uz se taky tesim)
Gabu dik - teda me se libi hooodne holcicich jmen, ale v klucicich nam to nejak vazne (u nas je to tezky - nemuze tam byt ani r ani ř - protoze s tim mam problem ja ve vyslovnosti, pak mame tak trochu italske prijmeni nesklonovane - tak holky jsou bez -ova no a nejake hezke ceske jmeno k tomu italskemu prijmeni taky nejde
- me se vzdycky treba libil Šťepán
Veru teda Helmut by me taky moc nenadchnul a nedalo by se to vzit jako jmeno treba pri krtu? (teda pokud je manzel i ty verici) nebo pak uz jen zvolit ten kompromis s druhym jmenem.
Není tady
Gabu, se nesmej, na skolku se pujdeme podivat v lednu a rovnou nahlasime, protoze rok a pul utece a potom budeme mit smulu
Není tady
ty jo Verco, ja bych se sla taky podivat na nejakou skolku, ale me malou nikam nevezmou ani v 3.5 jedine do soukr. a pak az pujdu do prace, tak to budu mit taky na .... jelikoz skolka je do 6:30 do 16:30 a v Praze se dela vetsinou od 8-16:30
zkraceny nebo upraveny uvazek mi asi nikdo neodsouhlasi a tak mi jednou ta soukr. asi zbyde a pak se pujdem past nebo jeden z nas nebude pracovat
nad tim ted radeji nebudu ani premyslet, by mi z toho zase bolela hlava, treba se to nejak vyresi samo (i kdyz, co se vyresi samo, ze? )
Není tady
No já si pamatuju, že jsme se večer před porodem s manžou strašně pohádali jenom kvůli tomu, že jsme měli vypsat do papíru i jméno pro kluka, ikdyž jsme věděli, že to bude holka. Prostě jsme oba tvrdohlaví a nechtěli jsme ustoupit ani v tomto případě
Takže místo abych si užívala posledních pár hodin před vyvoláním porodu, tak jsme do noci řešili blbé jméno, ktery jsme ani nepoužili. . Nakonec jsme tam napsali jména dvě - jedno, ktery jsem chtěla já a druhy, který chtěl on. No ještě, že se nám pak opravdu narodila holka, jinak by to ještě mělo určitě nějakou dohru.
Není tady
Akar ještě se s tím takhle dopředu nestraš ono to nějak dopadne
musí ...
Není tady
Je sranda vybirat jmena. Manzel si stale dela legraci, ze budeme mit Adolfa. Umite si to predstavit?
Ale predbezne se mi libi Adelka nebo Adamek. Ada jako Ada, ne?
Není tady
Toso,
my si vybereme asi Siemens skolku, oteviraci doby maji dobre a v pripade potreby tam zustanou i dele (samozrejme za priplatek). protoze normalni skolky proste zaviraji v 17. hodin a to teda nepujde. to ja se z prace nedostanu a manza taky ne.... nadruhou stranu si zase nedokazu predstavit zavrit tak male mimco na cely den do skolky. no uvidime
Není tady
Maharishi napsal(a):
No já si pamatuju, že jsme se večer před porodem s manžou strašně pohádali jenom kvůli tomu, že jsme měli vypsat do papíru i jméno pro kluka, ikdyž jsme věděli, že to bude holka. Prostě jsme oba tvrdohlaví a nechtěli jsme ustoupit ani v tomto případě
![]()
Takže místo abych si užívala posledních pár hodin před vyvoláním porodu, tak jsme do noci řešili blbé jméno, ktery jsme ani nepoužili.. Nakonec jsme tam napsali jména dvě - jedno, ktery jsem chtěla já a druhy, který chtěl on. No ještě, že se nám pak opravdu narodila holka, jinak by to ještě mělo určitě nějakou dohru.
a ted uz jste se shodli nebo zase pocitate s holcickou?
Není tady
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
![]()
Takže místo abych si užívala posledních pár hodin před vyvoláním porodu, tak jsme do noci řešili blbé jméno, ktery jsme ani nepoužili.. Nakonec jsme tam napsali jména dvě - jedno, ktery jsem chtěla já a druhy, který chtěl on. No ještě, že se nám pak opravdu narodila holka, jinak by to ještě mělo určitě nějakou dohru.
taky mě to napadlo
Není tady
Gabu napsal(a):
Toša napsal(a):
Maharishi napsal(a):
![]()
taky mě to napadlo
Hehe, to je teďka tak citlivy téma, že to radši zatím neřešíme. Dohodli jsme se, že se budem hádat až po velkym UTZ ve 20tt. Jméno pro holčičku máme jasny, ale o klukovi radši zmínka ještě nepadla. No uvidíme, dám potom vědět, jak to dopadlo
Není tady
Tak to jsem zvedava
Jo a dnes jsem si dala jako dezert po obede jahodove tasticky s pernikem a uplne jsem chrochtala blahem... a vcera k veceri jeste po tech bramborach vanocku s maslem a s medem... uz se za to zacinam stydet prosim, reknete mi nekdo, ze nejsem uplny hovado
Upravil(a) Toša (6. 10. 2009 14:38)
Není tady
Gabu napsal(a):
Sigi zlato
mám na nástěnce o den zpožděný metřík
a víš jak se těším z každého dne navíc
Tak už by to mělo být v pořádku
Holky radši si to všechny překontrolujte...reklamace uznávám
Není tady