29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hani, ono to zas tak složité na zařizování není. Hodně věcí můžeš delegovat na někoho jiného. A většina věcí se zařizuje postupně. důležité věci brzy, hned na začátku (místo obřadu, místo hostiny, šaty, fotograf, kamera, oznámení), ale pak je volněji a taky se dá hodně věcí zařídit přes internet. Já jsem měla takový bloček, do kterého jsem si všechno zapisovala a měla jsem pořád přehled. Potom se toho víc nakupí jak se svatba blíží, asi posledních 14 dní, kdy se musí všechno doladit. Ale určitě by ti někdo pomohl. Záleží i na tom, jakou si přejete svatbu. No, ještě máš čas, tak si to promyslete. Opravdu se není čeho bát, spousta holek se vdává jako studentky.
Takže držím palce, ať ti studium jde. A vůbec všechno ať je podle vašich představ.:-)
Není tady