Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 2. 2006 7:08

b.girl.007
♥♥-----

Děložní čípek? Mám strach

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat... poslední dobou jsem měla (a mám) docela problémy.. pořád se mi vracejí kvasinky a styk je bolestivý.. na gynekologii mi doporučili pár léku a navíc mi pan doktor řekl, že by bylo dobré, kdybych přišla v březnu, protože se mu nelíbí můj děložní čípek, že se tam "něco" našlo.. hledala jsem na internetu nemoci děložního čípku a všechno byly jen rakovina, nádory.. mám strach.. je mi skoro 19, to snad není možné, abych něco takového měla! Nebo jo? A proč mám přijít na vyšetření až v březnu? Doktora jsem se neptala, protože v tu chvíli pro mě bylo "důležitější" jak se zbavit kvasinek.. děkuji moc za vaše odpovědi..

Není tady

#2 12. 2. 2006 11:55

anka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: Děložní čípek? Mám strach

Pokud by se lékař obával rakoviny,rozhodně by tě nezval na vyšetření až v březnu!
Mohl se ti udělat např.vřídek.To není rakovina a léčbu lze odložit po přeléčení
kvasinek.Zůstaň v klidu,a zvykni si zeptat se lékaře na vše dopodrobna.Pokud tomu nebudeš rozumět,vysvětlí ti to.Je to lepší než potom měsíc stresovat a děsit
se rakoviny.:-)

Není tady

#3 12. 2. 2006 15:15

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

Taky jsem se kdysi vyděsila,když mi po pravidelné prohlídce přišla pozvánka do nemocnice,že mám nález na čípku.Podstoupila jsem potom konizaci čípku(zkrácení,plastika).v nemocnici jsem byla týden a riziko třeba neplodnosti nehrozí.

Není tady

#4 12. 2. 2006 15:22

kamolina
♥♥♥♥---

přesně tak, zůstaň vklidu.... I mě se dělají vřídky na děložním čípku. Nijak moc to neovlivníš. Chce to jen chodit k doktorovi pravidelně. On ví co dělá:-)... Lékařka mi tvrdila, že to může být genetická dispozice. Nevím, zda to tak je, ale třeba by ses mohla mámy zeptat, zda ona něco podobného neměla.

... za slzy, za slzy děkuji, ty naučí mne citu.........

Není tady

#5 12. 2. 2006 15:42

b.girl.007
♥♥-----

Díky za vaše rady.. jo, mamka mi říkala, že jednou měla vřídek a navíc babička mívala docela gyneg. problémy, takže jsem to asi zdědila po ní.. (fakt díky, babi!yikes))

Není tady

#6 12. 2. 2006 15:48

Ivča K.
♥♥♥♥♥♥-

b.girl.007 napsal(a):

Díky za vaše rady.. jo, mamka mi říkala, že jednou měla vřídek a navíc babička mívala docela gyneg. problémy, takže jsem to asi zdědila po ní.. (fakt díky, babi!yikes))

To nejde brát tak doslova,to je jako bys řekla,žes po někom zdědila zlomenou nohu.

Není tady

#7 12. 2. 2006 16:18

b.girl.007
♥♥-----

však já to nemyslela úplně vážně, vím, že babi za to nemůže..smile

Není tady

#8 26. 2. 2006 16:21

ESKYMKA
♥♥♥♥♥♥-
Místo: OLOMOUC :-)

b.girl.007 napsal(a):

mě bylo v říjnu 20 a gynekolog mi též našel na čípku výrustky mozaikovitého tvaru či co...nejspíš je to dědičné,protože ženy u nás v rodině mají neustále nějaké gynekologické problémy, at už mamka-nemůže používat HA, její sestra má neustále nějaké cysty.... a mě ted asi v polovině dubna,až se mi vyléčí zánět (nějaký bičíkovec či co) tak mě čeká biopsie,moc tomu nerozumím o co se jedná,snad to všechno dopadne dobře...držte mi pěstičky wink
i tobě přeji at ti to dopadne dobře....pa smile

http://www.tickerclub.com/cache/83b1299046.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí