|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Já mám dojem, že tu Medelu má Zuzka a nadává na ní, že se jí taky rozbil motorek. Já na to mrknu. Ty od Aventu jsou drahý jak prase. Já bych tedy nejraději, abychom jí nepotřebovali, ale je fakt, že informovaná bych měla být.
Mám dvě kamarádky, které kojí své děti plně už rok a nepotřebujou ani odsávačku, prostě nic. To by se mi taky líbilo, ale moc tomu nevěřím.
Není tady
Hele, ony jsou stejně drahý, tak uvidíme.
Není tady
Fakt jsou stejne drahe?
No, vsak my take uvidime, jak to bude vypadat, no ale kdyby to chtelo jit dobre to kojeni a krmeni, tak by to bylo skvele....
Není tady
Ba ne, ta Medela je levnější. Ta od Aventu je drahá jak prase, ale hodně jsou s ní prý spokojení, tak nevím. No, já bych taky ráda, aby to kojení vyšlo. To je podle mého půl práce. Ale když to nepůjde, tak hold ne. Hrotit se z toho nebudu, tedy alespoň doufám.
Není tady
Ono ten Avent je celkově drahej. My tedy nemáme žádný flaštičky ani sterilizátor, páč si zas myslím, že kdyby se nám to kojo povedlo, tak bychom to ani nemuseli použít. To dokoupíme za chodu.
Není tady
Drahy je, ale asi dobry....my mame jednu flasticku kdyby nahodou ale urcite se da vse dokoupit...mam dojem, ze ty odsavacky sedaji i pujcit, ale nemam blizsi info, jen mam dojem, ze to meli vypsane v porodnici v Neratovich...tak treba take moznost...
Není tady
Zasněnko já budu mít odsávačku manuální od Aventu půjčenou od ségry. Ta si jí kupovala a slíbila, že mi jí půjčí. Ale nedovedu si představit, že když bych na tom byla jako třeba Verann, která odsává neustále, tak by mi možná upadla ruka. No, to ukáže praxe.
Není tady
Tak jsem zpět od Dr., zdravá jak řípa, akorát ještě zítra na EKG
Jinak jsem prase na entou, už zase žeru tu polívku
asi budu muset uvařit ještě jednu, abych kamuflovala ztráty
Ale Piškot se po ní evidentně může utlouct

A z porodky zdraví Zdenka, která je stále ještě v kompletu a pěkně čeká ve frontě
říkala že s ní nic moc neprováděj, akorát jí hlídaj a okukujou 
Není tady
Tak to já se láduju topinkama se sýrem a kečupem.
Bolečkovi totiž chutná naprosto všechno a poslední dobou čím dál tím víc. Takže jestli jsem se chlubila, že jsem přibrala 13kg, tak jsem zvědavá, kolik jsem dala za další týden.
Jinak se mě chytla asi nějaká mánie, normálně jsem dneska vyleštila kachličky na lince, teď jsem vyleštila i kořenky. No jako magor.
Zdenču moc pozdravuj a klidně jí vyřiď, že předběhnout může. Já zas na tom tolik netrvám.
A taky mám pořád žízeň, neustále chlemtám vodu jak blázen. 
Není tady
Alis, no jen lesti lesti, pak na takove "blbosti" nebude cas:)
Def-vitame te zpet:) Zdencu pozdravuj, no asi radeji byt pod dohledem....no snad ji nebudou dlouho trapit, a bude brzy doma.
Dneska se chystam na druhou prochazku, ale je tam venku jako v saune, uplne jsem se opotila, kdyz jsem byla venku, tesim se na ochlazeni:)
Ja tedy, holky, nejvice jim testoviny, to jemmoje manie, manza se smeje, ze bude mimisek misto vlasu spagety 
Není tady
Leštim, leštim. Ještě mi chybí sklep, mohla bych vydrhnout i zavařeniny ve sklepě co říkáte?
Já teda nevim, ale neříkaly tady někde holky, že čím víc budem těhu, tím míň se budou ti naši drobci v břiše hýbat, spíš jen tak převalovat
? to je nějaká blbost ne? Bolda lítá v břiše celej den jak pominutej. Ještěže v noci je hodňoučkej a nechá mě vyspat.
My budeme mít určitě plešouna
. Já to tak nějak cítím.
Jo a dneska s tím počasím. Už aby byla zase zima. Já mám nějaký návaly. To teplo je takový divný, dusivý. 
Není tady

Ališ mě to počasí normálka zabíjí. Hlava mě bolí, prcek mi proleze asi břišní stěnou ven a taky pořád piju jak šílená. Už jsem se podezřívala, jestli mi nevylítnul cukr, že jsem tak žíznivá. 
Není tady
Petruš a Tobě zjistili cukrovku těhu? Já tedy piju poslední dobou jak magor. A to počasí mi taky moc nedává dobře. Ani se nedivím, ty změny musí trápit snad každého.
Není tady

Měla jsem cukr hraniční. Těsně pod. Ale nic se mnou nedělají ani nemusím držet žánou dietu. Ale jak jsem před tím ujížděla na nutele, tak teď se snažím sladký dost omezit
A někde jsem se dočetla, že vysokej cukr se projevuje velkou žízní. No a protože jsem blbka plašivá , tak jsem si to hned spojila
A při tom to vůbec nemusí být pravda 
Já si taky myslím, že to dělá to počasí. Ať už začne pršet . plosííííííííím 
Není tady
Jo, pršet rači ne, to je zase taková hnusná změna, to už tady dlouho nebylo. Raději zima, ta mi dělá moc dobře.
Určitě to je normální. Já měla cukr v poho a chlastam taky. Určitě je to tou změnou počasí
. Já jsem si teď nalila trochu piva
a docela mi to pomáhá. Chtělo by to panáka, ale toho nesmíme. Ne, že by mi někdy pomáhal. Po tom mi bylo vždycky ještě hůř. Já nechápu, jak to někomu může zabírat.
Tý jo, možná raději mrknu ještě na Jarňata, jestli taky nechtěl předbíhat.
Sichr je sichr.
Není tady
Jé a zítra se má ochladit o hodně stupňů, to bude moje smrt.

Není tady
Ahojky maminy čekatelky
tak u nás něměla úspěch ani zavinovačka klasická ani rychlozavinka, jak jsem do ní chtěla Vojtíška zabalit tak byl nas...nej a vztekal se, naše miminko prostě chce holt volný prostor. Jinak z knížek bych všem doporučila "Něžná náruč rodičů" je fakt dobrá, ale tu už stejně asi většina máte
A postřeh z koupání, já koupu bez podložek hlavičku podpírám rukou a držím za ramínko, je to pro mě nejpohodlnější.
Na koupání používám Weledu - koupel, na mazání olejíček Weleda a na p.r.d.e.l.k.u - Rybilku a vše je o.k. a ubrousky na otírání mám z DM tu jejich značku, vychází to i cenově přijatelně.
S Veran souhlasím, že baby bag je k prdu.
A jinak je to zvláštní, ale Vojtíšek kadí co 2-3 dny a takovou radost z bobku když se mu povede - mám z toho vždycky Vánoce, jo jo jak málo stačí ke štěstí v šestinedělí.
Tak zatím 
Není tady
Ahoj Hrozinko - zdravím
Já mám radost a koukám, jak to všechny maminy krásně zvládáte. Jako kdybyste to uměly od narození. Doufám, že taky taková budu. Vojtík je nádhernej. 
Není tady
Já si tady nakonec budu povídat asi sama nebo co.
Víte, co mě napadlo, jak se má asi Gall. Zajímalo by mě, jak válčí.
Není tady

Tady na podzimňatech je kecací frevence tak velká, že bude chlívek plnej a Ališ ještě nebude odrozená 
Není tady
ahoj těhule a maminy 
doufám že jste na mě ještě nezapoměli 
dneska nás pustili z porodnice konečně tak se hned hlásím
hele fakt jste mi chyběli 
vůbec nevím kolik už máme miminek a co je nového ale Vojtíšek je celkem hodné miminko tak snad aspoň základy dočtu.
musím dát dohromady nějakou slohovku a vůbec celý měsíc co jsem strávila v nemocnici. byla to lahůdka 
Není tady
Petruš taky mě to napadlo. Ne, já tady holky jenom buzeruju a budu tady vcelku ještě koncem října. No, uvidíme.
Ahoj Gall. Zrovna dneska jsem psala, že o Tobě nic nevíme. Tak to je super, že je Vojtíšek tak hodnej. Určitě to bude brouček.
Není tady
Ališ: jestli to nebude tím, že mi za chvíli končí šestinedělí a hormony se vrací do normálu
jsi mě měla vidět po návratu z porodnice a občas v noci 
Jinak holky co budete mít chlapečka nebo máte - pindíka dáváme na radu do plínky dolů, jinak se může pročůrat 
A ještě Vojtíšek měl asi 14 dní po porodu pořád slepené očičko - prý to má každé 3. miminko - jde o zúžený slzný kanálek - takže na to je dobré okolo očka otírat vodičkou Ophtal a do očka kapat 3 x denně Ophthalmo-septonex (tak nám to poradil náš dr.) a u nás se to spravilo po týdnu samo - jinak se chodí cca ve 2. měsících na oční na čištění kanálků.
Gall: vítejte doma a těším se na fotečky 
Není tady
Ahoj, tak uz jsme snad uspali toho raracha, i kdyz cosi slysim, si tam nejak vrze...
Gall, ahooooooj!!! Super, ze uz jste doma, znis optimisticky, takze narozdil ode mne na tebe asi zadnej poporodni splin nesedl:) jeste jednou moc gratuluji, pekne se szivejte:)
Není tady
Brý ráno 
Vítám Gal doma
fajn že jste zpátky, a navíc s hodným miminkem, to je krása 
Já jdu dneska na EKG, tak doufám, že tam moc dlouho nestvrdnu a že všechno bude v oukeji 
Není tady
Téma zavřeno