|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Fidorka napsal(a):
já doufám že už mastí karty na pokoji s Kateřinou Jacques, která tam porodila v pondělí myslím
![]()
Fi

Není tady
Lischi, mám ho v devět, ale poveze mě manžel, chci tam být před devátou, abych byla dřív. Nepustili ho z práce a musí se tam na 10 dostavit nebo na 11 a zůstat tam, tak aby mě kdyžtak stihnul ještě odvézt domů.
Není tady
Ahoj, furt nic? Mi picne! 
Tak změna tématu: Tobi byl včera na vejletě, jeli jsme za dědou asi 130 km tam a totéž zpět, krásně to zvládl, kojili jsme na benzínce
Je to fakt cestovatelský dítě.
Ale v noci si to vybral, plakal a kroutil se od 2 do 5 a ani pak není moc klidný. Ráno jsem s nhím jela na USG kyčlí, je to naštěstí ok, ale už dlouho nepojedu sama s prckem na nějaký takovýhle vyšetření do nemocnice! Je to na dlouhý lokte, dřela jsem autosedačku, auto jsem zaparkovala příšerně daleko od vchodu (nebylo místo), navíc mne tlačil čas ohledně jeho krmení, Tobi se kroutil s bříškem (přecházíme na UM) a mraky pacientů 
Naštěstí jsme to stihli, Tobi si jen poplakal a USG je ok 
Není tady
Tak pořád žádný zprávy? 
Veran, gratuluji ke kyčlím. Fakt závidím. Já raději o tom ani nepřemýšlím. Vojtínek měl široký balení do půl roku
S Jindrou máme jít koncem příštího týdne. Tak doufám, že se balení zbavíme (zatím dáváme jen 2 pleny navíc).
Není tady
Ježíší, holky to jsou nervy 
Určitě budou OK 
Já jsem, shodou okolností teď ležela tři dny v Podolí, ale Def osobně neznám, byť mi přes BB moc přirostla k srdci, tak jsem se tam nechtěla neomaleně vyptávat 
Včera jsem to četla napnutá a ráno jsem si pouštěla BB už v šest s předsvědčením, že piškotka matylda už je na světe, uf!!!!

Není tady

tééda, já se stihla vrátit z pochůzek a ještě nejsou novinky ? 
to je teda napínák 

Není tady
holky, já už jsem šla s malou na chvilku i ven, abych si po příchodu přečetla zprávy a pořád nic
chudera def, té se musí škytat 
Není tady
Mufi,Leni ahojte.Aj ja cakam info a stale nic.Uz mam z toho blby pocit
,ze ani priatel sa neozval.
Není tady
jj, já tu celý den chodila a aktualizovala, ale s malou se tu už nedalo vydržet, tak jsme šly aspoň capkat k paneláku na hřiště (bez kočárku
)
ale vzhledem k tomu, jak dlouho měla kontrakce předtím a kdy jí praskli plodovku, se bojím, že asi nešlo všechno úplně hladce... ale doufám, že to nejsou žádné vážné komplikace... 
Není tady
Není tady
No je to vážně divný. Snad jsou OK. 
Verann gratuluju. I k cestování. My zatím jezdíme jen cca půl hodiny občas do Mostu a hned jak ho dám do auta tak spí. V noci od dvou do pěti je naše chvíle my nespíme už snad tři dny. PAk vyspává do jedenácti
bude to noční pták po rodičích 
Já do nemocnice jezdím s autosedačkou a podvozkem, nikdy nevíš kde zaparkuješ a jak daleko ji potáhneš. Takhle to nacvaknu a je to v pohodě.
S tím jak je složitý být někde na čas mi nic nepovídej, zítra mám být v 11 u kamarádky na lekci s šátkem a pokud to bude jak poslední tři dny tak to nejsme schopni zvládnout.
Tak Def, už nenapínej a ozvi se 
Není tady

Jsem z5 z kontroly, vše je OK malá má kolem 3kg. a máme domluvené rande ve středu v 8.30 na porodním sále ale nevím nevím, krvácely jste někdy po vyšetření?? Už mě nestačí ani slipovka , normálně čirá krev a pěkně mi tvrdne břicho, tak čekám co z toho bude buď pojedem dřív nebo to přejde. Ach jo proč já mám vše složitější 
Holky co ta definka, to není možný aby ještě nic neměla 
Není tady
Ahoj Gall,
příště to taky tak udělám, teď jsem prostě byla líná hledat ty adaptéry na podvozek 
Hele, já se zvencnu... musela jsme začít Tobiho dokrmovat UM a má chudák totál rozhozený trávení
Bolí ho bříško, tuhá stolice jak pasta, kolika, ublinkávání, dvakrát dokonce zašavloval

Už abychom našli značku, kterou akceptuje, protože tohle trvá už skoro týden a je to na palici. Dneska v noci to teda bylo fakt terno 
Po návratu z těch kyčlí (v 11:30) nespal až do 16:30, kroutil se, plakal, občas úplně vyvřísknul bolestí... jsem grogy a fňukám tu nad ním. Jak já bych všechny ty jeho bolístky vzala na sebe, jen aby on byl v pohodě...
Jo a stím časováním jsem na tom podobně, jakýs takýs režim držíme, ale plus mínus hodina, takže na to všechny upozorňuju 
Není tady
katty já jenom když mi dělali Hamiltona. Nemohli ti ho taky dělat. I když to je ještě brzo když máš nástup až ve středu. A gratuluju ke kontrole
takže ve středu se těším na sms 
Není tady
Ahoj, Rheuš jsme netrpěliví
Veranko a nutrilon comfort jste zkoušeli ? nám na trávení hodně pomohl a Tobi má stolici jako plně kojené dítko
Není tady
Je to neštěstí když jim něco je a nemůžeme jim pomoct. Nás trápí prdy, ale zatím zvládáme, on moc nebrečí, ale když začne stojí to za to a naštěstí hodně prdí tak to jde ven. Teď mi tu spí na gauči s pytlíkem pecek na břiše a evidentně mu to dělá dobře
uvidíš že se Tobi srovná, jestli jste teď začali a ještě třeba měnili značku tak to chce nějaký čas na srovnání. Uvidíš že bude líp.
musíme vydržet, nic jiného nám stejně nezbyde.
Není tady

Gall nad tím právě přemýšlím ale neříkala mi nic no uvidíme, je pravda, že mi tam kroužila a rejdila déle než kdy jindy 
Není tady
Jani, zatím ne, ale teď bude na řadě. Zkoušela jsem Bebu 1 (tu měl v porodce, než jsem se rozkojila) a BaBio (bio mléko), ale bohužel - tuhá stolice, kolikové bolesti, zhoršené ublinkávání.
Takže jestli se to tuhle noc a během zítra trochu nezlepší, tak asi koupím ten Nutrilon Comfort a budu se modlit...
Jani - mrkni prosím do šestinedělí, dávala jsem tam dotaz na frekvenci střídání UM... prosím o radu...
Není tady
Téma zavřeno