|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
Hanu díky
chudák snad to po tom bylo rychlý 

Není tady
Moje první cesta po ránu vede k PC, dokonce jsem dala Def přednost před snídaní
než se prcek vzbudí a ono pořád nic? to je divný ne. Asi vychrupují a schválně nás Def napíná 
Není tady
hanuscb napsal(a):
Petu, zatím žádné zprávy, jen jí v půl jedný v noci píchli vodu. Tak snad už to má za sebou.
Taky se loučím. papa
v pul 12 ji pichli vodu... zatim se mi jeste neozvala
Není tady
Ahoj holky, ježiš to je nervák
Snad je všechno ok... A to jsem chtěla zapínat PC už v noci po kojení, aby mi Matylda neproklouzla 
Že by to chuděra ještě neměla za sebou
? No jestli nás napíná, tak

Není tady

téééda, ta Def nás napíná 
taky jsem letěla první k PC a koukám, koukám....... no snad je vše v pořádku 

Není tady

To sou nervy tady ..... přeci není možný, aby to ještě neměla za sebou ..... to už by trvalo dost dlouho 
Není tady
holky, napsala jsem ji jeste pred chvili... sms se dorucila... ale zatim nic.. musime proste pockat.. uz ji nebudu prudit... snad se ozve... napadlo nas.. jestli teda nemela nakonec cisare.. a neodpociva.. fakt nevim
Není tady
Leni mě ten císař taky napadl. Jestli táta nedostal instrukce komu napsat jak to bylo u nás tak já sama byla schopná napsat až večer a císaře mi dělali v poledne. Než se probere a trochu dá dohromady, než jí něco řeknou. No ale snad to šlo normálně a jenom odpočívá.
Není tady
Díky Leni, jasně, už jí nepruď,snad se ozve brzy...s tím císařem mě to taky napadlo
protože když bych to měla brát podle sebe, tak sice jsem po porodu byla unavená hodně, ale nezamhouřila jsem z tý euforie oka dalších nejmíň 12 hodin.. No ale každej to má samozřejmě jinak.. A taky já rodila jenom 7hodin.. No snad je všechno dobrý, já mám fakt normálně nervy 
Není tady
PetraP napsal(a):
To sou nervy tady ..... přeci není možný, aby to ještě neměla za sebou ..... to už by trvalo dost dlouho
Holky mě praskla plodova voda asi okolo 2 hodky rano a mladej se narodil o pul třetí odpoledne.Tak snad je Def v pořadku a asik ma ted uplně jine starosti
Ale jsem zvědava taky 
Není tady
Určitě je všechno v pořádku. Dejte jí ještě čas. Mě psala kamarádka taky někdy v pět, že jedou, pak v deset že se nic neděje a pak se ozvala až ve tři odpoledne druhý den, že se malej narodil v devět ráno. prostě byla unavená. Takže to bude mít Def určitě podobně.
A jeslti jíneminul císař, tak to může dát zprávu až večer. Hlavně aby byli všichni v pořádku.
Není tady
ježiš holky nestrašte s císařem. CS po tolika hodinách snahy tfuj tajksl to snad ne.
Ale teda asi ideální porod to nebyl, páč jak píše lulu, a jak znám Def, už by napsala a sršela euforií, únava-neúnava.
po CS by byla na JIP a tel by měla vypnutý anebo by ho dali příteli, protože tam nemá člověk skoro nic.
Není tady

Ahoj holky
tak Def drzim pesticky ,at se uz brzy ozve ,ze jsou v poradku 
Není tady
lischinka napsal(a):
Luli apropos moc hezky brisko a jeste hezci holcicka
Jé, děkuju Lischi
taky už budeš mít svojí krásnou princeznu brzy u sebe 
Už aby se ozvala
tydle spekulace jsou stresující, nemůžu myslet na nic jinýho 
Hlavně ať je všechno OK.
Není tady
Ach jo
je mi Def líto.Připomíná mi můj první porod,CS po 13 hod od prasknutí vody.Ale já myslím,že pokud jí udělali Cs kvůli ozvám dítěte jako u mě, tak už to má za sebou a spí.Snad jsou oba v pořádku.
Není tady
snad je v pořádku 

Není tady
Téma zavřeno