|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41
Téma zavřeno
Mě ale rupla voda už v porodce - měla jsem naplánováno píchnutí, když mě přijímali (13:15)- s bolestma (první v cca 11:30) tak mi ještě řekli, že to sice bude, ale ne zrovna hned. Otevřená jen na 1cm a mimčo hodně vysoko. Večer mě chtěli píchnout, aby to netrvalo moc dlouho. No a malej se narodil ve 14:58 
To byl bezva odhad - ale rychlí otvírání teda fakt nic moc.
Katty, něco podobného měla kamarádka - jela pro jistotu na kontrolu - aby se mimču něco nedělo a přijela až za 4 dny s mimčem v náručí
Tak že by další podzimňátko?
Není tady
Holky a to jsem se chtela zeptat, uz mate ty pelisky pripravene pro mimco, anebo to budete pripravovat az prijdete z porodnice - kdyz ja bych to uz tak rada povlikla ale furt si myslim ze se na to bude prasit, no magor no 
Není tady
Katty a kdy jdeš na KO, teď dopoledne nebo až odpoledne?
Lischi já jsem magor a už mám povlíknuto, dokonce jsem to minulý týden znovu svlíkala a zase prala.
nakonec stejně nechám jen prosteradlo a mantinel, protože polštář se nepoužívá na malý mimi a peřina mi přijde obrovská. tak pak vymyslím za pochodu co bude nejlepší, jestli španělská deka nebo spací pytel. 
Není tady

Tak jsem dala na rajče fotky kočárku, konečně, jsem fakt brzda
a taky tam máte jak jsme vymalovali sice jsem myslela, že mě manžel zabij za ty barvy ale už si zvykl a hlavně to každý chválí, jo život je změna 
Nenu fakt? já myslela, že to nic není, no tak to raději dneska řeknu doktorce.
Není tady
jen běž Lischi. třeba to pomůže a brzo se postýlka zaplní.
I když u mě to teda nepomohlo. 
Koukám, že bych měla poslat Verannce zprávu, že potřebujeme připravit nový chlíveček.
My už tenhle asi nestihnem.
Není tady

Na kontrolu jdu až ve dvě ale před tím jdu koupit něco na hroby, to by manžel sám nezvládl a tak to zbývá vždycky na mě.
Není tady
Katty, tak já jsem neschponá dát na rajče cokoliv. Ještě když jsem byla v práci, tak jsem tam šoupla 2 fota z UTZ a tím to haslo.
Tak ať ti na kontrole všechno dobře dopadne a doktorce to řekni. Třeba to fakt nic není.
No jo hroby. Ty asi nestihnu. Naši pojednou příští víkend. Teda doufám, že nestihnu a budu mít už odrozíno.
Nechtěla bych, aby Markétka měla narozeniny třeba na Památku zesnulých.
Není tady
Katty 
Ja mam taky v kazdem pokoji jinou barvu a to vsude, uz nemame kousek bily
a furt premalovavam jinou barvou
a pritel prudi, ze za chvili budeme mit v byte o 3 metry ctverecni min mista jestli to tak pujde dal 
Není tady
Taky hledim, ze nic noveho a to doposud tak krasne fungovalo s tim infem, tak doufam ze je vse O.K.
Doufam, ze ten mustr Lenulky nevyvasuju ja
a tady zadna z nas to musi byt horor
Hanu ty jsi prala do tohohle chlivku minimalne 3 miminka a kolik se jich teda narodilo?Od Alis, Zasnene a ted od Def?
Musim se podivat do Narodili se....
Není tady

Jo, já miluji barvy
a malovala bych furt
ale máme je čím dál tím víc výraznější tak na další malování už si pozvem malíře, kdo by se s tím patlal.
Tak já se jdu dát do kupy do sprchy ať se dr. nelekne a pak ještě přijdu, čekám co ta naše definka 
Není tady
Lischinko snad ne, to ti nepřeju. já jsem byla připravená nechat si píchnout vodu jen krajním případě a až teprve tehdy, až bych byla pořádně otevřená, protože mě děsily historky o špatným načasování, ale Sam si tam hrál se špuntem a vypustil si to sám 
A to je asi nejhorší varianta, protože bez vody jsou ty bolesti údajně větší. Zatím ještě nemám srovnání, ale i holky na pokoji pak říkaly, že po píchnutí vody se to dost zintenzivnilo.
Lischinko máte zvláštní jména, jakého jsou původu?
Není tady
Fi me odtekla voda dobrovolne
a bolesti byly silene az dost
tak doufam ze me nikdo nic pichat nebude muset a pujde to jak po masle 
Astrain - tohle jmeno snad ani neexistuje, ale cetli jsme knizku od Paula Coelho Maguv denik a tam byla postava s timto jmenem a natolik se nam to zalibilo, ze jsme tohe jneno zvolili 
Aliyah - je arabskeho puvodu a prisel na to jmeno syn a nam se zase natolik zalibilo, ze to proste bude Aliyah a ani jsme se nepobili kvuli jmenum jak jsme si mysleli 
Není tady
Holky nemám moc času dočíst, ale Def zatím nic..?

Není tady
Tak Hani cau, jdu varit, dneska mam v planu spanelske ptacky a je to premiera tak jsem zvedava jak to budu rolovat ty ptaky, taky cekam na novinky o dalsim miminku tak budu nakukovat 
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 36 37 38 39 40 41