|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41
Téma zavřeno
Dobre ranko, psala jsem Def v sest.. ale neodepsala, tak mozna spiiii, musela snad uz porodit, ty blaaaho
Není tady
no ja tu scanuju mobil... tak uvidime.... napisu kdyztak z kanclu kdyz se neozve nekomu driv 
Upravil(a) Lenka77 (22. 10. 2009 6:32)
Není tady
Dobre ranko
no vidim ze se neco delo a my o tom nevime, tak doufam ze je vse v poho
a Matylda spinka v uz pekne v postylce 
No jinak u nas prsi
a Mary( pes) se dozaduje ranni vychazky a premluvit ji nejde, aby chvili pockala 
No popravde ja uz taky byla na toalete 
Není tady

Ahojky
tak já tu včera odpoledne už nebyla ajak tak dočítám stále nic nevíme, doufám,že už definka spokojeně odpočívá s drobečkem 
Není tady
Dobré ráno.
Tak já vydržela včera do dodevíti a pak jsem usnula. Asi jak jsem to s Def prožívala od rána, tak mě to unavilo. Ale musím říct, že jsem se po dlůouhé době docela dobře vyspala. 
Takže doufám, že je Def i s Piškůtkem v pořádku a brzo dostaneme zprávu. 
katty taky ti závidím, že víš přesně čas. Docela to čekání kdy a jak je docela někdy na nervy. 
Není tady

No já nevím jestli je to dobře, že to vím předem
už fakt trhám kalendář a dnes v noci jsem ve snu rodila, ale bylo to štěně
úplně jsem se vzbudila hrůzou.
Dnes jdu na poslední kontrolu tak jsem zvědavá co mi řekne, tašku stále sbalenou nemám nějak se mi do toho nechce, není nad to když pak budem všichni lítat po domě a shánět, kde co mám 
Není tady
Tak taška se dá sbalit opravdu rychle a mě minule na monitoru říkali, že v podstatě všechno nemocnice dává, vložky, jednorázové kalhotky, plínky atd. Takže fakt stačí osobní věci pro tebe a pak aby ti dovezli věci pro mimčo v čem si ho povezeš domů. 
Není tady

No právě proto to nijak nehrotím, jen si dnes musím koupit kojící podprdu tu ještě nemám a to bych fakt měla měla mít svoji 
Tak tu teď nade mnou postává manžel a strašně mě už žene do porodníce prej se potřebuje pořádně opít tak ať má důvod, no to se lehko řekne jeď už dnes ale co tam budu dělat 
Není tady
Ahojky, tak pořád šmíruju, co a jak. Doufám, že už to mají za sebou. Snad šla Def v mých stopách
Já měla naprostý opak od Lenulky - po píchnutí vody byl Vojtík do půl hodiny venku. (U Jindry mi rupla a výsledek stejný - do půl hoďky). No snad se brzy ozve a moc dlouho nás nenatahuje 
Není tady
Katty ver ze me by se vic libilo vedet, nez nevedet.
Taky uz jsem parkrat rodila, ale stene jeste ne 
Hanu no u nas davaji taky vsechno, ale neco si sebou vzit chci, treba svoje obleceni - nechce se mi tam byt tech 5 dni v eraru, tak si oblecu teplaky a tricko 
A taska to jde potom hodne rychle, kdyz na to prijde 
Není tady
Koukám Katty, že je to u vás stejný jako u nás.
Tak manželovi řekni, ať si ještě týden počká. 
ten můj má pocit, že mě zítra veze na monitor, musím si vzít pro jistotu i tašku a už mě zpátky nepoveze.
No najednu stranu bych se ani nezlobila. 
Jasně Lischi, že je lepší mít svoje věci, ale jen říkám, že se moc nestane, když někdo nestihne sbalit. 
Není tady
Hanu tak tajne doufam, ze me doktor mile prekvapi a uz me domu taky nepusti, tak dneska peru o 106 at tu maji kluci veci na pristi tyden.......
Jo a vcera psala kamoska, ze co by bylo kdyby prijela na vikend, ale ze nevi, kdyz mam ted ten termin(mimochodem je to 4 hodiny cesty k nam od ni) tak me to trochu zarazilo, ale na druhou stranu pokud se nic dit nebude tak proc ne..
Tak uvidime jak to dopadne 
Není tady

tak se mě dcera vrátila domů ze školy s horečkou a asi to bude angina, sakryš
doufám, že se za týden uzdraví, jinak půjde stonat k babičce.
Holky mám úplně necitlivou horní půlku břicha už od včerejška, když na něj chytnu jako by nebylo moje neměli jste to některá, je to tak divny ale asi nic hrozného.
Není tady
Lischi, já se s tím neprdím
U prvního od prvních bolestí necelý 4 hoďky a u druhého velice podobně. Mi říkala dr. v porodce, že bych mohla rodit na zakázku 
no kdyby mě pak nešili, tak klidně. Ale to šití 
Hani, já si taky na kontrolu brala pro jistotu tašku (to jsem byla 38+4) - teda taťka zavelel. No ještě, že tak. Sice mi dr. tvrdila, že to jen tak nebude, ale.....
Není tady

nenu rodit na zakázku??? tak to já nééééé, jsem strašná sr.... co se týká bolestí, předem jsem hrozná hrdinka ale až to přijde tak se neznám 
Není tady
Nenu, mě už v úterý dali na vybranou, že mi monitor přetočí nebo mě přijmou. Byl dost špatnej. tak jsem si vybrala přetočení a příště radši s taškou. Už zítra. 
Katty a máš ho necitlivý pořád v kuse? Možná bych zavolala do nemocnice, ale ty jdeš dnes na kontrolu, viď tak jim to řekni. Já mám vždy hrozně tvrdý břicho taky v horní části, takový jako velký pnutí, že mám pocit, že praskne, ale není tvrdý celý. je to jen od toho jak se tam malá vrtí a tlačí. Ale vždy to po chvíli poleví.
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 … 35 36 37 38 39 … 41