|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky!
Hlásím se po delší době,pořád nestíhám.Tomáš mě zaměstnává ve dne v noci,teď ještě Míša má rýmu s kašlem.
Dočetla jsem vás,ale skoro nic si nepamatuju.
Gratuluju opožděně těm co něco měli.
Abby-jak jsi psala o tom jídle u oběda-tak neboj,nejsi v tom sama.My už takhle řveme přes týden,otvírá pusinu,ale začne řvát,pak se vzteká a tak dokola.Někdy mi to udělá i 2krát za den.
Jinak Tomášek se teď naučil vstávat tak okolo 4:30 někdy spí i déle do 5:15-ale déle opravdu nee.
V noci stále pořvává.Taky při prvním probuzení-tak dvě hodiny po usnutí má šílený záchvaty řevu,tak tak půl hodiny uklidňuju-i když to nemá cenu,to je ještě horší,a pak strčím flašu s mlíkem a je klid.Flaša s čajem u nás nezabírá-my musíme mlíko.
a už jsem zapoměla co jsem chtěla.Tak zase někdy.
Mějte se krásně a ať vás mimískové nezlobí.
Není tady
Ahoj tak dnes nebyl nějak čas se tady zastavit.Vstávali jsme v 7:00 a pak až no radši to psát nebudu abych tady neprovokovala
.
Jinak návštěva byla super Renatce to móóóóc sluší
.
Taky se mi ty příspěvky řadí obráceně
a co stím nevím.
Tak mi otvíráme pusinku ukázkově není problém s jídlem ani se spaním
.
Yvetko máš pravdu takto je to lepší prodat když tonikdo nechcete zbytečně by to chátralo. Ono to bude trochu bolet, ale přejde to 
Abby Terezka je krásná sluší jí to 
Sylvi on to hlavně první navrhnul
, že to pohlaví řeknou jinak Renča by si asi musela dát zašít pusu 

Zuzi tak jsi si to kafčo určo užila a bezva pokec.
Fi užijte si slovač a v pořádku dojeďte tam i zpět 
No a už si víc nepamatuju
tak se omlouvám
Není tady
Jó a musím se úpochlubit dne smalá udělala most tak jsme koukala jako blázen a mám velikanánskou radost, že už dělá pokroky i když oproti jinej adeptům je pozadu 

Není tady
Ahoj Renatko!Teda si to opravdu užívá
š!
Srazík s holkama byl super,jsme se nasmály jako puberťačky.A zhodnotily jsme sobotní svatbu.No nejstřízlivěji jsem dopadla já.
Aby jste se trochu zasmáli tak Vám prozradím,jak svatba dopadla....ve 23hodin vezli nevěstu na 40km vzdálenou pohotovost,protože jí při tančení někdo tak skočil na nohu,že nemohla chodit a myslele,že to má zlomené.Nakonec to byl "jen" výron v kotníku,takže teĎ 14 dní marodí!
No a zhruba v tuto stejnou dobu ženichova maminka v opojení(pila s mým manželem a podotýkám,že tato paní jinak vůbec nepije.No prostě se tak spráskala,že ji našli spící na wc.Takže to tam zachraňoval jen ženich,který po domluvě s nevěstou tam zůstal.Protože by vlastně jinak už asi svatba skončila.Tak ten tam zůstal a pařili to půl třetí.

Holky je mi líto prcků,s tím spaním a hlavně vás!
Zítra dopoledne bude hlídat manžel,protože musím nutně na kožní(sejdeme se na kožním
).Normálně asi tak 2 měsíce zpět se mi na dlani objevil exem.Nějak jsem tomu nevěnovala pozornost,ale už se mi udělal i na paži a teď dokonce na obličeji na čele a v obočí.Svědí to jako potvora a je to nechutné.Takže zítra valím a jsem zvědavá,co to jako mám.
Není tady
Ahoj holky, jdu jen v rychlosti poreferovat, jak si vedem.
Na radu nekterych z vas jsem otocila rezim: ted nejdriv nakrmim otesanka a pak zazrakem prebaluji hodne miminko, co si brouka:) diky za radu!
Dnes i very byly lepsi, jasne ze zas prijdou, ale jsem rada, kdyz vim, ze je normis, ze jsou temer po kazdem jidle. Jinak jak casto se muze pouzit rourka? Pouzivam ji v nouzi nejvyssi, v podstate jen nekdy v noci. Pres den s nim samozrejme cvicim, masiruju, nosim v relaxacni poloze a pod. Hlidam, aby se furt dokazal vyprdet a vykakat sam, aby si nezvykl. Presto-jak casto jste ji pouzivaly?
Jinak diky vsem za rady, jste moc hodne 
Není tady
Ahoj Very!
tak já používala rourku jen v nouzi nejvyšší,asi jako ty.Ale řekla bych,že asi jednou denně max.
Jinak držím palce,aby ty prdíky Tobíka přešly co nejdříve.Musíš vydržet.Uvidíš,že po tom 3.měsíci,nejpozději 5.měsíci to přejde.A abych tě potěšila,tak Tomáška trápí bříško ještě teď.
Není tady
Ahoj Rendí, tak Miška je nemocná? Tak to opět začíná s nemocemi přitaženými ze školky co? 
Very to je super že to přebalování po jídle pomohlo
, rourku jsem vůbec nepoužívala takže neporadím. A prdíky snad co nejdřív přejdou, jak se začne Tobík víc hýbat tak to bude lepší. A jak teda s tím kojením to dopadlo?
Není tady

Zuzi teda jsem se teď nasmála, když jsem četla ty příhody ze svatby akorát je mi líto nevěsty, že si neužila až do konce.
Veranko tak to je fajn, že ti rady pomohli kdykoliv se přijď zeptat a taky se pochlubit jak to s Tobíkem zvládáte. No rourku jsem použila jen dvakrát v nemocnici po operaci a varovali mě, že se opravdu má použít jen v nejvyšší nouzi 
Teda Rendi tak si to zase vyžíráš s těma nemocema chudinko fakt nemůžete být chvilku bez doktorů 
Ahoj Kotr 
Není tady
Dobrý večer,
Veru já rourku taky používala max. jednou denně, častěji ne. A u nás to přešlo ve dvou a půl měsících....
Rendi tak u vás taky boje s jídle, no na jednu stranu jsem ráda že v tom nejsem sama, ale samozřejmě ti to nepřeju
Večer u kaše už jsem myslela že to bude v pohodě, začala krásně jíst, otvírala pusinku už předem (bylo to horké, musela jsem foukat) a asi v půlce najednou konec, fňukání, pláč, řev... Ale snědla všechno...
Ale ona je celkově poslední dva týdny nějaká uplakanější a protivnější. A asi nám začíná separační krize, jakmile ji zmizím z očí tak je řev a jen se ukážu tak klídek, pohoda 
Zuzi svatba super. Aspoň na ni jen tak někdo nezapomene
To jsou zážitky na celý život 
A příspěvky se mi taky řadí obráceně, ale už si začínám zvykat.
Není tady
Rendi - ach jo, holka, Ty si fakt doslova vyžereš s dětma všechno...
Přála bych Ti chvilku klidu!!! 
Jani - to věřím, že to Sudi sluší!!! docela jsem se zasnila, jak jsme tady s bříškem chodily my... a už to je taková doba... jen tu váhu jsem si nezáviděla, ale co jsem znovu na svých, tak jsem spokojená! 
Zuzi - teeeda, tak to byl závěr svatby!!! uff, no, ještěže se nestalo nic horšího - ale jinak - být tou nevěstou, tak mě to mrzí, že musím pryč... 
tak snad ten ekzem nebude nic zlýho ani trvalýho!!
Verannko - to je bezva, že rada pomohla - no, vlastní zkušenost!
jak je ten den hned veselejší, že? 
Rourku jsem jako Kotr nepoužívala vůbec, takže neporadím...
a k větrům ještě - polohuj ho na bříško, to se Tomík taky vždycky hezky vyprdíkoval a nebo ho nos na tygříka - to je taky zlatá poloha na to!! 
Není tady
Abby - tu mrčící krizi občas taky máme a myslím, že tak za měsíc, dva nás čeká ještě takové to klasické mamánkování - jakmile si je vezme někdo jinej, začnou plakat - tak uvidíme 
snad to papání bude brzo lepší! 
nic, jdu asi žehlit, mám tam toho haldu 
Není tady
dobrý večer
předně vše nej Ondráškovi Sylvika k 7 měsícům 
Sudince gratuluji k chlapečkovi, hlavně ať je vše v pořádku 
tak tchyně dnes odjela, bude to znít asi hnusně, ale fakt jsem si oddychla, protože při jejich problémech jsem se trochu bála, že se tu usadí 
Rendí, tak to je mi líto, že si moc neodpočineš, tak bych ti přála, aby už se Tomík v noci srovnal......a Miška at se brzo uzdraví 
Abby, malá je nádherná 
Veranko, doufám, že vás prdíky brzo opustí 
Fidorko, tak trochu opožděně přeji štastnou cestu a hlavně to zvládněte v co největší pohodě 
Kotr, gratulujeme k zoubkům 
tak a už nic nevím, jsem nějaká vygumovaná, navíc jsme se chytli s J., tak to mrzí, zase kvůli k.avinám, jako tradičně....navíc jsem unavená, protože malá pokud nemá mlíko, tak ostatní asi nepovažuje za jídlo....po přesnídávce vydržela bez řevu půl hodiny, po kaši hodinu, po obědě teda dýl, ale jen díky tomu, že jsme byli venku, jinak se začne vztekat a vztekat, dokud ji mlíko nedám...tak nevím, jestli je to jídlem, nebo lezou další zuby, ale už mám mírně řečeno nervy na pochodu....no a večerní hádka moc nepřidá.....doufám, že ráno bude líp......taky mi moc pomáhá, že se tady můžu vypsat.....no tak jsem si pofňukala a půjdu spát 
Není tady
Kotrmeli-furt odstrikavam a krmim Tobiho MM z flasky. Dneska se mi ale rozbila odsavacka, tak jsem v nouzi nejvyssi zkusila Tobiho prilozit. Po chvilce boje se chytnul. Nevim, jestli sal nebo jen dudlal, dokrmila jsem pak jeste 50ml z flasky. Obvykle ted da i 120! No, vydrzel 2 hodiny a pak uz se hlasil o dalsi pridel. Jindy drzi 3-4 hodiny. Takze si asi nasal malo, ale zase ne zas tak malo, aby hned potom plakal hlady. No, musim prekonat ten blok a budu doufat, ze Tobi zas nebude tak dravej jao byval. Ale potesilo me to.
Beru: tygrika zkousime (to je to pres ruku, ze?) a na brisko taky davame, uz zkoudi zvedat hlavicku, ale moc se mu nabrise nelibi, zatim.... To musi byt teda v extra nalade. Dneska se ale paeadne zvladl v poledne "vyvetrat" sam:) ted vecer plakal, takze jame cvicili, masirovali, nahrivali, polohovali, az to nejak preslo.
Ale diky za postrehy:)
hezky vecer vsem:)
Není tady
Dobré ranko!
Tak dneska první!!!!
Dnes jsme vzhůru od 4:04 a jako spát nebudeme.Teď tady TOmík řádí s velkým míčem a já bych spala.
Holky,já si nestěžuju,už si pomalu zvykám,že je u nás pořád něco.
Abby-tak u nás je opačný problém,když Tomíka někdo chvíli hlídá,tak je v pohodě a jakmile mě Tomášek vidí,tak začne řvát-asi už mě má plný zuby,nebo nevim.
Luci-drž se holka,a nejsi sama s nervama.Já už je mám v kýblu.
Není tady
Tak dnes klidně přenechám prvenství Rendě
Luci Tak v tom hádání nejsi sama taky jsme se s P v sobotu chytli. Neboj zase bude líp uvidíš
No s tím brečením po jídle já teda po jakém koliv jiném jídle než mlíku dávám malé ještě napít čaje, protože většinou má ještě žízeň tak třeba má malá taky žízeň a nebo to jsou opravdu ty zoubky.
Veranko drž se bude líp musíš vydržať holka, ale stojí to zato 
Tak u nás už ta mamánkování začalo 
Není tady
Dobré ránko, tak Míša už je pryč, Pátín je tu se mnou a Ondra ještě spí s jednou přestávkou v pět na mlíko. Jinak děkujeme všem za přáníčka k měsíčninkám, opravdu hrozně rychle to utíká.
Luci, všechno se spraví, neboj 
Jani, u nás už tři týdny jede mama a baba. A koukám jdu, už na mě pořvává z chůvičky.
Není tady
dobré ráno
děkuji za povzbuzení, dneska už je líp....malá vstala o půl sedmé, najedla se a před chviličkou zase usnula, dá si tak hodku a do oběda bude čilá 
čajík po jídlech dávám taky, ale nezabírá....já myslím, že to budou ty zuby, protože tyhle scény dělá až tak poslední tři dny, no snad se to brzo spraví 
Verunka se naučila jako první tata....
Rendi, drž se...
Není tady
Ahoj holky!
Mam ted chvilicku volna, tak jdu na chvilku k vam... Navic, za chvilku vyrazime do hudebky, tak opravdu jen chvilku.
Ale musim se vypovidat... Zrovna jsem totiz Danecka nechala vyplakat, protoze nemohl zabrat, je zvyklej usinat u prsa, ale proste nekdy mu trva hrozne dlouho nez zabere, protoze je plnej, a tak to bylo i ted. Tak jsem ho dala do postylky a porvaval tak 10 -15 minut s prestavkama, ja bud byla u nej a drzela za ruku a hladila, nebo radeji sla do koupelny a susila si vlasy. nakonec tam teda usnul, chudacek, rvalo mi to srdce, neb ja na to nemam, ikdyz ted to snad snasim lepe, nez u Tomaska, protoze vim, ze by bylo pro nej mnohem lepsi, kdyby dokazal usnout v postylce a vim, ze z toho opravdu zadnou traumu nema, ale i tak... I Tomasek chodil k jeho postylce a rikal mu, Danko, neplac...
Ach jo... Ted mam dilema, zda-li v tom pokracovat, nebo to brat jako jednorazovou zalezitost
Rendi, drzte se! Luci, bude lip, my se take obcas chytneme a vzdycky je to kvuli malickostem, ale je to unavou, hlavne psychickou, kdyz nemas chvilku pro sebe, bez deti, aspon jedno odpoledne v tydnu by melo byt jen a jen tve...
Erickovi a Ondraskovi dodatecne gratulace k 7mesicninam, Fidorce pozde preji stastnou cestu, a ostatni srdecne zdravim!
Není tady
Ahojky,
dneska jdu jen na chvíli, mám práce nad hlavu! Za půl hoďky si přijde pro malou prababička, já valím na tu socku kvůli rodičáku, a nejspíš se tam s tou paní chytnu protože kámošce tvrdila že se ta žádost na 2letou variantu musí podat přesně do 22.týdne. Tak na co teda píšou na ty papíry něco jinýho když pak něco jinýho tvrdí. My máme 22 týdnů v pátek tak to jdu radši vyzjistit. Pak musím uklidit tu spoušť tady a v 14:30 přijde fotografka a budem se fotit s Terezkou. Na to se těším, je to manželova známá tak se domluvíme a výsledek bude stát za to!
Zatím pa a ukážu se odpoledne!
Není tady
Ahoj holky,
tak jsem vás dočetla, a prdlajs si pamatuju.
U nás se konečně spí. O spaní ani nebudu psát, je to katastrofa. V noc se budí tak po hodině , po půl hoďce, ale hlad nemá. Prostě si chce povídat a zkoušet lézt a tak.
Rendí - naprost tě chápu, že jsi na pokraji si. Taky si tak někdy připadám. Včera jsem vytuhla s Vojtou už v 7 večer, ale konečně jsem spala aspoň tři hodiny v kuse.
Yvetko - my jsme byli na tom plicním a Vojtovi ten ďobanec měřili pravítkem a očkovat nás může Dr. až ke konci října, a něco mu psali do očkovacího průkazu ( to jaksi nepřečtu). A prohlíželi ho tam. Takže podle mě tam asi budeš muset. JO a držím palce na sociálce, a mě taky říkali, že musím požádat o dvou letou variantu do 22 týdnů přesně, jinak mám smůlu, tak nevím, co je pravda.
Odpo vyrázíme plavat, tak se docela těším. Venku je krásně, tak to bude fajn.
Jo, jinak tady kašlu jak stará bába, blbě jsem polkla a už chrchlám tak půl hodiny, tak nevím.
JO, u nás jede tady mama a baba, a bleble, a jéje. Ale často tomu ještě není moc rozumět.
Tak já razím, jdu dodělat polívku a pobalit na plavčo.
Není tady
Ahojky!Dočetla jsem vás,ale vím prd!
Jen hlásím,že jsem byla na tom kožním.Dostala jsem spoustu mastiček.Prý je to normální,že kdo je trochu citlivý,tak dostane exém na mateřské.Prý´je to tím,že pořád jenom perem,uklízíme a patláme miminka olejíčky a mastičkama na prdku.
A udělala jsem si radost novou podprdou.Manžovi se taky moc líbí-jen když uviděl tu cenu,tak ho málem seklo.Prý nechápe,co na tom je.No 535Kč není málo přiznávám!
Není tady
Tak jsem si na to řazení začínala zvykat a ono se vrátilo to původní 
Jinak naše dnešní noc stála taky za houby, šla jsem spát až o půl jedné, jenže nám vrže postel a malá má v tu dobu lehký spánek, takže se vzbudila. A byla absolutně vyspaná, taky si chtěla povídat a hrát. Prso jsem ji dávat nechtěla protože vím že hlad nemá, normálně jí až před šestou. Tak jsem hladila, zpívala........ No usnula až ve tři, vydržela jsem a prso nedala 
Sice jsme si ráno pospali až do desíti,ale i tak se cítím jako bych vůbec nespala 
Zuzi o tom jsem ještě neslyšela. To já mám už od porodu problém s hlavou. Vlasy sice padat skoro přestaly, ale pořád mě svědí celá hlava, dělají se mi stroupky. Pořád to drbu....je to takový kolotoč. Ještě jsem s tím nikde nebyla, přesvědčuju se že když to nebudu drbat tak se to ztratí. Pár dní to vždyckyvydržím a je to lepší,ale pak to zase rozškrábu....
Tď nemůžu nicdělat, přítel spí ložnici po noční, malá mi usnula v kuchyni na válendě, tak asi půjdu číst, mám tu novou knížku 
Není tady
tak jsem se na chviličku urvala, na sociálce pohoda, paní stačí ta žádost do konce října takže pohoda. Je fakt že každá ta úřednice si tvrdí to, co se jí hodí do krámu. Skoro nikdo tam nebyl, přede mnou jen jedna početnější rodina tmavší pleti. Ale chovali se celkem slušně takže dobrý.
Teď jdu dát spinkat malou ať je nato focení vyspaná a v dobré náladě a já si půjdu namalovat na ten xicht obličej ať na těch fotkách vypadám aspoň jak člověk.
Není tady