29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky,
u nás se stal zázrak!!! Vojta spal skoro celou noc, mimo jedno jídlo a pak sice vstával v 5, ale usnul v 8, tak jsem to šla zalomit do zásoby, a vzbudili jsme se v 10,30h. Tak nevím, co mu je. a teď chrní znovu.
Rendí k tvé anketní otázce:
1. Vojta usíná tak kolem 7 +- a vzbudí se po 1/2 hodině, pak usne tak kolem 20,30 a spí do 12., takže spí v kuse asi 2 hodiny, Pak tedy usne, ale v 5 ráno budíček.
2. - Přes den je to různý, někdy spí jen 1/2 hodinky, někdy dvě ( to už musí být), takže bych to tipla tak na 2 hodiny v kuse.
Když to sečtu, tak za noc je to 6 hodin + 2 přes den. Což je hodně málo.
Holky, já jenom k tomu sex...... - jsem chtěla vědět jestli jsem jenom já tak KO a nemám náladu, teda ona by možnáí byla, ale tak po celodenním spaní. Takže je to normál.
KOtr - taky zapínáme všude pouze na dolní pásy.
Tak já se jdu nadlábnout, mám hladíka.
Není tady
Marti-Tomín taky nespí těch 9hodin v kuse,jak jsem spala.V noci mi naspí právě když odečtu buzení a řvaní tak mi to dá okolo 5hodin.Jen jako že se snaží spát těch 9 hodin.
SEX-co to je?Minulý týden jsem se jen tak pro zajímavost ptala R. jestli mu jako sex nechybí.Odpověď:Když tě vidím večer,tak se radši ani neptám.Pak dodal:Teda když tě vidím tak vyřízenou.Takže u nás asi takto.
A já běžím,přijede mi opět těhu kámoška ještě 2v1,ale v pátek už jí to budou vyvolávat,tak se těším na miminko.
Není tady
Téda holky vy jste dneska ukecaný
Tak anketní otázky:
1)Terezka spinká od 8 do půl7 až půl 8. S jednou přestávkou na kojení kolem páté.
2)Přes den spinká dopoledne tak hodinku a půl mezi desátou až dvanáctou, a odpoledne tak půl hodinky až hodinku kolem čtvrté.
3) Téma sex....noooo. Půůvodně jsem se chtěla taky zeptat co to je Ale přiznám se, Terezka dneska spala dopoledne dvě hodiny...a v kuchyni máme takovou fajn válendu.....
no tak asi tak, no
Ale je fakt že není moc čas, a když je čas tak není nálada. Většinou jsne oba večer ztahaní jak koně tak jsme rádi že můžeme jít spát. A postel v ložnici nám strašně vrže, takže tam opravdu nic nehrozí
Beru, gratuluju ke KO. Tomášek má krásné míry. To tě obdivuju, já mám problém delší dobu nést Terezku
Není tady
Ahoj holky
Starsi opicka spi, mladsi opice me tady taha za vlasy, tak nevim, jak dlouho vydrzim psat
Statecne priznavam, ze jsem postrehla jen nejake anketni otazky, ale fakt nestiham.
Toz, Dany usina kolem 20:30 spolecne s Tomaskem a mnou, cimz jsem odpovedela i na treti anketni otazku (manzel zatim neprotestuje). Pak spime do cca 6:30 s 3/4 prestavkami, to vytahnu nadobicko, maly se okamzite prisaje a spime dal. Pres den spi 2-3x, podle toho, jak dlouho se zadari... Ale uz nekolikrat vynechal podvecerni spani, tak byl vzhuru od dvou hodin az do vecera...
Tomaskovi prejeme vse nej k 8mi mesicum...
Postrehla jsem znakovani - s Tomaskem jsem neznakovala, zacal brzo mluvit, a s Danym na to neni cas, tak doufam, ze se take rozmluvi
A dal uz fakt nevim, navic se vzbudila i druha opicka
Tak pa, pa.
Není tady
anketní:
1) v noci ukládám Verunku (jakože celkem, přestávky jsou nepravidelné a nejdou lehce spočítat) kolem 19 (plus mínus) a vstáváme kolem 6 (plus mínus)
2) přes den spí 0,5 hod dopoledne, kolem poledne 1 hodinu, někdy možná i 1,45 hodiny (taky různě) -- jak se zadaří, a odpoledne tu 0,5 hod max
Není tady
Teda jsem zkoukla pár foteček a fakt závídím těm kterejm už děti sami sedí to mi teda fakt né si připadám, že nemáme zimojarní dítě, ale mladší oproti vám ostatním
Teda Bery Tomík je fakt kus chlapa a hlavně, že ko proběhla na
Ohledně toho spaní já dávám spát v 19:00+- vstáváme v 6:00+- a dopoledne spí 1 hodinu po obědě taky +-1 hodinu a někdy ještě navečír +- 1 hodinu, ale je to opravdu jak kdy.
Není tady
Teď jsme došli s Nelinkou z venku.Já jsem zmrzlá jako cecin.
Holky kdo kupuje mléko Hami..je tam teĎ zdarma taková ta omývací knížečka k tomu.
Sylvi nehraj tady,že nesexujete!Nějak jste ty 3 šotky udělat museli ne?Neříkej,že jsi novodobá Panenka Maria!
Se spaním to máme tak,že chodí Nelinka spát kolem té 19.hodiny a jak kdy,někdy lepší někdy horší!Někdy papá 1krát za noc a někdy jako dnes je vzhůru pořád.Ale minimálně do těch 6 spává!Spíš do těch 7!
A přes den jak kdy ty 3 hodiny za den si pospí.Ale nic moc režim.Dřív měla a teď je to nějaké rozhozené!
Není tady
Tak ke spací anketce:
Tomík usíná tak kolem deváté a spí tak do 8 ráno. Dopoledne pak spí ještě tak hoďku a půl až dvě a po obědě ještě tak jednou hodinu a někdy ještě tak kolem páté cca půl hoďky - ale to už někdy vynechává.
Se spinkáním jsme docela spokojení A v noci papá tak 3-4x, ale jen se nají a spinká dál, takže pohoda.
Není tady
dobrý večer
k anketce: Verunka usíná kolem půl osmé večer a budíček mezi 6-7 hod....a přes den 3x po hodině.....jednou dopoledne, pak po obědě a potom kolem půl páté
sex je u nás ok...tedy pro mě...2-3x týdně, někdy se zadaří i častěji....ale musí to být v noci, přes den nehrozí
Není tady
Ahoj holky
pěkná anketka, takže:
1) Erik usíná večer po 19:00 a se třemi přestávkami na kojení (jedná se o přestávky max 10 minut) spí do 6:30 - 7:30 jak kdy (takže většinou spí těch 11 hodin v noci)
2) přes den spí většinou dopoledne hodinu až hodinu půl a pak odpoledne 3/4 hodiny
3) sex , taťka by rád každý den a to nejlépe ráno i večer
, ale to fakt já nepotřebuju, takže mně každej den ukecává a podaří se mu to tak obden. Vzhledem k tomu že Erik spí od narození ve vedlejším pokoji ve svojí postýlce tak s místem nebo hlukem nemáme problém.
Cassi tu kaši dávám mléčnou Hami s banány a fakt mu šmakuje.
Dneska jsme byli na prochjadě, píchlý kolo už je spravený a nakonec v tom švu byl trn, takže přece jen jsme píchli a nedošlo k opotřebování materiálu krásně v kočáru usnul, pak jsme byli u ségry a šli jsme domů až po šesté hodině a to už celou cestu prořval
Beru tak to už se Tomášek opravdu pronese , Erik má o 2 kila míň a už to mi stačí
A obdivuju že Tomášek spí s vámi v posteli, já bych měla strach jednak že ho zalehnu a jednak že se vzbudí a uteče mi a spadne z postele
Taky koukám jako blázen že Sudina už je tak daleko, fakt to hrozně utíká.
A už nic nevím, tak zatím pa pa
Není tady
aha, tak už můžu - nevím, asi nějakej šotek, házelo mi to sem jen 3 dny starý příspěvky...
Kotr - to jo, je to tíha, ale co nadělám
No, a s tím spaním - už jsme si ho tak navykli, ale vyhovuje nám to zatím všem, takže dobrý. a strach, že mi uteče ten zatím nemám, protože ještě neleze Ale mít takovýho aktiváčka, jako je Erísek, tak nevim nevim
super, že už máte kolečko spravené!
a že Erísek plakal večer v kočíku se moc nedivím - my teda večer snad ještě ani nejeli, ale vzhledem k tomu, že už je tma a Tomášek se jí bojí, tak by určo plakal taky! I když jedem autem, tak mu musim vzadu svítit!
Není tady
Čau holky,
u nás nic novýho. Jirka nakonec razil do práce až večer, budou tam nandavat nějaký modely do výloh, takže práci má o tom, že si celej den bude hrát s modelama vrtulníků, autíček, bagrů a nutit je lidem., což před vánocema by mohlo jít. Měly by tam později být i modely mašinek ( což by byl ve svým živlu).Zaujalo ho na tom, že bude půlku měsíce doma, něco jako v hospodě, a prac. doba od 9 do 9, takže to jde. Jsem ráda, že vůbec něco našel a snad by ho to mělo i bavit, slíbili mu celkem dobrý prachy, tak jsem zvědavá. Jak jsem mu říkala, budeš si celej den hrát a sedět na zadku v teple. No uvidíme.
Rendí - bylo mi jasný, že Tomín nenaspí 9 hodin v kuse, to my taky nedáme, Vojta se budí po 1/2 hodině celou noc, to už musí být hóóódně utahanej , že by spal celou hodinu. Jo s tím popisem večerního loudění od manžela jsi mě hodně pobavila, tak nějak jsem viděla sebe, ty krásný kruhy pod očima i nad, vlasy rozježený, nenamalovaná, takovej ten chodící duch a do toho se nějak pohybovat??? Nenee.
Luci - tak nějak ti tiše závidím, že při třech dětech stíháš i ty noční radovánky. Asi už víš jak na ty malý čertíky. Já to teprve zkouším, co bude na toho našeho raracha fungovat.
Spaní v naší posteli celou noc nehrozí - jednak by někam odkráčel, spadnul, přelezl, takže jedině k ránu, a to je tak od 4 do těch 5 , a to je maximum.
Vojta mi kaši tedy nechce ani za milion. Plive to naprosto všema otvůrkama.
Beru - obdivuju Tomáška, je to pořádnej chlapák, a ty jsi taková droboučká, takže je po manžovi??? A hlavně zřejmě máš dobrý mlíko, nebo je to ovzduším???
Mám tak nějak problém, co budete o víkendu vařit???? Naprosto mi došly nápady, dala bych si nějaký masíčko, vepřový, kuřecí, ale aby to bylo rychlý, bezpracný, tak někdo poraďte. Jo a nějakej rychlej recept na koláč s jablkama????Nebo něco takovýho. Díky.
Není tady
Lucí - Verunka je úžasná a jak krásně už stojí a hačá. To Vojta při svý energii ještě nesedí , občas se mu to povede, ale spadne vždycky na hlavu. Prostě na takový klidný věci nemá čas. Dnes si stoupnul u palmy a věšel se na listy. Fakt mě mrzí, že nám odešel ten foťák, to se mi už nepovede.
Tak dobrou.
Není tady
ahoj holky
nejdřív gratuluju Berce ke kontrole a Martině ke spaní - to snad není možný, hurááááá
moc ti přeju aby to tak už zůstalo!
Holky, dneska totálně černej den - za prvé dopoledne Sam spadl z postele. On prostě nechce spát v postýlce, tam ho dostanu jenom na noc a to ještě tak, že ho uspím ve velký posteli a pak ho přeneseme. Přes den doposud spal ve velký, pak jsme ho obložila peřinama, zapla chůvy a odešla. Vždycky jsem slyšela, když se začal jenom mlít, natož když se probral úplně. Dneska nic. Podhrabal se peřinama a spadl. Naštěstí ho zachránila moje lenost - na té stranu postele pod oknem totiž byl koš s prádlem na vyžehlení, které jsem měla včera želhit u SS, ale nechtělo se mi. Tak měl brouček do čeho padat no ale řeknu vám, přijít do pokojíku a nevidět ho tam... jsem zběsile koukala pod peřiny a hledala odkud slyším to kňourání a když mi došlo že leží asi pod postelí pod oknem, tak mě se snad zastavilo srdce... ten strach než jsem viděla že je absolutně v pořádku, to vám nepřeju. A on se ještě pak chechtal. Musím říct, že je mi fakt blbě z toho, že stačilo málo a mohl si třeba zlomit vaz
Takže od teďka má milánek utrum a budu ho ukládat do postýlky, i kdyby padaly trakaře. Stejně to byla otázka času, protože už fakt začíná divočit.
No a když jsem pak přijela dneska odpoledne domů, tak mě před domem čekal manžel a měl špatnou zprávu - že mojí babičce (z tátovy strany) praskly žaludeční vředy. To by samo o sobě nebylo to nejhorší, ale ona má špatnou srážlivost krve, takže ji nemohli operovat. No a jenom půlhodiny po téhle zprávě volala máma že babička umřela. Takže jsem v totálním šoku, na tohle jsem absolutně nebyla připravná, babička byla naprosto vitální seniorka, sice jí bylo 84, ale tohle se ještě nemělo stát
A byla legrační. Třeba k narozkám v létě si koupila plazmu s 32" úhlopříčkou, aby lépe viděla holky a já jsem jí naposled když jsem jí viděla slíbila, že jí koupím takový kabrňácký červenobílý pruhovaný domácí šaty s kapucou a kapsou na břiše a za celách 5 týdnů jsem si nenašla čas jí ty šaty dojet koupit
nebo jí vymalovat ložnici, dřív než bude zima.... a jak strašně ráda bych to vrátila a ještě jí naposledy udělala radost...
Tím pádem, holky, jestli odkládáte nějaký podobný resty, návštěvy staroušků a podobně, tak to neodkládejte, prootže tady vidíte jak se věci změní z hodiny na hodinu.
No ale nechci vám kazit náladu
Jinak jsem nedávno zjistila, že mi vypršel účet na Samovu fotogalerii, tak jsem mu založila novou na rajčeti: http://sami1.rajce.idnes.cz/ a konečně se snad zbavím statutu poslední ostudy
Upravil(a) Fidorka (3. 11. 2009 23:44)
Není tady
ahoooj
tak tady v noci sněžilo, takže se mi dneska vůbec nebude chtít ven, bude to klouzat a fouká tam, fuuuuuj, no není nad krásné jaro nebo léto....
Fi, upřímnou soustrast, musí to být hrozný šok, takhle ze dne na den, drž se
mimochodem jsem prolezla Samovu fotogalerii, no a je úžasný, takový fakt kulíšek, s roztomilým kukučem, ten bude jednou holky odhánět .... a je vidět jakou má averzi k postýlce...ale je pravda, že já už bych taky nemohla nechat malou v posteli, už mi taky ty zábrany z peřin přeleze....a se studem musím říct, že už pád z postele byl taky....ale stáhla si sebou tu peřinu, takže se jen lekla
...ale já si nadávala ještě dlouho....ale naštěstí se ani Samíkovi nic nestalo
Beru, gratuluji ke krásným mírám Tomáška
Marti, tak to má zajímavou práci, a když ho bude i bavit, tak to bude super....i pro tebe, protože bude chodit domů spokojený a ne vystresovaný a znechucený jako kdyby měl něco co by ho fakt nebavilo
.... jo a snad už Vojtík bude takhle hezky pokračovat ve spaní...snad to nezakřikneme
o víkendu nevím co budu vařit...ale dneska jsem toho naložila dost, chci uvařit zelňačku, kuře na smetaně a ještě, abych dětem udělala radost, upéct 2 piškotové rolády....no tak plán bychom měly, ale uvidíme, jaká bude skutečnost
Není tady
Pěkné propršené ráno.
Fi upřímnou soustrast mám taky takovou zkušenost. Naše babička jeden den okopávala záhon na zahradě a druhý den zemřela. Taky si do dneška trochu vyčítám, že jsem jí nepředstavila mojeho teď už manžela, chodili jsme spolu už půl roku, ale dojet za babčou nějak nešlo. A to já sama jsem tam byla pečená vařená. Je to už 6 let.
S vařením mám taky vždycky boj, ne to uvařit, ale vymyslet co??? Mám tady rozmraženou krkovici asi to lupnu do trouby. Jsem si včera řekla, že asi není dobrý se stále v jídle odbývat. (manžel má obědy v práci, takže moc ve všední dny nevařim).
Marti tak ať se manželovi líbí v práci
Není tady