6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky, tak včera byl malej troku ufňukanej, ale noc - standard. Ale je to taky tak, e se budí k ránu u co hodinu a půl nebo i hodinu. Ale zatím je to v pohodě. Kapeme kapičky, tak snad to bude lepí!
Kotr - vůbec jsem Tě nechtěla strait, ono se říká, e děti toho mazu mají víc! jen říkám, jak to nakonec dopadlo u nás.
Jinak - jak mu tam strkala takové asi 10 cm drátky s vatičkou na konci, tak jsem si říkala, kam a to tam dá a snad 5 nebo 6 cm, ílený,jsem myslela, e mu propíchne hlavičku.. brr.
Marti - vidí, promiň, jsem si hodila stejnej metr, jak Ty... ani mi to předtím nedolo, tak snad se nezlobí! NEchtěla jsem opisovat, jen se mi líbil nejvíc a nebylo moc času serfovat po jinejch metrstránkách...
Ohrádku zatím neplánujem, ale musíme vymyslet něco kolem krbovek.
Kombinézku taky nemáme a taky nám chybí punčocháčky, nějakej svetřík nebo mikča bez kapuce a čepičky. Musim kouknout zas na mmb.
Sylvi - Ondrákovi přejem vechno NEJ NEJ k dnením měsíčninám a a u zdárně zvládnete brzo očkování!!!
jo, a jsem zvědavá, jak dopadnete v poradně - s mírama! Je to ikulka!
Není tady
Dobré ráno,
Beruko to mě mrzí e Tomíka tak trápili na uním! hlavně e to máte za sebou! Pro rodiče je to kolikrát jetě horí ne pro ty děti!
Pavko upřímnou soustrast!
Elice taky opoděně vechno nej k svátku, stejně tak Tomíkovi a Erískovi k měsíčninám, já to vůbec nestíhám sledovat, jsem normální ostuda
Jo a pozvánku na plicní jsme dostali taky, máme tam jet tento nebo přítí pátek! e by se mi nějak chtělo se říct nedá. Sama autem nepojedu na to jsem srabík, busem se mi nechce tak nevím, myslíte e kdyby nás tam hodil manel autem, e mu tam dají razítko?
Není tady
Ahoj Beru, tak dejte krbovky do ohrádky .... :-) co novej kočárek jak jsi s ním spokojená?
Není tady
Yvi - díky, jojo, trpěli jsme asi víc... Ale snad u to bude teď dobrý!
S tím plicním - myslím, e asi razítko by mu tam dali. Ale popravdě - bylo to "vyetření" na půl minuty! jen se na to koukla a řekla, e dobrý (navíc u stejně měl vechny hexy) a e přeočkování je pak v 11 letech, ale e u ho nedotuje stát a e se platí.. co mě nenatvalo, protoe to je tak daleko, e nemá cenu to řeit.
jo, a kámoka tam jen volala, jestli tam musí jezdit a řekli jí, e teda nee a u které je dr, e jí polou papíry nebo co. Take asi zas a tak ivotně důleité to není. Tak si tam třeba zkus brnknout a zeptat se. Protoe jet kvůli tomuhle nic autobusem s kočárkem, to bych asi byla natvaná....
Není tady
ahoj holky!!!!!
jdu se k vám mrknout-beru a pořeíte krbovky tak dej echo co jste vymysleli!!!! ted to máme v pohodě-adam se jich bojí...,ale pak si to nedokáu představit u druhýho..... to bude jetě mamlásek ,áda je bohuel z pálivých věcí ponaučenej.....nicméně stejně se mue nákej průvih stát ejo.... on jak jančí tak mám strach aby nenaletěl......
holky a díky za reakce na toho mýho druhýho chlapáka..........jj v holčičku jsem doufala,ale s tím e kdy to bude kluk budu stejně tastná.........a jsem.....hrozně moc. ,muskej se z toho teprve vzpamatovává-chtěl holku....... -ale přiznává e kvůli mě-a já kvůli tomu a on si myslí e bulím e to je kluk......no pod vlivem hormonu s ním odmítám diskutovat
Není tady
Aha tak děkuju za tip, zkusím tam brnknout, kdybych nebyla takovej řidič na baterky... busem se mi fakt nechce a zvlá kdy je to na takovou chviličku. A tahat kvůli tomu Toma z práce je asi taky zbytečný. očkování u jsme dostali take myslím e to bude ok.
Hlavně a u to má Tomík v pořádku.
Není tady
Sudi - jasně, pak písnu!! já se právě taky bojím, aby se nespálil! bude mít za pár měsící to období, kdy začne chodit, tak by to bylo nebezpečný.
jojo, to je krásný, mít dva chlapečky!! nejdůleitějí je zdraví!!! a pak - vyuije oblečení a má u zkuenost s přebalováním - kam dát pindíka
gratuluju - u jste v půlce!!
Není tady
no na to ne se rozejdou......na to období jako takový nerada vzpomínám....... uff a jetě kamna do toho vid :lol:proto si uívejte kdy jen leej a občas se překulej......
kdepak máme janinu??dneska má dorazit na návtěvu-u se na ně na holky těím -no kdy si budu chtít pochovat holčičku tak si pozvu holky T a bude to........
Není tady
to věřím, Sudi - no, uvidíme, jak to bude! zatím je to docela jetě dobrý na uhlídaní!
to se máte fajn, tak pozdravuj holky a uijte si to!
Není tady
Ahoj holky,
mě se ty příspěvky taky řadí pořád stejně, z čeho vyplývá, e jsem to nastavení který kritizujete, měla standardně. A vyhovuje mi to
Dodatečně přeju Elice k svátku a Erískovi k měsíčninám, pokud jsem ěnkoho vynechala, omlouvám se!
Berko, kdybych viděla jak v Samově hlavince mizí 5cm drátu, tak bych omdlela nebo skočila po tom doktorovi, nevím, ale asi bych se fakt zbláznila. A u tam nemusíte!!!
Sudi, taky gratuluju k chlapečkovi. Já ti rozumím jak to cítí - můj manel si moc přál aby byl první kluk a teď si moc přeje, aby druhé byla holka. A já mu ji samozřejmě moc chci dát, i kdy mě osobně je to naprosto jedno, obojí přináí své plusy i mínusy a já dokonce trochu trpím na chlapečky . Take kdy to bude druhý kluk, radost budu mít velkou a vím e on taky, ale bude mě to kvůli manelovi malililinko mrzet, jako teď tebe.
Jinak Sam dneska spal vzorně, jen s jedním kojením v 5 ráno a vstávali jsme v půl deváté Ké by to vydrelo.
Teď usnul a plakal, ale poprvé jsem ho nechala vyplakat, usnul asi po 10-15 minutách. Byla jsem mu nablízku aby věděl e není doma sám, ale ádný uspávání a drndání. Musím balit na to Slovensko a taky mě zajímalo, jestli zabere sám nebo ne. Je mu přes půl roku a myslím, e si můeme dovolit zavádět reim, prvního půlroku jsem ho hýčkala a ná svět se točil podle něj, ale u nastal čas, aby měl reim, pro jeho i moje dobro.
Jdu dobalit, dát sprchu a jetě se zastavím ne odjedem, razíme z domu po sedmé.
Není tady
ahojte
Ondrákovi od Sylvika ve NEJ k 7 měsícům a opoděně Elince ve NEJ k svátečku
Yvet: jak jste dopadli včera s realitkou? byl to planý poplach, nebo prodáváte? ptám se, protoe nás čeká něco v bledě modrém té ... jinak na to plicní bych zkusila zavolat, pe nám to kontrolovala pediatrička, tak by to snad nemuselo být tak ivotně důleité tam ject
Beru: snad u bude ouko dobrý ... já si taky říkala, kdy jsem Verunce odsávala, e u se mnou asi ani nepromluví, jak byla natvaná, ale dobrý ono je fakt nejvíc tve, jak je drí ... a samozřejmě je to pro ně hrozně nepříjemný - ale ne bolestivý myslím ... ono Verunku jak drely sestry na očním a doktorka nad ní s tou injekcí velkou jak půl ruky - věřím e jste byli na lak taky - znám to
Fidorko: tě obdivuju, já budu tu nai iku malou drncat asi do aleluja, vdycky kdy mě to uspávání u tve, tak si říkám, jak budu přítě tvrdá ... pak dojde a na věc, a vyměknu natotata!
jo s tou ohrádkou, sice se mi to taky nějak zvlá nelíbí, je to trochu jak klec, ale mám takovej neodbytnej dojem, e to jinak řeit nepůjde, na záchod prostě odskočit musím a dětičky jak nemají rozum, jetě by si mohly ublíit ... ale plánuju to teda jen na ty moje odskoky maximálně
Kotrmelí: 10 dní říká? a teď jedete v mrkvi, nebo u dlabete něco dalího? jak teď papáte? myslím e budete ná vzor
jetě jsem něco chtěla smolit, ale přivezli nám tu suičku tak mi přetrhli nit
Není tady
Cassi no je to náročný, momentálně je to čerstvý take jsou nějací zájemci, tak jsem včera dělala exkurze s výkladem jak někde na hradě. Je mi z toho veho docela úzko, je to komplikovaný jetě o věcný břemeno tak jsem zvědavá jak to dopadne, nějaký návrhy u by jsme měli ale zatím s tím nejsem úplně spokojená!
Fí někdy to není úplně patný kdy malej usne sám, hlavně to uetří i dost času. U nás to taky tak funguje, poloím do postýlky a u nevytahuju, akorát podávám dudlík, větinou si troku popláče, ale není to nic hroznýho! Sociálku na mě dosud nikdo neposlal! Tak to na tom Slovensku dobře zvládněte, hlavně a dobře dojedete tam i zpět!
Ty jo o ohrádce jsem jetě nepřemýlela, je pravda e během pár měsíců budem asi vracet tu postýlku co máme v obýváku protoe dcera té sousedky od které ji máme neplánovaně otěhotněla take velká radost na vech stranách! To vědět tak jsem se s tím tak nepiplala a zajela jsem rovnou koupit novou do Ikei
Není tady
Ahojky,
taky přejem zpětně k měsíčninám a Elice k svátku. Omlouvám se e tak pozdě, ale přece
tak dneska jsme vytáhli poprvé sporák, malé se v něm moc líbilo, fotky dodám později, musím se je sem nejdřív naučit vkládat
A musím se pochlubit e jsem si konečně koupila novou záclonu do kuchyně
A chci e zeptat co vám dělají děti u jídla, myslím u zeleniny. Malá sní vechno ale u týden mi celé jídlo probrečí. Otvírá pusu, krásně jí, ale brečí a brečí, postupně se to mění ve vztekání a řev. Dělá to u zeleniny i u kae, nechápu co to znamena. Je to dost o nervy přítel říka vdycky a u ji nenutím kdy u nechce, jene ona to dělá hned po pár ličkách, i kdy je vyhladovělá. A myslím e ji jídlo chutná, tak nevím
Není tady
Fi - jo, mně se to řadí taky pořád stejně, nejnovějí je dole. ale jsem zvyklá, take v poho
a taky drím pěsti, a to zvládnete na tom Slovensku - i s tou cestou - i tam!
jinak - vás holky obdivuju, jak hezky máte dítka vycvičené na usínání. já u teda taky nenosím a nedrndám, ale větinou prostě usne u prsa nebo večer s náma, jak kouká na tv nebo si hraje - a pak u spinká, bez pláče - ale jenom v té posteli s náma. NEbo přes den občas v kočárku, kdy jsme venku.
KOjící maminky - dotaz - vám neusínají dítka u prsa?
Není tady
Cassi -díky, no, myslela jsem taky na vás, jak jste podstupovaly ty kanálky...
Yvi - to je mi líto s tím domem, chápu . ale co nadělá, máte k tomu určo důvod, proč to musíte udělat.
a s tou postýlkou - no, to je smůla, ale co se dá dělat - budete se muset asi poohlídnout po jiné.. i kdy je mi jasné, e to natve.
Není tady
Ahojky Abby,
tak to jsi ikula s tou záclonou! určo má radost!
S tím papáním - my teda nejsme zrovna ukázkoví jedlíci. Zatím pořád mnoství z malé skleničky na 3x. A teprve asi 4 dny otvírá Tomáek docela obstojně pusinku, ale na ham to není. a sem tam zapomene polykat, prďola.
ale nepláče teda hned po pár ličkách, ale a kdy u asi fakt nechce. Tak pak u skončím. ale u jsem párkrát udělala i to, e jsem přestala s jídlem. Pak mu třeba dala MM a hrál si, a za půl hoďky to zkusila znovu a dopapal to hezky.
drím pěsti - holt, musíme být s prckama trpělivé!
Není tady
Ahoj Beru,
no jo. Taky doufám eje to jen nějaké přechodné. Teď si u toho připadám jako bych ji tím jídlem týrala
A malá mi u prsa večer usíná, tím se krásně zklidní. Potom ji ale zvednu, při tom si odříhne, koukneme se na sebe do velkého zrcadla, popusinkujeme se a jde do postýlky, a větinou v klidu usne, nebo si jen malinko popláče. Ale nesmí ji u toho nic vyruit, nesmíme tam ani chodit, to je pak řev
Není tady
Beru mě malá u prsa usne, ale musí být fakt unavená. V noci kdy kojím, tak usne u prsa po chvilce a myslím si e to je hlavní důvod toho, e se budí teď tak často, prostě usne brzo,nenají se pořádně a pak ji brzo vzbudí hlad!
No hlavním důvodem toho prodeje je to, e udret v pořádku velkej dvougenerační dům s docela velikou zahradou stojí spoustu úsilí a peněz a stejně tam nikdo z nás nechce bydlet take je to i zbytečný pro nás to dret. Tak by to chátralo a to je zase koda take proto jsme se rozhodli takhle a penízky se prostě hodí líp!
Jo a s tou postýlkou to je celkem pech, ale zas to není taková velká investice, prostě kdy se ta paní nabídla e nám ji půjčí tak jsme toho vyuili, jediný co mě tve e jsem tu postýlku celou obrousila, nalakovala, dala do pořádku e je jak nová, málem jsem kvůli tomu předčasně porodila a ani ji pořádně nevyuijeme! Ale tak to je riziko povolání
Není tady
Ahojky!
Abby Terezka je nádherná ve sporáčku!A gratuluju k zácloně-je potřeba si udělat radost!
Mně jí malá krásně.Ale párkrát se mi stalo,kdy byla Nelinka unavená,e mi u příkrmu řádila a tak jsem jí větinou dala mlíčko a u toho usnula.Nesmím jí to dávát před spaním.
Jinak s usínáním(a to musím zaklepat) teď problém není!Větinou poloím do postýlky a do 5 minut spinká.Někdy přes den 5 minut poplácám na rukách a spinká(jako tehdy kdy má).
Na 16 hodin jdem na kafčo s holkama z práce,ale u teď jsme ve skluzu.Nelinka toti jak chodí spinkávat mezi 13:30 a 14h.,tak la dnes a ve 14hodin,take si myslím,e bude spinkat jetě tak čtvrt hodiny určitě!
Není tady
Ahojky mamči!
Cass Erik jen začínal mrkví (asi 3 dny), pak jsme najeli na zůznou zeleninu postupně, pak na zeleninu s bramborem a zeleninové směsi. Teď poslední 2 dny měl zeleninové rizoto a od zítřka začínám dávat zeleninu i s masem.
Abby Terezka je fakt krásná a jak jí to sluí ve sporáčku
Holky u nás je dneska nádherně, 22° - to nemá chybu.
Beru Erik taky nejlíp usne u prsa - hlavně přes den, kdy u se moc nedaří uspat ho v kočáru nato jen tak dát do postýlky. V postýlce usíná ale večer celkem sám, někdy se s námi chvilku "dívá" na televizi a usne mi na klíně take ho jen přenesu.
Jo a hlásím e u nám prorazily horní jedničky (obě najednou ), se nedivím e byl poslední dny tak ukňouranej brouček.
Tak my jdeme jetě na chvilku ven, zatím pa
Není tady