|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj Sudinko hele se tady červenám, ale moc nechval, aby jsi ji nepřechválila. Ona má také svoje dny kdy zlobí, ale to ty nevidíš ona je před ostatníma vzorná 
Sylviku tak koukám, že jsi se moc nevyspala
teda ty ti dávají.
Není tady
Jani, asi ti půjčím moje děti ju?
Bys trénovala na další
To nevyspání, to mi povídej, ale za ty roky si tak nějak zvykneš spát málo, spíš mi štve poslední dobou s tím trajdáním Patrik. 
Není tady
ty jo Sylviku, 130 cm má ted Filip a to bude mít za měsíc 9, k tomu má asi 22 kg
a nohu 32 ....vy máte asi trošku většího tatínka, že jsou kluci takoví urostlí 
vidíš to Janičko...ted už si nebudeš moct na malou ani postěžovat
....Sudi děkujeme 
Zuzi, možná za tím nespaním je další zoubek...nám se vyuklubala 2. jednička dole asi dva dny po té první 
Není tady
Holky dotazík...od kdy můžou prckové ryby?
MAnža chytil štiku minulý týden,tak jsem si říkala,že bych ji zitra nějak na přirodně udělala a že bych se pokusila naobírat i Nelince.Je to úplně bílé masíčko.
Není tady
Zuzi, pokud nemáte dispozice k alergii, u nás třeba ne, u kluků nevím o ničem, tak já už asi před dvěma týdny dávala s brambůrkem. No on ten náš všežravec ....
Luci, tak to je Filípek docela drobek viď, Míša měl 22 kilo v pěti letech, je fakt že i ve třídě patří k tim větším, schválně hodím foto.
Za chvilenku bude na rajčeti, tak mrkni.
Není tady
Tak a teď mi to Sudinka pěkně zavařila takže ode dneška máme asi to nejhodnější mimnko na světě 

.Holky ona je hodnám, ale hold někdy má své dny takjako já 

Zuzi ryby myslím od 8.měsíce já je Elišce začala takto dávat.
Sylvi jsi hodná, ale jen si děti nech 
Není tady
Pěkné ráno 
Graulujime k měsíčninám 
Znakování nevím, taky mě to nijak neoslovilo. Ale Štěpulín je opička. Jak ho krmim lžičkou občas musím foukat, je to horký, a ten pacholek to po mě opakuje, taky si to musí sám foukat
včera to dělal i u našich, jsem mamce musela vysvětlit co to dělá 
Na nožičky mám pro něj capáčky s kožíškem a dvoje takový ťapky(bačkůrky, nebo jak to popsat). A kombimézy jsou komplet.
Musím ho pochválit, pěkně si natahuje první jídlo, už tři dny vstává po sedmé. Takže spinká krásně celou noc 
Marti to je supr, že jde manžel do práce, určitě se to u vás uklidní a bude zase dobře
A ty věci
no jo když se to s... tak se to s... Pračku už máme novou čekám kdy odejde tv a lednice.
U nás je zase hnusně, neleje sice jako celý včerejšek, ale je tam bílo. Ještě že nikam dneska nejdeme. Včera jsem byla na sociálce. Je to tady hrozný, z 15 dveří fungují v úřední den jen tři, takže si asi umíte představit těch lidí
všichni naštvaný že se musí čekat. No ale mám to z krku a dloooooouhotam nepůjdu 
Není tady
Sylvi měli je v glóbusu (myslím někdy v říjnu, teď jsem po nich už nekoukala). Stáli asi stovku, ne moc, a jsou 13 cm dlouhý (teď jsem je měřila z venku) č.3, jiný číslování tam není.
Nohu má zatím menší.
Upravil(a) Pavka (3. 11. 2009 9:03)
Není tady
fakt Sylvi, vypadá na svůj věk starší....naši kluci jsou drobci, i když Filip asi nejdrobnější.....Tomášek má ve 4 letech 116 cm, což měl Filip snad v první třídě, s váhou sice na tom je podobně, ale je vyšší....no a Verunka ač ze všech dětí při porodu nejmenší, tak je popředu s váhou už ted..podle zdrav. průkazů ..... jo a kluky fakt máš jak přes kopírák, nezapřete je...ale jsou moc šikovní, všichni tři 
já jsem se taky dokopala a hodila fotky na rajče....je tam i jedna s Fildou, ale v tom hokejovém není až tak vidět jak je drobný....ale ve fotkách z minulého měsíce je jedna, kde to vidět jde 
no ryby mě taky zajímají....myslela jsem, že se nemůžou do roka...ale to se asi týká těch mořských ne?
Není tady
Jj ještě jsem vyhrabala z mobilu, tu jak je v albičku s Míšou. Parádní fotečka, musím zaarchivovat
No ono Páťa zase ve třech letech má jen 97, takže je drobeček a těsně okolo 13 kil, Ondra ho za chvilku dožene. Podle průkazů to mi říkej, Ondra jasně vede 
Není tady
Zuzi děkuji 
Sylviku já ti nevím, nejprve mi všichni říkali, že je Verunka na mě a ted zas od každého slyším, že je celá tatínek....tak to bude asi mix 
Zuzi malá se najedla v 7 a před chvilkou to taky zalomila...to je jediný pravidelný spánek, na který se můžu spolehnout....ale včera třeba naspala za celý den asi hodinu...dala si 3x po 20 min...no už jsem s ní byla nervní, protože jsem zrovna včera uklízela celý barák 
jinak Tomík to s váhou taky nevytrhne, má 16 kg...oba vypadají bez oblečení jako kdybychom je nekrmili
, fakt koncentrák hadra....ale J. měl ve 20 letech taky jen 64 kg
, začal přibírat až v manželství
....ted každý zírá a říká mu jak přibral....takže tak jak kdysi byl nešťastný, že nemůže přibrat, tak teď chce strašně zhubnout 
Není tady

ahojte
omlouvám včerejší absenci, byly jsme celý den u babičky a tety, musela jsem vyrazit, protože jsem potřebovala nakoupit ty plíny na plavání atd. - zítra razíme
já teda to hrozně nerada píšu, aby to nebylo úplně jinak dnes, ale včera a předevčírem to byly noci - skvost!! vážně už jsem se tak dobře nevyspala snad 3 měsíce ... vstávala jsem jenom 2x a jako bonus: Verunka spala až do 7!! u ní nevídané neslýchané ... už si spinká na bříšku a naprosto ji vždy probralo, jak se tam vždycky otočila, tak jsem ji zkusila být s ní v ložnici, abych ji rychle uspala, než se probere úplně ... a fakt se mi to napodruhé večer povedlo a noc hotová symfonie. ... kéž by toto bylo už pravidlem ... jinak papání se zlepšilo, ne teda že by toho snědla haldy, ale aspoň otvírá pusinku- jsem moc ráda
... Kotrmelí: kaši dáváš mléčnou nebo nemléčnou? mě ji Verunka prostě nebude ... asi si ji sním sama 
Luci: botky na zimu jsem koupila dvoje, jedny vypadaj jak bačkory (řekl manžel) a navíc jí jsou už nějak pomenší
a druhé mají krátký suchý zip a jak Verunka pořád šmidlá nožičkama o sebe, tak je má okamžitě stažený, pomůže tlustá ponožka - ale nevím moc teda
do znakování určitě nepůjdu, naprosto mě to neoslovilo - proti gustu žádný dišputát, ale to je jen můj osobní názor
Yvet: to jsou tak nádherný náušničky!!! ... taky jsem jako dítě měla od kmotřičky zlaté plus modrý kamínek srdíčko
... ať to Terezku moc nebolí ... teď jak jsem je viděla, úplně jsem zalitovala, že do těch náušnic nepůjdem, my až budem větší, bude mít trochu rozum a pokud je bude chtít
... dáme na akupunktuře označit body a nastřelit 
Tomáškům od Rendas a Berky vše nej k mini narozeninám 
Není tady

Luci: manžel se s Tebou prostě má dobře
dobře vaříš a hezky se o něj staráš
... u nás teda manžel taky přibral, od té doby, co jsme spolu, sice teda nijak závratně, ale jo, bohužel teda je to tím, že jsem ho naučila jíst sladký
... si pamatuju, že dřív nic nejedl a teď shání jako já 
jo a ještě jsem vám zapomněla napsat, že Verunka už leze, sice musí mít nějaký fakt důležitý podmět (např. taková bačkora na zemi nebo foťák - to je magnet), ale jo 
a musím se pochlubit, mně se na Verunce líbí samo všechno
, tudíž jsem těžce neobjektivní, ale v sobotu paní pokladní v Bille říká, ty máš ale pěkná očička
- no jak to říkaj cizí, tak je to opravdu tak 
a k tomu sexu, jak se ptala Martina, mě napadlo úplně to samý, jako Fidorku ... taky bych asi vraždila ... no ale Marti uklidním tě, u nás je to teda taky celkem o ničem, někdy není energie, někdy není čas a taky Verunka má slabé spaní
Beru: to jsem se chtěla zeptat, Tomášek spí stále s tebou pod peřinou v posteli? - to tedy musí být velký kliďas! já si na něj vždycky vzpomenu, když vidím to naše dítě, co vyvádí (v polospánku) v postýlce, lachtaní styl (i tak vypadá, v tom pytli
) lezení po mantinelu a otáčení o 360 stupňů, hlava v místě nohou atd., prostě se tam zmítá, že vůbec nechápu, jak si přitom pohybu dokáže i odpočinout 
Upravil(a) Cassiopeia (3. 11. 2009 9:50)
Není tady
Tak využiju toho, že není Míša doma a jdu jim probrat hračky, tzn. polovinu vyházet
, nějak mě chytla uklízecí, no už asi blbnu. Zítra to vypadá, že mi M. konečně předělá tu kuchyni, takže budu mít za a, tak na mě myslete s úklidem, konečně ta myčka nebude jen stát v přesíni 
Není tady
Ahoj,
tak vám řeknu že takových nocí víc tak se picnu, u nás to vždycky při úplňku stojí za to. Mimo to jsem ještě ve snu kupovala žehličku 
Na téma sex, naše dítě má asi radar takže kdykoliv se o něco pokusíme tak je do 3minut vzhůru, od té doby co spí s náma tak se přesouváme jinam a ona za chvíli zjistí že s ní nejsme takže spustí, takže příležitostí moc není a když už náhodou tak u nás platí pelíškovský heslo: Hlavně tiše a rychle
Ale je pravda že poslední dobou fakt moc nemám náladu.
Tomáškovi od Berky gratulujem k měsíčninám 
Jdu uspat a pak vás pořádně dočtu, zatím jsem to jen tak přelítla 
Není tady
ahojky holky,
děkujeme za přání k měsíčninám!!!
Už jsem tomu našemu svišťátku taky vlepila několik pusinek

Ale jste teda děsně ukecaný, normálka nestíhám!!
Jen jsem to přeletěla, dočtu později.
Každopádně jsem ráda, že J. od MArti má prácí - huráááááááá! 
Janička, že má zlatou hodnou Elišku
Sudi už je ve 24-25 tt!!! tyyyyyy brďo! krása!!! 
Konvičkové mi taky bylo líto, měl jít Ben, neumí zpívat. Ale jak říkáte, ty pubošky ho prostě udrží...
A byli jsme už dneska u dr - tak hlásím info k 8. měsícům
72 cm, 10,10 kg. Takže přestože se mi zdálo, že jí míň a moc nedá ani těm příkrmům, tak přibral 60 deka
. Chválila ho, že je šikula a že i když ještě neleze, že to neva 
Jo, Cassi - fakt spí s náma a se mnou pod peřinou. V noci je klidnej, takže se moc neotáčí, maximálně našikmo, ale buď ho narovnám, nebo při dalším kojení se srovná ke mně sám
Ale asi právě tím, jak není v postýlce, tak nemá potřebu "odbíhat" a dělat blbiny
.
a sex... ten já můžu.. ale je fakt, že je ho bohužel míň, hlavně z časových a unavených důvodů... což je škoda, že.
Není tady
ahoj holky,vy jste toho nakecaly.Dočtu vás ale později.
Mám anketní otázku:1. od kolika večer do kolika ráno spějí vaše mimča?Kolik hodin?
2.kolik hodin naspí přes den?
Já jsem to počítala a tak náš Tomín "spí" většinou od 7-4hodin = 9hodin v noci
a přes den spí dohromady těch 3,5hodiny
Není tady