18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nae první mamky a :
JanaT
26 let, snaení o první dítě od léta 2005, po 1.IVF narozena holčička
Elika
narozena: 14.2.2009 v 08:45 (39+6)
míry: 3420 g a 50cm
web:
Imzadi
24 let, snaení o první dítě od března 2006, po 2. IVF se zadařila jarní dvojčátka
Zuzanka
narozena: 20.2.2009
míry: 2780g a 46cm
a
Gábinka
narozena: 20.2.2009
míry: 2540g a 44cm
web:
Rendas
29 let, snaení o 2.dítě od 12/2007, doma u je 3,5letá Michalka
Tomáek
narozen: 1.3.2009 v 07:35
míry: 3100g a 50cm
web: http://renda79.rajce.idnes.cz/
Berka
29 let, snaení od 9/2004, po mnoha komplikacích (2xMA, 1xSP, 1x mimoděloní těhotenství v rohu děloním) vyly // 4.7.08 a narodil se
Tomáek
narozen: 3.3.2009 ve 13:58 (39+6)
míry: 3630g a 50cm
web: http://berka79.rajce.idnes.cz/
Kotrmelína
31 let, snaení o první dítě od května 2007, po výměně Provery za Duphaston objeveny 1.7.08 //
Erik
narozen: 5.3.2009 v 00:35 (39+2)
míry: 3100g a 48cm
web: http://kotrmelina.rajce.idnes.cz/
Sylviik
30 let, doma dva kluci - Michal (2002) a Patrik (2006)
Ondráek
narozen: 6.3.2009 ve 13:42 (41+2)
míry: 3680g a 53cm
web: http://listicky.rajce.idnes.cz/
Luciana81
28 let, snaení o 3. dítě jeden rok, k brákům Filipovi (2000) a Tomáovi (2005) přibyla
Verunka
narozena: 08.03.2009 v 09:30 (39+6)
míry: 3470g a 50cm
web: http://luciana81.rajce.idnes.cz/
Eweli
xx let, doma u holčička nar. 05/2007
Honzík
narozen: 12.03.2009 v 09:44 (37+6)
míry: 3200g a 49cm
web: http://eweli.rajce.net
Zuzanecka
23 let, snaení od 11/07, nyní se po váných komplikacích v závěru těhotenství narodila holčička
Nelinka
narozena: 13.03.2009 v 10:33 (37+2)
míry: 3160g a 49 cm
web: http://bobusatko.rajce.idnes.cz/
Martina33
33 let, doma u 15tiletá dcera
Vojta
narozen: 18.03.2009 v ??:?? (40+3)
míry: 3540g a 50cm
web:
Abby21
22 let, snaení od 12/07
Terezka
narozena: 19.3.2009 v 9:08 (36+6)
míry: 3060g a 49cm
web: http://abby21.rajce.idnes.cz/
Sillwan
33 let, doma 2,5letý Tomík
Daniel
narozen: 22.03.2009 v 01:00 (39+0)
míry: 4300g a 51cm
web: http://www.tomasko2007.estranky.cz/
Fidorka
33 let, 1 mimi z 1. IVF, císař
Samuel
narozen: 29.03.2009 v 06:51 (40+1)
míry: 3950g a 51cm
web: http://fidorka-bloguje.blogspot.com/
Zaječice
27 let, snaení o první dítě od 07/2006, v 9/06 zamlklé těh.
Damián
narozen: 01.04.2009 v 05:07
míry: 3000g a 50cm
web:
Pavka
30 let, snaení o první dítě od 03/2006
těpán
narozen: 09.04.2009 v ??:??
míry: 3370g a 52cm
web: http://pavkak.rajce.idnes.cz/
Cassiopeia
28 let, snaení od 01/2008
Verunka
narozena: 17.04.2009 v 14:11
míry: 3600g a 51 cm
web:
Sussannka
27 let, snaení o první dítě 10 měsíců
Matthias
narozen: 20.04.2009 v 16:00
míry: 3000g a 50cm
web:
Tereza82
27 let, doma u 19měsíční Vojtíek
Kačenka
narozena: 17.04.2009 v 14:15
míry: 3800g a 52 cm
web: http://terusatko.rajce.idnes.cz/
Yvetta
21 let
Terezka
narozena: 08.05.2009 v 06:30
míry: 3410g a 49 cm
web: http://yvettka.rajce.idnes.cz/
NÁ VOZOVÝ PARK
Kotrmelína: Implast Bolder, barva 222
Berka: Quinny Speedi
Sylviik: I'COO Pocco Country
Fidorka: Teutonia Mistral P
Yvetka: Cam Cortina
Zuzanecka: X-Lander XA limit
JanaT: Dorjan Cross Country, barva cc 116
Rendas: Deltim
Imzadi: dvojčátkový Baby Welt OHIO TWIN
Cassiopeia: Implast Bolder
Martina33: Quinny Freestyle 3XL, barva Navy
Pavka: Teutonia Spirit HB
Sussannka: DorJan Danny Sport 2009
Není tady
Ahoj jarňátka, koukám, jak Vám prckové rostou
Mám dotaz na SILWAN - prosím netuí? http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=40024
nebo i jiné maminky, děkuji
Není tady
Dobré skoro poledne!
Vítám v novém domečku a jsem zvědavá,co v něm ti nai prckové zvládnou!
Kotr právě jsme na tvé video koukali i s manelem s otevřenou hubou!:co:To jsme mysleli,e Nelča je aktivka,ale Eriček je fakt super dítko!
Svatba byla super!Nelinka byla hodná!Jak na svatbě,tak pak u naich na hlídání i večer,kdy hlídala tchýně!:)Jen Manel to trochu neukočíroval,tak jsem ho musela u v 22 hodin odtáhnout domů!
Vak se taky jeho mamka podivila,kdy ho uviděla!
Holky prosím vás,jak se jmenuje to mýdlo na skvrny?Já to zapomněla a nechce se mi hledat v příspěvcích!
Děkuju!
A přeju vem krásnou nedělní pohodu!
Není tady
Zuzi: je to "lučové mýdlo Denkmit" (mýdlová kostka) ... joj tak to byla Nelinka hodňoučká na babičku
Erísek je fakt ikulka ... já jsem teda taky zvědavá, kdy bude Verunka chodit ... mám takovou pamětní kníečku, jak se do toho zapisuje v prvním roce ivota - mám v ní vyplněno tak 70% ... a jsem narozená v prosinci a v kolonce "poprvé se rozběhla" mi mamka napsala: 28. října, tak uvidíme, zda bude Verunka po mně nebo spí po tátovi
hezkou neděli vem
Není tady
Zuzi, lučový
Teda Kotr, super video, my máme doma lenocha, ale nějak mi to nevadí, já se jinak naběhám dost.
Zítra jede Mía do planetária v Praze, mají odjezd u v půl sedmé od koly, musím ho ráno vypravit brzy. Tak já peru, Mía přinesl dva týdny starou bundu za ticku od míru, skorem jsem vradila.
Luci, tak to jsem zvědavá, u nás kdyby přijela tchýně na čtyři dny tak nevím
Není tady
Koukám Cass u mi předběhla, tak u nás chodili kluci následovně - Mía a v 15. měsících a Patrik v 11, u Ondry to vidím na dýl, je lenoch aspoň zatím. Právě doprala pračka, tak jdu pověsit a dát prát dalí a nádobí taky čeká potvora.
Není tady
Ahoj,
do nového domečku hlavně hodně zdraví, no a spokojený děti, protoe kdy je spokojený dítě je spokojená i maminka!
Tak čtu, e si Zuzka svatbu uila, to je dobře, aspoň nějaký rozptýlení od toho miminka občas potřebuje kadej!
Sylvi taky jsem prala, u mi to visí a zítra mě čeká pokračování! Ale za tu bundu bych taky soptila, doufám e se aspoň vyprala!?
Kotr video je suprový, Erisek je akční!
Jinak u nás nic novýho, akorát k mojí radosti se Terinka naučila říkat BABA, tak doufám, e ji nenapadne to vybalit před tchýní nebo z toho bude pozdviení v tramtárii! Takovou radost bych jí teda nechtěla dopřát kdy dává přednost psovi před vnučkou!
Tak přeju vem krásný i kdy chladný nedělní odpoledne :-)
Není tady
ahojky, taky zdravím v novém domečku a přeju jen to nej nej vem jarňátkům i maminkám - hlavně zdraví!!
Jinak děkujem za přání k měsíčninám! FAkt to hrozně utíká!
Teda Kotr - taky jsme čubrněli, jak je Eriček akční!!! no, fakt teda u si nepoleí! Já jsem docela ráda, e Tomáek jetě ani pořádně neleze - nemám jetě takovou hoňku Ale jinak teda vá malej je ikula a moc krásnej kluk!
jo, z těch ouek - měl jakoby hodně toho lutého mazu, kadej den docela dost jsem mu toho vytřela. Sem tam tam měl i takovej jako zaschlej "punt" nebo jak to popsat. Pak u se mi to nezdálo, tak jsem se radi zeptala dr. No, a uvidíme, co nám řeknou na tom uním. Ale po těch kapičkách to hodně ustalo.
Upravil(a) Berka (4. 10. 2009 14:14)
Není tady
čauky Yvi gratuluju k mluvení - ale mohlo to radi být tatatata, e?
Zuzi - tak super, e jste si uili svatbu!!!
Luci - snad to nebude nic váného - ta zpráva od té tchýně
Není tady
Jé Beru promiň, já jsem tě přehlídla a zdrhla jsem na mimibazar, tu stránku by mi stejně měli zakázat!
Jak se jezdí v novým kočárku? A mohli by jste zas někdy s Tomíkem dojet, dokud jetě není venku taková kosa!
No jako mohla by Terinka říkat cokoliv jinýho ... jen ta baba se mi absolutně nehodí. A ona to teď u dva dny mele v kuse!
No nic chystáme se pomalu na procházku a jsme chvíli na vzduchu
Není tady
Yvett, no to je fakt ke vzteku, zrovna baba! Musí tchýni kdytak případně vysvětlit, e to říká od tý doby, co malá viděla jeibabu Můj synovec taky takhle (ale teda MNOHEM později začal říkat BABA, a říkal tak čarodejnici, kteoru má máma pověenou v předsíni. No a jednou to takhle řekl i v metru a prstem zapíchl do vzduchu směrem k nějaký pani
Sam slabikuje, ale tak jako neřízeně, furt dokola, třeba tatatatatata nebo gagagagaga, nic tím jetě nevyjadřuje..
Není tady
Ahoj holky,
tak předně do nového domečku přejeme vem to nej a děkujeme za pochvaly, jo jo, mám po klidu, protoe u si fakt doleze kam chce - včera u začal opravdu lézt po čtyřech ne se jen plazit. Trochu mu to ale na tý naí podlaze kloue take není zatím tak rychlej No co nevidět vyrazíme do Ikey pro zábranu na schody a dneska dáme jetě ní ten rot v postýlce, protoe u se postaví i ve spacím pytli take na nás po ránu haleká z postýlky ve stoje.
Yvet třeba si to Terinka rozmyslí a začne říkat něco jiného místo baba, taky by mně to natvalo
Beru na ty ouka se teda radi taky zeptám, není to sice tak hrozný, ale vytírám mu je taky skoro kadej den.
Není tady
haleká z postýlky vestoje - no to je sranda
holky já jsem doma sama samička, klídek, pohoda a hrozně si to uívám. Místo abych dělala něco pořádnýho, jsem si vyzkouela novej makeup a stíny a tuku na oči, take jsem zmalovaná jako velikonoční vejce a jdu si zdřímnout
Není tady
jo jinak jsem zkusila příkrm - krůtí maso, mrkev, brambora, jablíčko a troku jablečný ávy, vechno jsem to rozmixovala, chutná to moc dobře, ale maso je troku na hrudky, nevím jak to umixovat úplně dohladka, přitom robot mám myslím dobrej, jak to děláte vy?
Není tady
Holky mně dorazili tchánovci na návtěvu take jsem zdrhla a zůstala přihláená
Fidor já nevařím zatím taky právě proto e mi to prostě nejde rozmixovat úplně dohladka a Erik se těmi kousky dávil. Take já zatím skleničkuju Tak to se mi stává taky často e místo abych dělala něco pořádnýho čučím do počítače nebo tak podobně kdy Erik usne. Ale dneska jsem zvládla najednou vyluxovat a vytřít celej byt, zalít kytky a jetě upéct bábovku, dát vyprat prádlo, teď ho jdu pověsit a jetě uvařím borč. Take dneska mám fakt úspěněj den co se pilnosti týče. A to je prosím neděle Ale kam se hrabu na některé turbomyky tady, které toho za jeden den zvládnou mnohem víc
Tak papa a dobrou noc vem
Není tady
Ahoj holky,
nejprve ve NEJ do nového domečku, hlavně, a jsou ty nae dítka zdravá.
Člověk se dva dny nepřihlásí a u je tu novej domek, fakt jsem prostě nestíhala.
V pátek jsem byla na akcičce s holkama z práce a musím říct, e to bylo parádní. Končeně jsem pokecala , něco popila a doma jsem se tím pitím dorazila. Dokonce kvůli mě přiel i můj soudce (píu to nějak blbě, ale snad to chápete), co mě moc překvapil a byla jsem straně ráda, e mu chybím a tak. Normálně mě dojal. Take celou sobotu jsem se tak nějak potácela venku, doma a to jsme měli jetě oslavu Niki narozenin, jene mě bylo ouvej ( hlavička bolela), tak jsem nakonec vyhnala Nikču ven s Vojtou a seděla doma a čučela do blba. Vojta byl v pátek hodnej, spinkal, kdy ho hlídal Jirka, ale zato, kdy jsem doazila já. Vojta samozřejmě nespal ani jednu noc celou, zásadně teď vstává mezi 1 a2 a pak u nespí, kdy se mi to povede, tak usne na 10 min v kočárku dopoledne a pak a zase večer. Fakt si půjdu hodit mali.
Jinak je protivnej, pořád kňourá, hejká a tak. NO a kandí jako blázen, take asi budou zuby, ale ono je to u jedno, stejně spát u nikdy nebude, co já bych nutně potřebovala.
Kotr - koukali jsme na Eríse jako blázni, si říkám, e Vojta je akční, ale Erís mě vyvedl z omylu. Tak si myslím, e si ani prdk... neutře, jak je Erik ivej. Tak nějak jsem ráda, e ten ná nespavec se zatím plazí.
Vojta zjistil, e ten mantinel u postýlky jde sundavat, take pořád natahuju mantinel a on na mě vyčuhuje, kdy se hodně zvedne na rukách, tak mu akorát vyčuhuje nos a oči, take je to nae divizna. Jak říká Nikča : U zase načuhuje , divizna, jedna." On je ale fakt hroznej mírák, nemůeme před ním nic jíst, hned ječí, e chce taky, ale on zatím neumí kousat, take má smůlu.
Hoky, chtěla jsem se zeptat , viděla jsem kakaový a banánový Sunar, dáváte ho někdo?? U nás měli jenom velký balení, tak jsem to chtěla zkusit, třeba na střídačku s normálním.
To bude asi vechno, stejně jsem to vechno zapomněla, co jsem vám chtěla .
Mějte se bezva.
Díky za pochvalu foteček a přítě tam dám i sebe, ale musím najít nějakou , kde vypadám normálně, ne jako idiot.
Není tady
Ahojky,
tak jsme konečně doma. Přeji rovnou co nejvíce zdravíčka do nového domečku!!!
My měli docela zajímavý týden. Terka se v pondělí celá osypala, nejvíc na bříku. Byly to takové drobné flíčky. V úterý u to měla vude, k tomu zvýenou teplotu. Tak jsme ve středu letěli k doktorce, jene mezitím jí to skoro zmizelo. Tak prý to byla asi jen viróza nebo reakce na jídlo...no nevím. Taky byla ty tři dny hodně uplakaná. Tak jsem si říkala e by to byly ty zoubky, ale zatím tam nic nemá. Tak nevím co to bylo.
Ale bylo úasně, týden jsem nemusela prát, vařit, uklízet...o malou se pořád vichni přetahovali a ta byla samozřejmě v sedmém nebi. Snad si na to moc nezvykla
Něco jsem dočetla, ale moc toho nevím. Ale jedno si pamatuju:
KOTR, Erísek je úasný. Na to video jsme s mamkou zírali s otevřenou pusou. Terezka se jetě ani neplazí a Erik u málem běhá. Fakt super
Teď toho vác nevím, ale jetě se tu dneska ukáu.
Není tady
Ahoj beruky. Koukám, e máme nový domek, tak a se píďatům daří
My se vrátili z umavy, bylo fajn. Jen jsem utahaná jak kotě. Zítra to tu musím dát do kupy, asi to znáte jak je vude rozkramařeno, hromada pinavýho prádla....
Jo a nae číča má zase zánět močáku, ach jo budem muset na veterinu. Jak se ochladí vdycky to chytne..... ( tak jednou 2x do roka). Je na to citlivá a zase budem poslouchat veterináře jestli to nejsou kameny (NEJSOU) a co s tou kočkou děláte, e to zase má. Nic s ní neděláme, jen je prostě citlivá na změnu teploty (ochlazení) a nastydne. No to jsem se zase vykecala...
Není tady
Dobré ránko, první. Mía u je dneska vypravený, vstávali jsme v půl esté - no hnus. Jeli do planetária v Praze, v 6.3
0 u odjíděli autobusem od koly. Take u mám zalité kytky, vytřeno a teď větrám a bude, za chvíli se vzbudí píďata a nejspí asi půjdem na pokec, Pátín si vyhraje, má tam stejně starou kámoku.
Marti, jj vydret, znám, upravilo se to a po letech , je to na bednu, ale neboj bude líp, akorát ne zítra.
V sobotu jedeme na čtyři dny k mami do Plzně, potřebujeme něco vyřídit, tak uděláme mini výletík.
Holky, koukám, vichni ty tchány nějak můeme co? Já mám teda poslední dobou co dělat, abych s nima nevyrazila dveře, a to jsem na tohle fakt trpělivá, no to byste je museli znát, to je fakt na dlouho.
Ju a ve čtvrtek jdeme s klukama konečně na prohlídku, jsem zvědavá, jakýma mírama Ondra oslní
Není tady
Dobré ránko dámy!
Marti tak ty jsi se nám přiopila?! I to je někdy potřeba!
Holky taky se mi to zobrazuje opačně,co mě totálně točí!
Musím pochválit nai malou-naučila se dělat-Tak tak velijak.To byla vlastně 1.věc,co jsem do ní začala hustit pořád dokola!To je tak milounké,jak oáčí tou svou malou ručičkou!
Abby ahooooj,u jsem myslela,e jsme tě omrzeli!
Jo moje mamka koupila Nelince 2 kombinézy.Čím mě straně potěila a vytrhla mi velký trn z paty!
Upravil(a) ZUZANECKA (5. 10. 2009 7:44)
Není tady
Dobré ráno!
Abby, tak hlavně e to zmizelo, asi to bylo opravdu z jídla - neměli jste nějakou novou sloku v příkrmech?
Marti, tak to je super e jsi zapařila Já si jdu vyčistit hlavu 24.10., těím se taky
Pavko, pohlaď čičinu, a je brzy fit! Kam ten svět spěje, kdy i kočky budou muset nosit bačkůrky, aby nenastydly Ten ná měl zase včera průjem a jeliko je estét, tak tady chodil se pinavým zadkem, musela jsem pak vzít naputěný ubrousky a jít mu ten kaďák vyčistit, to bylo pod jeho úroveň si ho umýt sám
Sylvii, no mi povídej o těch tchánovcích, já tie pěním a zatím jsem zticha, ale vím, e a se uvidíme, tak e to půjde ven a bude dusno Přitom jinak je tchýně fajn, to má jen nějakou periodu..
Kotr, tak to jsi byla akční, občas to mám taky a mám ten pocit potom hrozně ráda. Ale nedělám to často, aby mi ten pocit nezevedněl Třeba včera jsem vyehlila naráz 5 praček. A kdy jsem ukládala ehličku a prázdnej prádelní ko, tak to byl krásnej pocit. Kdybych to dělala kadej den, tak to beru hrozně vedně
Není tady