18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem 16 let po operaci zlucniku v posledni dobe casto pozoruji,ze jsem silene nafoukla a musim zadrzovat uchazeni plynu.Je mi trapne i o tom psat.Pracuji mezi lidma v obchode coz je v tomto stavu velmi neprijemne.Navic ted jsem ve spolecne domacnosti s pritelem coz je taky problem stydim se za tento problem mam strach,ze me to ujede i pri sexu takze ani to si nemohu plne vychutnat.Zkousela jsem caje od dr.Popova a ani to me,uz nezabira.S lekarem jsem o tom mluvila ten mi rekl zmenit stravu jenomze at snim cokoliv tak do pul hodiny jsem nafoukla.
Je tu nekdo mezi vami,kdo je take po operaci zlucniku a ma stejny problem?
Není tady
Ahoj, taky trpím na silné nadýmání, ale ne po lučníku.. nevím, co jsi pila přímo za čaj, to co uvádí neznám, ale mně doporučili normáně výluh z meduňky.. prodávaj to v lékárně, vyrábí to třeba megafit, tak jestli jsi to nezkouela... třeba ti to pomůe, já si rozhodně stěovat nemůu...
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (15. 2. 2011 19:08)
Není tady
Já bych to typla na Candida albicans neboli kvasinky. Na netu je mnoho odkazů, doporučila bych vyzkouet dietu. Vynechat cukr. Zahraniční léky jsou ale příli drahé,ale můe je i předepsat obvodní na VZP .
Není tady
Mě to u natěstí nechytá, ale dřív to bylo občas peklo. Pomohla změna stravy, hlavně omezit cukry a kroby - tzn. necpat do sebe pořád pečivo a různé moukou "vylepované" potraviny. V zahraničí občas nastane střevní apokalypsa, ale za to můe hlavně mikroflóra. Endiaron, Immodium ani nic podobného mi nikdy nepomohly, funguje akorát Smekta (a to jen někdy) a na plynatost můe pomoct novějí Espumisan. A u sexu na to kali, občas se to holt stane, co se dá dělat
Není tady
jo v tehotenstvi jsem to mela taky a je to fakt hruza. Telo je absolutne neovladatelne. Navic ja k tomu jeste krkala. no hruza. Ale pomohl mi espumisan, co mi poradila lekarka, tak jsem si ho jednou denne davala i v tehu.
Není tady
Ahoj také trpím na neskutečné nadýmání,sále musím odcházet v práci na záchod a u mi je to velmi nepříjemné,jeliko si toho začali vímat kolegové a pořád se mě ptají co na tom záchodě pořád dělám.
Není tady
Tak zkus upravit stravu a hodne pit.Melo by to zabrat
Není tady
No to jsem zkouela.stravu mám upravenou,snaím se nejíst nic co by mě mohlo nadýmat a stejně jsem pořád jak balon.
Není tady
Tak zkus kapsle dietlax.Upravi ti zazivani a jsou i proti nadymani.Mamce hodne pomohly
Není tady
Tak kdyby to pomohlo i mě,tak to bych byla ráda
Není tady
si toho začali vímat kolegové a pořád se mě ptají co na tom záchodě pořád dělám
Oni jsou nějak duevně zaostalí nebo z rozvojovejch zemí?
Není tady
Půl hodiny po jídle se začne vyprazdňovat aludek do střev. Take střeva reaguji na něco ze stravy. Mě se tak projevovala alergie na lepek a trvalo mi to 14let ne jsem přila na to, co mi je. Po vynechání čehokoliv, co je z obilí, problém přeel. A to jednu dobu jsem si myslela, e přes den nebudu moci jíst jak to ve mě krundalo a nadýmání se stalo nesnesitelným problémem.
Ale jak koukám na stáří příspěvku ere, tak ji to má asi vyřeeno a zajímalo by mě jak.
Upravil(a) lepista (22. 2. 2017 8:18)
Není tady
Co na nadýmání v těhotenství? děkuji
Není tady