Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 3. 10. 2009 15:24

Nemesis
♥♥-----

Jen takový divný pocit..

Ahoj holky,

dneska mám volno a čtu si tady některé ty příspěvky, a musím se přiznat, že mi z některých je opravdu špatně.. Vždycky to začíná tím, jak je ten "vyvolený a zvolený" úžasný.. A pak, jak lhal, podváděl atd.. Kde máme brát tu věčnou víru v to, že ten náš, je zrovna ten, co nelže? Co když ne? Kdo se z toho má pořád vzpamatovávat? Nejlepší je na tom, např. ty rady aby člověk děsně tomu partnerovi věřil. Vždyť to hraničí s naivností.. Takže hlavně věřit a už vůbec nežárlit.. Jak nežárlit? No přece si věřit! Jak si věřit? No mít své koníčky, věnovat se kamarádkám, sobě.. čemukoliv, jen né jemu. Není to nesmysl? Neměl by nám to sebevědomí zvedat partner? A né pořád jen my sami? Já si osobně myslím, že když není ten náš schopen nám to sebevědomí zvednout, ba dokonce naopak a nemůžeme mu věřit, tak bychom se měli buď za a) zvednout a odejít, nebo za b) si najít do toho spousty "kamarádů", kteří nás budou obdivovat, trávit s námi čas a my budeme tvrdit, že o nic nejde. Osobně mám divný pocit, čím dál častěji. Přítel jezdí mimo Prahu, prý za prací a mě čím dál více napadá.. Opravdu je v práci..?? Na Facebooku se mu jen množí kamarádky.. Opravdu jsou to jen "kamarádky"..? Mám v poslední době z toho jak se vidíme málo "divný pocit.." Nedávno dokonce zařídil výkend v přírodě, předplacená snídaně.. Byla to paráda.. Ale.. Nedělá to právě proto, že má ze sebe špatný pocit, a chce se mi zavděčit? Dělá něco špatného..? Vůbec nemluví o žádných svých kamarádkách, i když jich má na netu mraky.. Řekněte, holky, máte některá takové divné pocity nejistoty, jako já..?

Díky za odpověď :-)

Upravil(a) Nemesis (3. 10. 2009 15:26)

Není tady

#2 3. 10. 2009 16:01

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Re: Jen takový divný pocit..

Nem, ale chlap opravdu není od toho, aby Ti zvedal sebevědomí... těžko z nesebevědomý holky udělá sebevědomou jenom to, že bude chodit s chlapem.
Navíc, nesebevědomá holka, si nenajde sebevědomýho chlapa (takovej si najde jinou sebevědomou ženskou), ale taky nesebevědomýho - a ten bude po ní chtít to samý - přece ženská mu má zvednout sebevědomí, ne? :-)

Takže nakonec budou oba dva, nesebevědomí, žádající po druhém, aby mu zvednul sebevědomí... - ale jak může nesebevědomý člověk druhému nesebevědomému člověku zvednout sebevědomí? :-) Těžko.

Spolu s "nesebevědomostí" souvisí taky, žárlení... - strach, že o toho druhého přijdu, protože "nejsem dost dobrá" a někdo jiný bude lepší a partner půjde za ním...

... jinak na Tvoji otázku, ne takové pocity nemám, samozřejmě že v minulosti byly momenty, kdy jsem zažárlila. Ale že bych ten pocit měla pořád, to ne. Jinak manžel sedí na internetu pořád, nekontroluju kde si s kým píše... - ale, prostě jsem přišla na to, že když je se mnou, tak se mnou asi chce být, a žádná ženská která mu bude nadbíhat na tom nic nezmění... - a když se mnou nebude chtít být, tak prostě nebude, ať budu žárlit jak budu chtít.

Navíc se říká, že žárlením od sebe toho partnera odpuzuješ, ale to by mohly napsat jiné, jejichž chlap je chorobně žárlivý. Jestli není lepší utýct.

Upravil(a) Martinka1 (3. 10. 2009 16:06)

Není tady

#3 3. 10. 2009 16:19

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

No a teď si tady počkáme, kdo ti napíše, abys na sobě pracovala, zašla si ke kadeřnici a koupila si prádélko... lol

Strach je malá smrt...

Není tady

#4 13. 10. 2009 21:16

konstance
♥♥♥♥♥--

ja vetsinou kdyz jsem mela divny pocit z cehokoli tak to nikdy nebylo nahodou, je to signal ktery ti rika ze neco je spatne, akorat nekdy dlouho trva nez prijdes na to co vlastne a proc

Není tady

#5 13. 10. 2009 22:09

javena
♥♥♥♥♥♥-

No, já bych řekla, že zatímco ty bys chtěla, aby ti zvedal sebevědomí, což je opravdu naivní (souhlas s Martinkou) on si svoje zvedá na Facebooku. Takže něco není v pořádku a tvůj šestý smysl něco větří (souhlas s konstance). A nemusí to být rovnou nevěra, nebo zaječí úmysly. Možná nedozrálost partnera. Ale mě se zdají poslední dobou všichni buď nedozrálý, nebo už přezrálý. dumbom Snad je nějakej zlatej střed, proboha. lol

Není tady

#6 19. 10. 2009 9:54

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ak ťa tie kamošky trápia, skús sa na ne nejako nenápadne, ale priamo spýtať. My tu nemáme krištáľovú guľu  a neporadíme ti. A ľutujem chlapca, že vyhadzoval peniaze za víkend v prírode, keď výsledkom je podozrenie, že "si niečo žehlí". big_smile  Netvrdím, že nežehlí, ale... škoda toho efektu. Podľa mňa sa pravdepodobnosť nevery alebo "unikania zo vzťahu" dá znížiť iba spokojnosťou v tomto vzťahu. Takže ty môžeš tiež vymyslieť nejakú príjemnú spoločnú aktivitu a vôbec sa snažiť spríjemniť mu život a váš vzťah, ale vo finále to celkom ovplyvniť nemôžeš. A nezabúdala by som ani na vlastnú spokojnosť.

Upravil(a) Selima (19. 10. 2009 14:40)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#7 19. 10. 2009 12:23

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Nemesis napsal(a):

Ahoj holky,

dneska mám volno a čtu si tady některé ty příspěvky, a musím se přiznat, že mi z některých je opravdu špatně.. Vždycky to začíná tím, jak je ten "vyvolený a zvolený" úžasný.. A pak, jak lhal, podváděl atd.. Kde máme brát tu věčnou víru v to, že ten náš, je zrovna ten, co nelže? Co když ne? Kdo se z toho má pořád vzpamatovávat? Nejlepší je na tom, např. ty rady aby člověk děsně tomu partnerovi věřil. Vždyť to hraničí s naivností.. Takže hlavně věřit a už vůbec nežárlit.. Jak nežárlit? No přece si věřit! Jak si věřit? No mít své koníčky, věnovat se kamarádkám, sobě.. čemukoliv, jen né jemu. Není to nesmysl? Neměl by nám to sebevědomí zvedat partner? A né pořád jen my sami? Já si osobně myslím, že když není ten náš schopen nám to sebevědomí zvednout, ba dokonce naopak a nemůžeme mu věřit, tak bychom se měli buď za a) zvednout a odejít, nebo za b) si najít do toho spousty "kamarádů", kteří nás budou obdivovat, trávit s námi čas a my budeme tvrdit, že o nic nejde. Osobně mám divný pocit, čím dál častěji. Přítel jezdí mimo Prahu, prý za prací a mě čím dál více napadá.. Opravdu je v práci..?? Na Facebooku se mu jen množí kamarádky.. Opravdu jsou to jen "kamarádky"..? Mám v poslední době z toho jak se vidíme málo "divný pocit.." Nedávno dokonce zařídil výkend v přírodě, předplacená snídaně.. Byla to paráda.. Ale.. Nedělá to právě proto, že má ze sebe špatný pocit, a chce se mi zavděčit? Dělá něco špatného..? Vůbec nemluví o žádných svých kamarádkách, i když jich má na netu mraky.. Řekněte, holky, máte některá takové divné pocity nejistoty, jako já..?

Díky za odpověď :-)

víš co je nejlepší..nečíst ty příspěvky na "Život po neveře."  Mám pohodové manželství, ale poté, co jsem si to tam četla, mě taky napadaly blbosti typu.."co asi dělá, když není se mnou." nemám nejmenší důvod podezírat, ale po tom, co jsem tam četla začal červíček hlodat, protože nevěra se jaksi začíná stávat běžnou součástí života.
Ale co..nemá smysl se trápit tím, co stejně neovlivníš. Partner je svobodná bytost, pokud se rozhodl být s tebou, má k tomu důvod. Začni to řešit až ti oznámí, že už s tebou nechce být. Do té doby si společné chvíle užívejte. A hlavně nepátrej. Co oči nevidí, srdce nebolí.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#8 19. 10. 2009 22:45

Nemesis
♥♥-----

Máte pravdu, osobně vím moc dobře, že bych řešit nic neměla, jen se bojím, že věřit mu, není úplně správně.. Je mladý.. Je mu teprve 22.. Jak člověk pozná nevěru..? Máte s tím někdo zkušenost? Cítili jste, že je něco v nepořádku? Je schopný lhát vám přímo do očí, že s ní "nic neměl" a přitom jste věděla, že ano..?

Není tady

#9 19. 10. 2009 23:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Cítila som, aj bez vonkajších príznakov. Aj bez hľadania dôkazov, pátrania. Proste som to vedela, ale to bol len začiatok. Polož si dôležitú otázku. ČO BY SI UROBILA, KEBY SI NIEČO - ČOKOĽVEK - ODHALILA? A dobre si premysli odpoveď. Kým ju nemáš premyslenú, tak radšej nai nepátraj. (Mmch, naozaj is myslíš, že by si bola šťastnejšia, keby si na niečo prišla?)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#10 20. 10. 2009 0:10

BaraBara
♥♥-----

Nem, sebevědomí ti partner opravdu nezvedne. Maximálně ti lichocením může zlepšit náladu, ale to, jak věříš v sebe je jen o tobě. Ale zjevně v tobě hloube červík, že se něco děje. Myslím, že ty pocity jsme občas zažily všechny. Ne všechny zdaleka něco znamenají. Může to být prostě jenom přetaženost z práce nebo podobná blbost. Co se týče lhaní. Z mojí vlastní zkušenosti mi manžel lhal do očí, že s ní nic neměl i poté co jsem s dotyčnou slečnou už i mluvila, akorát on to ještě nevěl a zatloukal a zatloukal i když už věděl, že to vím a vlastně to nikdy nepřiznal. Naopak mojí kamarádky přítel měl rok další poměr aniž by ona cokoliv tušila,ale jeho pak tak tížilo vědomí, že jí to přiznal sám, a že neví co má dělat, ať mu poradí. Takže co chlap to něco jiného. Na tohle obecná rada není. Spíš si najdřív řekni co bys dělala, když bys dál pátrala a opravdu na nějakou nevěru přišla. Už teď máš zjevně pochyby v důvěře vůči němu aniž by se teoreticky cokoliv stalo. Co tedy potřebuješ? Důkaz, že ti nikdy nebyl nevěrný neexistuje. Pokud opravdu najdeš důkaz nevěry nebo začneš svoje podezření před ním probírat brzo ho to otráví a to je oboje cesta leda tak do pekel...

Není tady

#11 20. 10. 2009 7:49

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

Nemesis napsal(a):

Máte pravdu, osobně vím moc dobře, že bych řešit nic neměla, jen se bojím, že věřit mu, není úplně správně.. Je mladý.. Je mu teprve 22.. Jak člověk pozná nevěru..? Máte s tím někdo zkušenost? Cítili jste, že je něco v nepořádku? Je schopný lhát vám přímo do očí, že s ní "nic neměl" a přitom jste věděla, že ano..?

nemám naštěstí tu zkušenost, ale asi dobrým indikátorem bude mobil..pokud se dřív volně válel a najednou je schováván, případně všude nošen s sebou, tak se asi něco děje.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

#12 20. 10. 2009 8:15

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

laminanonte napsal(a):

nemám naštěstí tu zkušenost, ale asi dobrým indikátorem bude mobil...

Kdyby ty mobily nebyly,
tak by nám rozvody ubyly... big_smile

Jsem upřímně rád, že se nedožiju doby, kdy bude mít každý člověk pod kůží implantovaný nějaký mikročip, který umožní jeho sledování přes satelit kdykoliv a kdekoliv...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#13 20. 10. 2009 8:52

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Mám pohodové manželství, ale poté, co jsem si to tam četla, mě taky napadaly blbosti typu.."co asi dělá, když není se mnou." nemám nejmenší důvod podezírat, ale po tom, co jsem tam četla začal červíček hlodat, protože nevěra se jaksi začíná stávat běžnou součástí života.

lollollol
Mám úplně stejný pocity lol
Nejenom na životě po nevěře, ale všeobecně na Babi z některých témat.
Taky občas červíček zahlodá tongue

dumbomdumbomdumbomdumbom

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí