29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ale to je v pořádku, že jej máš stále ráda, jenom s ním už jaksik nemůžeš žít....
Není tady
To je právě ono, já bych s ním tak moc chtěla být, teda s tou jeho částí, která je tak skvělá. Jenže ta druhá mi tak moc ublížila a ubližuje.... Ach jo...
Není tady
Renči škoda že nejsi někde tady vytáhla bych tě na kafíčko a pokecali by jsme a bylo by hned líp mě pomáhá si někomu vylít sdrdíčko bohužel ted nemám komu
PS. to tvoje tel č co jsi mi dala už nemáš ? já ti původně psala sms k svátku ale došlo mi nedoručeno
Není tady
Oli, to je fakt škoda. Kdyby jsi měla někdy cestu, tak mi určitě dej vědět. To číslo už nemám. Mám nové 608500052.
Není tady
o.k. Oli, už jsem vás nechtěla ve snažilkách otravovat, ale nějak to nedopadlo. Snad vám nevadí, že vás tady pořád otravuju....
PS. Píšu ti SZ
Není tady
Ahoj Renči, že to zní jako pohádka, mě vůbec nenapadlo Jen jsem ti popsala můj příběh,
dodnes kolikrát nad tím kroutím hlavou
Vím, že to není teď jednoduché, můj bývalý mi na Valentýna dal kopačky, přes mail, a druhý
den hned volal, jak se mám, jednou šanci dostal, ale podruhé jsem mu ji už nedala. Když čtu
Tvoje řádky, tak se mi to vybavuje, je to hodně podobné.
Já dnes byla na kontrole, paní doktorka mě ani neprohlídla, jen mě vyslechla, když jsem jí
popsala, že mi bylo v noci tak zle, že jsem chodila po bytě, tak mi jen řekla, že mohla prasknout
nějaká cysta. A nebo to může dělat ovulace. Mám si ve středu přijít ve středu pro doporučení
do Pronatalu. A nastane kolotoč vyšetření. Jsem na to zvědavá......
Není tady
Lilli, podobné to možná je. Ale u tebe to skončilo šťastným konce. Aspoň někomu to vyjde, moc ti to přeji
To nechápu, že jdeš k dr a ani tě neprohlídne. Nejhorší je, že v práci každý den vidím, jak úroveň ve zdravotnictví strašně klesá.... Už teď je to hrůza, nedovedu si ti představit za pár let. Držím palečky ať ti dopadnou vyšetření dobře.
Není tady
To jo Oli, stejně jako u tebe...
Není tady
Holky, dřív to byla skvělá doktorka, teď je jiná, asi to z ní udělala ty šílené papíry, co pořád vypisuje, mě připadá, že než doktorka je administrativní pracovnice. Holky, ona tam ani UTZ nemá, asi mě to čeká, až po tom dalším vyšetření, co mi dá to doporučení. Dám vědět.
Není tady
Renci, moc nepisu, po navratu do prace je to docela fofr a ja bud nestiham a nebo jsem hotova..presto na tebe porad myslim, nejde mi to pustit z hlavy, jaka rana te to potkala, ikdyz si porad myslim, ze Lilli ma pravdu a casem az potkas toho "prince", uveris, ze to bylo to nejlepsi co te mohlo potkat..Drzim palce, nemas to lehky a on to jeste zhorsuje..Jasne ze na takovou hodnou zenskou musi myslet, protoze pravdepodobnost ze by nasel dalsi takovou je skoro nulova!! Ale dalsi sanci? To teda nevim, asi bych po tech dvou podrazech mu uz nikdy neuverila..
Není tady
Kari, jsi hodná, určitě toho teď musíš mít hodně, práce a ještě Honzíček je takový prcek. Ale aspoň budeš mít přípravu na mimčo, líp pak zvládneš oba dva, no nebo tři
Jejda, víš, že teď jsem po tom všem dala poprvé smajlíka? Už jsem na něj chtěla kliknout mockrát, ale nikdy jsem nemohla. On se smál, ale já jsem nemohla. Tak snad už to bude aspoň trošku ... Nechci to říkat, protože vždycky když něco řeknu, tak to zakřiknu.
Jestli mu dám další šanci? to nevím, nevím ani jestli by chtěl ani jestli bych chtěla já. Jak jsem psala, přes to všechno ho miluju, ale tentokrát si uvědomuju co mi udělal, aspoň se o to snažím. Fakt hodně, pořád to strašně moc bolí a myslím na něj každou chviličku, ale vždycky si řeknu, že musím v prvé řadě na Míšu, protože on si to zaslouží, no a potom i na práci, na cokoliv co mě zaměstná jinak. Moc to nejde, ale dělám co můžu.
Není tady
Reni ja te obdivuju jak to zvladas myslet na neco jineho jen tak dal
Není tady
Marti, díky. Snažím se, ale moc mi to nejde.
Není tady
Renči, jsi báječná , a držím moc palce, skvělej názor, že musíš myslet, na Míšu. Já si párkrát vyměnila názory se ségrou, a jednou jsem jí řekla, mě, rodiče a děti budeš mít pořád, ale s chlapem to nevíš. Vůbec jsem netušila, co jí manžel vyvede, když se na ní vykašlal, když porodila druhého syna v 25 týdnu a díky stresům, protože zjistila, že má milenku a ikdyž mu dala čas, tak jí stejně podváděl dál. Přišla na to, když byla těhotná. A malej se narodil, a vážil 60 dkg, je zázrak, že to přežil, jsou mu 4 a je báječnej. Promiň, že se opakuju, ale
někteří mužský za to opravdu nestojí. Taky přemýšlela zda by ho vzala zpět, ale po tomhle ani náhodou. Letos
se taky předvedl, ségra slavila 40. a on se ten den ženil, u něj to není náhoda, ale schválnost. Já bych mohla napsat román. Děvče, je to tím, že už něco pamatuju Renči já ty problémy přitahuju, představ si, že nás někdo
chtěl vykrást, měli jsme rozbité světelné čidlo a poškrábané dveře u zámku u domku. Bojím se jak blázen, musíme s manželem vymyslet další jištění. Já se snad budu zamykat i přes den, když jsem tu sama. Posílám hodně síly a přeji super dny před námi.
Není tady
Renčo, chlapi sou sviňky, všicky bez vyjímky, některý od pohledu, u některých se to projeví později a u některých vůbec, hlavinku vzhůru a dlab ho blba, když si neumí vážit co má doma. Pozitivum je, že na tebe tim pádem někde čeká lepší, ještě budeš ráda.. držim palce kočko
Není tady
Holky kéž by nějaký čekal...
Není tady
Ahoj, určo čeká, jen mu dát šanci! A zpátky NEBRAT!!!! Lidi se ve své podstatě nemění! Znám hodně chlapů, kteří jsou fajn kámoši, ale jako partneři pěkní hajzlové podrazácký a ještě takoví hrdinové, že ani nedokážou nic říct, jen zařídí, aby se partnerka o té druhé dozvěděla a rozešla se s nimi, protože oni nemají odvahu říct, že je konec. Naštěstí existují vyjímky, jako je můj manžel, je to můj nejlepší kamarád a máme se skvěle už skoro 10let. Byly lepší i horší časy, ale naštěstí nás všechno jen utužilo. Takže přeju, ať poznáš supr kámoše, který tě vždycky podrží a najdete lásku, jakou svět nepoznal!
Upravil(a) li.lik (19. 10. 2009 15:58)
Není tady
Holky tak jsem mu psala ať mě už netrápí a ať se mi už neozývá... Málem mi to utrhlo srdce. Mám ho tak moc ráda, ale nemůžu s ním být. Je to strašný pocit...
Upravil(a) Renča75 (20. 10. 2009 13:38)
Není tady
Oli, co bych za to dala...
Není tady