29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte holky, vlastně tohle není téma pro snažilky, ale všechny jste mi tady mooooc pomohly, když jsem byla po revizi. Bohužel, přestože to tentokrát vypadalo, že bych mohla konečně otěhotnět (vlastně ani nevím, možná se i zadařilo), tak mi včera přítel oznámil, že už se mnou nechce být a že se mám i se synem z jeho domu odstěhovat
Takže se žádné miminko nekoná. Jsem úplně na dně....
Všem vám ze srdce přeji, ať máte brzy vysněná miminka
Mějte se moc krásně.
Není tady
Taky mi to je líto. Děkuji. Ano, syn je můj. Ale když se s někým snažíš o miminko, máš za sebou ZT a on ti řekne tohle, tak na to sílu nemám... Víš, já jsem před nedávnem prošla všechna možná vyšetření, pořád říkal, že se těší až budeme mít miminko, taky jsem kvůli tomu zažádala v práci o přeložení, tak teď budu mít i míň peněz, synovi jsme teď vybavili nový pokojíček, je tak šťastný.... Já se asi picnu
Není tady
Reňi přeji Ti hodně síly. Přítel by zasloužil asi další z nevyzrálých chlapů, který neví co chce.
Není tady
Renča75 napsal(a):
Taky mi to je líto. Děkuji. Ano, syn je můj. Ale když se s někým snažíš o miminko, máš za sebou ZT a on ti řekne tohle, tak na to sílu nemám... Víš, já jsem před nedávnem prošla všechna možná vyšetření, pořád říkal, že se těší až budeme mít miminko, taky jsem kvůli tomu zažádala v práci o přeložení, tak teď budu mít i míň peněz, synovi jsme teď vybavili nový pokojíček, je tak šťastný.... Já se asi picnu
Já vím, že jsi z dlouhodobek..
Je to divný, ale do hlavy mu nevidíme..!!
Tak ať je zase brzy líp!!
Není tady
Renčo tak hodně síly ,věř mi já vím o čem mluvím,jsem ve stejné situaci akorát s tím rozdílem,že já s ním to mimi čekám a sbalil věci on a odešel,přesto,že ještě ten samý den plánoval krásný život se mnou
Jsou to zbabělci.
Není tady
Renco, tak tohle jsem nechtela cist Je mi to hrozne lito, nevim co rict, snad jen ze doufam, ze ti osud brzo nadeli neco hezciho..Duvod ti asi nerekl, co? Zrejme se nedokaze postavit k problemum jako chlap a utika pred nimi
Sakra, proc se na ty chlapi neda spolehnout?!!!!
Není tady
Ahoj Renčo a Leninko,
tak to je mi líto. Zase jsem se přesvědčila, že chlapi se chovají jak malé děti, ale možná to je tak lepší...uvolní cestu pro někoho lepšího. Přeji hodně štěstíčka do života.
Není tady
Reni to je mi líto Opravdu někteří si nic neuvědomují a utečou jak malé děti... Proto jsem ráda, že mám tak skvělého miláčka, nedala bych jej nikdy nikomu
Každopádně věřím, že najdeš toho pravého a i to mimi bude coby dup
Není tady
Holky, moc vám děkuju, jste zlatíčka. Důvod mi žádný neřekl, prý se celou dobu přetvařoval a myslel, že mě bude milovat, ale nic prý ke mně necítí . Ještě před týdnem mluvil o miminku
Proboha co mám dělat? Leni, já jsem možná taky těhu. Nejvíc mi je líto syna. Má ho rád a těšil se, že konečně budeme po těch letech samoty rodina... Tak mi řekl, že když jsme byli minulý týden u jeho kamarádů na svatbě, že mu některý kámoš řekl, že se k sobě nehodíme a aod té doby je jako vyměněný.... Kdy už to všechno skončí?
Není tady
Sissi, nevíš ještě o nějakém hodném? Vždyť já chci jen šťastnou rodinu, nic víc.... Říkal, že jsem skvělá a hodná, ale že nebude s někým koho nemiluje...
Není tady
Karal, no nevím, pobolívá mě břicho a prsa, ale na to je ještě brzy.
Víš co mi řekl, že přece po něm nechci aby se přetvařoval dál a potom mě vyhodil třeba se třemi dětmi. Nevěděla jsem co na to říct. A jestli to je na názor kamaráda, to nevím, ale celou dobu byl náš vztah v pořádku. Ještě na té svatbě jsme se milovali, protože jsem měla ovuši a on říkal, že to snad tentokrát vyjde
Kari, já jsem úplně na dně.......
Není tady
Ahoj Renčo,to jsou patálie,ti řeknu přeji hodně pevné nervy a vůbec bych se nedivila, kdyby si to přítel po tvém odchodu rozmyslel a přišel na to,že až nebudeš,že tě vlastně miluje.jak typické pro chlapy
Je mě líto syna a na něj nepohlíží?že mu ublíží?Sakra
Pamatuji si,že jsi u něj neměla ani obvžlášt velkou podporu po revizy.Poradila bych, ať jsi nad věcí a odejdeš jako dáma,ale to je těžké ,když máš mladýho a on musí být součástí jeho hry"škatulata hejbejte se"
Není tady
Gabu, máš pravdu. Tenkrát mi moc nepomohl, ale nepřikládala jsem tomu váhu, když tak reagovali i jiní. Myslela jsem, že se s tím musí vyrovnat sám, tak mi to taky řekl. Nejhorší je, že mi je tak moc líto i syna. Má nový pokojíček jen chvíli a musí z něj pryč. Vysvětlovala jsem mu to a říkala, že mu udělám druhý jaký si bude přát. Jenže, teď budu mít i míň peněz v práci, tak nevím, jestli zvládnu nějakou hypotéku na byt.
Jo a kdyby přišel na to, že mě miluje, nikdy by to nepřiznal. Na to je moc ješitný..
Upravil(a) Renča75 (3. 10. 2009 10:44)
Není tady
Renčo dospělý člověk vydrží a vzládne hodně,nejhorší na tom jsou děti,že musí být součástí toho co dospělý vymyslí.
Určitě to společně se synkem zvládnete život nestojí na jednom pokojíčku.
Přece by jsi nechtěla,aby kluk vyrůstal se vzorem chlapa,který nad vším pochybuje a dá na názor kamaráda,jestli se k sobě hodíte
Moc Ti držím palce
Není tady
Renci, souhlasim s Gabu, pokud to alespon trochu pujde, odejdi s hlavou vztycenou..Jedno u tech muzskych nepochopim, kdyz vedi, ze s zenou nezustanou, proc s ni planuji deti a vybavuji pokoje? To mu to doslo pred par dny? Temhle kecum neverim..Nemuze v tom byt jina? Nebo se proste zalekl prvnich problemu a utek? Renci, ja vim, ze to hrozne boli, ale co s takovym chlapem? Nezili jste jeste nedavno oddelene? Holka, drz se!!
Není tady
MiriDc napsal(a):
Ahoj Gabu, DC zdraví DC :-)
Ahoj Miri,zdravíš mě do témátka Renči
to není chat
ahoj
Není tady
Karal, žili jsme odděleně. Ale byli jsme spíš většinu času spolu. Teď už je to jedno. Právě mi řekl, že se můžeme vídat jako kamarádi.... To je fak síla.
Není tady
Reni, to je fakt divné, že po týdnu tak otočil Tam se něco muselo stát..a prchl...
Hodných chlapů je, nebuj Anebo se otočí zpátky....to je těžko, po tom, co řekl...už bych mu těžko věřila, že mě miluje. Fmmm. Ale fakt by zajímalo, co se opravdu stalo. Člověk se neodmiluje za týden, to nejde. Takže příčina je jiná
Není tady
Renčo, docela bych si troufla říct, že je v tom jiná žena.
Jak to bude řešit, když se ukáže, že si s ním otěhotněla??
Není tady
Renčo, je to vůl na entou a kecy typu, že se přetvařoval atd. bych mu nebaštila. Dala bych krk, že je v tom jiná ženská
Holky, nemyslím si, že by v tom byla jiná ženská. Jednak je pořád se mnou a taky světe div se, chce se se mnou milovat
Případné těhotenství se mnou neřeší, prý ho těmito otázkami vydírám. Ale já jsem mu řekla, že i když se mnou nebude, tak že bych si to miminko nechala.
Sissi, nevím co se stalo. Řekl mi to co vám píšu. Minulý pátek jsme jeli na svatbu na víkend, všechno bylo v pořádku, tam jsme se milovali kdy to jen šlo, kvůli ovuši - to chtěl i on - a v neděli když jsme se vraceli tak už se mnou nemluvil, tento týden byl celý podrážděný a včera v noci mi řekl že mě nemiluje a že ke mě nic necítí....
Upravil(a) Renča75 (3. 10. 2009 12:43)
Není tady