Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 11. 2. 2006 21:09

Rikita
Host

Dusivy kasel

Uz asi pul roku mam dusivy kasel. K lekari jsem se zatim nejak neodhodlala zajit. Asi to neni normalni. Mam strach, aby mi nezjistili astma. Je mozno kaslat tak dlouho, aniz by se jednalo o nejakou plicni chorobu. Vim, asi bych se mela prece jen prinutit navstivit lekare.

#2 11. 2. 2006 21:18

PIPINA
♥♥-----
Místo: Praha

Re: Dusivy kasel

Ahoj Rikito, měla jsem ho taky a jeden doktor  poradil homeopatika na kašel a jmenuje se STODAL, mají ho v lékárně,  2 flanděrky jsem vycucala a můžu být operní pěvkyně.  Dobrou noc.

Není tady

#3 11. 2. 2006 21:29

Rikita
Host

Diky Pipi za radu. V pondeli si ho zajdu koupit. Dobrou noc.

#4 11. 2. 2006 21:32

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Doporučuji lék Fenorin 3 za den, je volně prodejný a řeší i hodně těžké kašle.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#5 11. 2. 2006 22:45

bambulka
♥♥-----

Rikito měla by sis dojít k lékaři.Moje sestra tohle měla dost dlouho a bohužel jí potom zjistili právě to astma a alergii. Samozřejmě zminované léky jsou výborné,ale jí bohužel nepomáhaly.

Není tady

#6 12. 2. 2006 12:04

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Rikito, běž radši k lékaří, vždyť jde o tvoje zdraví a tvůj život!

Strach je malá smrt...

Není tady

#7 15. 2. 2006 9:08

pachola
♥♥-----

skús ešte rozmixovať strúčik cesnaku s 1 polievkovou lyžicou bravčovej masti-to natri na mikroten pricapni na päty, natiahni ponožky na noc, ak neutíchne, treba pár krát zopakovať- ma pätách končia meridiány dýchacích ciest

Není tady

#8 15. 2. 2006 10:55

potvurkapodivna
Host

Přikláním se k návštěvě lékaře. Pokud se skutečně jedná o astma, je třeba nasadit okamžitě léčbu a homeopatika ani jiné léky ti nepomohou

#9 27. 2. 2006 12:45

PIPINA
♥♥-----
Místo: Praha

Ahoj Rikito, jak jsi dopadla s tím kašlem???

Není tady

#10 11. 10. 2006 20:36

rozana
♥♥-----
Místo: sever.kraj

Rikita napsal(a):

Uz asi pul roku mam dusivy kasel. K lekari jsem se zatim nejak neodhodlala zajit. Asi to neni normalni. Mam strach, aby mi nezjistili astma. Je mozno kaslat tak dlouho, aniz by se jednalo o nejakou plicni chorobu. Vim, asi bych se mela prece jen prinutit navstivit lekare.

Ahoj,já to měla také a dlouho až jsem se naštvala,protože žádné koupené kapky,vitamíny sirupy nezabraly tak jsem šla za lékařem a až teprve druhé antibiotika zabraly.Strašně mě kašel dusil a nešel dlouho vyléčit.
Jak jsi dopadla Ty ,podařilo se Ti po těch kapkách kašle zbavit?

Není tady

#11 3. 9. 2015 12:14

TerazBAY
♥------

Ahoj, taky by mě zajímalo, jestli si se kašle zbavila, protože nejenom Stodal ale mnoho jiných přípravku jsem zkusila a bez výsledku. Mám to tak, že jsem schopna se dusit kašlem klidně i 10 minut vkuse a nepomuže pít ani nic, na chvíli to zklidní cucat nejaký bylinný bonbon třeba šalvějový, ale to je opravdu jen chvilkové řešení. Teď jsem narazila na tohle http://www.zdravyozon.cz/ slibuje to vyčištění alergenu, plísní v bytě, byt je starší takže určitě tady se mnou pár mikroorganismu žije big_smile tak já to chci zkusit, protože tohle je pro mně novinka a jinak jsem vyzkoušela už asi všechno, tak vám pak písnu jestli to pomohlo smile

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí