29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Uz asi pul roku mam dusivy kasel. K lekari jsem se zatim nejak neodhodlala zajit. Asi to neni normalni. Mam strach, aby mi nezjistili astma. Je mozno kaslat tak dlouho, aniz by se jednalo o nejakou plicni chorobu. Vim, asi bych se mela prece jen prinutit navstivit lekare.
Ahoj Rikito, měla jsem ho taky a jeden doktor poradil homeopatika na kašel a jmenuje se STODAL, mají ho v lékárně, 2 flanděrky jsem vycucala a můžu být operní pěvkyně. Dobrou noc.
Není tady
Diky Pipi za radu. V pondeli si ho zajdu koupit. Dobrou noc.
Doporučuji lék Fenorin 3 za den, je volně prodejný a řeší i hodně těžké kašle.
Není tady
Rikito měla by sis dojít k lékaři.Moje sestra tohle měla dost dlouho a bohužel jí potom zjistili právě to astma a alergii. Samozřejmě zminované léky jsou výborné,ale jí bohužel nepomáhaly.
Není tady
Rikito, běž radši k lékaří, vždyť jde o tvoje zdraví a tvůj život!
Není tady
skús ešte rozmixovať strúčik cesnaku s 1 polievkovou lyžicou bravčovej masti-to natri na mikroten pricapni na päty, natiahni ponožky na noc, ak neutíchne, treba pár krát zopakovať- ma pätách končia meridiány dýchacích ciest
Není tady
Přikláním se k návštěvě lékaře. Pokud se skutečně jedná o astma, je třeba nasadit okamžitě léčbu a homeopatika ani jiné léky ti nepomohou
Ahoj Rikito, jak jsi dopadla s tím kašlem???
Není tady
Rikita napsal(a):
Uz asi pul roku mam dusivy kasel. K lekari jsem se zatim nejak neodhodlala zajit. Asi to neni normalni. Mam strach, aby mi nezjistili astma. Je mozno kaslat tak dlouho, aniz by se jednalo o nejakou plicni chorobu. Vim, asi bych se mela prece jen prinutit navstivit lekare.
Ahoj,já to měla také a dlouho až jsem se naštvala,protože žádné koupené kapky,vitamíny sirupy nezabraly tak jsem šla za lékařem a až teprve druhé antibiotika zabraly.Strašně mě kašel dusil a nešel dlouho vyléčit.
Jak jsi dopadla Ty ,podařilo se Ti po těch kapkách kašle zbavit?
Není tady
Ahoj, taky by mě zajímalo, jestli si se kašle zbavila, protože nejenom Stodal ale mnoho jiných přípravku jsem zkusila a bez výsledku. Mám to tak, že jsem schopna se dusit kašlem klidně i 10 minut vkuse a nepomuže pít ani nic, na chvíli to zklidní cucat nejaký bylinný bonbon třeba šalvějový, ale to je opravdu jen chvilkové řešení. Teď jsem narazila na tohle http://www.zdravyozon.cz/ slibuje to vyčištění alergenu, plísní v bytě, byt je starší takže určitě tady se mnou pár mikroorganismu žije tak já to chci zkusit, protože tohle je pro mně novinka a jinak jsem vyzkoušela už asi všechno, tak vám pak písnu jestli to pomohlo
Není tady