Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#26 18. 10. 2009 13:35

z-hanka
♥♥-----
Registrovaný: 14. 1. 2009
Příspěvky: 28

Re: Jak mi kadernice pomohla od vlasů

Selima napsal(a):

Z-hanka, snaž s aurobi, čo s adá pre sovje vlasy, a nezúfaj si... Mojej mame úplne vypadali vlasy po chemoterapii - a to ešte bola rada, že neprišla o prsník alebo obna, ako mnohé ženy. Tak neskuhraj a povedz si, že vlasy nie sú ruka a dorastú wink - aj mojej mame dorástli. A možno hustejšie a krajšie ako predtým...

Tohle jsem asi potřebovala slyšet.Vím, že tento můj rádoby problém je v podstatě malicherný.Ale jistě mě pochopíte v tom,že mi ženy, ne všechny, ale většina z nás je na vlasy zatížená. Jak jsem to tu pročítala, došla jsem k závěru, že nemá cenu zachraňovat něco, co už je na hlavě jen na ostudu.Vlasy byly zničené.Včera jsme měli sraz ze základkou po 20 letech,nikoho ze spolužáku jsem celou tu dobu neviděla.To mě dokopalo k rozhodnutí, že půjdu k e kadeřnici ,tentokrat do Brna do Clieer.Vlasy celkem rychle rostou a tak jsem vymyslela mikádo.No, střich se celkem povedl.Ale měla jsem už asi 5cm odrosty svých tmavých vlasů, zbytek melír.Proto jsem chtěla dodělat je melír ke kořínkům,jinak vlasy nebarvit.KDyz mi kadeřnice začala nanášet melír, s připravené směsy ještě lítal prášek mě po obličeji, zřejmě špatně namíchané.No musím říct, že takové rezavé fleky co mi udělala, do toho se to snažila zachránit hnědými proužky, výsledně černými fleky.Zaplatila jsem 1390Kc,neschopna slova a s plačem jela domů.Přítel když to uviděl,řekl mi na rovinu,že je to otřesné.Druhý den ráno jsem vstala, zavolala do práce,že si beru dovolenou, v KONTAJNERU u domu jsem vybufetila doklad z kadeřnictví a jela jsem tam.Z počátku jsem se snažila klidně vysvětlit kadeřnici,co se stalo.Vymlouvala se na to, že ona mi vlasy nedělala a kdesi cosi.Vedoucí že tam nemají.V tu chvíly jsem na nu zařvala,at okamžitě zvedne telefon a začne to řešit.Paní vedoucí se mi omluvila jak za vzniklou škudu na vlasech,tak za chování dotyčné kadeřnice.Vrátily mi tedy peníze.Vlasy mi daly nakonec barevně dohromady v M salonu v Alfa pasáži.Můžu říct, že jsem z dalšího podobného zážitku otřesená.Jsem teď celkem spokojená s učesem, ikdyž mě ty dlouhé vlásky chybí, ale jak psala Selima a má pravdu,jsou na světě daleko,daleko horší věci,jenže mi prostě budeme ty kraviny řešit pořát dokola.

Není tady

 

#27 19. 10. 2009 16:47

luminka
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 30. 12. 2007
Příspěvky: 732

Re: Jak mi kadernice pomohla od vlasů

Pravda, vlasy jsou malichernost, ale Ty už mᚠopravdu nějakou smůlu na ty kadeřnice. Jestli jsem Tě správně pochopila, tak už Ti druhá kadeřnice zkazila účes. Jenže tentokrát jsi se nedala. Být Tebou, tak kadeřnice na dost dlouho vynechám.

Není tady

 

#28 19. 10. 2009 17:12

miaa
♥♥♥♥♥--
Registrovaný: 1. 9. 2009
Příspěvky: 756

Re: Jak mi kadernice pomohla od vlasů

Tak, tak. Mne barví vlasy dítě anebo já sama a na krátkých to musí být sranda. Ty 10-ti minutové barvy jdou rychle a mᚠto za cenu barvy! Když jsem měla dlouhé vlasy, tak jsem hodně let kadeřnici neviděla, protože se manžel naučil stříhat konce. Než to uměl, tak jsem měla párkrát došikma, dozubata nebo hodně zkrácené konečky, ale naučil se, ale to jsem ještě nenosila ofinu.
Kolik já ušetřila za 20 let na kadeřnicích! Ony chtěly umýt, vyfoukat a účes a já JEN konečky. Stejně mne ve vlasech žádný účes nedržel...A nešedivět brzy, tak nevidím ani důvod na barvení. Proč mít to, co mají všichni?

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů