|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Božeeee, to je tak průhledné....
Už z principu, než bych měla dát na takto debilně udělanou reklamu, která předpokládá, že mám IQ šumící trávy, raději budu chodit s ošklivým břichem...
Zajímavé, jak "obě" uživatelky mají stejný zzpůsob vyjadřování. Skutečně - siamská dvojčata.
Není tady
Božeeee, to je tak průhledné....
Vždycky si říkám, co to musí bejt za zadavatele, kterej se nechá "zviditelňovat" tímhle způsobem... podle vyjadřování zdejších píp mám dojem, že to dělá některej řeznickej jako melouch večer po zavření krámu 
Není tady
některej řeznickej jako melouch večer po zavření krámu
Kdepak - radiofrekvence - to bude nějaký radista.
Není tady
Řezník - radioamatér 
Není tady
Mě hodně trápilo bříško po porodu a pomohli mi až výživový poradci ke kterým jsem zašla...začala jsem pravidelně jíst,hýbat se a po půl roce jsem vypada jak před porodem
Není tady