29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Ahoj holky, potřebuju trochu ujistit
Jsem dnes 7+1, těhotenství potvrzeno lékařem v 5+1 ultrazvukem, vše ok. V té době ještě bez srdeční akce, na kontrolu, kde by se SA měla ukázat, jdu toto pondělí 5.10.
Plaším kvůli tomu, že nemám vůbec žádné těhotenské příznaky - není mi blbě, nejsem unavená, jediné co cítím, jsou citlivá prsa - ale ani se mi nezvětšují - možná jsou malinko plnější. Jsem zblblá z článků (nemám to číst, já vím ), kde píšou, že těhotenské potíže jsou příznakem prosperujícího těhotenství...
Snažili jsme se dlouho, 2 roky, je to mé první těhotenství a je mi už dost let. Je fakt, že příčina byla imunobiologická a po půlroční léčbě prednisonem jsme hned první měsíc po povolence ke snažení byli úspěšní, což je skvělé (tohle bych možná ještě měla dát do snažilek, ať je trochu povzbudím).
Jste tu některá, která jste na tom byla stejně a přitom vše bylo ok?
Díky moc
Není tady
Rebeco, buď v klidu. Příznaky nejsou podmínkou k prospeujícímu těhotenství. Takových holek, co neměly na začátku těhu žádné příznaky, je tu hromada. A ty, co měly příznaky snad všechny, jim tiše záviděly
A taky tě můžu uklidnit, že to klidně ještě může přijít
Není tady
rebeko gratuluji k těhotenství
Myslím,že se nedá soudit prosperující těhotenství podle nevolností,někdo je má,někdo ne.Určitě bude vše v
pořádku a v pondělí na vás bude blikat srdíčko držím palce !
Není tady
Rebeko naboj všechno bude OK. Já ze začátku taky neměla žádný příznaky těhu...žádné nevolnosti nic. Až později mi začlo být nevolno..naštěstí se to obešlo bez "telefonování"
Jinak tě rádi uvidíme u nás na jarňátkách
Není tady
jo, taky gratuluji a klídek...
já patřím mezi ty "bezproblémové", a závidím těm, co blinkaly pětkát denně a měly všechny ostatní potíže. Tím, že jsem totiž už šestý měsíc v naprosté pohodě a kypím zdravím, všichni kolem mě si myslí že taky vydržím jak kůň a nešetří mě - v práci i doma.
Ty psychické obtíže (deprese, únava, šílené hormonální výkyvy...), ty nejsou vidět!!
Takže já bych radši skuhrala, pohekávala, polehávala, zelenala a bledla, abych měla aspoň trošku nějaká privilegia a opečovávání, ale nebylo mi přáno
držím palce, ať jde všechno tak jak má
Není tady
Rebeco nečti články a nech své těhotenství v klidu plynout. Když najdeš jiný článek bude tam napsáno zase něco jiného
Mé první těhotenství nemělo žádné těhu příznaky, jen citlivost bradavek. Kdyby se ve mě miminko nekroutilo (časem) tak sem vůbec nevěděla že sem těhotná. A dneska mi doma běhá zdravá 10letá cácora.
Držíme palečky a v pondělí se těšíme na zprávičku o
Není tady
Taky jsem byla bezproblémová a užívala si to, moc
A když jsem se jednou zeptala doktora co je pravdy na tom, že nevolnosti a jiné potíže jsou opravdu znakem prosperujícího těhotenství, ba dokonce že "čím hůř, tím líp", tak se smál a říkal, že lidová tvořivost nezná mezí
Takže gratuluju nejen k těhotenství, ale i k tomu, že ho máš bez potíží, užívej si to, ono se to může kdykoli zase změnit, nechci strašit.
Není tady
Rebeco - gratuluju k těhu.
Neplaš. Já mám spoustu kamarádek, které prošly těhotenstvím bez jediné nevolnosti, příznaků těhu. Prostě byly těhotné a hotovo.
Já tedy bohužel takové štěstí neměla. Blindila jsem první trimestr, bylo mi zle z jídla, pachy. No klasické příznaky . Ale když nad tím přemýšlím, tak se mi nevolnosti ozvaly až někdy trošku dýl. Bylo mi zle asi tak dva měsíce.
Takže neplaš, užívej si naopak toho, že Ti třeba nebude špatně vůbec, protože to Ti bude spusta holek závidět.
Není tady
Rebeco,
co ti na to napsat - jsi šťastná těhulka , ale neboj, jsi teprve 8 tt, to přijde
Já se dozvěděla, že jsem těhu asi v 5tt t a necítila jsem vůbec nic a pak to přišlo ze dne na den nějak kolem 7tt , prsa se nalila, byla přecitlivělá, pořád čůrat, po ráno nevolnost
bolesti bříška
Naopak jsem byla nervózní z toho, proč mě břicho bolí, tak to si nevybereš, všechno má něco
)
Užívej si to a buď v klidu, protože je vše ok :-) přeji hodně štěstí a zdravé miminko
Upravil(a) Marika (2. 10. 2009 15:00)
Není tady
Ahoj holky,
takže zprávy nejsou dobré - váček neobsahuje žádný plod, tzv. afetální vejce.
Zítra jdu na revizi.
Jsem z toho trochu smutná, ale vím, že jsou mnohem horší věci, tak se snažím to tak brát.
Ale ta předtucha tam byla - zvláštní, jak to funguje...
3 měsíce po revizi klid a pak nás asi poženou na IVF...
Díky za podporu:-)
Není tady
Milá Rebeco - to mě moc mrzí. Ale na druhou stranu se mi líbí Tvůj přístup. Uvidíš, příště už budou lepší zprávy.
Není tady
Ahoj Rebeco, je mi to moc lito Drzim moc palecky, abyste to spolecne zvladli a at to brzy vyjde znovu a lip. Urcite se dockas vytouzeneho mimi. Bude lip, drz se ...
Není tady
Stránky: 1