|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojte maminy a těhule,
tak jsem v pátek zkončila na pohotovosti. Můžu jenom ležet a nic jinýho. Mimi je v pořádku a já zatím taky, lae doktor říkal že se to může vyvíjet.
Bolelo mě v podbříšku, teda spíš tlačilo a pak už jsem nemohla ani chodit 
Už tedˇmi to ležení vadí 
V pondělí jdu na kontrolu, tak uvidím. A to jsem ukecala doktora abych mohla domů, chtěl si mě nechat v nemocnici 
Neměla to nějaká mamina? Já jen co mám ještě čekat. 

Není tady
Maso, neznala jsem to , zase jsem zvracela pomalu v křečích třebas 15x za 3 hoďky. No fakt nic moc. Jednou jsem málem volala záchranku jak mi bylo. Ale naštěstí jsem usnula a druhý den to bylo lepší.
Jinak držím palce, aby to byla jen nějaká mališkost.
Není tady
Ale pokud si tě v pondělí doktor zase bude chtít nechat v nemocnici, je lepší zůstat, zjistí že to nic není a ty budeš klidnější a kdyby to něco bylo, jsou schopný s tím něco dělat. Já vím že je to nepříjemné být sama ve špitále, ale někdy je to lepší.....
Není tady
Ahoj maso, tak to mě mrzí, že máš komplikace. Taky si myslím, že pokud si tě opět budou chtít v nemocnici nechat, rozhodně bych tam šla. Přeci jen tam budeš pod kontrolou. Můžu ti jen poradit najít pěknou knížku a začíst se do ní, pak ti to docela uteče. Držím ti pěsti, ať jste oba v pořádku.
Není tady

maso a co se teda děje? Držim palce ať nemusíš do nemocnice a jste s mimčem v pořádku. Ale jak píšou holky, kdybys tam měla v pondělí zůstat, tak zůstaˇm. Je to přeci pro miminko.
Tak hodně štěstí
Není tady
Maso tak hezky hajej a ať si tě manžílek hezky rozmazluje! Já dneska taky byla na ambulanci protože jsem krvácela a jela jsem tam se zbalenou taškou. Neboj je lepší když budeš pod dozorem. Budou na tebe hodný! 
Není tady
Že prý je to ještě brzo a že to je někdy normální, že to může být tím, že mi možná hůř funguje žluté tělísko (vůbec netušim o co jde), tak mi na to dal Duphaston, že to prý dávají ženám po umělém oplodnění a že to vyživuje ten plůdek než to převezme placenta.
Ale prý ho mam moc dobře založené, že tam je velká naděje, že neuplave 
Ale prý do 10 tt nemůže nikdo nic, protože i když to vypadá nebo je dobrý tak prý si to příroda sama vyřeší. 
Tak uvidíme. Každopádně se mi strašně ulevilo. Můj Dr.mi řekl že to je rizikový, ale že mě nechce strašit, tak teď bylo hrozně příjemný tohle slyšet.
A ještě jsem dostala fotečku.
A taky doufám že jsem teď někoho nevyplašila. 
Není tady

Myslim že to žlutý tělísko je hormon, který pomáhá udržovat to těhotenství. Hlavně že je mimčo dobře založené jak píšeš a určitě se mu u tebe v bříšku zůstane tak tam ještě 8 měsíců vydrží 
Ta fotka musí být super. já žádnou nemam, protože doktorka u nás má jen UTZ ze kterého jde nahrát videokazeta, ale fotky to neumí 
Tak mam Dominička nahranýho 2x na kazetě. To je taky super. Strašně se těšim až budu čekat druhý mimčo a uvidim ho na UTZ...
Vy mě tu holky "nakažujete" těhulkovskýma hormonama a já chci už bejt těhotná
Ale ještě musim počkat kvůli bytu a až bude Domča větší, protože furt doufam že se už "naučí" spát
To jsem se ale rozkecala
Musim využít že prcek spí a jít si lehnout a v klidu si číst. Tak se mějte holky moc fajn a pozdravujte miminka (i narozený i v bříšku)
Není tady
Ahojky holky, moc děkuju za podporu. Je neděle a je to o něco lepší, ale nesmím moc chodit. Zítra jedu na kontrolu na gyndu. To rozmazlovaní je fajn, ale asi to dlouho nevydržím. Navíc ani syn není na víkend doma, tak dodržuju ležení, ale jak bude, tak nevím. Manžel teda straší že pokavadˇnebudu ležet, tak mě naloží a odveze do nenomocnice 
Už se těším na zítra na kontrolu.
Reny ty asi víš jak to unás v nem. funguje... je to katastrofa, tak proto jsem jela radši domů.
Věru atˇ ti to dobře dopadne, jak jsi na tom???
Upravil(a) masa (12. 2. 2006 15:25)
Není tady
Ahotě holky,
Tak jsem byla n e vyšetření dneska a je to celkem O.K. Akorát musím ještě ležet a moc nechodit. JInak jsem v pohodě a mimčo taky
. Vůbec se neotvírám, takže je to O.K.
Prej to mám z toho že moc chodím 
Není tady
No tak to jsou dobré zprávy a tak ležet ležet ležet a nechodit. Ty ty ty!!!!!!Jsem ráda, že je to ok. Je ješte brzo na porod
A navíc je zima, tak tam mimi ještě chvíli nech v teplíčku 
Není tady

maso to je super zpráva. Tak hezky hajej ať mimčo neohrožuješ. Ale to ty už budeš viď ?

Není tady
Ahoj maso, tak to jsem ráda, že je zase vše OK. Hlavně na sebe dávej pozor a odpočívej!!! Já se přiznám, že si musím jít skoro každý den odpoledne lehnout, jinak před 20 hod. usínám a to bych se ani neviděla s manžílkem, který chodí z práce dýl.
Není tady
Taky jsem moc ráda že jsi v pořádku, tak ať už je vše jen v poho
Není tady