29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potřebuju poradit. Právě si chci zrušit internetové připojení přes Vodafone a musím jim napsat žádost o zrušení na email. Nikdy jsem v aj žádnou žádost nepsala, tak vůbec nemám ponětí, zda to musí mít nějaké formální náležitosti popř. jaké. Můžete mi někdo poradit? Žádost si pochopitelně sestavím sama, jen potřebuju vědět, jak ta forma má vypadat, aby to mělo nějakou úroveň.
Díky
Není tady
Taurus pokud máš napsat jen email a oni sami k tomu nevyžadují standardní formulář, tak by se formou netrápila. Subject, pak Dear sir or Madam, tělo emailu, podpis a nějaký kontakt na sebe.
Původně jsem ti nabízela pomoct s kontrolou AJ, ale teď koukám, že jsi světoběžnice, tak to nebufde potřeba
Upravil(a) Ronja (2. 10. 2009 18:08)
Není tady
Ronjo, díky moc
Jdu to smolit.
Není tady